زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
...................
چقد شبیه هیتلره خخخخخخ

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اينم از 11ساعت من فعلن! من برم لاك بزنم انرژى بگيرم! :D

به نظر منم شبيه كنكور بود. ولى الان نمى زنم، بعدن كه همه چيو خوندم مى زنم! :D اين سجاد يه چى مى دونه كه مى گه! :D

آره خدایی .....سجی دمش گرم ......ولی من از قبل هم میزدم نمیدونم طراح درکش کیه ولی ناکس یه سوالایی داده بود مغزم پوکید...........

خدایی .....امروز تا الان 8 خوندم تا 12 هم میشه 10 تا بسه دیگه چه خبره ....یکم بیایم باظگاه تفریح بکنیم دیگه ورزش که نمیکنیم
به .آقا شرمنده نکنین دیگه...............
با نام و یاد اللاه بالاخره امروز اولین کتاب رو به طور اساسی تموم کردم واون چیزی نیس غیر از سرمایش غیر فعال که کلی حال کردم باهاش برای درک هم غوغا میکنه...به قول فردوسی پور چه میکنه این سرمایش

shima jo0on

عضو جدید
شد 5 ساعت بسه دیگه خیلی خسته شدم هنوز باید رو پایان نامم کار کنم فردارو 10 ساعت پایم اخه نباید برم شرکت هوراااااااااااااااااااااااااا:w33: دوستان خوشمل شبتون بخیررررر

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اينم از 11ساعت من فعلن! من برم لاك بزنم انرژى بگيرم! :D

به نظر منم شبيه كنكور بود. ولى الان نمى زنم، بعدن كه همه چيو خوندم مى زنم! :D اين سجاد يه چى مى دونه كه مى گه! :D

آره خدایی .....سجی دمش گرم ......ولی من از قبل هم میزدم نمیدونم طراح درکش کیه ولی ناکس یه سوالایی داده بود مغزم پوکید...........

خدایی .....امروز تا الان 8 خوندم تا 12 هم میشه 10 تا بسه دیگه چه خبره ....یکم بیایم باظگاه تفریح بکنیم دیگه ورزش که نمیکنیم

قابل توجه پویان خان بدجنس ک گفتت اصلا ب دلم نچسبید:cool:
12 شیییییییییییک:cool:
تا 1 هم ک بخوابم میشه 13.5 ساعت ایییشالاااااااا
ایول بابا من مث قوی ترین مردها با 9 ساعت و هفت دقیقه انصراف میدم.آیتم آیتم سختی بود:D

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایول بابا من مث قوی ترین مردها با 9 ساعت و هفت دقیقه انصراف میدم.آیتم آیتم سختی بود:D

قابل توجه پویان خان بدجنس ک گفتت اصلا ب دلم نچسبید:cool:

تشكرام تموم شدن! بگيرين بخوابين بابا! من كه ديگه هرچى زارعى داره عاشقانه نگام مى كنه، نمى تونم برم طرفش!
الهام مريض مى شى بازا! بشب زود بخوابين تا همه مث عارفه زود بيدار شيم! هدف فرداى من اينه كه تا غروب برسم به ١٠ ! به حول و قوه ى الهى! :D

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
ی سوال فنی....... 12 ب بعد بخونیم میشه ساعتای روز بعد؟؟:question:
ایماه جونم وقتی بخوابی پاشی میشه یه روز دیگهه..;)
بچه ها منم 9 ساعت زدم..میرم بخوابم واسه فرداااااااااا...شب بخیر دوستای گلم..

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایماه جونم وقتی بخوابی پاشی میشه یه روز دیگهه..;)
بچه ها منم 9 ساعت زدم..میرم بخوابم واسه فرداااااااااا...شب بخیر دوستای گلم..
اگه هی بخوابیم بعد پاشیم یه ربع بخونیم ، اونوقت چی می شه؟:D

ترنج

عضو جدید

هی!!!!ملت 20 ساعت میخونن ما که آخرش امشبم به 9 ساعت رسیدیم:cry:
اصن طبق فتوای علما،12 به بعد حساب نیس میشه واسه روز بعد حالا هی بشین بخون:D

shahmirzadi

عضو جدید
به .آقا شرمنده نکنین دیگه...............
با نام و یاد اللاه بالاخره امروز اولین کتاب رو به طور اساسی تموم کردم واون چیزی نیس غیر از سرمایش غیر فعال که کلی حال کردم باهاش برای درک هم غوغا میکنه...به قول فردوسی پور چه میکنه این سرمایش

من 150 صفه آخرشو خوندم فقط.دوسدارم بخونمشش. میترسم اتلاف وقت باشه.

