داش ابرام خودت بیفت جلو بشو سرگروهه تاپیک مام همگی تا آخرین قطره ی جوهره موجود در جهان ایستاده ایمممم و در برابر هرچی اسکیس و ورکشاپه زانو نمیزنیمممم![]()
ابجی گل من فعلا چون وارد عمل نشدم

داش ابرام خودت بیفت جلو بشو سرگروهه تاپیک مام همگی تا آخرین قطره ی جوهره موجود در جهان ایستاده ایمممم و در برابر هرچی اسکیس و ورکشاپه زانو نمیزنیمممم![]()
ابجی گل من فعلا چون وارد عمل نشدمبرام سنگینه فعلا با راهنمایی دوستان میریم جلو در لابه لا ماهم یه کارایی میکنیم
داش پویان دمت گرم ...جا داره یه تشکر ویژه داشته باشیم از بانیان این تایپک که باز روح با هم بودنو به بچه های باشگاه دمیدن از مازیار و رعنا و ترنج و.... که بانی این خیر شدند به نوبه ی خودم تشکر ویژه دارم
اصلا امروز خیلی خوشحالم ....همیشه توی با هم بودن امید هست نشاط هست سرزندگی هست و نتیجه اش هم میشه تلاش مضاعف
بروبکس که اعلام همراهی کردن خیلی خیلی خوشحالمون کردید ....برید این همراهی رو هم وردارید بیارید دلمون واسش تنگ شده ...خخخخخخخخخ .....راستی الهام هم بگید بیاد یکم بخنده و انرژی بده
به به به میبینم که همه اینجا جمعن و با انگیزه مشغول تمرین و آمادگی واسه اسکیس هستن
آقایون خانوما.منم هستم.فقط با این تفاوت که من دورا دور پستاتونو چک میکنم و حواسم بهتون هست
پس شیطونی نکنید و همه تمرکزتون رو تمرین باشهوگرنه تنبیه میشید با کمربند معروفم!!
سلام به همه....
دوستای خوبم منم هستم...تا الان کار خاصی نکردم و تازه بعد یه سری اتفاق تونستم به خودم مسلط شم و اروم شم...امیدوارم که میشه تو این زمان کاری کرد چون این لحظات پایانی ارزشمند ترن و امیدوارم وقتی نتایج اومد انرژیمون واسه ادامه چندین برابر بشه...از این لحظه تا امتحان وقتم آزاده پس پیش به سوی تمرین![]()
عذرا جان ... این برگه رو برای بهتر شدن کارت نوشتم ... من خودم دستم ضعیفه ... امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم
![]()
فرستاده شده از GT-I8190ِ من با Tapatalk
مرسی معمار باشی جان!!! بچه ها من امروز پلانم تقریبا در اومد!!! اما خو بازم نیاز ب تغییرات داره!!! دوستانی ک رو موضوع سپیده کار می کنن فعلا ب کیفیت کار بیشتر از سرعت بها بدنا!!! بذارین ذخایر مغزتون افزایش پبدا کنه!!! همین باعث سرعت میشه!!! خیلی ام لفتش ندین!!! خدا خوشش نمیاد!!!عذرا جان ... این برگه رو برای بهتر شدن کارت نوشتم ... من خودم دستم ضعیفه ... امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم
![]()
بچه ها یادتون باشه دید پرنده اسمون نداره دیگه
درسته!!! ب جز زمانی ک رو لند اسکیپ پشت کارت کار می کنی و تا خط افق ادامش میدی!!! در اون صورت ی آسمون خفیف رو خط افق بدک نیس!!!بچه ها یادتون باشه دید پرنده اسمون نداره دیگه
اقا مازیار من هم انشاله 8 بیدارم ولی 11میام سر کار ،اقا مازیار خب تو دست خوبه پلان و حجم زدنت هم خوبه ولی یکی مث من موضوع سپیده را یکم لفت میده چون اول باید مبنا رامطالعه کنه و بعد بکشه که لااقل یک اثر کوچولو داشته باشه براشمرسی معمار باشی جان!!! بچه ها من امروز پلانم تقریبا در اومد!!! اما خو بازم نیاز ب تغییرات داره!!! دوستانی ک رو موضوع سپیده کار می کنن فعلا ب کیفیت کار بیشتر از سرعت بها بدنا!!! بذارین ذخایر مغزتون افزایش پبدا کنه!!! همین باعث سرعت میشه!!! خیلی ام لفتش ندین!!! خدا خوشش نمیاد!!!
کار من امروز تمام شد!!! فردا هم 8 بیدارم!!! دوستان یاری کنید...
مهندس شخص تو بیشتر نیاز داره خط بکشه تا مطالعه!!! سعی کن تا جمعه ببندیش ک همه اینجا ارائه بدیم...اقا مازیار من هم انشاله 8 بیدارم ولی 11میام سر کار ،اقا مازیار خب تو دست خوبه پلان و حجم زدنت هم خوبه ولی یکی مث من موضوع سپیده را یکم لفت میده چون اول باید مبنا رامطالعه کنه و بعد بکشه که لااقل یک اثر کوچولو داشته باشه براش![]()
مهندس شخص تو بیشتر نیاز داره خط بکشه تا مطالعه!!! سعی کن تا جمعه ببندیش ک همه اینجا ارائه بدیم...
منظوزم از خط کشیدن، طرح زدنه!!!خط هم می کشم مهندس ،ولی اگه به خاطر این چند تا کار اخیر میگی که کلا چند تا راپید دم خشک بودن که دارم باهاشون میکشم وگرنه خودم با ماژیک تمرین خط میکنم ،و به نظرم نتیجه بخشه،به هر حال باشه تمرین خط مون هم بیشترمی کنیم
منظوزم از خط کشیدن، طرح زدنه!!!
سلام به همه....
دوستای خوبم منم هستم...تا الان کار خاصی نکردم و تازه بعد یه سری اتفاق تونستم به خودم مسلط شم و اروم شم...امیدوارم که میشه تو این زمان کاری کرد چون این لحظات پایانی ارزشمند ترن و امیدوارم وقتی نتایج اومد انرژیمون واسه ادامه چندین برابر بشه...از این لحظه تا امتحان وقتم آزاده پس پیش به سوی تمرین![]()
جا داره یه تشکر ویژه داشته باشیم از بانیان این تایپک که باز روح با هم بودنو به بچه های باشگاه دمیدن از مازیار و رعنا و ترنج و.... که بانی این خیر شدند به نوبه ی خودم تشکر ویژه دارم
اصلا امروز خیلی خوشحالم ....همیشه توی با هم بودن امید هست نشاط هست سرزندگی هست و نتیجه اش هم میشه تلاش مضاعف
بروبکس که اعلام همراهی کردن خیلی خیلی خوشحالمون کردید ....برید این همراهی رو هم وردارید بیارید دلمون واسش تنگ شده ...خخخخخخخخخ .....راستی الهام هم بگید بیاد یکم بخنده و انرژی بده
خطهات شکم داره سعی کن برعکس این قوس به خطات قوس بدی تا درست بشه ....سلام آیتکین جون خوش اومدی
خواهش می کنم داش پویان.این که دوباره مثه اون موقه ها دور هم جم شدیم خیلی خوشحالم کرد.امیدوارم این جو ادامه داشته باشه
مرسی نسیم جان
ببخشید بچه ها.فک کنم چون ی چن وقتی از تشکرام استفاده نکردم به منزله انصراف از سهمیم قلمداد کردن!!!اصن تشکر ندارم!
بعدازظهر اومدم ی چرت بزنم یادم رف موبایلمو بذارم رو زنگ!!!ی چرت چن ساعته شد!از کارام جا موندم
مشاهده پیوست 207514
مشاهده پیوست 207516
اینم دو تا از خط خطیام!![]()
این تمرین رو هم واسه خاطر بروبکسی که تازه میخوان شروع کنن زدم ....حتما اینو تمرین بکنید به نظر مستحب میاد ولی واجبه هم واسه راندو به درد میخوره هم واسه ارائه کارهای شماتیک
مشاهده پیوست 207533
خطهات شکم داره سعی کن برعکس این قوس به خطات قوس بدی تا درست بشه ....
این تمرین رو هم واسه خاطر بروبکسی که تازه میخوان شروع کنن زدم ....حتما اینو تمرین بکنید به نظر مستحب میاد ولی واجبه هم واسه راندو به درد میخوره هم واسه ارائه کارهای شماتیک
مشاهده پیوست 207533
برای راندوهای سرعتی آره ...حالا با هر ماژیکی که داشته باشین میشهواسه راندو منظورته؟
آقا یکی بگه این آمفی تئاتر نیمه باز دیگه چه صیغه ایه ...؟روان منو پاک کرد
اینام جوگیرشدن بااین سوال طرح کردن... یهو میگفتن آمفی تئاتر یونان بسازید...
سلام دوستان !!! خدا قوت -- اصرار نکنیدک کارامو بذارم ---- من تا نتایج نیاد همچنان با شما همراهم در نظردادن ودنبال کردن تاپیک-- اگه مجاز شم که کار میکنم اگه نه که آروم آروم - سلانه سلانه -- تمرین میکنم -- اما اگه مجازشم قول میدم روزی یک کار -- خیلی زیبا ارائه بدم -- اما من همراتون هستم -- دعای خیر من بدرقه دوستان پرکارم --- همین![]()
بچه ها خطام نسبت به اون یکیا بهتر شده یا هنوز شکم میده؟؟؟
مشاهده پیوست 207556
مشاهده پیوست 207558
صب خیلیا اومدم اعلام آمادگی کردن!پس کاراتووون کووووو؟؟ینی هیچ کاری نکردین؟؟