shima jo0on
عضو جدید
منم همین ترسو داااارممیترسم قبول نشم دیگه فرصتش پیش نیاد که بخونم ولی مرسی حرفت قشنگ بود حالم بهترشد

منم همین ترسو داااارممیترسم قبول نشم دیگه فرصتش پیش نیاد که بخونم ولی مرسی حرفت قشنگ بود حالم بهترشد
4 ساعت خدا کنه بتونم یه ساعت دیگم بخونم![]()
4 ساعت خدا کنه بتونم یه ساعت دیگم بخونم![]()
من کی اینجوری ورزش مبکنم بی انصاف فعلا که تعطیله بعضی وقتها از در اتاق آویزون میشم دو سه تا بارفیکس میرم...اینم داداش سجادمه وقتی میخواد نرمش کنه........
![]()
![]()
من کی اینجوری ورزش مبکنم بی انصاف فعلا که تعطیله بعضی وقتها از در اتاق آویزون میشم دو سه تا بارفیکس میرم...
من سه ساعت و نیم خوندم با برو بچز برم یه گشتی بزنم خیلی وقته یه دختر از نزدیک ندیدم به کلیپسش بخندم
![]()
خب اصلاح میکنم در واقع برم یه قدمی بزنم
چند حبه سیر قورت بده سه سوته خوب میشی
نگفتین بچه ها
ساعت بازی استرسیتون نمیکنه؟
میخوام منم فردا تایم بگیرم
من یه عادت گندی دارم
به یه جیزی عادت کنم اگه ازش 1 ساعت عقب بمونم استرس میگیرم
خب اصلاح میکنم در واقع برم یه قدمی بزنم
این سمانه کجاست..................دارم کم کم نگرانش میشم........اتفاقی نیفتاده باشه براش؟؟؟؟؟؟
عااااااااارفه ادامه شعری که یه روز اینجا خوندیو نمیگی؟؟؟(همون یه مرغ نازی داشتم خوب....)برا خواهر زادم خوندم کچلم کرده هی دم به دقیقه میگی خاله بقیشم بخونیه چی الکی میگمش باز بر میگرده یادم رفته یه چی دیگه میگم گریه میکنه میگه گولم نزن قبلا یه چی دیگه گفتی
نجاتم بده لطفاااا
![]()
وقتی نمی تونی درس بخونی برو تو این هوای سرد 5 دقیقه بیرون بمون و خودتو تهدید کن!من که نمیدونم چه مرگمه چند روزه که یا نمیخونم یا افتضاح میخونم......help meeeeee![]()
یه مطلب جالب در مورد بررسی هام در مورد لغات کنکور 87 تا 91 : رفته رفته از 1100 بیشتر میاد تا اون یکی ها!جالبیشم به اینه که لغات به ترتیب اومده ، یعنی 89 از یک پنجم اول لغات ، سال بعد یک پنجم دوم و لغات سال قبل و همین طور ......
اگه لغات سال های قبل رو بخونین حتما بدردتون می خوره.
در ضمن منم 2 ساعت خوندم ولی 10 تا جزوه رو مرور کردم.
1100 شامل 504ام می شه یا کلهم ی چی دیگس؟
تو باشگاه هس اگه نه کتاب خاصیه؟
تعریف کتاب زبان عمومی ارشد اصفهانی و دانشگرو شنیدم خوبه بگیرمش؟
تا الان 5 ساعتو 15 دقیقه!
خیلیییییییم عالییییییییییی
نیستین پس !الان ینی دارین درس می خونین[/QUOTE
منم 6 ساعت.همگی خسته نباشید.![]()
کاش به همین سادگی بود...وقتی نمی تونی درس بخونی برو تو این هوای سرد 5 دقیقه بیرون بمون و خودتو تهدید کن!من امروز یه ساعت بیرون بودم (کار داشتم) ، برگشتنی پاهام یخمک شد ، الان کنار شوفاژ دارم درس می خونم!
![]()