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
ساعت 3:34 دقیقه بامداد...اینجا گرگان هست و هوا به شدت گرگ و میش....وحشتناک در جد سیل بارون میاد...
یه چی بگم ؟؟من 12 بامداد تا 12 بامداد رو 24 ساعت حساب میکنم...خوب مشخصه دیگه دوستان...شما چرا خودتون تصمیم میگیرد؟؟؟!!!:surprised:
یه 15 مینی هست کل صفحات رو خوندم و به دوستانی ک تایم زیاد میزارند...تبریک میگم...ولی امیدوارم به این شکل م تایم رو در این جد زیاد کردن بازدهی شون خوب بوده یا فقط دارن زمان زیاد میکنند برا زوم کم کنی...من به شخصه 9 ساعتم مفید بوده...حتی وسطش اگه مکالمه ای هم با خانواده داشتم کسر میشد و از نظر یادگیری هم راضی هستم...
میرم امروز ک شروع کنم...مشلما همه دوستان خواب هستن....حداقل تا 6 و من کلی حال میکنم:biggrin::w17::w33::w42::w14:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ساعت 3:34 دقیقه بامداد...اینجا گرگان هست و هوا به شدت گرگ و میش....وحشتناک در جد سیل بارون میاد...
یه چی بگم ؟؟من 12 بامداد تا 12 بامداد رو 24 ساعت حساب میکنم...خوب مشخصه دیگه دوستان...شما چرا خودتون تصمیم میگیرد؟؟؟!!!:surprised:
یه 15 مینی هست کل صفحات رو خوندم و به دوستانی ک تایم زیاد میزارند...تبریک میگم...ولی امیدوارم به این شکل م تایم رو در این جد زیاد کردن بازدهی شون خوب بوده یا فقط دارن زمان زیاد میکنند برا زوم کم کنی...من به شخصه 9 ساعتم مفید بوده...حتی وسطش اگه مکالمه ای هم با خانواده داشتم کسر میشد و از نظر یادگیری هم راضی هستم...
میرم امروز ک شروع کنم...مشلما همه دوستان خواب هستن....حداقل تا 6 و من کلی حال میکنم:biggrin::w17::w33::w42::w14:
ساعت 9:20 دقیق اینجا موهو نجوداروست مانهتن عصر برنز
این موجودی که میبینید (همینی که ازش نقل قول گرفتم) به صورت گروهی میزیند و اصولا خواب ندارند و سرعتشون با چیتا برابری میکه تو معماری غرب خوندن......و معمولا از بس میخونن طعم ترشی پیدا میکنند(همون میترشن خودمون):D
آقا من باز دیر پا شدم کاریش نمبشه کرد به این سمانه و عارفه ، الهام نمیتونم برسم زوره؟؟؟
؟ با همون ترنج و شیما جون و بقیه برو بچز همون7-8 ساعتمونو میخونیم و راضیم

ترنج

عضو جدید
ساعت 9:20 دقیق اینجا موهو نجوداروست مانهتن عصر برنز
این موجودی که میبینید (همینی که ازش نقل قول گرفتم) به صورت گروهی میزیند و اصولا خواب ندارند و سرعتشون با چیتا برابری میکه تو معماری غرب خوندن......و معمولا از بس میخونن طعم ترشی پیدا میکنند(همون میترشن خودمون):D
آقا من باز دیر پا شدم کاریش نمبشه کرد به این سمانه و عارفه ، الهام نمیتونم برسم زوره؟؟؟
؟ با همون ترنج و شیما جون و بقیه برو بچز همون7-8 ساعتمونو میخونیم و راضیم

آقا اصن تورو می بینم که دیر پاشدی مثه خودم کلی ذوق می کنم و انرژی می گیرم:D
بزن بریم به سرعته برق و باد:smile: البته دیگه به سرعته نورو شرمنده!!!:biggrin:

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها منم اومدم..ولی سرما خوردم....خیلی بده....تازه یه سر باید برم دکتر..کسی تجویزی چیزی نداره زودتر خوب بشم؟؟؟؟؟؟؟همش بی حالم:( مراقب خودتون باشین..

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچه ها منم اومدم..ولی سرما خوردم....خیلی بده....تازه یه سر باید برم دکتر..کسی تجویزی چیزی نداره زودتر خوب بشم؟؟؟؟؟؟؟همش بی حالم:( مراقب خودتون باشین..
چند حبه سیر قورت بده سه سوته خوب میشی

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا اصن تورو می بینم که دیر پاشدی مثه خودم کلی ذوق می کنم و انرژی می گیرم:D
بزن بریم به سرعته برق و باد:smile: البته دیگه به سرعته نورو شرمنده!!!:biggrin:
دارمت بریم باهم به دردامون برسیم ما اه این سوسول بازیا نیستیم داداش فندک داری؟؟؟:D
من تا حالا یه ساعت خوندم تا غروب به 7 برسونیم شبم یه دو سه ساعت میخونیم تموم

bita-archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم 2 ساعت.خسته نباشی عزیزم:smile:
مرسی عزیزم
چند حبه سیر قورت بده سه سوته خوب میشی
آقا سجاد پستاتو میبینم نیم ساعت فقط میخندم.:w15: خدا خیرت بده برای چش درد دارویی نداری آقای طبیب در ضمن چرا اینقد دیر پا میشی از خواب میخوای خودم بیدارت کنم:w00:هر چقدر زودتر پاشی به همون اندازه جلو میفتی دیگم غر نمیزنی

payman.shsh

عضو جدید
مرسی عزیزم
آقا سجاد پستاتو میبینم نیم ساعت فقط میخندم.:w15: خدا خیرت بده برای چش درد دارویی نداری آقای طبیب در ضمن چرا اینقد دیر پا میشی از خواب میخوای خودم بیدارت کنم:w00:هر چقدر زودتر پاشی به همون اندازه جلو میفتی دیگم غر نمیزنی
wooooooooooooow
چه همکلاسیای خوشگلی داریم:redface:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سمانه کجایییییییییییییییییییییییییی تا الان 4 ساعت میرم که تا ساعت 2 بخونم

sadatt

عضو جدید
اگه سخت بگیری زندگی هم سخت میگیره بهت .........ملت دارنمیخونن که برن سر کار شما که مشغول کاریو واسه تفریح میخونی چرا آخه این حرفو میزنی

میترسم قبول نشم دیگه فرصتش پیش نیاد که بخونم ولی مرسی حرفت قشنگ بود حالم بهترشد

sadatt

عضو جدید
طاقت بیار و مرد باشششششششش،تا حالا دیدی یک کوه از سر جاش تکون بخوره ،به خودت بگو بیرون رفتن سر کار صبح ام زنگ تفریح بعد از ظهر ها هم زندگی و درس ،سخت نگیر که سخت نشه فقط تلاشت کن کهموفق شی

یعنی میشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا