مشاهده پیوست 207726دوستان منتظرنظراتتون هستم.
مشاهده پیوست 207726دوستان منتظرنظراتتون هستم.
خیلی از خطات گریزاش درست نیست...هاشورهام همینطور...و اون کنسولی هم که گذاشتی به نظرم یه حجم سنگینی میاد و اینکه حجم رو از وسط شروع به کشیدن نکن اگه یه گریز نزدیک و اون یکیو دورتر بگیری کارت بهتر میشه...مشاهده پیوست 207726دوستان منتظرنظراتتون هستم.
در ادامه صحبت دوستان واسه راندو ی سمت حجمو رنگ بذاری اونم معمولا سمتی ک در جهت سایه هستششیلان جون خوش اومدی...
بانظرای پویان موافقم ولی به نظرم پیشرفت خوبی داری نسبت به قبلیا ...معلومه که تو این مدت تمرین داشتی...ادامه بده عزیزم![]()
مهندس آسونترین کار به نظر من راندوعه ....یهو میبینی کل کارو عوض کردی (خوب شده)یا اینکه زدی کارو داغون کردی مثه من ....خخخخخخخخخخمن راندو باد نیستم چیکار کنم؟؟؟(بماند که بقیه چیزارم بلد نیستم)
موافقم ...اونم به اندازه ی 30 درصد سطح (اینو عذرا گفته بهم )در ادامه صحبت دوستان واسه راندو ی سمت حجمو رنگ بذاری اونم معمولا سمتی ک در جهت سایه هستش
و اینکه همون سطوح رو هم کامل رنگ نکنی
اینا مواردیه ک استادم واسه راندو میگه
امیدوارم کمکت کنه موفق باشی![]()
لذت میبرم میبینم جوونای کشورم قانون کپی رایتو ذکر منبعو اینقدر دقیق رعایت میکنن.. خخخخخموافقم ...اونم به اندازه ی 30 درصد سطح (اینو عذرا گفته بهم )
ممنونم مهندس همچنین شمادوستان امیدوارم همگی نتیجه تلاش خودتان را بگیرید .
موفق باشید.![]()
اینم کلیت فیلم!
در این فیلم خیلی نکته ها مطرح میشه ولی در راس همه و در یک کلام اینکه با اسکیس ساده برخورد کنید وسلاممشاهده پیوست 207619مشاهده پیوست 207621
از رو کار مهدی نژاد کشیدی زهرا؟؟؟
یکی به من همیشه میگفت خطهات گجه یادم نیست کی بود ....
این پرسپکتیو رو خیلی خوب کشیدی
ایهاالنااااااااااااااااااااااااااااااس خطهاتونو نلرزونید...این یه خواهش دوستانهاس ...خواهید پند گیرید و رستگار شوید
یه چیزی رو اینجا جا انداختی .....خوب بخون جملتو !!!!!بله روکشی -- اما کاری که پنجره کشیده رو از کار صدیق کشیدم
--همین!!! من میذارم جاش!!! حواسش نیود!!!یه چیزی رو اینجا جا انداختی .....خوب بخون جملتو !!!!!
یه چیزی رو اینجا جا انداختی .....خوب بخون جملتو !!!!!
یه چیزی رو اینجا جا انداختی .....خوب بخون جملتو !!!!!
--همین!!! من میذارم جاش!!! حواسش نیود!!!
بچه ها من اسکیس واسه ادبیات معاصر سرچ زدم این رو بهم داد؛ همچین چیزی دیگه !! میشه بگید درسته روی اینطور ساختما ن ایی کار کنیم واسکیس بزنیم ( شبیه )--آیا ؟؟؟
مشاهده پیوست 207747
مشاهده پیوست 207748
البته این که بیشتر شبیهه ساختمانای جنگیه -- آخه عذار گفت چیزی پیدا نکرده گفتم شاید یپبشه این طور همفکری کنیم -- فک کنم خیلی هامون نمیدونیم دنبال چه نوع ساختمان یا حجمی باشیم شایدم باید تخیلی کار کنیم وحجم بزنیم-- همین![]()
ایشون فردی مرکوری خواننده ی فقید و اسطوره ای گروه کوئین!!! عکس دیشبم هم فردی بود!!! من کلا حکیمانه نظر میدم!!! -- همینحکیمانه تر عکس جدیدته -- من که همش حس میکنم الان خیلی حکیمانه تر نظر میدی -- میدونی عکس هرکس نشانه نوع فکرشه -- الان عذرا من ومی کشه -- بازم جو دادم--ههههههه-- با اجازه عذرا؛؛؛؛ همین![]()
بچه ها شیطونی ها !!! میگن اگه می خواین به یاد ماندنی بشین حتما ی نشانه رو داشته باشین اینطور هرکس اون نشانه رو ببینه یاد شما میفته --- همین![]()
آفرین من هم با این گفته کاملا موافقم .....--همیننكته ي خوبي گفتي اگه بتونيم اين نشونه رو تو اسكيسمون هم داشته باشيم عاليه،، جداي از شوخي بايد سعي كنيم كه به يه نماد يا نشان يا يه دياگرام روابط خاص كه مخصوص خودمون برسيم و اونو هي پخته ترش كنيم، كه هم تو نما ديده بشه هم توپلان و هم توي مقطع .. مثل امضاي شخصي
Sent from my iPhone using Tapatalk
نكته ي خوبي گفتي اگه بتونيم اين نشونه رو تو اسكيسمون هم داشته باشيم عاليه،، جداي از شوخي بايد سعي كنيم كه به يه نماد يا نشان يا يه دياگرام روابط خاص كه مخصوص خودمون برسيم و اونو هي پخته ترش كنيم، كه هم تو نما ديده بشه هم توپلان و هم توي مقطع .. مثل امضاي شخصي
Sent from my iPhone using Tapatalk
میبینم که جمعتون جمعه
تاپیک اسپم و روحیه...:دیییییییی
تحلیل و نمونه واسه یادمان اگر وقت کردین وسطش بذارین...
با این پرسپکتیوی که تو کشیدی از خانه آبشار روح رایت تو قبرش لرزید خخخخخخخخخخخخ--همینمشاهده پیوست 207770
یکی بمن بگه اون درختا و اون فونت کج و کوله رو چجوری از رو شیت نازنینم محو کنم...![]()