رفع اشکال | دروس فنی ساختمان آزمون ارشد معماری

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عصبانی نشیداااا من هی میپرسم:redface:....اینی که میگیدو قبول دارم اما مرکز شکل داده وقتی شکل داده ما میتونیم بیایم 90 درجه بچرخونیمش؟!!!!
دوست عزیز جواب سوال شما تو جزوه شریفی هست اینم عکسش ...........Image0038.jpg

saghi23

عضو جدید
سلام دوستان
میشه بگین توی سه سال آخر از درس تنطیم چند تا سوال اومده و از چه کتابایی؟
من سوالای سال 92 رو هر چی نگاه میکنم نمیبینم
من کتاب های قیابکلو 2و3و4 وابنیه سنتی قبادیان و اقلیم ومعماری کسمایی دارم
نمیدونم کدوموباید متمرکز بشم که تموم بشه یا جزوه ها رو بخونم توی این وقت کم
یا اینکه خوندن تنطیم مهمتره یا بقیه دروس فنی رو تموم کنم

shematik

عضو جدید
تو فصل سه کتاب مبانی سازه برای معماران، یه جا گفته که چون خط اثر نیرو از محور اصلی عنصر سازه ای دور شده باعث ایجاد نیروی کششی شده...(عکسشو گذاشتم)
این یعنی اگه خط نیرو نزدیک به محور اصلی باشه فقط نیروی فشاری داریم؟؟؟!!!!
یا منظورش چیز دیگه ایه؟؟
d.jpg

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو فصل سه کتاب مبانی سازه برای معماران، یه جا گفته که چون خط اثر نیرو از محور اصلی عنصر سازه ای دور شده باعث ایجاد نیروی کششی شده...(عکسشو گذاشتم)
یا منظورش چیز دیگه ایه؟؟
مشاهده پیوست 183664

وای این مبانی سازه منو داغون کرده درک رفتار سازه در معماری خوندم رفتم اینو گرفتم بخونم حالا قاطی کردم

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
یا منظورش چیز دیگه ایه؟؟
مشاهده پیوست 183664

بله دوست خوبم این به اثر 1/3 میانی اشاره داره که اگه نیروی وارده در قسمت 1/3 میانی جسم باشه نیرو بصورت فشاری خالص است و اگه در این محدوده نباشه کشش هم بوجود میاد........1/3 میانی هم شامل یه محدوده قرینه نسبت به خط مرکز(محور تقارن)میشه که 1/6 در سمت چپ محور و 1/6 در سمت راست(یا بالا و پایین محور)میشه

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینم یه سوتی تو کتاب شماره دوم خانم قیابکلو

و یه سوال اگه قرار گرما رو در هر شرایطی دور کنیم چرا یه جا نوشته ظرفیت گرمایی بالا یه جا نوشته کم . خواهشا نگید این ماله حاره ایه اون ماله گرم و خشک چون موضوع در جفتشون جذب کمتر گرماست

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینم یه سوتی تو کتاب شماره دوم خانم قیابکلو

و یه سوال اگه قرار گرما رو در هر شرایطی دور کنیم چرا یه جا نوشته ظرفیت گرمایی بالا یه جا نوشته کم . خواهشا نگید این ماله حاره ایه اون ماله گرم و خشک چون موضوع در جفتشون جذب کمتر گرماست

مهندس جان این دوتا کاملا درسته میدونی چرا تو گرم و خشک اختلاف دمایی شب و روز زیاده و نیاز به ظرفیت گرمایی بالا هست تا گرما رو ذخیره کنه واسه شب و تا صبح دوباره سرد میشه و تا 3 یا 4 بعد الظهر هم دیوارها هنوز گرمایی به تو منتقل نمیکنند ولی در گرم و مرطوب اختلاف دمای شب و روز زیاد نیست و در هر صورت به خاطر کوران نیازمند تهویه هستیم خوب چرا باید ظرفیت رو بالا ببریم !!!! اگه از ظرفیت گرمایی در گرم وخشک استفاده نشه دمای داخل خونه انقدر زیاد میشه که نمیشه توش زندگی کرد همین اتفاقی که الان افتاده و نیازمند تهویه توسط وسایل مکانیکی هستن

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مهندس جان این دوتا کاملا درسته میدونی چرا تو گرم و خشک اختلاف دمایی شب و روز زیاده و نیاز به ظرفیت گرمایی بالا هست تا گرما رو ذخیره کنه واسه شب و تا صبح دوباره سرد میشه و تا 3 یا 4 بعد الظهر هم دیوارها هنوز گرمایی به تو منتقل نمیکنند ولی در گرم و مرطوب اختلاف دمای شب و روز زیاد نیست و در هر صورت به خاطر کوران نیازمند تهویه هستیم خوب چرا باید ظرفیت رو بالا ببریم !!!! اگه از ظرفیت گرمایی در گرم وخشک استفاده نشه دمای داخل خونه انقدر زیاد میشه که نمیشه توش زندگی کرد همین اتفاقی که الان افتاده و نیازمند تهویه توسط وسایل مکانیکی هستن

بله کاملا حرفت منطقیه متوجه شدم چرا

کژال جون

عضو جدید
بچه ها تو تاسیسات سلطاندوست تو گفتار اول شاین تیکه تخمین زدن طول و عرض و .... رو هم بخونم؟ جواب بدینا دعاتون می کنم کنکور قبول شین

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
عصبانی نشیداااا من هی میپرسم:redface:....اینی که میگیدو قبول دارم اما مرکز شکل داده وقتی شکل داده ما میتونیم بیایم 90 درجه بچرخونیمش؟!!!!

مگه جوابش 4نمیشه؟؟تو مبانی سازه در معماری 3تای اول نوشته بود کارایی بیشتری داره.گیج شدم یعنی 4نیست ناودانی؟مگه میشه

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
مگه جوابش 4نمیشه؟؟تو مبانی سازه در معماری 3تای اول نوشته بود کارایی بیشتری داره.گیج شدم یعنی 4نیست ناودانی؟مگه میشه

عزیزم یه متن توی درک رفتار سازه خوندم امروز ک با اون من به جواب 3 رسیدم...اینجا میگه دربرابر خمش ضعیف؟؟ج ناودونیه...
حالا اون جمله ای ک من خوندم...هر چی از مرکز سطح مقطع به سمت بیرون میریم...یعنی مقدار مصالح بیشتر میشه ...گشتاور ماند یا ممان اینرسی زیاد میشه...(گشتاور ماند با مقاومت خمشی نسبت مستقیم دارد)...درنتیجه مقاومت خمشی هم بیشتر میشه...
مطلب 2:هر چیعدم تقارن داشته باشیم تو سازه یعنی یه قسمت لاغر باشه یه قسمت ضخیم ...خمش به اون سمتی است ک لاغره...برای همینه ک میگن مقطع خوبه ک متقارن باشه...اگه دو تا ناودانی رو به هم جوش میدادند و متقارنش میکردن ج میداد و اونم مقاومت خمشی اون زیاد میشد...اما در حال حاضر از همه ضعیفتر تو گزینه ها 3 هست...
نمیدونم تا چه حد جملاتم درست بود...من اینجوری به این سئوال ج دادم

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم یه متن توی درک رفتار سازه خوندم امروز ک با اون من به جواب 3 رسیدم...اینجا میگه دربرابر خمش ضعیف؟؟ج ناودونیه...
حالا اون جمله ای ک من خوندم...هر چی از مرکز سطح مقطع به سمت بیرون میریم...یعنی مقدار مصالح بیشتر میشه ...گشتاور ماند یا ممان اینرسی زیاد میشه...(گشتاور ماند با مقاومت خمشی نسبت مستقیم دارد)...درنتیجه مقاومت خمشی هم بیشتر میشه...
مطلب 2:هر چیعدم تقارن داشته باشیم تو سازه یعنی یه قسمت لاغر باشه یه قسمت ضخیم ...خمش به اون سمتی است ک لاغره...برای همینه ک میگن مقطع خوبه ک متقارن باشه...اگه دو تا ناودانی رو به هم جوش میدادند و متقارنش میکردن ج میداد و اونم مقاومت خمشی اون زیاد میشد...اما در حال حاضر از همه ضعیفتر تو گزینه ها 3 هست...
نمیدونم تا چه حد جملاتم درست بود...من اینجوری به این سئوال ج دادم
منون اما واقعا گیج شدم ن ازحرفای شما،از مبانی سازه برایذمعماران.
ببخشیدا پس مرکز ک گفته جواب 4اشتباه دیگه اصلاحیه هم داشته ک تو اصلاحیه ناودانی بگع؟؟

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
دوستان...گنبد خورشید (همون استادیومه) مگه از نوع سین کلاستیک نیست؟ پس چرا تو گروه آنتی کلاستیکها میبرنش؟؟؟؟:confused:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
دوستان...گنبد خورشید (همون استادیومه) مگه از نوع سین کلاستیک نیست؟ پس چرا تو گروه آنتی کلاستیکها میبرنش؟؟؟؟:confused:
حتما anticlastic تشریف داره.
آنتی کلستیک یعنی در دو جهت تقعر مخالف هم داشته باشه.
ولی یاده نره که سینکلستیک ها به شکل گنبد و پوسته و یک هشتم کره و .... هستند و خارج از این فرم ها رو آنتی کلستیک می گن.

• Like
واکنش ها: imah

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
حتما anticlastic تشریف داره.
آنتی کلستیک یعنی در دو جهت تقعر مخالف هم داشته باشه.ولی یاده نره که سینکلستیک ها به شکل گنبد و پوسته و یک هشتم کره هستند و خارج از این فرم ها رو آنتی کلستیک می گن.
نفهمیدم:confused:اون یکی تقعرش کجاشه

آخرین ویرایش:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
نفهمیدم:confused:اون یکی تقعرش کجاشه
کناراش و گوشه هاش.ولی گفتم اینا رو با تقعر نمی گن.
اگه گنبد و فرمی از کره نبود و پوسته ساده ای هم نبود ، تو آنتی کلستیک دسته بندی می شه.

• Like
واکنش ها: imah

shematik

عضو جدید
سلام بچه هاااا
کتاب درک رفتار و سازه در معماریو بالاخره تموم کردم.
به نظرتون واسه مبانی سازه جزوه باشگاه خوبه؟ همه عکسارو پوشش میده؟
یا باید از کتاب خوندش!

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچه هاااا
کتاب درک رفتار و سازه در معماریو بالاخره تموم کردم.
به نظرتون واسه مبانی سازه جزوه باشگاه خوبه؟ همه عکسارو پوشش میده؟
یا باید از کتاب خوندش!
به نظرم تو که وقت میزاری کتاب رو بگیری بهتره..مثلا پارسال از طراحی لرزه ای یه شکل داده بودند که چیه..........تو جزوه طباطبایی چندتا نمودار بود زیرش برا همه به ظور کلی یه جمله گفته بود........همون برا کنکور اومد و رو یکیشون طزوم کرد و خیلیم راحت بود اتفاقا
برای فن جزوه فقط سروشنیا و سینا شریفی معتبره

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
منون اما واقعا گیج شدم ن ازحرفای شما،از مبانی سازه برایذمعماران.
ببخشیدا پس مرکز ک گفته جواب 4اشتباه دیگه اصلاحیه هم داشته ک تو اصلاحیه ناودانی بگع؟؟

سلام چرا مسئله رو اینقدر برای خودت سخت میکنی خیلی ساده است خوب مشخصه دیگه ناودانی از دیگر موارد دیگه در جمله در برابر خمش ضعیفتره حالا میخاد مرکز بگه یا ایوان توفیری نداره

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام چرا مسئله رو اینقدر برای خودت سخت میکنی خیلی ساده است خوب مشخصه دیگه ناودانی از دیگر موارد دیگه در جمله در برابر خمش ضعیفتره حالا میخاد مرکز بگه یا ایوان توفیری نداره

واای اخه تو کتاب مبانی سازه هم ناودانی گفته کارایی ببشتری ب خمش داره،من حرفم اینه ک مرکز نوشته بود شکل گرده درسته ک منم میگن باتوجه ب مبانی سازه بر معماران درست گفته
اما شما میگید ناودانی ؟؟اخه تو پاسخنامه هم ناودانی نگفتت ک شما میگید!

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
واای اخه تو کتاب مبانی سازه هم ناودانی گفته کارایی ببشتری ب خمش داره،من حرفم اینه ک مرکز نوشته بود شکل گرده درسته ک منم میگن باتوجه ب مبانی سازه بر معماران درست گفته
اما شما میگید ناودانی ؟؟اخه تو پاسخنامه هم ناودانی نگفتت ک شما میگید!

آهاااا
پس مرکز درست گفته من سوالو که دوباره خوندم فکر کنم منظورش اینه که کدام یک از لحاظ کارایی دچار خمش کمتری میشوند که همون مقطع تو خالی لوله ای شکل دایره ای درست میباشد

در اصل نکته این سوال در خود سوالش میباشد یعنی گوش سوالو پیچونده

البته دوستان هم باید نظر بدند شاید من اشتباه کنم

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
آهاااا
پس مرکز درست گفته من سوالو که دوباره خوندم فکر کنم منظورش اینه که کدام یک از لحاظ کارایی دچار خمش کمتری میشوند که همون مقطع تو خالی لوله ای شکل دایره ای درست میباشد

در اصل نکته این سوال در خود سوالش میباشد یعنی گوش سوالو پیچونده

میباشند

البته دوستان هم باید نظر بدند شاید من اشتباه کنم

قابل توجه دوستان:مقاطع لوله ای کلا در برابر تنش های فشاری،خمشی و پیچشی نسبت به مقاطع دیگر مقاومت بیشتری دارند و کاراترین مقاطع هستند

shematik

عضو جدید
به نظرم تو که وقت میزاری کتاب رو بگیری بهتره..مثلا پارسال از طراحی لرزه ای یه شکل داده بودند که چیه..........تو جزوه طباطبایی چندتا نمودار بود زیرش برا همه به ظور کلی یه جمله گفته بود........همون برا کنکور اومد و رو یکیشون طزوم کرد و خیلیم راحت بود اتفاقا
برای فن جزوه فقط سروشنیا و سینا شریفی معتبره

یعنی این جزوهه انقدر افتضاحه؟!:confused:

بالا