به احترام سردار بروبکس معمار خبررررررررررررررررردارررررررررررررررررررررررررمیبینم که جمعتون جمعه
تاپیک اسپم و روحیه...:دیییییییی
تحلیل و نمونه واسه یادمان اگر وقت کردین وسطش بذارین...
به احترام سردار بروبکس معمار خبررررررررررررررررردارررررررررررررررررررررررررمیبینم که جمعتون جمعه
تاپیک اسپم و روحیه...:دیییییییی
تحلیل و نمونه واسه یادمان اگر وقت کردین وسطش بذارین...
با این پرسپکتیوی که تو کشیدی از خانه آبشار روح رایت تو قبرش لرزید خخخخخخخخخخخخ--همین
کاری نداره که یه مقوا بگیر بچسبون روی نوشته ...
نگو ک پرسپکتیومم اشتباس مهندس...:|
زشته بابا مقوا بچسبونم![]()
مارال جان منظوره پویان کلاژه ...میتونی متناسب بارنگه شیتت یه مقوای دیگه انتخاب کنی مثلا مشکی یا قهوه ای بعد جاهایی رو که دوس نداری میتونی از این مقوا بچسبونی به شرطی که یه ترکیبه خاص رو رعایت کنی در واقع مثه قاب گرفتنه یه قابه عکس میمونه ...کلاژ کردن کاملا سلیقه ایه اگه خوب بتونی درش بیاری استادتم خوشش میاد...اگه خاستی من یه نمونه برات بزارم...
درختات انقدم بد نیست اگه رنگه سبزه تیره تر روش میزدی بهتر بود...از طرفی میتونی یه مقوا (مشکی باشه بهتره )به ابعاده شیتت بندازی رو کارت دور تا دوره اجزای شیتت رو از تو اون مقوائه در بیاری که فقط اجزای شیت معلوم باشن...آهااااااا
ممنو رعنا جون!!! افتاد خخخخ
کلاژ کار کردم واسه فونتش میشه این کارو کرد اما درختاشو چیکا کنم؟
نمیدونم چرا اینقد زشت شد درختاش...هی اومدم درستش کنم بدتر و بدتر شد:/
نگو ک پرسپکتیومم اشتباس مهندس...:|
زشته بابا مقوا بچسبونم![]()
درختات انقدم بد نیست اگه رنگه سبزه تیره تر روش میزدی بهتر بود...از طرفی میتونی یه مقوا (مشکی باشه بهتره )به ابعاده شیتت بندازی رو کارت دور تا دوره اجزای شیتت رو از تو اون مقوائه در بیاری که فقط اجزای شیت معلوم باشن...
مرسی ترم بالایی جونیاااااااااااااادرختات رو دسن کن درست میشه با راپید اف ترجیحه که اتفاقا جون هم میده بهش چند تا هم رنگ سبز پررنگ در حد تاش رنگ بذار که تابلو نشه :دی
یکی از بچه ها یه اطلاعیه انگار گذاشته بود تو تاپیکه تمرین گروهی اسکیس...نوشته بود 22اردیبهشت... ولی حق باشماست هیچ خبری نیست..![]()
من ابرام 2014 یک تنبل!!!!
ozra جان من قصد شرکت تو آزمون ارشد معماری ندارم
اما واقعا خوشحالم که شما رو انقد با انگیزه و پر انرژی میبینم
واسه همین هم گفتم دورا دور حواسم بهتون هست
امیدوارم همتون موفق باشید
بچه ها من از الان رفتم تو کار رفرش کردن سایت سنجش!!! میگن پارسال 2 روز زود تر گذاشتن تو سایت!!!
بچه ها من از الان رفتم تو کار رفرش کردن سایت سنجش!!! میگن پارسال 2 روز زود تر گذاشتن تو سایت!!!
من از دیروز شروع کردم ...ولی امروز خیلی زیاد رفتم تو سایتشبچه ها من از الان رفتم تو کار رفرش کردن سایت سنجش!!! میگن پارسال 2 روز زود تر گذاشتن تو سایت!!!
کلا مملکت با برنامه مدون، منظم، مکثر، موجه، معقل و... اداره میشه!!! این سنجش ی زیر مجموعه ریزشه!!!آقا بیخود خودتو خسته نکن یه چیزی که خیلی عجیبه اینه که هیچ اطلاعیه ای نزدن در حالی که گویا پارسال اینطور نبوده و چند روز خبر از روز رستاخیز دادن!!! یکی دیگه هم اینکه من احساس می کنم گفتن 22ام اما فردا بعدازظهر می زنن تو سایت اون 22امم که گفتن با ضریب معطلی و همه چی حساب کردن تهشو گرفتن که بدقول نشن!!!!
آقا بیخود خودتو خسته نکن یه چیزی که خیلی عجیبه اینه که هیچ اطلاعیه ای نزدن در حالی که گویا پارسال اینطور نبوده و چند روز خبر از روز رستاخیز دادن!!! یکی دیگه هم اینکه من احساس می کنم گفتن 22ام اما فردا بعدازظهر می زنن تو سایت اون 22امم که گفتن با ضریب معطلی و همه چی حساب کردن تهشو گرفتن که بدقول نشن!!!!
این از شوخیایه کریه المنزله ها!!! نکن از این کارا مهندس!!! --همینمن از دیروز شروع کردم ...ولی امروز خیلی زیاد رفتم تو سایتش
...در ضمن بترسید از روزی که من مثل اون روز که کلیدارو میخواستن بزارن 2 ساعت زودتر گفتم کلیدا اومده ...ملت ریختن سایت سنجش از استرس داشتن میمردن ....من هم دورادور میخندیدم بهشون
برای کنکور دکترا از یه هفته قبل اطلاعیه زدن ولی واسه این که شرکت کننده ها بیشتر نه... شایدم اصلا نباشه 22 ام.
من که چون خودم واقفم چه گندی زدم، از استرس قلیلی رنج می برم!!! ولی دمت گرم، انرژی مثبت فوق العاده ای دادی رعنا جان!!!بچه ها نیمروزتون بخیر...
توشهر ما داره یه بارونی میاد محشر...
از خدا میخام واسه تک تک تون به اندازه تک تک قطره هاش نعمت بباره...
امیدتون بخدا باشه تا خداهست واسه هیچی استرس نداشته باشید...
من که چون خودم واقفم چه گندی زدم، از استرس قلیلی رنج می برم!!! ولی دمت گرم، انرژی مثبت فوق العاده ای دادی رعنا جان!!!
نه چند ساعت زود تر اومد... منم از صبح دیوونه شدم... از یه طرف استرس دارم بیاد از یه طرف اگه بیاد و بد بشه چی... اگه خوب شه با این اسکیس ضعیف چه طوری یه ماه خودمو برسونم
... کلا بیچاره ام. همش منتظرم این کلید اولیه بشه کارنامه اولیه.... کلا وضعیت وحشتناکیه.
اه خدا نکنه ،با اون کلید دربو داغونشون ،خاک تو سرشون کنن که انگار سوالات هم ندیده بودن و کلید زدن
بچه ها شما همگی کلیدو چک کردین؟!!! بابا آخه چرا زندگی رو چند ماه به خودتون زهر میکنید من که 100سال اینکارو نمی کنم، نتیجه میاد یا میشه یا نمیشه دیگه!!!
من اگه چک نکرده بودم 100 سال بخاطر رطوبت رشت و حال نداشتن فطری خودم سمت تمرین اسکیس نمی رفتم!!! حداقل الان میدونم از تئوری واس من بخاری بلند نمیشه و موفقیتم تو اسکیسه!!!بچه ها شما همگی کلیدو چک کردین؟!!! بابا آخه چرا زندگی رو چند ماه به خودتون زهر میکنید من که 100سال اینکارو نمی کنم، نتیجه میاد یا میشه یا نمیشه دیگه!!!