برای رندر گرفتن بعد تنظیمات موتور رندر،،بسته به اینکه چقدر کیفیت مدنظرتون باشه به دلخواه تنظیم میکنید وسایز خروجی رو مشخص میکنید!
کافیه تو رندر ستاپ گزینه رندر پایین سمت چپ زده بشه--
دلیل جواب ندادن : 1-یا سوالتون تکراریه وقبل پرسیده شده که دوستان جواب دادن-فقط کافیه تایپیک رویه نمه زیرورو کنید.
یا اینکه مبهمه-دقیق نمیشه فهمید منظورتون رو
و اینکه من و دوستان همیشه نیستم. یه روز کامل هستیم -چند روز نیستیم--به جواب رسیدن بستگی به خودتون داره ونباید منتظر جواب از طرف دوستان باشید.
تو این فروم وتو فروم های دیگه دنبال سوالتون باشید.تایپیکهارو زیروروکنیدو...
چون یه زمانی جواب دادن به سوالات چندروز طول میکشه-دلیلشم نبود دوستانه ومشغله کاری
بشخصه وقتی بیام انجمن هرچه در توانم باشه دریغ نمیکنم-
موفق باشید
دمت گرم مهندس کارت عالیه پس من ول معطلم. ببخشید شما چه مدته مکس رو استارت زدید من هنوز متریال و وی ری بلد نیستم اونارو شانسی تنظیم کردم!!!ضمن اینکه من رشتم معماری نبوده یکم در مورد طراحی معماری خامم
شما تا ميتوني عكس و دكور ببين و از هر عكس تيكه هايي كه نظرتو جلب ميكنه براي خودت مدل كن و سيو كندمت گرم مهندس کارت عالیه پس من ول معطلم. ببخشید شما چه مدته مکس رو استارت زدید من هنوز متریال و وی ری بلد نیستم اونارو شانسی تنظیم کردم!!!ضمن اینکه من رشتم معماری نبوده یکم در مورد طراحی معماری خامم
خیلی قشنگ شده!!!
اصلا طراحی بچه های معماری یه چیز دیگس!!
تبریک میگم![]()
این مشکل چیه که نمیتونم مکس نصب کنم؟مشاهده پیوست 163778
خب در کل خوبه...رنگ سال هم که انتخاب کردی
این مشکل چیه که نمیتونم مکس نصب کنم؟مشاهده پیوست 163778
ممنون بابت تیکه ای که انداختید ولی من که گفتم کلا یک ماهه استارت زدم حالا یه مکانیکی اومده داره مکس کار میکنه چشم دیدنشو نداریدخیلی قشنگ شده!!!
اصلا طراحی بچه های معماری یه چیز دیگس!!
تبریک میگم![]()
خب در کل خوبه...رنگ سال هم که انتخاب کردی....اما...color mapping تو وی ری رو چی انتخاب کردی؟...به ناحیه بنفش دیوار و اون بخش بنفش روی پشت سری تخت توجه کن...می بینی یکم نویز داره...اینا به خاطر انتخاب نوع color mapping اته
.
ممنون بابت تیکه ای که انداختید ولی من که گفتم کلا یک ماهه استارت زدم حالا یه مکانیکی اومده داره مکس کار میکنه چشم دیدنشو ندارید![]()
سادس!
طبق تصاویر
![]()
![]()
![]()
کافیه به داخل دوربین برید--و پایین قسمت تایم لاین play رو بزنید
برای رندر هم از اسکن لاین یا منتال ری استفاده کنید
توقسمت common تنظیمات ساده داره
![]()
خب بسلامتی بالاخره نصب شد!بالاخره نصب کردموی ری هم نصب کردم . اما میشه بگین وی ری کجاست ؟
خواهش میکنم معذرت میخوام اشتباه کردم آخه بعد از اینکه من مدلمو گذاشتم شما اونو گفتید منم فکر بد کردم. شرمنده ان شالله که به بچه های معماری میرسیم باز به نظرم بچه های عمران دید بهتری تو معماری دارن من مکانیک تا الان فقط قطعات صنعتی مدل کردم یکم باید روحیم لطیف بشه!تیکه نبود اقای معصومی!!!و قصدم توهین نبود!!من منظورم کار خودم بود!!!
