زمان بندی کوتاه مدت اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میبینم که جمعتون جمعه:d
تاپیک اسپم و روحیه...:دیییییییی

تحلیل و نمونه واسه یادمان اگر وقت کردین وسطش بذارین...
به احترام سردار بروبکس معمار خبرررررررررررررررررداررررررررررررررررررررررررر

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
با این پرسپکتیوی که تو کشیدی از خانه آبشار روح رایت تو قبرش لرزید خخخخخخخخخخخخ--همین;)
کاری نداره که یه مقوا بگیر بچسبون روی نوشته ...

:surprised:نگو ک پرسپکتیومم اشتباس مهندس...:|
زشته بابا مقوا بچسبونم:razz:

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز

مارال جان منظوره پویان کلاژه ...میتونی متناسب بارنگه شیتت یه مقوای دیگه انتخاب کنی مثلا مشکی یا قهوه ای بعد جاهایی رو که دوس نداری میتونی از این مقوا بچسبونی به شرطی که یه ترکیبه خاص رو رعایت کنی در واقع مثه قاب گرفتنه یه قابه عکس میمونه ...کلاژ کردن کاملا سلیقه ایه اگه خوب بتونی درش بیاری استادتم خوشش میاد...اگه خاستی من یه نمونه برات بزارم...

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
مارال جان منظوره پویان کلاژه ...میتونی متناسب بارنگه شیتت یه مقوای دیگه انتخاب کنی مثلا مشکی یا قهوه ای بعد جاهایی رو که دوس نداری میتونی از این مقوا بچسبونی به شرطی که یه ترکیبه خاص رو رعایت کنی در واقع مثه قاب گرفتنه یه قابه عکس میمونه ...کلاژ کردن کاملا سلیقه ایه اگه خوب بتونی درش بیاری استادتم خوشش میاد...اگه خاستی من یه نمونه برات بزارم...

آهااااااا
ممنو رعنا جون!!! افتاد خخخخ
کلاژ کار کردم واسه فونتش میشه این کارو کرد اما درختاشو چیکا کنم؟
نمیدونم چرا اینقد زشت شد درختاش...هی اومدم درستش کنم بدتر و بدتر شد:/

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
آهااااااا
ممنو رعنا جون!!! افتاد خخخخ
کلاژ کار کردم واسه فونتش میشه این کارو کرد اما درختاشو چیکا کنم؟
نمیدونم چرا اینقد زشت شد درختاش...هی اومدم درستش کنم بدتر و بدتر شد:/
درختات انقدم بد نیست اگه رنگه سبزه تیره تر روش میزدی بهتر بود...از طرفی میتونی یه مقوا (مشکی باشه بهتره )به ابعاده شیتت بندازی رو کارت دور تا دوره اجزای شیتت رو از تو اون مقوائه در بیاری که فقط اجزای شیت معلوم باشن...

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

درختات رو دسن کن درست میشه با راپید اف ترجیحه که اتفاقا جون هم میده بهش چند تا هم رنگ سبز پررنگ در حد تاش رنگ بذار که تابلو نشه :دی

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
درختات انقدم بد نیست اگه رنگه سبزه تیره تر روش میزدی بهتر بود...از طرفی میتونی یه مقوا (مشکی باشه بهتره )به ابعاده شیتت بندازی رو کارت دور تا دوره اجزای شیتت رو از تو اون مقوائه در بیاری که فقط اجزای شیت معلوم باشن...

درختات رو دسن کن درست میشه با راپید اف ترجیحه که اتفاقا جون هم میده بهش چند تا هم رنگ سبز پررنگ در حد تاش رنگ بذار که تابلو نشه :دی
مرسی ترم بالایی جونیاااااااااااااا
اول دسن میکنم ببینم چجوری میشه اگه بهتر نشد از روش رعناجون استفاده میکنم
دیگه با وجود شما دوستان ازین ببعد دیگه با خیال راحتتری گند میزنم ب کارام:D

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی از بچه ها یه اطلاعیه انگار گذاشته بود تو تاپیکه تمرین گروهی اسکیس...نوشته بود 22اردیبهشت... ولی حق باشماست هیچ خبری نیست..:cry:

رییس سازمان سنجش از اعلام نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد سال 93 در روز دوشنبه، 22 اردیبهشت ماه خبر داد.

دکتر ابراهیم خدایی در گفت‌وگو با خبرنگار«دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان اینکه این آزمون با رقابت هزار داوطلب در روزهای 23 تا 25 بهمنماه سال 92 برگزار شد، گفت: از این تعداد 52 درصد داوطلبان زن و 48 درصد مرد بودند که با توجه به شرکت برخی داوطلبان در دو کد رشته امتحانی به طور کلی حدود یک میلیون و 64 هزار کارت برای داوطلبان صادر شد.

