مگه امسال جریمه نمیکنن روزه خوار هارو؟؟؟؟
پارسال که فکر کنم حداکثر 1,200,000 تومن جریمه میکردن
اگه يه روزي به خاطر دينم جلوي قانون وايسم ارزش شل و پل شدن رو داره.
فکر کنم من هرچي بگم شما باز حرف خودتو بزني.
اگه منظورت رو بنده هستش که کاملا حق دارن!! شما وقتی یه نفر میاد سر کلاست میشینه یا امتحان میده یا ازت جنس میخره یا هر چیزی،باید بدونی کیه؟! زنه یا مرده حتی؟!!! روبنده یه چیزی که اگه دست من بود،دارنده هاش رو دارمیزدم!!!!در همين کشورهاي مدافع حقوق بشر و آزادي .قانون منع حجاب وجود داره
تو همون لحظه،یه اخونده با نون تو دستش از کنارمون داشت رد میشد،گفتم این اقا رو چرا نمی گیرین؟! خندید و گفت چرا؟! گفتم برا اینکه ایشون نون تو دستشه و نونش هم پلمپ نیست و اگه برا من داشتن اب روزه خواریه،برا ایشون هم داشتن نون روزه خواریه!! ایشون هم نون رو برا دستشویی نخریده و برا خوردنشه....ایشون هم مثل من تو خیابون نمی خوره و میره یه جا دیگه می خوره!!
بفرما ..خدمت همه ی دوستانی که میگفتن باید با روزه خواری برخورد بشه !اما یه اتفاق جالب همین امروز!!:
من داشتم میرفتم سر کلاس(یه ساعت بین دو کلاسم وقت بود،رفته بودم بیرون یه چرخی بزنم!!) یه بطری اب معدنی هم دستم بود،یه ماموره از تو ماشین بهم گفت برم پیششون و ازم پرسید که خجالت نمی کشم که ملت همه روزه هستن،من دارم روزه خواری میکنم؟! جواب من این بود که بطری هنوز پلمپه و من بازش نکردم و میخوام برم تو دانشگاه پیش رفقای دیگم که اونا هم روزه نیستن یه پوشیه میشینم اب میخورم! ایشون هم برگشت گفت نه خیر!! اب برا خوردنه برا دستشویی نیست که!!! باید با ما بیای بریم کلانتری که ازت تعهد بگیریم که دیگه از این کارا نمی کنی و بعدشم که من سوار نشدم،خودش اومد که شخصا سوارم کنه!!!
تو همون لحظه،یه اخونده با نون تو دستش از کنارمون داشت رد میشد،گفتم این اقا رو چرا نمی گیرین؟! خندید و گفت چرا؟! گفتم برا اینکه ایشون نون تو دستشه و نونش هم پلمپ نیست و اگه برا من داشتن اب روزه خواریه،برا ایشون هم داشتن نون روزه خواریه!! ایشون هم نون رو برا دستشویی نخریده و برا خوردنشه....ایشون هم مثل من تو خیابون نمی خوره و میره یه جا دیگه می خوره!!
هرچند اون اخونده کسی بود که نباید اصلا تو چشاش نیگا کنی و منم تو این شهر غریب نمی دونستم!! ولی با پلیسه درگیر شدم!! یه لگد زدم به ماشینشون جای سیلیی که بهم زد!!! البته تعهد رو هم دادم!! از عمد هم کل مسیر تا دانشگاه رو 3 تا پپسی خوردم که عقدمو خالی کرده باشم!!
تایید میشهبفرما ..خدمت همه ی دوستانی که میگفتن باید با روزه خواری برخورد بشه !
به نظرتون این کار نیروی انتظامی تونسته جلوی کار فرد رو بگیره ؟؟ یا فقط باعث زده شدن و نفرت اون فرد از دین و جامعه شده ؟؟
چند صفحه ی پیش وقتی که نوشتم من اگه کسی جلوم چیزی بخوره هیچی بهش نمیگم واسه همین چیزاست.
من هیچ وقت نتونستم بفهمم فلسفه ی این که نیروانتظامی اصرار داره بگه دست گرفتن بطریه آب مصداق روزه خواریه چیه !!؟؟
به نظرم حرف این دوستمون منطقیه .اگه واقعا بطری دست گرفتن روزه خواریه.تمام میوه فروشیا .سوپرمارکت ها . نانوایی ها و .. مصداق بارز روزه خوارین!!
حداقل آب رو میشه ریخت رو رادیات جوش آورده ی ماشین یا مصرف غیر از نوشیدن ولی هیچ کدوم از اونای دیگه مثل نون هیج استفاده ای جز خوردن ندارن !!
امیدوارم یه روزی مسؤلای جامعه ی ما به این سطح فکری برسن که با هر مشکلی مواجه شدن برخورد و خشونت رو اولین گزینه نذارن.
اون چیزی که ممنوع کردن شامل یه روسری ساده هم میشه .روبنده که جای خود داره.و خدارو شکر که دست شما نیست.اگه منظورت رو بنده هستش که کاملا حق دارن!! شما وقتی یه نفر میاد سر کلاست میشینه یا امتحان میده یا ازت جنس میخره یا هر چیزی،باید بدونی کیه؟! زنه یا مرده حتی؟!!! روبنده یه چیزی که اگه دست من بود،دارنده هاش رو دارمیزدم!!!!
خدارو شکر در جایی زندگی میکنم که قوانین الهی با قوانین حکومتی در اکثر مواقع یکی هست.اگه يه روزي به خاطر دينم جلوي قانون وايسم ارزش شل و پل شدن رو داره.
اما ما بايد به اعتقادات همديگه احترام بذاريم كسي كه روزه نميگيره حداقل ميتونه احترام كسي
كه روزه داره رو بگيره![]()
حالا من یه سوال دارم : شما چقدر حاضری برای اعتقاداتت(خوردن پپسی و ساندویچ تو این ماه)هزینه کنی دوست عزیز؟![]()
تو پشت قبلی گفتم که احترام متقابله!! خوردن عمدی چیزا،وقتی بهت زور میگن و وقتی که میدونی تو هم داری اونا رو اذیت میکنی وقتی اونا تو رو اذیت کردن،حال میده!! احترام،همیشه یه چیز متقابل و دو طرفه هست!! امکان نداره یه طرف زور بگه و طرف مقابل احترام نشون بده!! هرچند تا حالا مردم ما اینجوری بودن و تجاوز،قتل،زور گویی،خر فرض شدن و کلی چیزای دیگه رو تحمل کردن،ولی اون تحمل کننده ها همونایی هستن که از ترس روزه میگیرن!!اونایی که احترام نمی ذارن هم همونایی هستن که اون ها رو تحمل نمی کنن و در برابر بی احترامی قشر مذهبی(و تند رو!) تر جامعه می ایستن!! حتی شده با اب بازی یا سیگار و ادمس جویدن یا بربری خوردن و تعارف زدن یا چیپس رو یه جوری به حالت زننده خوردن؟!(چجوری چیپس به حالت زننده خورده میشه؟! مگه اصولا انساسن چند جور چیز میتونه بخوره؟!)یکی اینکه چرا بعضی از کسایی که نمی خوان روزه بگیرن اینقدر خودخواهانه عمل میکنن.و فقط به خودشون فکر میکنن. تنها کاری که باید انجام بدن اینه که کمتر از یک ماه تو جلوی جمع روزه داران غذا نخورن و احترام این ماهو داشته باشن.
شما رو نمی دونم!! ولی از روز اول،از لحظات اول،به من یاد دادن که احترام،متقابله!!! هر وقت دوستان روزه دار،به روزه ندار احترام گذاشتن،اونوقت انتظار احترام متقابل رو خواهند داشت!! نه یانکه روزه دار ها با کمک ارتش!! زور بگن به اونایی که روزه ندارن،اونوقت انتظار داشته باشن که احترامشون هم نگه داشته بشه!!
با روزه خواری مخالفم. ولی با حرف شما مخالف. شخصیتش خورد میشه؟ واسه چی؟ از چشم مردم میوفته؟ اگه با روزه خواری ادم از چشم کسی بیوفته، همون بهتر بیوفتهف شخصیتی هم که با روزه داری خورد میشه، خورد شدش بهتره. من خودم تو جایی که هستم، تنها کسیم که روزه میگیرم و 8 نفر دیگه روزه نمیگیرن(بی انصافا اب یخ هم جلو من میخورن) نمیتونن بخاطر من از صبح تا ساعت 8 شب تشنه بمونن که. البته انصافا این شیشه های اب معدنی که میگیرن دستشون یهو میرن بالا خیلی زجر اوره وقتی از تشنگی زبون من مثل چوب خشک شدههر کی روزه نمیگیره نگیره ولی نباید جلو جماعت چیزی بخوره ....... چون هم خودش شخصیتش خورد میشه.......... هم از چشم مردم میوفته.........
اره دیگه قسم خوردن بیان جلوی شما اب بخورند...............شما با این افکارتون روزه نگیرید بهتره...........با روزه خواری مخالفم. ولی با حرف شما مخالف. شخصیتش خورد میشه؟ واسه چی؟ از چشم مردم میوفته؟ اگه با روزه خواری ادم از چشم کسی بیوفته، همون بهتر بیوفتهف شخصیتی هم که با روزه داری خورد میشه، خورد شدش بهتره. من خودم تو جایی که هستم، تنها کسیم که روزه میگیرم و 8 نفر دیگه روزه نمیگیرن(بی انصافا اب یخ هم جلو من میخورن) نمیتونن بخاطر من از صبح تا ساعت 8 شب تشنه بمونن که. البته انصافا این شیشه های اب معدنی که میگیرن دستشون یهو میرن بالا خیلی زجر اوره وقتی از تشنگی زبون من مثل چوب خشک شده
این که روزه نگیرم یا بگیرم به شما ارتباطی نداره. ولی روزه گرفتن هدف هایی داره، که یکیش اینه بفهمی اونایی که چیزی برای خوردن ندارن چه حالی دارن وقتی تورو که داری میخوری میبینن. فکر کنم شما دوست داری همه چیز دست به دست هم بده تا شما به طاعات و عباداتتون برسید؟ در ضمن دیگه در نحوه عبادت من دخالت نکناره دیگه قسم خوردن بیان جلوی شما اب بخورند...............شما با این افکارتون روزه نگیرید بهتره...........
اين در شرايطيه كه اونا هم به ما احترام بذارن اينكه نميشه اونا ازاد باشن هر حرفي دلشون خواست به ما بگن هر رفتاري خواستن بكنن تازه انتظار داشته باشن ما به احترامشون يه خوردنم به خودمون حروم كنيم؟به نظر من هر كه اعتقادات خاص خودشو داره و هر كسي ازاده براي خودش تصميم بگيره
اما ما بايد به اعتقادات همديگه احترام بذاريم كسي كه روزه نميگيره حداقل ميتونه احترام كسي
كه روزه داره رو بگيره![]()
منم نظرمو میگم شما هم تو نظر من دخالت نکن ..............اومده واسه من اداب روزه رو یاد میده ............ شما برو از اونا طرف داری کن زبونت مثل چوب خشک نشه ....این که روزه نگیرم یا بگیرم به شما ارتباطی نداره. ولی روزه گرفتن هدف هایی داره، که یکیش اینه بفهمی اونایی که چیزی برای خوردن ندارن چه حالی دارن وقتی تورو که داری میخوری میبینن. فکر کنم شما دوست داری همه چیز دست به دست هم بده تا شما به طاعات و عباداتتون برسید؟ در ضمن دیگه در نحوه عبادت من دخالت نکن
اونايي هم كه روزه ميگيرن از چشم ما مي افتن حالا تكليف چيه؟هر کی روزه نمیگیره نگیره ولی نباید جلو جماعت چیزی بخوره ....... چون هم خودش شخصیتش خورد میشه.......... هم از چشم مردم میوفته.........
منظورم متوجه نشدید ............. من منظورم اونی که روزه نمی گیره و میاد عمدا جلو مردم اب و غذا میخوره هست ....اونايي هم كه روزه ميگيرن از چشم ما مي افتن حالا تكليف چيه؟
تا حالا براتون اتفاق افتاده که در رمضان ، دست خالی ، داری تو خیابون میری ، یکی بهت زور بگه که چرا روزه میخوری ؟تو پشت قبلی گفتم که احترام متقابله!! خوردن عمدی چیزا،وقتی بهت زور میگن
منم نظرمو میگم شما هم تو نظر من دخالت نکن ..............اومده واسه من اداب روزه رو یاد میده ............ شما برو از اونا طرف داری کن زبونت مثل چوب خشک نشه ....
نظر داری پایین بنوس نه اینکه نقل قول بگیری تو نظرات دیگران دخالت کنی .............[/QUOTE
حیف اگه چیزی بگم اخطار میگیرم. دوستان من خودم رو از این بحث بیرون میکشم. اما به عنوان یه کسی که روزه میگیره، این حق برای کسایی ک روزه نیستن قائلم که در حد نیازشون رفع گرسنگی و تشنگی کنن. سعی کنید در خفا باشه لطفا. خدا نگهدار
حالت خوبه؟ .......... منم خفا رو میگم .......... نه اینکه بیاد وسط یه خیابون بخوره و بنوشه.......منم نظرمو میگم شما هم تو نظر من دخالت نکن ..............اومده واسه من اداب روزه رو یاد میده ............ شما برو از اونا طرف داری کن زبونت مثل چوب خشک نشه ....
نظر داری پایین بنوس نه اینکه نقل قول بگیری تو نظرات دیگران دخالت کنی .............[/QUOTE
حیف اگه چیزی بگم اخطار میگیرم. دوستان من خودم رو از این بحث بیرون میکشم. اما به عنوان یه کسی که روزه میگیره، این حق برای کسایی ک روزه نیستن قائلم که در حد نیازشون رفع گرسنگی و تشنگی کنن. سعی کنید در خفا باشه لطفا. خدا نگهدار
آدم روزه خوار از چشم خدا میفته اون که از چشم مرمش پیشکشبا روزه خواری مخالفم. ولی با حرف شما مخالف. شخصیتش خورد میشه؟ واسه چی؟ از چشم مردم میوفته؟ اگه با روزه خواری ادم از چشم کسی بیوفته، همون بهتر بیوفتهف شخصیتی هم که با روزه داری خورد میشه، خورد شدش بهتره. من خودم تو جایی که هستم، تنها کسیم که روزه میگیرم و 8 نفر دیگه روزه نمیگیرن(بی انصافا اب یخ هم جلو من میخورن) نمیتونن بخاطر من از صبح تا ساعت 8 شب تشنه بمونن که. البته انصافا این شیشه های اب معدنی که میگیرن دستشون یهو میرن بالا خیلی زجر اوره وقتی از تشنگی زبون من مثل چوب خشک شده
تكبيرآدم روزه خوار از چشم خدا میفته اون که از چشم مرمش پیشکش
هر کی روزه نمیگیره نگیره ولی نباید جلو جماعت چیزی بخوره ....... چون هم خودش شخصیتش خورد میشه.......... هم از چشم مردم میوفته.........
تا حالا براتون اتفاق افتاده که در رمضان ، دست خالی ، داری تو خیابون میری ، یکی بهت زور بگه که چرا روزه میخوری ؟
سوال: اگر شما یه نفر رو ببینید که داره اب میخوره،چیکار میکنین؟!چون اون مامور پلیس هم یکی مثل من و شماست و عملش بیشتر به پای خودشه تا خدا و اسلام و روزه دار و دین و . . . !
شما اینو شخصا از خدا شنیدی؟ چرا حرف تو دهن خدا میذاری؟آدم روزه خوار از چشم خدا میفته اون که از چشم مرمش پیشکش
این جواب سوال من نبودهه هه!! مدیر جان بیا به جرم راه رفتن هم جلومون رو بگیر!!شما که رفتین!!!!
نمی دونم از کی تا حالا و تو کدوم کشور های دنیا،تا حالا داشتن اب معدنی شده جرم!!اصلا گیرم که چیزی خورده باشم!! ایا خوردن خوراکی،چیز عجیبیه؟! یعنی شما،ببینی یه نفر داره خوراکی میخوره،یا اب میخوره،تعجب میکنی؟!
که جوابش یا بله بود و یا خیرتا حالا براتون اتفاق افتاده که در رمضان ، دست خالی ، داری تو خیابون میری ، یکی بهت زور بگه که چرا روزه میخوری ؟
من فعلا در مورد این امر کاره ای نیستمسوال: اگر شما یه نفر رو ببینید که داره اب میخوره،چیکار میکنین؟!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
نظر یک کارشناس حقوقی در رابطه با روزه خوری | گفتگوی آزاد | 6 | |
![]() |
نرخ جدید نماز و روزه! | گفتگوی آزاد | 17 | |
![]() |
فواید روزه داری | گفتگوی آزاد | 10 | |
![]() |
چین کشوری که روزه گرفتن در آن جرم است | گفتگوی آزاد | 15 | |
![]() |
سیگار روزه را باطل می کند یا نه؟ | گفتگوی آزاد | 2 |