اگر نارحت شدین ازتون معذرت میخام
منم خودم کلاس تری دی میرم
اما از نظر طراحی به بچه های معماری نمیرسم!!!
علتشم اینکه بچه های معماری زیاد به دکوراسیون دقت میکنن و عکسای زیادی میبینن
برای همین تو طراحی موفق ترن!!
اما مهندس حالا که وارد تری دی شدیم نباید جلوشون کم بیاریم!!!
خب بسلامتی بالاخره نصب شد!
برای معرفی وی ری دکمه f1o رو داخل نرم افزار بزنید از سربرگ COMMON وارد قسمت ASSIGN RENDER بشید و از قسمت Production موتور رندرینگ مدنظر رو معرفی کنید که در اینجا چون وی ری هست وری ری رو معرفی کنید و تمام!!
خواهش میکنم معذرت میخوام اشتباه کردم آخه بعد از اینکه من مدلمو گذاشتم شما اونو گفتید منم فکر بد کردم. شرمنده ان شالله که به بچه های معماری میرسیم باز به نظرم بچه های عمران دید بهتری تو معماری دارن من مکانیک تا الان فقط قطعات صنعتی مدل کردم یکم باید روحیم لطیف بشه!
داشتم عکساشو میذاشتم مهندس faeghehزحمتشو زودتر کشیدایمان جان من ندیدم اینی که میگیو. کرکشو داری؟
ولی بازم رشته شما نزدیک ترین رشته به معماریه ته تهش بساز بفروشو راه میندازین دلار ملارم توش بی اثره پول پارو میشه! ما مکانیکیا که بدبختیم صنعت پوکیده به هم من خودم چند سال تو صنعت بودم یکی دوساله واقعا اسفناکه دیگه روی آوردیم به رشته های نون و آبدار معماری و عمران!!!!اقای معصومی
نبابا!!ما عمرانیام حالو حوصله طراحی نداریم
فقط میخایم یه چیزو سرو هم کنیم تموم بشه بریم پی کارمون اما معماری به نکات ظریفی توجه میکنن!
بچه های معماری واقعا دقت و حوصله دارن!!!(خوشبحالشون)
البته شرمنده من تو کار شما دخالت کردمااا!!!!!!!!....مراحلشو تو عکسا ببین از یک تا پنج . البته من چون مکسم 2011 بود ورژن وی ری ام 1.5 بود مال شما ممکنه بسته به ورژن مکس فرق کنه
مشاهده پیوست 164088مشاهده پیوست 164089
ولی بازم رشته شما نزدیک ترین رشته به معماریه ته تهش بساز بفروشو راه میندازین دلار ملارم توش بی اثره پول پارو میشه! ما مکانیکیا که بدبختیم صنعت پوکیده به هم من خودم چند سال تو صنعت بودم یکی دوساله واقعا اسفناکه دیگه روی آوردیم به رشته های نون و آبدار معماری و عمران!!!!
نه خواهش میکنم مهندس مهم اینکه به هم دیگه کمک بشه دست شما درد نکنهالبته شرمنده من تو کار شما دخالت کردمااا!!!!!!!!....
خواهش می کنم وظیفه بود!!کرک وی ری از 2011 تا 2013
http://s2.picofile.com/file/7880265913/v_ray_crack.rar.html
نه خواهش میکنم مهندس مهم اینکه به هم دیگه کمک بشه دست شما درد نکنه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
رفع اشکال مریوط به:VRAY FOR 3DMAX | 3dMAX | 532 | |
![]() |
آموزش مربوط به :کتاب جامع VRAY | 3dMAX | 8 | |
R | دانلود پلاگین و اسکریپت مربوط به:3DMAX | 3dMAX | 37 | |
م | دانلود و اموزش مربوط به:HDRI | 3dMAX | 22 | |
![]() |