وی درباره زمان اعلام نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد سال 93، اظهارکرد: نتایج اولیه این آزمون به صورت کارنامه تنظیم و در روز دوشنبه، 22 اردیبهشت ماه 93 از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org منتشر می‌شود.

مشاورعالی سازمان سنجش درباره زمان انتخاب رشته داوطلبان مجاز، تصریح کرد: داوطلبان مجاز می‌توانند از هفته پایانی اردیبهشت ماه با مطالعه دقیق دفترچه راهنما نسبت به انتخاب کدرشته‌ محل‌های مورد علاقه خود اقدام و آن‌ها را به ترتیب اولویت علاقه در فرم انتخاب رشته الکترونیکی ثبت کنند که زمان دقیق آن متعاقبا اعلام می‌شود.

خدایی درباره زمان اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد سال 93 نیز گفت: پس از انتخاب رشته داوطلبان و بررسی‌های انجام شده نتایج نهایی در شهریور ماه 93 اعلام خواهد شد.

p.yari

عضو جدید
سلام- دوستان عزیز خسته نباشید ، روز های آخر باقیمانده به کنکور رو طی میکنیم-امیدوارم همگی موفق باشید. یه فکری ذهنمو مشغول کرده - میخوام سر جلسه اسکیس کنکور آزاد آبرنگ مو با خودم ببرم که در مواقع لزوم به طور سریع ازش استفاده کنم 1- به نظرتون داورا میفهمن ؟ 2- چقدر خطر داره ؟ 3- آبرنگ از نوع سنپترزبورگ نوعی ابرنگ چرب وخشک با تونالیته بالا هست که من برای پرداز در کار های نگار گری استفاده میکنم- وچون خوراکی هم هست وشیمیایی نیست معمولا از آب دهانم( با عرض پوزش) به جای اب استفاده میکنم خیلی هم قدرت پوشانندیگی خوبی داره و برقش عالی پیدا میکنه مخصوصا وقتی با آب دهان مخلوط شه. نظر دوستان چیست؟

s.sahba

عضو جدید
بچه های یه سوال مهم: کسی میدونه ریزفضاهای مرکز پویانمایی (انیمیشن) چیا هستش؟ یا نمونه ای از چنین معماری ای سراغ دارین؟

ناز معمار

عضو جدید
ozra جان من قصد شرکت تو آزمون ارشد معماری ندارم
اما واقعا خوشحالم که شما رو انقد با انگیزه و پر انرژی میبینم
واسه همین هم گفتم دورا دور حواسم بهتون هست
امیدوارم همتون موفق باشید

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
ozra جان من قصد شرکت تو آزمون ارشد معماری ندارم
اما واقعا خوشحالم که شما رو انقد با انگیزه و پر انرژی میبینم
واسه همین هم گفتم دورا دور حواسم بهتون هست
امیدوارم همتون موفق باشید

اهان مهندس شرمنده پس ،فک کردم میخوای مهندس ناظر باشی و دست به قلم نشی:biggrin:

s.sahba

عضو جدید
بچه ها من از الان رفتم تو کار رفرش کردن سایت سنجش!!! میگن پارسال 2 روز زود تر گذاشتن تو سایت!!!

آقا بیخود خودتو خسته نکن یه چیزی که خیلی عجیبه اینه که هیچ اطلاعیه ای نزدن در حالی که گویا پارسال اینطور نبوده و چند روز خبر از روز رستاخیز دادن!!! یکی دیگه هم اینکه من احساس می کنم گفتن 22ام اما فردا بعدازظهر می زنن تو سایت اون 22امم که گفتن با ضریب معطلی و همه چی حساب کردن تهشو گرفتن که بدقول نشن!!!!

beni belazi

کاربر بیش فعال
بچه ها من از الان رفتم تو کار رفرش کردن سایت سنجش!!! میگن پارسال 2 روز زود تر گذاشتن تو سایت!!!

