دوست عزیز جواب سوال شما تو جزوه شریفی هست اینم عکسش ...........مشاهده پیوست 183298
پویا خان این جزوه چ درسی چ استادی ک ازش عکس گرفتید؟؟؟؟تو باشگاه هستش؟؟دوست عزیز جواب سوال شما تو جزوه شریفی هست اینم عکسش ...........مشاهده پیوست 183298
این جزوه عناصر جزئیات سینا شریفیه آره دوستان جدیدا گذاشتن خوندنش هم واجب .............پویا خان این جزوه چ درسی چ استادی ک ازش عکس گرفتید؟؟؟؟تو باشگاه هستش؟؟
این جزوه عناصر جزئیات سینا شریفیه آره دوستان جدیدا گذاشتن خوندنش هم واجب .............
تو فصل سه کتاب مبانی سازه برای معماران، یه جا گفته که چون خط اثر نیرو از محور اصلی عنصر سازه ای دور شده باعث ایجاد نیروی کششی شده...(عکسشو گذاشتم)
این یعنی اگه خط نیرو نزدیک به محور اصلی باشه فقط نیروی فشاری داریم؟؟؟!!!!
یا منظورش چیز دیگه ایه؟؟
مشاهده پیوست 183664
تو فصل سه کتاب مبانی سازه برای معماران، یه جا گفته که چون خط اثر نیرو از محور اصلی عنصر سازه ای دور شده باعث ایجاد نیروی کششی شده...(عکسشو گذاشتم)
این یعنی اگه خط نیرو نزدیک به محور اصلی باشه فقط نیروی فشاری داریم؟؟؟!!!!
یا منظورش چیز دیگه ایه؟؟
مشاهده پیوست 183664
مهندس جان این دوتا کاملا درسته میدونی چرا تو گرم و خشک اختلاف دمایی شب و روز زیاده و نیاز به ظرفیت گرمایی بالا هست تا گرما رو ذخیره کنه واسه شب و تا صبح دوباره سرد میشه و تا 3 یا 4 بعد الظهر هم دیوارها هنوز گرمایی به تو منتقل نمیکنند ولی در گرم و مرطوب اختلاف دمای شب و روز زیاد نیست و در هر صورت به خاطر کوران نیازمند تهویه هستیم خوب چرا باید ظرفیت رو بالا ببریم !!!! اگه از ظرفیت گرمایی در گرم وخشک استفاده نشه دمای داخل خونه انقدر زیاد میشه که نمیشه توش زندگی کرد همین اتفاقی که الان افتاده و نیازمند تهویه توسط وسایل مکانیکی هستن
مهندس جان این دوتا کاملا درسته میدونی چرا تو گرم و خشک اختلاف دمایی شب و روز زیاده و نیاز به ظرفیت گرمایی بالا هست تا گرما رو ذخیره کنه واسه شب و تا صبح دوباره سرد میشه و تا 3 یا 4 بعد الظهر هم دیوارها هنوز گرمایی به تو منتقل نمیکنند ولی در گرم و مرطوب اختلاف دمای شب و روز زیاد نیست و در هر صورت به خاطر کوران نیازمند تهویه هستیم خوب چرا باید ظرفیت رو بالا ببریم !!!! اگه از ظرفیت گرمایی در گرم وخشک استفاده نشه دمای داخل خونه انقدر زیاد میشه که نمیشه توش زندگی کرد همین اتفاقی که الان افتاده و نیازمند تهویه توسط وسایل مکانیکی هستن
عصبانی نشیداااا من هی میپرسم....اینی که میگیدو قبول دارم اما مرکز شکل داده وقتی شکل داده ما میتونیم بیایم 90 درجه بچرخونیمش؟!!!!
مگه جوابش 4نمیشه؟؟تو مبانی سازه در معماری 3تای اول نوشته بود کارایی بیشتری داره.گیج شدم یعنی 4نیست ناودانی؟مگه میشه
منون اما واقعا گیج شدم ن ازحرفای شما،از مبانی سازه برایذمعماران.عزیزم یه متن توی درک رفتار سازه خوندم امروز ک با اون من به جواب 3 رسیدم...اینجا میگه دربرابر خمش ضعیف؟؟ج ناودونیه...
حالا اون جمله ای ک من خوندم...هر چی از مرکز سطح مقطع به سمت بیرون میریم...یعنی مقدار مصالح بیشتر میشه ...گشتاور ماند یا ممان اینرسی زیاد میشه...(گشتاور ماند با مقاومت خمشی نسبت مستقیم دارد)...درنتیجه مقاومت خمشی هم بیشتر میشه...
مطلب 2:هر چیعدم تقارن داشته باشیم تو سازه یعنی یه قسمت لاغر باشه یه قسمت ضخیم ...خمش به اون سمتی است ک لاغره...برای همینه ک میگن مقطع خوبه ک متقارن باشه...اگه دو تا ناودانی رو به هم جوش میدادند و متقارنش میکردن ج میداد و اونم مقاومت خمشی اون زیاد میشد...اما در حال حاضر از همه ضعیفتر تو گزینه ها 3 هست...
نمیدونم تا چه حد جملاتم درست بود...من اینجوری به این سئوال ج دادم
حتما anticlastic تشریف داره.سلام
دوستان...گنبد خورشید (همون استادیومه) مگه از نوع سین کلاستیک نیست؟ پس چرا تو گروه آنتی کلاستیکها میبرنش؟؟؟؟![]()
نفهمیدمحتما anticlastic تشریف داره.
آنتی کلستیک یعنی در دو جهت تقعر مخالف هم داشته باشه.ولی یاده نره که سینکلستیک ها به شکل گنبد و پوسته و یک هشتم کره هستند و خارج از این فرم ها رو آنتی کلستیک می گن.
کناراش و گوشه هاش.ولی گفتم اینا رو با تقعر نمی گن.نفهمیدماون یکی تقعرش کجاشه
اوووهوم...مرسیکناراش و گوشه هاش.ولی گفتم اینا رو با تقعر نمی گن.
اگه گنبد و فرمی از کره نبود و پوسته ساده ای هم نبود ، تو آنتی کلستیک دسته بندی می شه.
به نظرم تو که وقت میزاری کتاب رو بگیری بهتره..مثلا پارسال از طراحی لرزه ای یه شکل داده بودند که چیه..........تو جزوه طباطبایی چندتا نمودار بود زیرش برا همه به ظور کلی یه جمله گفته بود........همون برا کنکور اومد و رو یکیشون طزوم کرد و خیلیم راحت بود اتفاقاسلام بچه هاااا
کتاب درک رفتار و سازه در معماریو بالاخره تموم کردم.
به نظرتون واسه مبانی سازه جزوه باشگاه خوبه؟ همه عکسارو پوشش میده؟
یا باید از کتاب خوندش!
مرسیبچه ها تو تاسیسات سلطاندوست تو گفتار اول شاین تیکه تخمین زدن طول و عرض و .... رو هم بخونم؟ جواب بدینا دعاتون می کنم کنکور قبول شین
هیچ تخمین ابعادی رو نمیخواد حفط کنی.......
منون اما واقعا گیج شدم ن ازحرفای شما،از مبانی سازه برایذمعماران.
ببخشیدا پس مرکز ک گفته جواب 4اشتباه دیگه اصلاحیه هم داشته ک تو اصلاحیه ناودانی بگع؟؟
سلام چرا مسئله رو اینقدر برای خودت سخت میکنی خیلی ساده است خوب مشخصه دیگه ناودانی از دیگر موارد دیگه در جمله در برابر خمش ضعیفتره حالا میخاد مرکز بگه یا ایوان توفیری نداره
واای اخه تو کتاب مبانی سازه هم ناودانی گفته کارایی ببشتری ب خمش داره،من حرفم اینه ک مرکز نوشته بود شکل گرده درسته ک منم میگن باتوجه ب مبانی سازه بر معماران درست گفته
اما شما میگید ناودانی ؟؟اخه تو پاسخنامه هم ناودانی نگفتت ک شما میگید!
آهاااا
پس مرکز درست گفته من سوالو که دوباره خوندم فکر کنم منظورش اینه که کدام یک از لحاظ کارایی دچار خمش کمتری میشوند که همون مقطع تو خالی لوله ای شکل دایره ای درست میباشد
در اصل نکته این سوال در خود سوالش میباشد یعنی گوش سوالو پیچونده
میباشند
البته دوستان هم باید نظر بدند شاید من اشتباه کنم
به نظرم تو که وقت میزاری کتاب رو بگیری بهتره..مثلا پارسال از طراحی لرزه ای یه شکل داده بودند که چیه..........تو جزوه طباطبایی چندتا نمودار بود زیرش برا همه به ظور کلی یه جمله گفته بود........همون برا کنکور اومد و رو یکیشون طزوم کرد و خیلیم راحت بود اتفاقا
برای فن جزوه فقط سروشنیا و سینا شریفی معتبره
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
رفع اشکال | دروس تاریخ و مبانی نظری آزمون ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 1020 | |
![]() |
رفع اشکال | درک عمومی و منظر آزمون ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 663 | |
![]() |
رفع اشکال | زبان عمومی و تخصصی ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 438 | |
![]() |
تحصیلات تکمیلی | دروس تخصصی دانشجویان کارشناسی ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 138 | |
8 | دروس فنی کنکور ارشد | کارشناسی ارشد | 23 |