NTUA
عضو جدید
نقشه اتون منحنی هایی که ارتفاع رو نشون میده رو هم داره؟(معادل فارسی درست حسابیش یادم نمیادسلام از دوستان اگه کسی میدونه چجوری میشه نقشه توپوگرافی رو به اتوکد وارد کرد لطفا راهماییم کنه خیلی حیاطیه

نقشه اتون منحنی هایی که ارتفاع رو نشون میده رو هم داره؟(معادل فارسی درست حسابیش یادم نمیادسلام از دوستان اگه کسی میدونه چجوری میشه نقشه توپوگرافی رو به اتوکد وارد کرد لطفا راهماییم کنه خیلی حیاطیه
یه سوال داشتم برای اینکه نشون بدیم مثلا این خط کف سکومونه باید یه فلش بکشیم روی اون بنویسیم این فلش رو با چه دستوری میشه کشید؟؟؟
Maybe no one uses Abaqus; I don't.?salam chetori ye fail cad ro be abaqus import konam
سلام مهندس جاناگر پلان یا طرح سه بعدی خواستی من دارم
ترجیحا cad 2007 سوال کنین
سلام مهندس جان
یک سال فنی داشتم اون هم اینکه چه طور میشه در اتوکد همزمان دو خط کشید
بعد هم برای آموزش اتوکد سه بعدی و ایتبس شما چه کتابی رو پیشنهاد میکنین.
قربونت برم
سلام
1 چطور ميتونم خطوط شكسته رو راست و مستقيم كنم ؟
2 براي برآورد مساحت يك شكل تركيبي نامنظم با دستور polyline منطقه رو جدا كردم ولي پيغام valid hatchboundary not found رو ميده و مساحت رو بدست نمياره ؟ چندين بار هم خطوط رو چك كردم ولي پيوسته بودند![]()
سلامبا سلام
ميخواستم ببينم تو اتو كد دستوري واسه رسم نيمساز هست يا نه ؟
اگه كسي ياد داره به منم ياد بده .
سلام دستور رسم نيمساز تو اتوكد رو بهم ميگيد؟
مرسي
ممنون راستش این پست رو دیشب دبر وقت زدم ظهر اینترنتم قطع بود نشد بیام جواب بگیرمشما گزینه OPEN IN BLOCK EDITOR رو زدی بهتره تیکش رو برداری
![]()
فایلم باز نمیشه.بکابشم پیدا نمیکنم.مینویسه(drawing file is not valid).
مرسی
موقع تغییر رنگ باید bylayre فعال باشهمن یه مبلمانی از نت گرفتم که مهندس رسول برام لینک داده بودن
چنتا از بلاک هاش هر کاری میکنم نمیتونم رنگشونو عوض کنم
تست کردم نه لایه ها فریز هستن و نه غیر فعال و اینا فقط در یک صورت میتونم رنگشونو عوض کنم که از بلاک خارجشون کنم ، تغییر رنگ بدم و دوباره بلاک کنم
اما برام سخته چون یکی دوتا نیس
مشکل از کجاس؟
از prpprtise هم عوض نمیشه
همینجوری تو حالت عادی هم اتوکد 2004 تو 2010 بالا میاد منظورم با فرمت dwg هستسلام این جواب با من
فرمت فایلت رو تغییر بده.
فرمت dwg رو به فرمت dxf تغییر بده اینجوری اتوکد 2004 توی 2010 هم بالا میاد.
ما تو دانشگاه با سیستم های گازوییلی این مشکل رو داشتیم که اینجوری حل کردیمش.
نگرفتم چی میخوای آرش جانپله های زاویه دار رو چطوری میشه کشید ؟
یه نمونه دارین ؟
منظورم حالت 3 بعدی مانندش هست ! ( سه بعدی نیست هااا )!!!![]()
همینجوری تو حالت عادی هم اتوکد 2004 تو 2010 بالا میاد منظورم با فرمت dwg هست
آره بالا میاد اما 2010 تو 2004 بالا نمیاد.
2004 تو 2010 بالا میاد.
فرقش این هست.
عنوان این تاپیک چیه؟؟؟اگر 2تا موضوع یونیون کرده باشیم و بخواییم دوباره به شکل اولیشون برگردن یعنی 2 جسم جدا به چه شکل عمل می کنیم
من سه بعدی زیاد کار نکردم نمیدونمعنوان این تاپیک چیه؟؟؟
پس چرا کسی جواب من نمی ده
پس کامل یا درست ریموو نشدهremoveکردم ولی جواب نداد...باز همون پیغامو میده
اگر 2تا موضوع یونیون کرده باشیم و بخواییم دوباره به شکل اولیشون برگردن یعنی 2 جسم جدا به چه شکل عمل می کنیم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | [ حذف منوهای اتوکد] رفع اشکال | AUTO CAD | 7 | |
K | [ پیام خطا در اتوکد ] Error رفع اشکال | AUTO CAD | 7 | |
![]() |
[ نصب و حذف برنامه های اتوکد ]► رفع اشکال کرک اتوکد | AUTO CAD | 60 | |
![]() |
[ رفع مشکل برعکس شدن فونتها در چاپ] تنظیم پرینتر | فونت | استفاده از فرمت تصویری و PDF | AUTO CAD | 13 |