بچه ها خطام نسبت به اون یکیا بهتر شده یا هنوز شکم میده؟؟؟
مشاهده پیوست 207556
مشاهده پیوست 207558
صب خیلیا اومدم اعلام آمادگی کردن!پس کاراتووون کووووو؟؟ینی هیچ کاری نکردین؟؟
به سلام داشی خوش امدی و خوش امدم من نیز..........مشاهده پیوست 207559 سلام بچه ها این اولین اسکیس 93 من البته بیشتر واسه شادی روح این رو گذاشتمدر ضمن تکنیک خودکارLEXI روی فتوکپی شناسنامه
![]()
به سلام داشی خوش امدی و خوش امدم من نیز..........
دم شما گرم من داشتم کلا دور میشدم ولی دم شوما گرم................چه خوبه که مثل تدوری بیام اعلام کنیم که چه کردیم و چن ساعت خوندیم من چن روز دست به قلم نزذم ولی باز شروع میکنم....
بچه ها یه سوال خط کش تی چند سانت خوبه برا سر جلسه که از الان با اون کار کنیم.40 خوبه؟
من با یاسر دوستم که حرف میزدم دیشب میگفتش که یه ماه و نیم آخر روزی دو تا سه اسکیس موضوعی کار میکرده..................میدونین که خودش سال 90 رتبه 1 اسکیس شد.
فردا میخوام برم یه نگاهی به کتابای کتابفروشیا بزنم بینم کتاب خوب برا پلان چی هس.شما چیز خاصی مد نظرتون نیس؟
ایول پس بیا اینجارو جوری کنیم که سال دیگه ملت بگن بچه ها کجا برم واسه اسکیس؟؟؟؟شقاقی.صدیق یا باشگاه مهندسانسلام داش سجی گل!
داداش کاراتو دیدم خیلی خوب بودن جا داره ازت تشکر کنم بابت فعالیتی که داشتی شما که دیگه نباید ناراحت باشی همه چی ردیفه واسه قبولی فقط یه چیز میمونه که اونم یواش یواش باهم پیش میریم و به اجرا در میاریم من چون از امروز تازه میخام یه سری خط و خطوط بکشم و تند و سریع برم واسه پرسپکتیو چون در این زمینه ضعف دارم و در ماه پایانی همونطور که گفتم اینجارو با ورک شاپ شقاقی یکی میکنیم یعنی روزی 3 تا اسکیس موضوعی با هم کار خواهیم کرد
راستی داش سجی مسئله پلان زمانی حل میشه که شما هر روز با تایم مشخص اسکیس موضوعی کار کنی که کم کم راه میفتی اتفاقا پلان بخش ساده اسکیس هستش بنظر من فقط باید راه رو بشناسی که ماشالله همه کار بلد هستین تو این زمینه منظورم جدا سازی موضعات عملکردی از فرهنگی و الا اخر .........هستش که در طی مسیر با هم بررسی میکنیم
ایول پس بیا اینجارو جوری کنیم که سال دیگه ملت بگن بچه ها کجا برم واسه اسکیس؟؟؟؟شقاقی.صدیق یا باشگاه مهندسانمن پایم هر چی دوستان بگن.............
مشاهده پیوست 207559 سلام بچه ها این اولین اسکیس 93 من البته بیشتر واسه شادی روح این رو گذاشتمدر ضمن تکنیک خودکارLEXI روی فتوکپی شناسنامه
![]()
خطهات خوبه سعی کن ایزو نکش ....گریزهاتو یکم نزدیکتر بگیر
منم این فیلمو می خواااااام!!!!!!بچه ها فکر نکنین کار نمیکنم هاااااااااااااا
دارم یه فیلم از شقاقی میبینم واقعا واقعا ادمی که از دست هم فلج باشه این فیلم رو ببینه به اسکیس امیدوار میشه فقط حجمش بالاست واسه اپ کردن![]()
بچه ها کیا دارن موضوع سپیده رو کار می کنن؟؟؟ می خوام آمار دستم باشه؟؟؟
آخرشم هر کس ب اون شیتا ی نمره از 0 تا 100 میده!!! بعدم اونا رو میانگین می گیریم و بهترین شیت مشخص میشه!!! معیار نمره دهی هم:من...
روش کرکسیونتم خیلی خوبه...
آخرشم هر کس ب اون شیتا ی نمره از 0 تا 100 میده!!! بعدم اونا رو میانگین می گیریم و بهترین شیت مشخص میشه!!! معیار نمره دهی هم:
پلان ها 30
مقطع 20
پرسپکتیو ها 25
ارائه و روند طراحی 25
چطوره؟؟؟
کاملم نبود ب اون چیزی ک هس نمره میدیم!!! اگه دلیلم بیاریم که عالی میشه!!! فقط نمره دهی باشه واس آخر سر که تمام شیتا ارائه شد!!!خیلی خوبه به شرطی که کارا کامل باشه وایرادا حساب شده باشه مثلا پلان رو بیارییم و بگیم چرا از 30مثلا 10 دادیم به پلان ...
کارت جذابه!!! حجمت ب نظر من نزدیک تر است!!! (مدرن و تاریخگرا) رویکردت خوبه!!! یک کوچولو پرسپکتیوت بد شده!!! تناسباتشم ایراد داره!!! در کل عالی!!! دوس دارم کارتو!!! معمار باشی موضوع سپید رو کار می کنی؟؟؟کار امروزم
![]()
فرستاده شده از GT-I8190ِ من با Tapatalk
سعیتو بکن!!! بذا تعداد زیاد بشه!!! دمت گرم...دارم روش کار می کنم ولی فردا کلاس شقاقی دارم ... اگه برسم تمومش کنم میزارم حتما ...
فرستاده شده از GT-I8190ِ من با Tapatalk