نه چند ساعت زود تر اومد... منم از صبح دیوونه شدم... از یه طرف استرس دارم بیاد از یه طرف اگه بیاد و بد بشه چی :(... اگه خوب شه با این اسکیس ضعیف چه طوری یه ماه خودمو برسونم :cry:... کلا بیچاره ام. همش منتظرم این کلید اولیه بشه کارنامه اولیه.... کلا وضعیت وحشتناکیه.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من از دیروز شروع کردم ...ولی امروز خیلی زیاد رفتم تو سایتش
...در ضمن بترسید از روزی که من مثل اون روز که کلیدارو میخواستن بزارن 2 ساعت زودتر گفتم کلیدا اومده ...ملت ریختن سایت سنجش از استرس داشتن میمردن ....من هم دورادور میخندیدم بهشون

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا بیخود خودتو خسته نکن یه چیزی که خیلی عجیبه اینه که هیچ اطلاعیه ای نزدن در حالی که گویا پارسال اینطور نبوده و چند روز خبر از روز رستاخیز دادن!!! یکی دیگه هم اینکه من احساس می کنم گفتن 22ام اما فردا بعدازظهر می زنن تو سایت اون 22امم که گفتن با ضریب معطلی و همه چی حساب کردن تهشو گرفتن که بدقول نشن!!!!
کلا مملکت با برنامه مدون، منظم، مکثر، موجه، معقل و... اداره میشه!!! این سنجش ی زیر مجموعه ریزشه!!!

beni belazi

کاربر بیش فعال

برای کنکور دکترا از یه هفته قبل اطلاعیه زدن ولی واسه این که شرکت کننده ها بیشتر نه... شایدم اصلا نباشه 22 ام.

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من از دیروز شروع کردم ...ولی امروز خیلی زیاد رفتم تو سایتش
...در ضمن بترسید از روزی که من مثل اون روز که کلیدارو میخواستن بزارن 2 ساعت زودتر گفتم کلیدا اومده ...ملت ریختن سایت سنجش از استرس داشتن میمردن ....من هم دورادور میخندیدم بهشون
این از شوخیایه کریه المنزله ها!!! نکن از این کارا مهندس!!! --همین;)

s.sahba

عضو جدید
برای کنکور دکترا از یه هفته قبل اطلاعیه زدن ولی واسه این که شرکت کننده ها بیشتر نه... شایدم اصلا نباشه 22 ام.

من پارسال یادمه که یه آگاهی دادن قبل اومدن نتایج حداقل 24ساعت قبل یه چیزی میذارن رو سایت حالا نمیدونم شاید امشب این کارو بکنن، اما بعید میدونم از 22ام رد کنه چون هر سال همین حوالی 21، 22 میدن...!

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها نیمروزتون بخیر...
توشهر ما داره یه بارونی میاد محشر...
از خدا میخام واسه تک تک تون به اندازه تک تک قطره هاش نعمت بباره...
امیدتون بخدا باشه تا خداهست واسه هیچی استرس نداشته باشید...

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها نیمروزتون بخیر...
توشهر ما داره یه بارونی میاد محشر...
از خدا میخام واسه تک تک تون به اندازه تک تک قطره هاش نعمت بباره...
امیدتون بخدا باشه تا خداهست واسه هیچی استرس نداشته باشید...
من که چون خودم واقفم چه گندی زدم، از استرس قلیلی رنج می برم!!! ولی دمت گرم، انرژی مثبت فوق العاده ای دادی رعنا جان!!!

s.sahba

عضو جدید
من که چون خودم واقفم چه گندی زدم، از استرس قلیلی رنج می برم!!! ولی دمت گرم، انرژی مثبت فوق العاده ای دادی رعنا جان!!!

بچه ها شما همگی کلیدو چک کردین؟!!! بابا آخه چرا زندگی رو چند ماه به خودتون زهر میکنید من که 100سال اینکارو نمی کنم، نتیجه میاد یا میشه یا نمیشه دیگه!!!

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه چند ساعت زود تر اومد... منم از صبح دیوونه شدم... از یه طرف استرس دارم بیاد از یه طرف اگه بیاد و بد بشه چی :(... اگه خوب شه با این اسکیس ضعیف چه طوری یه ماه خودمو برسونم :cry:... کلا بیچاره ام. همش منتظرم این کلید اولیه بشه کارنامه اولیه.... کلا وضعیت وحشتناکیه.

اه خدا نکنه ،با اون کلید دربو داغونشون ،خاک تو سرشون کنن که انگار سوالات هم ندیده بودن و کلید زدن

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها شما همگی کلیدو چک کردین؟!!! بابا آخه چرا زندگی رو چند ماه به خودتون زهر میکنید من که 100سال اینکارو نمی کنم، نتیجه میاد یا میشه یا نمیشه دیگه!!!

اره با اجازه ات می خواستیم بدونیم چقدر گند زدیم من که تا یک هفته اصلا برا خودم گریه می کردم خیر سرم رفته بودم زیر 100شم ،حالا باید ببینیم مجاز میشیم یا نه

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من اگه چک نکرده بودم 100 سال بخاطر رطوبت رشت و حال نداشتن فطری خودم سمت تمرین اسکیس نمی رفتم!!! حداقل الان میدونم از تئوری واس من بخاری بلند نمیشه و موفقیتم تو اسکیسه!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا