زمان بندی کوتاه مدت اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آخرین ویرایش:

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز

atefeh.ghazi

کاربر فعال
مشاهده پیوست 207726دوستان منتظرنظراتتون هستم.
خیلی از خطات گریزاش درست نیست...هاشورهام همینطور...و اون کنسولی هم که گذاشتی به نظرم یه حجم سنگینی میاد و اینکه حجم رو از وسط شروع به کشیدن نکن اگه یه گریز نزدیک و اون یکیو دورتر بگیری کارت بهتر میشه...;)

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
شیلان جون خوش اومدی...
بانظرای پویان موافقم ولی به نظرم پیشرفت خوبی داری نسبت به قبلیا ...معلومه که تو این مدت تمرین داشتی...ادامه بده عزیزم:gol:
در ادامه صحبت دوستان واسه راندو ی سمت حجمو رنگ بذاری اونم معمولا سمتی ک در جهت سایه هستش
و اینکه همون سطوح رو هم کامل رنگ نکنی
اینا مواردیه ک استادم واسه راندو میگه
امیدوارم کمکت کنه موفق باشی:gol:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من راندو باد نیستم چیکار کنم؟؟؟(بماند که بقیه چیزارم بلد نیستم:D)
مهندس آسونترین کار به نظر من راندوعه ....یهو میبینی کل کارو عوض کردی (خوب شده)یا اینکه زدی کارو داغون کردی مثه من ....خخخخخخخخخخ
تمرین کن برای تسلط روی ماژیک
همین چند نوع که عکسش هست باشگاه .....

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در ادامه صحبت دوستان واسه راندو ی سمت حجمو رنگ بذاری اونم معمولا سمتی ک در جهت سایه هستش
و اینکه همون سطوح رو هم کامل رنگ نکنی
اینا مواردیه ک استادم واسه راندو میگه
امیدوارم کمکت کنه موفق باشی:gol:
موافقم ...اونم به اندازه ی 30 درصد سطح (اینو عذرا گفته بهم )

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
موافقم ...اونم به اندازه ی 30 درصد سطح (اینو عذرا گفته بهم )
لذت میبرم میبینم جوونای کشورم قانون کپی رایتو ذکر منبعو اینقدر دقیق رعایت میکنن.. خخخخخ

دوستان امیدوارم همگی نتیجه تلاش خودتان را بگیرید .
موفق باشید.:gol:
ممنونم مهندس همچنین شما:gol:

hodaara

عضو جدید
زمان بندی کوتاه مدت اسکیس 93(روحیه دهی گروهی)

اینم کلیت فیلم!

در این فیلم خیلی نکته ها مطرح میشه ولی در راس همه و در یک کلام اینکه با اسکیس ساده برخورد کنید وسلاممشاهده پیوست 207619مشاهده پیوست 207621

اين فيلم براي وركشاپ پارساله، استاد توي ٢ ساعت كشيدن، ولي اخه اينكه پلان خاصي نداره، فقط ارائه خوبيه، بدرد كنكور نميخوره

Sent from my iPhone using Tapatalk

--زهرا

عضو جدید
یکی به من همیشه میگفت خطهات گجه یادم نیست کی بود ....
این پرسپکتیو رو خیلی خوب کشیدی
ایهاالنااااااااااااااااااااااااااااااس خطهاتونو نلرزونید...این یه خواهش دوستانهاس ...خواهید پند گیرید و رستگار شوید

بامنی دیگه :d آدما معمولا از چیزی که ندارن همیشه دم میزنن --همین ;)

--زهرا

عضو جدید
ساختمان ادبیات معاصر

ساختمان ادبیات معاصر

بچه ها من اسکیس واسه ادبیات معاصر سرچ زدم این رو بهم داد؛ همچین چیزی دیگه !! میشه بگید درسته روی اینطور ساختما ن ایی کار کنیم واسکیس بزنیم ( شبیه )--آیا ؟؟؟

moaser.jpg

sakhteman vzk 3.jpg
البته این که بیشتر شبیهه ساختمانای جنگیه -- آخه عذار گفت چیزی پیدا نکرده گفتم شاید یپبشه این طور همفکری کنیم -- فک کنم خیلی هامون نمیدونیم دنبال چه نوع ساختمان یا حجمی باشیم شایدم باید تخیلی کار کنیم وحجم بزنیم-- همین ;)

--زهرا

عضو جدید
بچه ها سرکتاب گرفتم -اول خودم (به نقل از پویان خخخخخ)- مازیار - پویان - عذرا - سجی -همراهی- و ووو............بقیه که باید بخاطر اتحاد باشگاه اسمشون نبرم پریدن یعنی قبولن -- ازمن گفتن بود - همین;)

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من اسکیس واسه ادبیات معاصر سرچ زدم این رو بهم داد؛ همچین چیزی دیگه !! میشه بگید درسته روی اینطور ساختما ن ایی کار کنیم واسکیس بزنیم ( شبیه )--آیا ؟؟؟

مشاهده پیوست 207747

مشاهده پیوست 207748
البته این که بیشتر شبیهه ساختمانای جنگیه -- آخه عذار گفت چیزی پیدا نکرده گفتم شاید یپبشه این طور همفکری کنیم -- فک کنم خیلی هامون نمیدونیم دنبال چه نوع ساختمان یا حجمی باشیم شایدم باید تخیلی کار کنیم وحجم بزنیم-- همین ;)

مرسی فدات زهرا جون ،عزیزم اولی که موزه هنرهای معاصر هستش و کار کامران دیبا دومی هم نیم دونم دقیقا چی هستش ،با این موضوع به نظرم به حالت های مختلف میشه برخورد کرد من اول باید صحبیتی با دوستم داشته باشم و هیمن طوریکم درباره اش مطالعه کنم که بتونم یک کانسپت مشتی بزنم بعد تبدیل به خط کنم ،راستش زیاد بهش فک نکردم یعنی نتونستم کار کنم این چند روز حالم خوب نبوده ،به نظرم یکم درباره ادبیات معاصر و سبک هاش و ادبیات و معماری بخونم
کار جالبیه بهش قشنگ فک کنید نه اینکه فقط بخواید یک حجم خوشگل بزنید،به نظرم یک مکعب ساده حساب شده خیلی بهتر جواب میده تا یک حجم تخیلی،یک جمله خوندم که صحبت کردن درباره ادبیات معاصر سخته ،اولش گفتم واه چه ربطی داره یک کم که خوندم ددیم که درسته چون بعد از انقلاب مشروطه ما انواع سبک های شعری و انواع بیان ها را داریم توی کار شاعرا حتی چیزی که دنبالش هم متفاوتن ولی فک می کنم هر کدوم به نوعی دنبال ازادی هستن ،چون ادبیات معاصر در جریان انقلاب مشروطه شکل میگره و افراد به دنبال مبارزه برا رسیدن به ازادی هستن ،نمی دونم شاید هم من اشتباه کنم

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حکیمانه تر عکس جدیدته -- من که همش حس میکنم الان خیلی حکیمانه تر نظر میدی -- میدونی عکس هرکس نشانه نوع فکرشه -- الان عذرا من ومی کشه -- بازم جو دادم--ههههههه-- با اجازه عذرا؛؛؛؛ همین ;)
ایشون فردی مرکوری خواننده ی فقید و اسطوره ای گروه کوئین!!! عکس دیشبم هم فردی بود!!! من کلا حکیمانه نظر میدم!!! -- همین;)

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

hodaara

عضو جدید

بچه ها شیطونی ها !!! میگن اگه می خواین به یاد ماندنی بشین حتما ی نشانه رو داشته باشین اینطور هرکس اون نشانه رو ببینه یاد شما میفته --- همین ;)

نكته ي خوبي گفتي اگه بتونيم اين نشونه رو تو اسكيسمون هم داشته باشيم عاليه،، جداي از شوخي بايد سعي كنيم كه به يه نماد يا نشان يا يه دياگرام روابط خاص كه مخصوص خودمون برسيم و اونو هي پخته ترش كنيم، كه هم تو نما ديده بشه هم توپلان و هم توي مقطع .. مثل امضاي شخصي

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نكته ي خوبي گفتي اگه بتونيم اين نشونه رو تو اسكيسمون هم داشته باشيم عاليه،، جداي از شوخي بايد سعي كنيم كه به يه نماد يا نشان يا يه دياگرام روابط خاص كه مخصوص خودمون برسيم و اونو هي پخته ترش كنيم، كه هم تو نما ديده بشه هم توپلان و هم توي مقطع .. مثل امضاي شخصي

آفرین من هم با این گفته کاملا موافقم .....--همین ;)...خخخخخخخخخخخخخخخ;)خخخخخخخخخ;)
البته به نظر کار دشواررررررررررررری میاد

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

ببین مهندس درسته ،بعد از یکمدت که کار کنی یک سری کارا و خط و خطوط و یک سری دیتل تیو کارت میاد که مخصوص خودت میشه ،چون هر کی یک جوری فک می کنه و از هر چیزی یکی یک برداشتی داره ،حالا کم کم که کار کنیم متوجه کارا میشید که حتی بعد یک مدت یک کار بدون اسم هم باشه می تونی تشخیص بدی مث دست خط می مونه یا همون امضا خاص یک نفر

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
090520141428.jpg
یکی بمن بگه اون درختا و اون فونت کج و کوله رو چجوری از رو شیت نازنینم محو کنم...:cry:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
میبینم که جمعتون جمعه:d
تاپیک اسپم و روحیه...:دیییییییی

تحلیل و نمونه واسه یادمان اگر وقت کردین وسطش بذارین...

خوش اومدی مهندس بدو شروع کن کار کن ،مهندس تحویل افتاد عقب انگار،بزار فک کنیم روش انشاله میزاریم

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
کانسپت من واسه یادمان ادبیات معاصر:
ادبیات معاصر شامل سه مرحله هستش:شعر نو-شعر سپید و شعر پست مدرن
در شعر نو علی رغم شکستن بعضی قواعد شعری هنوز وزن و قافیه-پایبندی ب سنت رو میبینیم
در شعر سپید ظاهر شعر بدون الگوی مشخص و بدون وزنه اما درواقع نوعی وزن درونی داره
و در پست مدرن ما با اشعاری روبرو میشیم ک کاملا گیج کننده س،اینکه شعر هست یا نه محل اختلافه شعراس و کاملا مبهم و بدون قاعده و بی نظمه..
من هر طبقه از ساختمونو ب ی مرحله اختصاص دادم
زیرزمین:کلاسها و گالری بسته با پلانی ریتمیک
همکف: گالری و آمفی تئاتر نیمه باز-سالن اجتماعات-کتابخونه با پلانی دارای شکستگی
طبقه اول:کافی شاپ و فضای دلخواه-ک هنو نمیدونم چه فضایی مناسبشه..شاید فضایی ک ارتباط موسیقایی داره چون شعر و موسیقی جدای از هم نیستن-
فرم هم ی فرم ساده اما میخوام فقط تو طبقه اول ب حالت بینظم-مثلا شاید دیکانستراکشن-تبدیل شه چون شعر از نگاه عام شکل یکنواختی داره
نظرتون درباره کانسپتم چیه؟و اینکه واسه ارائه شیت باید اینارو همینجوری بنویسم یا مثلا با دیاگرام شکل پلانا رو نشون بدم و دلیلشو کنارش بنویسم؟

همراهی

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ممنون سارا جان انشالله با کمک هم نتیجه میگیریم

دو نمونه یادمان از کتاب " ایده و خلاقیت در معماری ایرانی " طایفه:

یادمان مشهد چمران،دهلاویه:معمار عیسی حجت
یادمان شهدای مکه:معمار عیسی حجت

پیوست ها

• نمونه موردی یادمان.rar
    6.7 مگایابت · بازدیدها: 0

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 207770
یکی بمن بگه اون درختا و اون فونت کج و کوله رو چجوری از رو شیت نازنینم محو کنم...:cry:
با این پرسپکتیوی که تو کشیدی از خانه آبشار روح رایت تو قبرش لرزید خخخخخخخخخخخخ--همین;)
کاری نداره که یه مقوا بگیر بچسبون روی نوشته ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا