زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
از این زبانها ک تو خواب یاد میگرفتن...7 ساعتشو اونجوری میخونده...بقیه اش هم 10 ساعته عادیه خودمونو...من پارسال ک بیکار بودم تا 11 آخرش بود...17 ساعت...مگر یه چی مواد پواد و شادی آور میزنند ک میتونند...ک اگه از اونها من بزنم به جا درس میرم تو شنگولی و کلی سرخوش میشدم....
بچه ها رفاقتی در حق ما بکنید(البته چاکر همتونم)این جزوه مانا قابوسی رو بزارید شاید بشه رفت سمت این معاصر کوفتیییی.

عارفه توی همون پستی که ترنج برا من گذاشته بود جزوه مانا قابوسی کامل بودش اون دانلود کن به نظرم اگه لینکش هم نداری تا بگردم بیابم برات

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
از این زبانها ک تو خواب یاد میگرفتن...7 ساعتشو اونجوری میخونده...بقیه اش هم 10 ساعته عادیه خودمونو...من پارسال ک بیکار بودم تا 11 آخرش بود...17 ساعت...مگر یه چی مواد پواد و شادی آور میزنند ک میتونند...ک اگه از اونها من بزنم به جا درس میرم تو شنگولی و کلی سرخوش میشدم....
بچه ها رفاقتی در حق ما بکنید(البته چاکر همتونم)این جزوه مانا قابوسی رو بزارید شاید بشه رفت سمت این معاصر کوفتیییی.
چه باحال! اثرم داره؟!؟ :w15: زمان كنكور دبيرستان بعضى از بچه ها موهاشونو مى زدن و ماه تا ماه حموم نمى رفتن كه درس بخونن! طفليا با نصرت آشنا نبوده ن!

دانلود مى شه، طول مى كشه فقط، يه وقتى بذارش واسه دانلود كه اينترنتت تازه نفسه! :D

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
http:// اين مغز منه بعد از 8 ساعت! خيلى خسته مى شم تازگى!

خب چون خیلی درس خوندی این مدت طبیعی هستش ،بابا من که به قول سیمین دوستم یک ربات بودم که فقط بخونم هم با وجودی که تازه شروع ولی خسته ام نمی دونم چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم...یه جا ترنج سرفصل جزوه مانا قابوسی رو گذاشت ک توش در باره نئوکلاسیک و ... بود...مگه جزوه مانا جزوه جهان نی؟؟؟برا معاصرم جزون داره؟؟من یه لینک 38 مگ ازش یافتم اما دان نشد...همونه؟
اره برای معاصرم داره از مادها تا آخرش من نمیدونم از کجا دان کردم اما چیزی ک من پرینت گرفتم توش از ماد گرفته تا معاصر داره توش بیشتر از دوماه دان کردم اما یادمه تو بخش جزوه ها دوتاش کنار هم بود فایلشم رار بود انگار اسکن کرده عکس گرفته بودن

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
http://eskismemari.ir/

بچه ها لطفا ب اشتراک بذاری امضا کنید البته من چون با گوشیم امکان نیس

خیلیا بودن سال پیش ک واقعا خوندن اما بخاطر اسکیس مردود شدن
بیایید سال بعد هیچ کسی و یا حدقل تعدا د کسایی ک قربانی اسکیس میشن کم شده باشه و حتما ب تایپیک نتایح ارشد 92ی سری بزنید حتماا

mehrnaz.architec

عضو جدید
-همه افرادبالقوه برنده هستند.افرادی که احساس خوبی در مورد خود دارند نتایج خوبی می آفرینند.

-آنگاه که تصمیم بگیریدشرنوشتتان را به دست شرایط محیط نسپارید خودتان آن را رقم بزنید همان لحظه زندگیتان را برای همیشه دگرگون خواهد شد

- انسان ، هر زمان از پیشامد آینده درباره ی خود اندیشید و از آن ، بیم هراس در خاطرش نشاند،آن خطر ،زودتر او را تعقیب می کند. ابن سینا

امروز من ازتون میخوام بم انرژی بدین انرژیم ته کشیده واقعا..

بعضی وقتا حس میکنم اینجا اومدنم بی فایده اس و بیشتر افسرده تون میکنم..حلال کنید

اورایاد....
سلام عزیزم نبینم شارژر معمارهای سایت بگه ته کشیدم،تو اصا خودت منبع انرژی هستی
زندگی عین خود ماست.
از زندگی، به کجا می توان گریخت!؟
تمنای گریز از زندگی تمنای خود کشی ست.
گریز از زندگی ، تلاشی ست از سر زبونی.
گریز از زندگی،
گریز از خداست.
به کجا می توان گریخت که خدا نباشد؟
هم کیش من،
کیش و دين همگي ما، ستایش، عشق، خنده و زندگی ست.
بنابر این همه چیز را باید جشن گرفت.
همه چیز را باید زندگی کرد.
همه چیز را باید دوست داشت.
همه چیز خاک را از آسمان جدا نمی کند.
همه چیز این زندگی خاکی، آسمانی ست.
همه چیز این زندگی مادی ، الهی ست.
همه ما به ضیافت الهی دعوت شده ایم:
ضیافت وجود.
باید با همه وجود خود ،
در این ضیافت شرکت کنیم.
این گونه است که شکر نعمت این فرصت یکه
و تکرار ناپذیر را به جا آورده ایم.
خداوند زندگی را به ما نبخشیده است تا از آن روی بگردانیم.
او زندگی را به ما بخشیده است تا آن را به تمامی زندگی کنیم.

shahmirzadi

عضو جدید
عارفهه من الان تلاش میکنم ببینیم آپ میشه یا نه.فقط از همونجایی که ایمیجو آپ میکنن باید آپلودر رو انتخاب کنم؟یکی بگه چجورو باید آپ کرد؟

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
عارفهه من الان تلاش میکنم ببینیم آپ میشه یا نه.فقط از همونجایی که ایمیجو آپ میکنن باید آپلودر رو انتخاب کنم؟یکی بگه چجورو باید آپ کرد؟

تو کدوم آپلود سنتر میخوایید آپ کنید؟

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
پرچم تاپیک بالاست :thumbsup2: امشب که به خاطر طرح بیدارم انشالله هفته دیگه به خاطر کنکور باشه :w11:

chantic

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها خسته نباشید همگی من تازه میخوام شروع کنم واسه کنکور ارشد البته از نوع دانشگاهی.ازادی احتیاج به دلگرمی دارم:biggrin::biggrin::thumbsup2:

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
عارفه توی همون پستی که ترنج برا من گذاشته بود جزوه مانا قابوسی کامل بودش اون دانلود کن به نظرم اگه لینکش هم نداری تا بگردم بیابم برات
آره عزیزم اونو پیدا کردم اما دانلود نمیشه ....

چه باحال! اثرم داره؟!؟ :w15: زمان كنكور دبيرستان بعضى از بچه ها موهاشونو مى زدن و ماه تا ماه حموم نمى رفتن كه درس بخونن! طفليا با نصرت آشنا نبوده ن!

دانلود مى شه، طول مى كشه فقط، يه وقتى بذارش واسه دانلود كه اينترنتت تازه نفسه! :D
راست میگیا عزیزم موفق شدم....

گلم زحمت کشیدی ولی خودتو اذیت نکن الان گذاشتم برا دانلود و موفق شدم;)
تو کدوم آپلود سنتر میخوایید آپ کنید؟

مرسی از همه دوستان...ک کمکم کردند:)
جزوه مانا قابوسی رو تونستم دان کنم...به قول سمانه جان ایراد داشت سرعت

آخرین ویرایش:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دقیقا مث من....الان این باغ برینی که توصیف میکنه(14 ساعت و 17 ساعتو ...البته مفید)برای ما دست نایافتینه دیگه 9:30 خودمم به چشمم نمیاد:d
من داداشم قلم چی میره توی این مصاحبه با برتر ها نفر 1 نوشته بود من روزی 17 ساعت میخوندم:eek:هرچی 2 تایی محاسبات کردیم نفهمیدم چطوری:w20:
خواهر منم سال پیش قلم چی میرفت 16 ساعت میخوند آخرشم قبول شد پزشکی تهران .....من هم 3 -4 ساعت میخوندم نشستم خونه باز دارم میخونم ......ولی این که میگه 17 ساعت واقعا میشه خوند البته من خودم 10 ساعت دیگه میترکه مغزم ..........

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
با 3 ساعت شروع کردیم ......

سلام صبح بخیر....:gol:
منم با 1 ساعت زبان;)
3 ساعت؟:eek::eek::eek::eek:......من دیگه حرفی ندارم.....
آقا چرا ex نیست؟نکنه ناراحت شده؟تو رو خدا اگه صدای منو میشنوی من از پشت همین تریبون ازت عذر خواهی میکنم...برگرد.....:w04:
خسته نباشید پویان خان;)

simin_sm

کاربر فعال
بچه ها همگی خسته نباشین
لغات بعد 42 درس اصلی 504 رو واجبه بخونیم یا مستحبه؟
اصلا تست پرسپکتیو و سایه رو نمی تونم جواب بدم؟چی بخونم بچه ها؟
یه سوال دیگه.....مبانی سازه رو کل کتابشو بخونیم یا بعضی فصلا عکسش کفایت می کنه؟
.
.
.
متشکرمیشم جواب بدین:gol::)

shahmirzadi

عضو جدید
وااای .این آقای گلابچی هم که همه ی کتاباش مهمه.هر چقد ساده و روون باشه(که نیس بعضیاش واقعن) بازم زییااادهه

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وااای .این آقای گلابچی هم که همه ی کتاباش مهمه.هر چقد ساده و روون باشه(که نیس بعضیاش واقعن) بازم زییااادهه
وسواس بشی نمیتونی 1 کتابه گلابی رو تا کنکور بخونی ..............خودش هم میدونه که زیادیه زیاد سخت نمیده مثل این مرکز اه اه اه ......پس سخت نگیرید مثل من سرعتی خلاصه هر چی که گیر اوردید که میتونه سرعتتونو ببره بالا بخونید ...

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها همگی خسته نباشین
لغات بعد 42 درس اصلی 504 رو واجبه بخونیم یا مستحبه؟
اصلا تست پرسپکتیو و سایه رو نمی تونم جواب بدم؟چی بخونم بچه ها؟
یه سوال دیگه.....مبانی سازه رو کل کتابشو بخونیم یا بعضی فصلا عکسش کفایت می کنه؟

.
.
.
متشکرمیشم جواب بدین:gol::)
کتاب عسگری درسنامش رو من دیدم خوب بود ..........مبانی سازه رو من تا فصل 10 خوندم بقیه اش زیاد مهم نیست ..........تازه وسطا یه فصله 5 بود یا 6 یعنی داشتم میخوندم هیچی نفهمیدم ازش ............

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
دوستان کسی میدونه این پایین صفحه چی نوشته.....تو عکس نیفتاده.....صفحه 279 ساختمانها چگونه عمل میکنند

لطفا هر کی کتابو داره نگاه کنه بگه...ممنون

untitled.jpg

shahmirzadi

عضو جدید
دوستان کسی میدونه این پایین صفحه چی نوشته.....تو عکس نیفتاده.....صفحه 279 ساختمانها چگونه عمل میکنند

مشاهده پیوست 185502
پایین صفهست این.الان کتاب جولومه.فقط زیرش نوشته شکل 17_26

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
وای بچه ها من دارم درک سازه رو 5فصل ب 5فصل مرور میکنم اما فصل اولش دوساعت طول کشید
چرا سرعتم کمه؟؟؟!!چیکار کنم !!؟
البته اعتراف میکنم خیلی ریز دقیق تر از قبل خوندم و خیلی چیزایی ک قبلن نفهمیده بودمو فهمیدم اما اخه داره دیگه!!!
2ساعت صب دیر بیدارشدم

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
کتاب عسگری درسنامش رو من دیدم خوب بود ..........مبانی سازه رو من تا فصل 10 خوندم بقیه اش زیاد مهم نیست ..........تازه وسطا یه فصله 5 بود یا 6 یعنی داشتم میخوندم هیچی نفهمیدم ازش ............

منم دقیقا موافقم ب فصل ک رسیدم نفهمیدم ولش کردم بقیه اشم نخوندم
منظر کنکاشو کی تموم کرده اولاش خیلی خوب بود اما بعدش ....نگه داشتم آخر دی بخونم ک ب مرور نیاز نباشه هرچه بادا باد دیگه

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام صبح بخیر....:gol:
منم با 1 ساعت زبان;)
3 ساعت؟:eek::eek::eek::eek:......من دیگه حرفی ندارم.....
آقا چرا ex نیست؟نکنه ناراحت شده؟تو رو خدا اگه صدای منو میشنوی من از پشت همین تریبون ازت عذر خواهی میکنم...برگرد.....:w04:
خسته نباشید پویان خان;)
راست میگه برگرد تو رو خدا........با این که حسودیم میشه بهت ولی برگرد......
در ضمن 2 ساعت دیگه خوندم بقیه اشم خوابیدم الانم بیدارم و تعطیل کردم خوندنو

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

مشاهده پیوست 185502
نوشته شکل 26-17 .....ولی از بالا اولی طاق رمانسک ...دومی طاق گوتیک ...ارتفاع پایینی بیشتر از بالاییه و یه نوع جدیدی از سازه (پشت بند جدید اسمشو نمیدونم از رومانسک بهتر بوده و سبک تر )رو اختراع کردن ....اینارو بانی مسعود گفته بود

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم دقیقا موافقم ب فصل ک رسیدم نفهمیدم ولش کردم بقیه اشم نخوندم
منظر کنکاشو کی تموم کرده اولاش خیلی خوب بود اما بعدش ....نگه داشتم آخر دی بخونم ک ب مرور نیاز نباشه هرچه بادا باد دیگه
خوب باید بخونی کمش یه سوال مفتی از دست میدی اونم از نوع تصویر هر جا رو متوجه نشدی رد شو

simin_sm

کاربر فعال
..ممنون....ادامه لغات 42 درس 504 چی؟بقیه اشم بخونم؟خیلی سختمه:redface:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا