زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
ی سوال فنی دارم
این چند روز ک زیاد نت بودم و کم درس خوندم هر وقت آن بودم همتون آن بودید........ بعد هی میگفتید 8 ساعت شد 9 ساعت شد
والا من خودم روزای درسی فاصله ی نت اومدنمو کم میکنم ...اکثرتون همش آنید....... کی میخونید آخه:confused:
من يه سرى جزوه ها رو از آيپد مى خونم، خيلى هم زود خسته مى شم، واحداى ١ ساعته واسه خوندن دارم، واسه همين بين اين ١ ساعتا همون جاس نت، جزوه مه، يه سر ميام اينجا! :D يه همچين انسان تكنولوژيكى هستم! :w08:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بکشید کنار پویان خان اووووووووووووووووووووووومد با 4 ساعت ...............سمانه امروز روی تو یکی رو کم میکنم بجنگ تا بجنگیممممممممم:smile:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من گشنمه فطیر برم یه چی بخورم:D

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
بکشید کنار پویان خان اووووووووووووووووووووووومد با 4 ساعت ...............سمانه امروز روی تو یکی رو کم میکنم بجنگ تا بجنگیممممممممم:smile:
عمرن داداش! عمراااااااااااااااااااا! :w08: یه اصطلاحی داریم ما اصفهانیا اینجور وقتا، به این شرح : " بِچه ی هنو عامو! " :w02:

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلاااااااااااااااااااااااااااام....بچه ها اینچا چقد توپهههههههههههههههههههههههه..من تازه اینجا رو کفش و شهود کردم....
اخجووووووووووووووووووووووون ...دیگه تنبلی تعطیل.....بچه ها من احتمالا در تاریخ 17 بهمن 92 شبیه یه توپ میشنم روی صندلی از بس هله هوله می خورم..باید از الان درخواست تشک بدم به جای صندلی:biggrin:

shima jo0on

عضو جدید
من تا الان 13 صفحه از قابوسیو خوندم همزمان با اینکه شرکت بودم و این 13 صفحه یعنی خیللللی :biggrin: از یکی دو ساعت دیگه منم به جمعتون میپیوندم :);)

نااا

عضو جدید
سلاااااااااااااااااااااااام دوستان گلم..
همگی خسته نباشیییییییییید...
من از صبح 6 ساعت خوندم البته فقط زبان و معاصر غربو معماری جهانو و منظر کنکاشوو تا یه جاهایی...
و هیچی از دروس فن نمیدوونم ...
برای دروس فن از جزوه های باشگاه اعم از تنظیم شرایط و تاسیسات و عناصر جزییات و ایستایی . سیستم های ساختماتی...

کدوم جزوه بهتر و روونتر توضیح داده ؟؟؟
اگه کسی خونده بگه که من اونارو پیرینت بگیرم.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها واسه درک عمومی و منظر چی می خونین؟:redface:

m.a24

عضو جدید
سلام به دوستای گلم اومدم بگم بادقت بخونیدبه ساعت توجه نکنید انقد من یه مبحث و سه بار خوندم اما یه نکته رو تازه دیدم انگار اصلا تو این کتاب نبوده عجیبه ها

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام به دوستای گلم اومدم بگم بادقت بخونیدبه ساعت توجه نکنید انقد من یه مبحث و سه بار خوندم اما یه نکته رو تازه دیدم انگار اصلا تو این کتاب نبوده عجیبه ها
نکته ظریفی بود به ساعت توجه کنید و با دقت بخونید ;)

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سمانههههههههههههههههه کجاییییییی 5 ساعت:w18:

سلام میبینم ک همه مشغولند...خوب شد پس این تاپیک رو کاشتی زودتر میزدم...درسته تو فکرم بود اما فکر میکردم مشخره باشه و همه منو دست بندازند...اما گویا ج داده...خدایا شکرت یه بارم واسه کشور واسه خاک پاک ایران خاک کوروش مفید بودم...هاهاها...جو بگیر فقط:biggrin:
من اعلام میکنم تا الان 6:15 دقیقه
البته همراه 30 دقیقه نهار-1:30 دقیقه کار شرکت خراب شده-1 ساعت صبحونه و 1 ساعت رفت و برگشت به کتابخونه...مجموعه 10:15 ک بازم اون وقتهای بیهوده رو باید کمش کنم...
تا الان درس 19-20-21 تافل/32 کتاب 503/شروع کتاب منظر تا صفحه 25/مرور فیزیک 1 فصلهای 5-6-8/و ابنیه سنتی تا آخر فصل6
یه 15 مین تو نت میچرخم و میرم سروقت معماری اسلامی و سبک شناسی برای بستن خلاصه ها و خوندن کتاب نسیم عسگری/و همینطور خوندن منظر عصرکنکاش اونم باید بخش 2 که باغ های اسلامی هست رو امروز تموم کنم...
برام دعا کنید...من خیلی وقت ندارم مثل شما....برسم تا حدی قابل قبول پیش برم...
عاااااااشقتونم....:)

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
الان ساعت 10 صبحه و تازه از خواب پا شدم.این عارفه نامرد ساعت 3 بیدار بوده...منم الان شروع میکنم برا ده تا:D

سجاد میخوای صبح بیدارت کنم...خوب شب زود بخواب ک تا 10 خواب نمونی تنبل....
هر چند من دیشب 12:15 خوابیدم...اما خودکار شدم ساعت ز نزده مثل جغد بیدار میشم اینجوری:eek:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هر چند من دیشب 12:15 خوابیدم...اما خودکار شدم ساعت ز نزده مثل جغد بیدار میشم اینجوری:eek:

این سمانه و عارفه خیلی بدن همش جلو هستن آقا من فردا ساعت 5 صبح :crying::neutral:مبام باشگاه پیام میزارم ببینیم کی بیشتر میخونه.فردا 5 میبینمتون:neutral:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

من چهار ساعت خوندم تا الان.همش کم میارم.باز طهر خوابم برد:cry:

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها واسه درک عمومی و منظر چی می خونین؟:redface:
من منظر کنکاش و بخش پرس درک عسگری و سوالاتش رو
من چهار ساعت خوندم تا الان.همش کم میارم.باز طهر خوابم برد:cry:
وای گفتیین..منم شدیدااا بد از خواب پا می شم..:( یعنی معزل(معذل-معظل-معضل)ی شده این از خواب پا شدن....منم تا الان 5 ساعت..

shima jo0on

عضو جدید
1 ساعت خوندم :):D شد 12صفحه از مانا قابوسی چه طوره به نظرتون؟کمه یا طبیعیه؟:cry:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من منظر کنکاش و بخش پرس درک عسگری و سوالاتش رو

وای گفتیین..منم شدیدااا بد از خواب پا می شم..:( یعنی معزل(معذل-معظل-معضل)ی شده این از خواب پا شدن....منم تا الان 5 ساعت..
منم 5 ساعت:D

1 ساعت خوندم :):D شد 12صفحه از مانا قابوسی چه طوره به نظرتون؟کمه یا طبیعیه؟:cry:
اگه خوب خوندیش که خوبه..........

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا