چقد شبیه هیتلره خخخخخخ...................![]()
چقد شبیه هیتلره خخخخخخ...................![]()
من روزو با خواب مى سنجم!ی سوال فنی....... 12 ب بعد بخونیم میشه ساعتای روز بعد؟؟![]()
اينم از 11ساعت من فعلن! من برم لاك بزنم انرژى بگيرم!![]()
به نظر منم شبيه كنكور بود. ولى الان نمى زنم، بعدن كه همه چيو خوندم مى زنم!اين سجاد يه چى مى دونه كه مى گه!
![]()
آره خدایی .....سجی دمش گرم ......ولی من از قبل هم میزدم نمیدونم طراح درکش کیه ولی ناکس یه سوالایی داده بود مغزم پوکید...........
به .آقا شرمنده نکنین دیگه...............خدایی .....امروز تا الان 8 خوندم تا 12 هم میشه 10 تا بسه دیگه چه خبره ....یکم بیایم باظگاه تفریح بکنیم دیگه ورزش که نمیکنیم
اينم از 11ساعت من فعلن! من برم لاك بزنم انرژى بگيرم!![]()
به نظر منم شبيه كنكور بود. ولى الان نمى زنم، بعدن كه همه چيو خوندم مى زنم!اين سجاد يه چى مى دونه كه مى گه!
![]()
آره خدایی .....سجی دمش گرم ......ولی من از قبل هم میزدم نمیدونم طراح درکش کیه ولی ناکس یه سوالایی داده بود مغزم پوکید...........
خدایی .....امروز تا الان 8 خوندم تا 12 هم میشه 10 تا بسه دیگه چه خبره ....یکم بیایم باظگاه تفریح بکنیم دیگه ورزش که نمیکنیم
ایول بابا من مث قوی ترین مردها با 9 ساعت و هفت دقیقه انصراف میدم.آیتم آیتم سختی بودقابل توجه پویان خان بدجنس ک گفتت اصلا ب دلم نچسبید
12 شیییییییییییک
تا 1 هم ک بخوابم میشه 13.5 ساعت ایییشالاااااااا
ایول بابا من مث قوی ترین مردها با 9 ساعت و هفت دقیقه انصراف میدم.آیتم آیتم سختی بود![]()
قابل توجه پویان خان بدجنس ک گفتت اصلا ب دلم نچسبید
12 شیییییییییییک
ایماه جونم وقتی بخوابی پاشی میشه یه روز دیگهه..ی سوال فنی....... 12 ب بعد بخونیم میشه ساعتای روز بعد؟؟![]()
اگه هی بخوابیم بعد پاشیم یه ربع بخونیم ، اونوقت چی می شه؟ایماه جونم وقتی بخوابی پاشی میشه یه روز دیگهه..![]()
بچه ها منم 9 ساعت زدم..میرم بخوابم واسه فرداااااااااا...شب بخیر دوستای گلم..
12 شیییییییییییک
به .آقا شرمنده نکنین دیگه...............
با نام و یاد اللاه بالاخره امروز اولین کتاب رو به طور اساسی تموم کردم واون چیزی نیس غیر از سرمایش غیر فعال که کلی حال کردم باهاش برای درک هم غوغا میکنه...به قول فردوسی پور چه میکنه این سرمایش
ساعت 9:20 دقیق اینجا موهو نجوداروست مانهتن عصر برنزساعت 3:34 دقیقه بامداد...اینجا گرگان هست و هوا به شدت گرگ و میش....وحشتناک در جد سیل بارون میاد...
یه چی بگم ؟؟من 12 بامداد تا 12 بامداد رو 24 ساعت حساب میکنم...خوب مشخصه دیگه دوستان...شما چرا خودتون تصمیم میگیرد؟؟؟!!!
یه 15 مینی هست کل صفحات رو خوندم و به دوستانی ک تایم زیاد میزارند...تبریک میگم...ولی امیدوارم به این شکل م تایم رو در این جد زیاد کردن بازدهی شون خوب بوده یا فقط دارن زمان زیاد میکنند برا زوم کم کنی...من به شخصه 9 ساعتم مفید بوده...حتی وسطش اگه مکالمه ای هم با خانواده داشتم کسر میشد و از نظر یادگیری هم راضی هستم...
میرم امروز ک شروع کنم...مشلما همه دوستان خواب هستن....حداقل تا 6 و من کلی حال میکنم![]()
من هفت بیدار شدم و تا الان دو ساعت خوندم میخوام امروز به 10 برسمعاشقتونم
ساعت 9:20 دقیق اینجا موهو نجوداروست مانهتن عصر برنز
این موجودی که میبینید (همینی که ازش نقل قول گرفتم) به صورت گروهی میزیند و اصولا خواب ندارند و سرعتشون با چیتا برابری میکه تو معماری غرب خوندن......و معمولا از بس میخونن طعم ترشی پیدا میکنند(همون میترشن خودمون)
آقا من باز دیر پا شدم کاریش نمبشه کرد به این سمانه و عارفه ، الهام نمیتونم برسم زوره؟؟؟؟ با همون ترنج و شیما جون و بقیه برو بچز همون7-8 ساعتمونو میخونیم و راضیم![]()
![]()
چند حبه سیر قورت بده سه سوته خوب میشیسلام بچه ها منم اومدم..ولی سرما خوردم....خیلی بده....تازه یه سر باید برم دکتر..کسی تجویزی چیزی نداره زودتر خوب بشم؟؟؟؟؟؟؟همش بی حالممراقب خودتون باشین..
دارمت بریم باهم به دردامون برسیم ما اه این سوسول بازیا نیستیم داداش فندک داری؟؟؟آقا اصن تورو می بینم که دیر پاشدی مثه خودم کلی ذوق می کنم و انرژی می گیرم
بزن بریم به سرعته برق و بادالبته دیگه به سرعته نورو شرمنده!!!
![]()
مرسی عزیزممنم 2 ساعت.خسته نباشی عزیزم![]()
آقا سجاد پستاتو میبینم نیم ساعت فقط میخندم.چند حبه سیر قورت بده سه سوته خوب میشی
wooooooooooooowمرسی عزیزم
آقا سجاد پستاتو میبینم نیم ساعت فقط میخندم.خدا خیرت بده برای چش درد دارویی نداری آقای طبیب در ضمن چرا اینقد دیر پا میشی از خواب میخوای خودم بیدارت کنم
هر چقدر زودتر پاشی به همون اندازه جلو میفتی دیگم غر نمیزنی
من جای تو بودم شوهر میکردم و خلاص
من تالان 6 ساعت.........عارفه تو خواب نداری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بخواب دیگه
اگه سخت بگیری زندگی هم سخت میگیره بهت .........ملت دارنمیخونن که برن سر کار شما که مشغول کاریو واسه تفریح میخونی چرا آخه این حرفو میزنی
طاقت بیار و مرد باشششششششش،تا حالا دیدی یک کوه از سر جاش تکون بخوره ،به خودت بگو بیرون رفتن سر کار صبح ام زنگ تفریح بعد از ظهر ها هم زندگی و درس ،سخت نگیر که سخت نشه فقط تلاشت کن کهموفق شی