چرا آخه؟دیگه حوصله ندارم درس بخونم خسته شدم از وقتی ک یادمه کنکور درس بوده خسته شدم من دیگه نمیام همه تون موفق باشید براتون آرزو موفقیت میکنم
الان که دیگه چیزی نمونده...نباید نا امید شددیگه حوصله ندارم درس بخونم خسته شدم از وقتی ک یادمه کنکور درس بوده خسته شدم من دیگه نمیام همه تون موفق باشید براتون آرزو موفقیت میکنم

اينهمه تا الان زحمت كشيدى يهو الان؟!؟! نكن اينكارو دختر جون... چند روز استراحت كن بدون عذاب وجدان، دوباره ادامه بده. هى هم حرص نخور. انگار كه اهميتى نداره بخون.دیگه حوصله ندارم درس بخونم خسته شدم از وقتی ک یادمه کنکور درس بوده خسته شدم من دیگه نمیام همه تون موفق باشید براتون آرزو موفقیت میکنم
بیشتر انسانها، زمانی نا امید میشوند که چیزی به موفقیت آنها باقی نمانده
![]()
دیگه حوصله ندارم درس بخونم خسته شدم از وقتی ک یادمه کنکور درس بوده خسته شدم من دیگه نمیام همه تون موفق باشید براتون آرزو موفقیت میکنم
دیگه حوصله ندارم درس بخونم خسته شدم از وقتی ک یادمه کنکور درس بوده خسته شدم من دیگه نمیام همه تون موفق باشید براتون آرزو موفقیت میکنم

الان وارد شدى يا خارج؟

الان وارد شدى يا خارج؟![]()
بچه ها شما که تست های سالای قبل رو میزنین
هر درس رو تو بهترین حالت چند درصد میزنین؟
لطفا جواب بدین

من هنوز نمى زنم تستاى سالاى پيشو چون كامل مرور نكرده م، فقط زبانو مى زنم كه اونو حدود در بهترين حالت 80-90 مى زنم بدترين 70خوب جواب بدین بچه ها![]()
نانی به نظر من کنکور یه بهانه است ساخته شدن آدمای بزرگ ساده نیست هر چقدر تلاش کنی خدا هم همونقدر بزرگت میکنه.....من به خاطر کنکور نمیخونم خدا هم شاهده هر وقت یه چیز جدید یاد میگیرم که در آینده میتونه کمکم کنه خوشحال میشم ....برا کنکور نخون برا عشق خودمون معماری بخون ...وقتی خانه ابشار رایت رو میبینی که انقدر خوبه دیگه کسی نمیخاد بهت بگه چیش درسته چی غلط میفهمی که واقعا رایت یه چی حالیش بوده معماریو فهمیده بوده اونوقته که میتونه یه همچین یادگاری هایی بزاره یا مثلا کار حسین امانت تو برج آزادی ....برج آزادی با ایده حسین امانت میتونه نماد ایران بشه ....و کلی مثال دیگه .....من قبلا که مجبور نبدم سراغ بعضی چیزا نمیرفتم ولی الان متوجه شدم که چقدر به خاطر تنبلی خودم عقبم ............نمیدونم تونستم مطلب رو برسونم همه این روزا که مشغول خوندن و اذیت به خودم بودم به این امید بود که بتونم معمار خوبی بشم وگرنه من هم اگه میخواستم از 2 سال پیش کار داشتم میرفتم تفریحمو میکردم .............پس اولویت با معماری خوبه ....حالا شاید کنکور اصلا قبول نشدم خوب من به خیلی چیزا رسیدم نانی اینا رو فقط به تو نمیگم به خودمم میگم استادم میگه ما ساختمان که میسازیم ر چقدر هم که بد باشه میاد رو زمین ولی دکترا که یکی رو میکشن میره توی زمین این ساختمان ما نباید بد باشه چون روی زمینهدیگه حوصله ندارم درس بخونم خسته شدم از وقتی ک یادمه کنکور درس بوده خسته شدم من دیگه نمیام همه تون موفق باشید براتون آرزو موفقیت میکنم
مگه واسه درصد تست میزنی خواهر من اگه کنکورو میگی من درصدای سالای پیشمو بگم ....اگه نه منظورت از درصد گرفتن اون چیزی که یادگرفتیه خوب نیاز به مرور داره ....ولی تستو میزنی که به اشتباهت پی ببری الان مهم اونهخوب جواب بدین بچه ها![]()
مگه واسه درصد تست میزنی خواهر من اگه کنکورو میگی من درصدای سالای پیشمو بگم ....اگه نه منظورت از درصد گرفتن اون چیزی که یادگرفتیه خوب نیاز به مرور داره ....ولی تستو میزنی که به اشتباهت پی ببری الان مهم اونه
میگم مهم درصد نیست ولی خوب بستگی داره دیگه یکی زبانش خوبه یکی فنش من میانگین همه رو حولو حوشه 50 میزنم به جز منظر که هنوز نخوندمشمیخوام ببینم بازده ام تا الان نسبت به بقیه کمه یا در حد اوناست

نانی به نظر من کنکور یه بهانه است ساخته شدن آدمای بزرگ ساده نیست هر چقدر تلاش کنی خدا هم همونقدر بزرگت میکنه.....من به خاطر کنکور نمیخونم خدا هم شاهده هر وقت یه چیز جدید یاد میگیرم که در آینده میتونه کمکم کنه خوشحال میشم ....برا کنکور نخون برا عشق خودمون معماری بخون ...وقتی خانه ابشار رایت رو میبینی که انقدر خوبه دیگه کسی نمیخاد بهت بگه چیش درسته چی غلط میفهمی که واقعا رایت یه چی حالیش بوده معماریو فهمیده بوده اونوقته که میتونه یه همچین یادگاری هایی بزاره یا مثلا کار حسین امانت تو برج آزادی ....برج آزادی با ایده حسین امانت میتونه نماد ایران بشه ....و کلی مثال دیگه .....من قبلا که مجبور نبدم سراغ بعضی چیزا نمیرفتم ولی الان متوجه شدم که چقدر به خاطر تنبلی خودم عقبم ............نمیدونم تونستم مطلب رو برسونم همه این روزا که مشغول خوندن و اذیت به خودم بودم به این امید بود که بتونم معمار خوبی بشم وگرنه من هم اگه میخواستم از 2 سال پیش کار داشتم میرفتم تفریحمو میکردم .............پس اولویت با معماری خوبه ....حالا شاید کنکور اصلا قبول نشدم خوب من به خیلی چیزا رسیدم نانی اینا رو فقط به تو نمیگم به خودمم میگم استادم میگه ما ساختمان که میسازیم ر چقدر هم که بد باشه میاد رو زمین ولی دکترا که یکی رو میکشن میره توی زمین این ساختمان ما نباید بد باشه چون روی زمینه
به امید روزای خوب واسه معماری کشورم
تلاشتو چند برابر کن تا درهای رحمت خدا باز بشه واست تا بتونی به چیزای جدیدو ببینی......اون روز که اومدی گفتی من الان که از سازه سر در اوردم یه حس دیگه ای تو خونه دارم من هم زمانی که فهمیدم اینارو این حسو داشتم میدونی چرا چون یه چیزی به صورت ناخود آگاه بعد این هی بهم هشدار میده فلان چیز اشتباه و.....چون واقعا یه چیزی رو خوب درک کردم ........در آخر سعی کن به داشته هات ببالی و واسه نداشته هات تلاش کنی