رفع اشکال مربوط به:3DMAX

mahian90

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان.
ببخشید من یه سوال داشتم. به تازگی موقعی که دستورات Move یا Rotate رو اجرا میکنم شکل موس بدین صورت میشه

move.JPG
با اینکه قبلا خودش میومد محور ها رو مشخص میکرد و کار کردن باهاش راحت بود. الان مثلا اگر بخوام فقط در راستای x حرکتش بدم نمیشه و کلا ممکنه حرکت کنه و باید کلی دقت بکنم. چطور میتونم مدل موس رو به حالت قبل برگردونم؟ متشکرم

fc9

عضو
سلام به همه دوستان.
ببخشید من یه سوال داشتم. به تازگی موقعی که دستورات Move یا Rotate رو اجرا میکنم شکل موس بدین صورت میشه

مشاهده پیوست 162820
با اینکه قبلا خودش میومد محور ها رو مشخص میکرد و کار کردن باهاش راحت بود. الان مثلا اگر بخوام فقط در راستای x حرکتش بدم نمیشه و کلا ممکنه حرکت کنه و باید کلی دقت بکنم. چطور میتونم مدل موس رو به حالت قبل برگردونم؟ متشکرم
کلید x روی صفحه کلید رو بزنید

fc9

عضو
سلام. ممنونم بابت کمکت. کل این شرتکات ها رو میشه از کجا دید؟ جایی هست که همشون جمع باشند؟

سلام..خاهش میکنم...اره..توی منوی help یه گزینه داره نوشته keyboard shortcut max...اونو بزنید
اگه یه بار نداشت یا باز نشد توی جایی ک مکس رو نصب کردید یه فایل هست ب اسم hotkeymap همونو بزنید

Masoumi_Manu

کاربر فعال مهندسی مکانیک , مشاور تحصیلات تکمیلی
کاربر ممتاز
يني روي نسخه ي 2012 خودش وي ري نصب هست؟
نه وی ری رو هیچ نسخه ای نصب نیست باید جدا نصب کنی منظورم متریال ها بود که رو خودش نصب میشه وی ری رو باید جدا نصب کنی و بعد تو قسمت Render Setup فعالش کنی
راستی دوستان یه سوال داشتم واسه طراحی و مدل سازی 3D Max Design بهتره یا خود 3DS Max?

fc9

عضو
نه وی ری رو هیچ نسخه ای نصب نیست باید جدا نصب کنی منظورم متریال ها بود که رو خودش نصب میشه وی ری رو باید جدا نصب کنی و بعد تو قسمت Render Setup فعالش کنی
راستی دوستان یه سوال داشتم واسه طراحی و مدل سازی 3D Max Design بهتره یا خود 3DS Max?
خیلی زیاد باهم تفاوت ندارن مکس دیزاین سفارشی شده ست واسه معماریها ..ولی خو بیشتر کسایی ک دیدم یا اموزشهایی ک هست از همین مکس معمولی استفاده میکنن..همرنگ جماعت فک کنم بهتره...

sallarmelli

عضو جدید
رندر wireframe چي هست اصلا؟كاربردش چيه؟
ممنون
این نوع رندر همون طور که از اسمش بر میاد یک نوع رندر سیمی هست یعنی از روی تمام سگمنت ها خطوطی ترسیم می شن و شما می تونید اونها رو ببینید

چند تا کاربرد داره شما به طرف ثابت می کنی که کار از آن شماست
دوم اینکه نحوه نورپردازی در این نوع رندر بهتر دیده می شه یعنی می تونیم جای نور ها و نحوه نور پردازی رو ببینیم
سوم اینکه شما حتی می تونید در ارائه از اون استفاده کنید به شرط خلاقیت
جهارم شما می تونید سگمنت های یک آبجکت رو نشون بدهید

Zancanaro

متخصص 3dMAX
کاربر ممتاز
این نوع رندر همون طور که از اسمش بر میاد یک نوع رندر سیمی هست یعنی از روی تمام سگمنت ها خطوطی ترسیم می شن و شما می تونید اونها رو ببینید

چند تا کاربرد داره شما به طرف ثابت می کنی که کار از آن شماست
دوم اینکه نحوه نورپردازی در این نوع رندر بهتر دیده می شه یعنی می تونیم جای نور ها و نحوه نور پردازی رو ببینیم
سوم اینکه شما حتی می تونید در ارائه از اون استفاده کنید به شرط خلاقیت
جهارم شما می تونید سگمنت های یک آبجکت رو نشون بدهید

سالار جان فک کنم ایشون همون رندر سیمی ویری منظورشونه-که شما کامل گفتید!

رندر wireframe چي هست اصلا؟كاربردش چيه؟
ممنون

خوب شما با رندر سیمی یه پرسپکتیو دارید با خطوط پیرامون--بیشتر برای راندو میشه استفاده کرد از این گزینه! البته برای معماری

آخرین ویرایش:

faegheh_ar

عضو جدید
بچه ها اگه برای bump متریال هامون تصویر سیاه-سفید texture رو نداشتیم چیکار کنیم؟؟؟ از همون رنگی برای bump استفاده کنیم چی میشه مگه؟

Zancanaro

متخصص 3dMAX
کاربر ممتاز
بچه ها اگه برای bump متریال هامون تصویر سیاه-سفید texture رو نداشتیم چیکار کنیم؟؟؟ از همون رنگی برای bump استفاده کنیم چی میشه مگه؟

نمیشه اینطوری! سیستم بامپ یا.. طوری طراحی شده که با سیاه و سفید کار میکنه بیشتر ودقیقتره!
البته یه سری دیگه بامپ حرفه ای هست که با یه سری نرم افزارها ساخته میشه --که بر اساس رنگه!
با این حال شما باید بامپ رو بسازی--با فتوشاپ
البته من خودم خیلی وقته با خود مکس بامپ و... رو میسازم ونیازی به نرم افزار جانبی ندارم!
با مپ color correction میشه مپ ها رو ساخت

faegheh_ar

عضو جدید
نمیشه اینطوری! سیستم بامپ یا.. طوری طراحی شده که با سیاه و سفید کار میکنه بیشتر ودقیقتره!
البته یه سری دیگه بامپ حرفه ای هست که با یه سری نرم افزارها ساخته میشه --که بر اساس رنگه!
با این حال شما باید بامپ رو بسازی--با فتوشاپ
البته من خودم خیلی وقته با خود مکس بامپ و... رو میسازم ونیازی به نرم افزار جانبی ندارم!
با مپ color correction میشه مپ ها رو ساخت
ممنون ام میشه دقیقا بگین با max چطوری اینکارو بکنم؟

omid3dmax

عضو جدید
هماهنگی بین نرم افزارهای autodesk

هماهنگی بین نرم افزارهای autodesk

باسلام به همه دوستان من برای اینکه تو روند کارم کمتر به مشکل بخورم رفتم نرم افزار 3dmax desingو autocad architectureو Revit روکه ورژن همشون برای سال 2013بود خریدم اما از شانس بد ما 3dmaxکه اصلا نصب نمیشه تازه revitهم که نصب میشه ناقصه مثلا وقتی یه صفحه جدید باز میکنم توقسمت views all حالت نما elevations eastیا westو..یا حالت برش sections روندارم درصورتی که خود نمونه اماده روbasic sample که بازمیکنم تمام این دیدهارو داره یا اصلا هیچگونه familyبرای دروپنجره نداره بنظرتون این نرم افزارهارو از کدوم شرکت پخش نرم افزار (مثلا صنوبر)یا سایت معتبر تهیه کنم درضمن این اشکال تو revitنرم افزاریه یا تنظیمات میخواد اخه ورژن2011این مشکلو نداره واخراینکه 3dmax دیزاین بگیرم یا همون معمولی چون با دیزاین تاحالاکارنکردم ممنون میشم راهنمایی کنید منتظر جوابتونم عزیزان

italian_arch

عضو جدید
سلام
برای در آوردن حجمی که خط پلان طبقه همکفش attach شده، و در طول مسیر، ارتفاعش به صورت شیب تغییر می کنه و حتی بدنه هاش هم تو برخی قسمت ها به سمت بیرون شیب دار میشه، میشه برای راحت تر درآوردنش بهم کمک کنید و نظراتونو بگین.
ممنون Capture_23.jpg

mayor2

کاربر فعال
سلام دوستان یک سوال خیلی ساده داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید:redface:
من تازه کار با مکث دارم یاد میگیرم. و یک فضای شهری رو مدل سازی کردم. می خواستم ببینم اگر خواسته باشم توی این فضا از ادم، درخت یا مبلمان استفاده کنم باید چی کارکنم؟ آیا باید خودم تک تک موارد رو بکشم؟؟ یا میشه این ها رو اماده از بیرون تهیه کرد؟ ؟یا اینکه خود نرم افزار این ها رو داره؟؟

faegheh_ar

عضو جدید
من تازه کار با مکث دارم یاد میگیرم. و یک فضای شهری رو مدل سازی کردم. می خواستم ببینم اگر خواسته باشم توی این فضا از ادم، درخت یا مبلمان استفاده کنم باید چی کارکنم؟ آیا باید خودم تک تک موارد رو بکشم؟؟ یا میشه این ها رو اماده از بیرون تهیه کرد؟ ؟یا اینکه خود نرم افزار این ها رو داره؟؟
برای گذاشتن درخت میتونی از درختهای خود max استفاده کنی البته اصلا کیفیت درختایی که merge میکنی رو نداره... برای استفاده از مبلمان هم باید اونارو داشته باشی و داخل کارت merge کنی...یه سری به تاپیک آبجکت های max بزن اونجا خیلی به دردت میخوره. میتونی آبجکتها رو دانلود کنی...

shahab_24

عضو جدید
سلام

باسلام به همه دوستان من برای اینکه تو روند کارم کمتر به مشکل بخورم رفتم نرم افزار 3dmax desingو autocad architectureو Revit روکه ورژن همشون برای سال 2013بود خریدم اما از شانس بد ما 3dmaxکه اصلا نصب نمیشه تازه revitهم که نصب میشه ناقصه مثلا وقتی یه صفحه جدید باز میکنم توقسمت views all حالت نما elevations eastیا westو..یا حالت برش sections روندارم درصورتی که خود نمونه اماده روbasic sample که بازمیکنم تمام این دیدهارو داره یا اصلا هیچگونه familyبرای دروپنجره نداره بنظرتون این نرم افزارهارو از کدوم شرکت پخش نرم افزار (مثلا صنوبر)یا سایت معتبر تهیه کنم درضمن این اشکال تو revitنرم افزاریه یا تنظیمات میخواد اخه ورژن2011این مشکلو نداره واخراینکه 3dmax دیزاین بگیرم یا همون معمولی چون با دیزاین تاحالاکارنکردم ممنون میشم راهنمایی کنید منتظر جوابتونم عزیزان

من زیاد رویت کار نکردم اما فکر کنم وقتی نمونه سمپل رو با view ایی که میگید باز میکنه حتما تنظیماتش رو داره...بهترین سایت برای دانلود P30download هستش البته تری دی مکس تو سایت های دیگه هم هست...من خودم از 3diha.com گرفتمش.

برای اینکار همونطور که دوستمون گفتن بهتره از مدلهای آماده کم حجم استفاده کنید البته با فوتوشاپ هم میشه اما باید بلد باشید تا واقعی جلوه کنه

خب خیلی ساده است...شما توی متریا ادیتور تو شاخه Maps رفته و روی خونه خالی Diffuse color کلیک میکنید...حالا از بخش standard ...مورد ColorCorrection رو انتخاب کنید...حالا تو بخش None جلوی Map کلیک کنید...اینجا باید اون عکسی که میخواید بامپش کنید رو انتخاب کرده تا تو بخش ColorCorrection بیاد...تو اینجا اولین کار شاید همون سیاه سفید کردن عکسه که میتونید با انتخاب گزینه MonoChrome اینکار رو بکنید...دیگه باقیش با تنظیماته...

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
ممنون منم يه تست ميكنم پس
يه سوال
براي رندر گرفتن تو 2009 من قبلا اين كارو ميكردم
rendering+print size assistant+paper sixe

بعدش از اون اعداد 72 رو انتخاب ميكردم و بعدش RENDER SETUP رو ميزدم بعد از قسمت output size مربع اولي يني 320*240 رو ميزدم بعد get current settingميزدم و بعدش اكي
الان هر چي دارم ميگردم گزينه اي به اسم get current setting kdsj
نيس
پيدا نميشه
كجاست اين؟؟

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
يه چيزي بگم
اگه دوستاني كه مكس بلدن مثل مدير و shahab_24 , omid3dmax يا ساير كاربران كه مكس كار ميكنن بيشتر به اين تاپيك سر بزنن خيلي عالي ميشه
اين تاپيكم مثل ساير تاپيكا فعال تر ميشه

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
سلام
طبق تصویر

بعد اتمام این کار وشروع رندر-قبلش تمام نورهار رو خاموش کنیدآسمون رو هم اگه گذاشتید بردارید-تصاویر hdr و..

من اگه بخام از اين رندرا بگيرم ميشه كارايي كه تو اين تصوير بايد انجام بديم رو شماره گذاري كنين؟؟؟
خوب اومدم vraymtl رو زدم بعدشvray edge tex هم زدم
اما تو رندر تو قسمت global كه اون تيكو فعال كردم
يني نفميدم چطو بايد instance
كنم
ميشه توضيح بدين؟

آخرین ویرایش:

sallarmelli

عضو جدید
من اگه بخام از اين رندرا بگيرم ميشه كارايي كه تو اين تصوير بايد انجام بديم رو شماره گذاري كنين؟؟؟
خوب اومدم vraymtl رو زدم بعدشvray edge tex هم زدم
اما تو رندر تو قسمت global كه اون تيكو فعال كردم
يني نفميدم چطو بايد instance
كنم
ميشه توضيح بدين؟

متریال مورد نظر رو darg & drop کن جای که مشخص شده خود اون سوال خودش اتوماتیک میاد

*Lady Eng*

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
تو نرم افزار مکسم یه مشکلی پیش اومده
اون تب که مخصوص ویرایش ابجکت ها که سمت راست صفحه بود حذف شده
و الان هر کار میکنم نمیاد!!
هر چی هم ادیت پولی رو میزنم نمیاد
کلیدای ctrl + x هم هر چی میزنم فایده نداره! نوارای بالا مخفی میشن
مکسمم ورژنش 2009 هستش!!
ممنون میشم اگر راهنماییم کنید:(

آخرین ویرایش:

Zancanaro

متخصص 3dMAX
کاربر ممتاز
سلام
تو نرم افزار مکسم یه مشکلی پیش اومده
اون تب که مخصوص ویرایش ابجکت ها که سمت راست صفحه بود حذف شده
و الان هر کار میکنم نمیاد!!
هر چی هم ادیت پولی رو میزنم نمیاد
کلیدای ctrl + x هم هر چی میزنم فایده نداره! نوارای بالا مخفی میشن
مکسمم ورژنش 2009 هستش!!
ممنون میشم اگر راهنماییم کنید:(

رو main toolbar کلیک راست کن و command panel رو فعال کن

Untitled.jpg

italian_arch

عضو جدید
میشه لصفا اگه کسی کمک و ایده ای به ذهنش میرسه راهنماییم کنه؟ یکم کارم فوریه:( مرسی.

سلام
برای در آوردن حجمی که خط پلان طبقه همکفش attach شده، و در طول مسیر، ارتفاعش به صورت شیب تغییر می کنه و حتی بدنه هاش هم تو برخی قسمت ها به سمت بیرون شیب دار میشه، میشه برای راحت تر درآوردنش بهم کمک کنید و نظراتونو بگین.
ممنون مشاهده پیوست 163454

Zancanaro

متخصص 3dMAX
کاربر ممتاز
میشه لصفا اگه کسی کمک و ایده ای به ذهنش میرسه راهنماییم کنه؟ یکم کارم فوریه:( مرسی.

با اتوکد یا مکس؟
با اتوکد میتونید از لافت کمک بگیرید-راه زیاد داره -
میشه تیکه تیکه کاررودرآورد-
با تردی مکس هم همون لافت کمک میکنه- یا پولی مدلینگتون باید قوی باشه

آخرین ویرایش:

Masoumi_Manu

کاربر فعال مهندسی مکانیک , مشاور تحصیلات تکمیلی
کاربر ممتاز
سلام دوستان طاعاتتون قبول... بنده 1 ماهی میشه مکس رو شروع کردم این اولین کارمه میدونم خیلی ناقصه ولی می خواستم نظرتون رو بدونم که پیشرفتم تو این یک ماه چه طوری بوده ممنون میشم نظر بدید
kitchen.jpg

راستی یه سوال داشتم تنظیمات وی ری رو میشه برای دفعات بعدی ذخیره کرد؟آخه وقتی من نرم افزار و میبندم وباز میکنم دوباره باید تنظیماتو انجام بدم

آخرین ویرایش:

shahab_24

عضو جدید

در تکمیل جواب دوستمون...می تونی یه سری هم به لینک زیر بزنی:
ساختن حجم در تری دی مکس

سلام دوستان طاعاتتون قبول... بنده 1 ماهی میشه مکس رو شروع کردم این اولین کارمه میدونم خیلی ناقصه ولی می خواستم نظرتون رو بدونم که پیشرفتم تو این یک ماه چه طوری بوده ممنون میشم نظر بدید
خب راستش نمیشه گفت...باید دید قبلا چقدر این نرم افزار رو بلد بودید ...در کل برای یک ماه بد نیست اما کار زیاد داره تا به کمال برسه....تلاشتون رو بیشتر و بیشتر کنید.موفق باشید

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
راستی یه سوال داشتم تنظیمات وی ری رو میشه برای دفعات بعدی ذخیره کرد؟آخه وقتی من نرم افزار و میبندم وباز میکنم دوباره باید تنظیماتو انجام بدم

اره ميشه يه فايل براي خودت نگه دار و هر دفعه كه ميخاي كار جديدي شرو كني يه كپي ازش بگير و تو همون فايل ادامه بده
تنظيمات رندر در صورت جابجايي شايد عوض بشن
مثلا فايلو با فلش ببرين به جاي ديگه

Zancanaro

متخصص 3dMAX
کاربر ممتاز
ممنون منم يه تست ميكنم پس
يه سوال
براي رندر گرفتن تو 2009 من قبلا اين كارو ميكردم
rendering+print size assistant+paper sixe

بعدش از اون اعداد 72 رو انتخاب ميكردم و بعدش RENDER SETUP رو ميزدم بعد از قسمت output size مربع اولي يني 320*240 رو ميزدم بعد get current settingميزدم و بعدش اكي
الان هر چي دارم ميگردم گزينه اي به اسم get current setting kdsj
نيس
پيدا نميشه
كجاست اين؟؟

برای رندر گرفتن بعد تنظیمات موتور رندر،،بسته به اینکه چقدر کیفیت مدنظرتون باشه به دلخواه تنظیم میکنید وسایز خروجی رو مشخص میکنید!
کافیه تو رندر ستاپ گزینه رندر پایین سمت راست زده بشه--
دلیل جواب ندادن : 1-یا سوالتون تکراریه وقبل پرسیده شده که دوستان جواب دادن-فقط کافیه تایپیک رویه نمه زیرورو کنید.
یا اینکه مبهمه-دقیق نمیشه فهمید منظورتون رو
و اینکه من و دوستان همیشه نیستم. یه روز کامل هستیم -چند روز نیستیم--به جواب رسیدن بستگی به خودتون داره ونباید منتظر جواب از طرف دوستان باشید.
تو این فروم وتو فروم های دیگه دنبال سوالتون باشید.تایپیکهارو زیروروکنیدو...
چون یه زمانی جواب دادن به سوالات چندروز طول میکشه-دلیلشم نبود دوستانه ومشغله کاری
بشخصه وقتی بیام انجمن هرچه در توانم باشه دریغ نمیکنم-
موفق باشید

آخرین ویرایش: