رفع اشکال | دروس فنی ساختمان آزمون ارشد معماری

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
1-اتصال نیمه گیردار یعنی اتصال مور قوی ستون به محور ضعیف ستون و این اتصال گشتاور را به طور کامل منتقل نمیکنه. ولی نمیدونم کجا استفاده میشه.
(کجا در موردش خوندی ؟ آدرس بده شاید بشه فهمید.)

2-منظورتو نمیفهمم! انعطاف پذیری چه ربطی به بلندی و کوتاهی داره. اگه منظورت اینه که 2 ساختمان بلند و کوتاه را مثل هم طراحی کنیم در اون صورت بلنده انعطاف پذیرتره.

3-دیافراگم صلب و انعطاف پذیر هر کدام یک روش هستند. و میتونی از هر کدام استفاده کنی. ولی معمولا ترجیح با دیافراگم صلبه به 2 دلیل:
- تغییر مکانهاش کمه و آسیب کمتری به ساختمان میزنه
- همه عناصر واقع در یک تراز به خوبی به هم میبنده

4- نامعینی خوبه. افزایش درجه نامعینی باعث افزایش پایداری میشه. چون اگه یه عضو به هر دلیل درست کار نکنه و از جریان اتقال نیرو خارج بشه سازه هنوز پایدار میمونه.

5- گشتاور پیچشی در تیر ددوسر گیرداری که یه تیر طره را تحمل میکنه میتونی ببینی. در اون صورت تیر طره خمش تحمل میکنه و اون 2 سر گیرداره پیچش.
یا یه سر یه خط کش محکم بگیر تو دستت و با دست دیگت سر آزاد اونو بچرخون در اون صورت تو خط کش پیچش ایجاد میشه.

1- رو نفهمیدم چی گفتی ....یعنی یه ستون به یه ستون دیگه یا خودش به خودش یا دوتا ستون به هم یا ؟؟؟.2- فهمیدم 3-هم فهمیدم 4-یعنی نامعینی یه سازه واسه تحلیل و ساختش دچار مشکل نمیکنه سازه رو ...اینجوری که من فهمیدم یعنی تونل بادو ساخت یه نمونه و آزمایش و این جور کارا برا همین سازه هاشت...5- همین عکسی که تو سازه در معماریه دیگه ....خوب چه جوری میشه یعنی انتقال نیرو چجوریه که یهو این وضعیت درست میشه ؟؟؟؟ اصلا یه سوال گشتاور پیچشی فقط تو این مورد داریم یعنی تو سازه یه ساختمان جای دیگه نداریم ؟؟؟؟؟

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز
1- رو نفهمیدم چی گفتی ....یعنی یه ستون به یه ستون دیگه یا خودش به خودش یا دوتا ستون به هم یا ؟؟؟.2- فهمیدم 3-هم فهمیدم 4-یعنی نامعینی یه سازه واسه تحلیل و ساختش دچار مشکل نمیکنه سازه رو ...اینجوری که من فهمیدم یعنی تونل بادو ساخت یه نمونه و آزمایش و این جور کارا برا همین سازه هاشت...5- همین عکسی که تو سازه در معماریه دیگه ....خوب چه جوری میشه یعنی انتقال نیرو چجوریه که یهو این وضعیت درست میشه ؟؟؟؟ اصلا یه سوال گشتاور پیچشی فقط تو این مورد داریم یعنی تو سازه یه ساختمان جای دیگه نداریم ؟؟؟؟؟

1- را درست کردم. اشتباه تایپی بود.
4- این دفعه من نفهمیدم چی میگم.
5- بله یعنی همون عکس. چرا جاهای دیگه هم هست. من ملموس ترین نمونش را گفتم. نیروی برون محور روی تیر هم مثلا ایجاد پیچش میکنه. در زلزله هم ساختمان دچار پیچش میشه.

آخرین ویرایش:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
1- را درست کردم. اشتباه تایپی بود.
4- این دفعه من نفهمیدم چی میگم.
5- بله یعنی همون عکس. چرا جاهای دیگه هم هست. من ملموس ترین نمونش را گفتم. نیروی برون محور روی تیر هم مثلا ایجاد پیچش میکنه. در زلزله هم ساختمان دچار پیچش میشه.

والا من که پاک قاطی کردم همه چیو بهم خوش به حالت که فنت انقد خوبه ......پس این سوالمم خواهشا ج بده ....تو خرپا مگه اتصال مفصلی نیست ؟؟؟؟؟؟....این همگرا بودن محور اعضا منظورمه اینو نفهمیدم اتصالات صلب خمش و برش داریم انوقت تو این خرپاها هم باید برش داشته باشیم دیگه وهمچنین خمش ........بابا اتصال مفصلی که اینجوری نمیشه که تو خرپاست ؟؟؟؟؟؟تو خرپا تو کدوم اعضا برش داریم ؟؟؟؟؟

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا من که پاک قاطی کردم همه چیو بهم خوش به حالت که فنت انقد خوبه ......پس این سوالمم خواهشا ج بده ....تو خرپا مگه اتصال مفصلی نیست ؟؟؟؟؟؟....این همگرا بودن محور اعضا منظورمه اینو نفهمیدم اتصالات صلب خمش و برش داریم انوقت تو این خرپاها هم باید برش داشته باشیم دیگه وهمچنین خمش ........بابا اتصال مفصلی که اینجوری نمیشه که تو خرپاست ؟؟؟؟؟؟تو خرپا تو کدوم اعضا برش داریم ؟؟؟؟؟

من مجبورم که فنم خوب باشه چون تکنولوژیم. ولی با این حال منم خیلی چیزا را قاطی میکنم نگران نباشید.
بله در خرپا اتصالات مفصلی هستند. همگرا بودن گره ها باعث میشه که همه نیرو ها از امتداد اعضا و گره ها عبور کنن در نتیجه خمش نداریم.
نیروی همه اعضای خرپا محوری اما اگر به عنوان یه مجموعه در نظر بگیریم خرپا را اعضای مایل برش تحمل میکنن.

ولی لطفا سوالات واضح تر بگو من نصف سولت نمیفهمم.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من مجبورم که فنم خوب باشه چون تکنولوژیم. ولی با این حال منم خیلی چیزا را قاطی میکنم نگران نباشید.
بله در خرپا اتصالات مفصلی هستند. همگرا بودن گره ها باعث میشه که همه نیرو ها از امتداد اعضا و گره ها عبور کنن در نتیجه خمش نداریم.
نیروی همه اعضای خرپا محوری اما اگر به عنوان یه مجموعه در نظر بگیریم خرپا را اعضای مایل برش تحمل میکنن.

ولی لطفا سوالات واضح تر بگو من نصف سولت نمیفهمم.

اتصال تو خرپا که به این شکله نمیتونه مفصل باشه تا اونجایی که من دیدم و میدونم اتصال مفصلی یه فرم دیگه است !!!!!!!!!!!!!!!

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتصال تو خرپا که به این شکله نمیتونه مفصل باشه تا اونجایی که من دیدم و میدونم اتصال مفصلی یه فرم دیگه است !!!!!!!!!!!!!!!

اگه منظورت اینه که مثل لولای در باشه تصور کن که اگه 7-8 تا عضو بخوان به یه مفصل متصل شن چه قدر اون مقصل ضخیم میشه.
ولی اینجوری که همگرا باشن در از نظر عملکردی مثل مفصل عمل میکنه.

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یک بردار فرضی را بر روی محورهای یک دستگاه مختصات غیر متعامد تجزیه نموده ایم و یک مولفه ، (رادیکال دو) برابر دیگری اندازه دارد.همچنین مولفه کوچکتر ، نصف بردار اصلی است.زاویه بین محورهای این دستگاه مختصات چقدر است؟

زهر ا

عضو جدید
دوستان میشه یکی این وواسه توضیح بده
بیشترین تنش ها درمحل اتصال تیر طره ای ایجاد میشود که دورترین نقطه نسبت به بار است و درآن نقطه بیشترین گشتاور ایجاد می کند.

یه سوال دیگه :
شعاع ژیراسیون و ممان اینرسی رو اصلا متوجه نمیشم بخصوص توی ص104 سازه درمعماری :
( میزان سختی که مقاطع مختلف در مقابل خمش ازخود نشان می دهند با کمیتی به نام ممان اینرسی سنجیده میشود - ممان اینرسی نسبت مستقیم با سطح مقطع دارد که به آن شعاع ژیراسیون می گویند)
یعنی مصالح توی مقاومت خمشی تاثیر داره؟

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه اینارو پاسخ بدین ممنون میشم :
1-اگر اندازه برآیند دو بردار برابر ، دو برابر اندازه تفاضل آنها باشد ، زاویه بین دو بردار یاد شده چقدر است؟
2-اگر اندازه برآیند دو بردار فرضی که با یکدیگر زاویه 60 درجه می سازند ، رادیکال دو برابر اندازه تفاضل آن دو باشد ، آنگاه تفاضل اندازه های عددی آن دو برابر خواهد بود با :؟
3-اندازه برآیند دو بردار مساوی که با یکدیگر زاویه 60 درجه میسازند ، چند برابر یکی از آن دو است؟

زهر ا

عضو جدید
من مبانی سازه برای معماران رو توی باشگاه دان کردم کافیه یا کتابش رو بخرم؟ آخه زیر هر page نوشته خلاصه ای از کتاب سازه برای معماران

concreteman

عضو جدید
بیشترین تنش ها درمحل اتصال تیر طره ای ایجاد میشود که دورترین نقطه نسبت به بار است و درآن نقطه بیشترین گشتاور ایجاد می کند.

یه سوال دیگه :
( میزان سختی که مقاطع مختلف در مقابل خمش ازخود نشان می دهند با کمیتی به نام ممان اینرسی سنجیده میشود - ممان اینرسی نسبت مستقیم با سطح مقطع دارد که به آن شعاع ژیراسیون می گویند)

اون قسمتی رو که قرمز کردم اشتباهه.
-مصالح به نسبت مدول الاستیسیته خودشون توی مقاومت خمشی تاثیر میزارن

زهر ا

عضو جدید
یعنی توی کتاب سازه درمعماری اشتباه نوشته - پس بیشترین تنش جایی که بار وارد میشه درسته ؟ به نزدیکی ودوربودن از انتها یا ابتدای تیر ربطی نداره؟

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه اینارو پاسخ بدین ممنون میشم :
1-اگر اندازه برآیند دو بردار برابر ، دو برابر اندازه تفاضل آنها باشد ، زاویه بین دو بردار یاد شده چقدر است؟
2-اگر اندازه برآیند دو بردار فرضی که با یکدیگر زاویه 60 درجه می سازند ، رادیکال دو برابر اندازه تفاضل آن دو باشد ، آنگاه تفاضل اندازه های عددی آن دو برابر خواهد بود با :؟
3-اندازه برآیند دو بردار مساوی که با یکدیگر زاویه 60 درجه میسازند ، چند برابر یکی از آن دو است؟

همه اینا با فرمول برایند و تفاضل بردارها به دست میاد ولی راه حلهای طولانی داره.

mitra2470

عضو جدید

یه سوال دیگه :
جمله اول:
گفته بیشترین تنش .یعنی چی؟تنش اتفاقی در سازه است که به دلیل نیروی خارجی اتفاق مییفته.حالا هرچی یک عنصر در مقابل اون مقاومت کنه یعنی تنش بیشتری درش به وجود میاد.مثلا تو اگه دستت رو صاف بگیری که مچ دستت رویروی چشمت باشه،و یک جس سنگین هم بگیری توی دستت.به کدوم قسمت دستت بیشتر فشار میاد؟به اون نقطه ای که تکیه گاهه یعنی قسمت بالای دستت.توی طره هم اون قسمت که گیر داره داره در مقابل اون نیرویی که وارد میشه مقاومت میکنه تا از حرکتش جلوگیری بشه پس توش تنش به وجود میاد.اگه هیچ مقاومتی نکنه و ازادانه حرکت کنه که نیرویی متحمل نشده که بخواد تنشی توش به وجود بیاد.پس.....بیشترین تنش توی محل اعمال نیرو نیست.توی نقطه ای هست که بیشترین مقومت رو در برابر تغییر شکل داره و تکیه گاهه.
جمله دوم:
ممان اینرسی:نشان دهنده مقاومت سطح در برابر خم شدن است.و وابسته به محوره معمولا محور گذرننده از مرکز ثقل
ممان اینرسی بیشتر=ارتفاع بیشتر=خمش کمتر=تنش کمتر
مثلا تیر I چون مصالح بیشتری در نقطه دورتر از تار خنثی داره در مقابل خمش مقاوم تره یعنی ممان اینرسیش بییشتره
شعاع ژیراسیون:نسبت به محور معرفی میشه و وقتی المان تحت تاثیر همزمان فشار و خمش قرار بگیره مطرح میشه
فرمولش هم:جذر نسبت ممان اینرسی به سطح مقطعه

یک بردار فرضی را بر روی محورهای یک دستگاه مختصات غیر متعامد تجزیه نموده ایم و یک مولفه ، (رادیکال دو) برابر دیگری اندازه دارد.همچنین مولفه کوچکتر ، نصف بردار اصلی است.زاویه بین محورهای این دستگاه مختصات چقدر است؟
محور اصلی میشه 2a تجزیه ها هم میشه a و رادیکال2* a(علامت رادیکال رو نمیشه اینجا گذاشت)بعد هم یا قاعده کسینوس به دست میاد.جوابش هم میشه ی زاویه 60 یکیشم 45 وبا هم جمع میشه
کلا این سوالاتون راه حلاشو نمیشه اینجا نوشت.

آخرین ویرایش:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همه اینا با فرمول برایند و تفاضل بردارها به دست میاد ولی راه حلهای طولانی داره.

جمله اول:
گفته بیشترین تنش .یعنی چی؟تنش اتفاقی در سازه است که به دلیل نیروی خارجی اتفاق مییفته.حالا هرچی یک عنصر در مقابل اون مقاومت کنه یعنی تنش بیشتری درش به وجود میاد.مثلا تو اگه دستت رو صاف بگیری که مچ دستت رویروی چشمت باشه،و یک جس سنگین هم بگیری توی دستت.به کدوم قسمت دستت بیشتر فشار میاد؟به اون نقطه ای که تکیه گاهه یعنی قسمت بالای دستت.توی طره هم اون قسمت که گیر داره داره در مقابل اون نیرویی که وارد میشه مقاومت میکنه تا از حرکتش جلوگیری بشه پس توش تنش به وجود میاد.اگه هیچ مقاومتی نکنه و ازادانه حرکت کنه که نیرویی متحمل نشده که بخواد تنشی توش به وجود بیاد.پس.....بیشترین تنش توی محل اعمال نیرو نیست.توی نقطه ای هست که بیشترین مقومت رو در برابر تغییر شکل داره و تکیه گاهه.
جمله دوم:
ممان اینرسی:نشان دهنده مقاومت سطح در برابر خم شدن است.و وابسته به محوره معمولا محور گذرننده از مرکز ثقل
ممان اینرسی بیشتر=ارتفاع بیشتر=خمش کمتر=تنش کمتر
مثلا تیر I چون مصالح بیشتری در نقطه دورتر از تار خنثی داره در مقابل خمش مقاوم تره یعنی ممان اینرسیش بییشتره
شعاع ژیراسیون:نسبت به محور معرفی میشه و وقتی المان تحت تاثیر همزمان فشار و خمش قرار بگیره مطرح میشه
فرمولش هم:جذر نسبت ممان اینرسی به سطح مقطعه

محور اصلی میشه 2a تجزیه ها هم میشه a و رادیکال2* a(علامت رادیکال رو نمیشه اینجا گذاشت)بعد هم یا قاعده کسینوس به دست میاد.جوابش هم میشه ی زاویه 60 یکیشم 45 وبا هم جمع میشه
کلا این سوالاتون راه حلاشو نمیشه اینجا نوشت.
راه نداره آقایی کنین رو کاغذ بنویسین و عکس بگیرین و این منتو رو سر من بزارین که عکسشو بزارین اینجا:redface:

• Like
واکنش ها: imah

زهر ا

عضو جدید
میشه به من کمک کنید مثل همیشه ممنون
IMAG0288.jpg

این بار متمرکزه

IMAG0281.jpg

این بار گسترده یکنواخته

چرا باهم فرق دارند؟ مگه بارهای یکنواخت وگسترده درکل تیر تقسیم نمی شن پس باید تنش و شکل یکنواختی داشته باشن؟ امادر ص118 سازه در معماری نوشته که ( تیر با تکیه گاه ساده تحت اثر باریکنواخت ٰ سازه ای با کارآیی پایین است زیرا فقط در وسط دهانه است که تنشهای خمشی به مقادیر مجاز میرسندوتارهای تیر در تمام طول تیر انحنای روبه بالا دارند)

زهر ا

عضو جدید
- این یعنی چی ؟ امکان برش در هرنقطه ای از طول تیر ایجاد میشود که مستقل از طول تیر است

IMAG0279.jpg

میشه یکی نفر از مهندسین زحمت بکشه این شکل وواسه من روون توضیح بده -ممنون میشم
p110 سازه درمعماری

IMAG0283.jpg

mitra2470

عضو جدید
راه نداره آقایی کنین رو کاغذ بنویسین و عکس بگیرین و این منتو رو سر من بزارین که عکسشو بزارین اینجا:redface:
بفرمایید.امیدوارم درست حل کرده باشم

پیوست ها

• DSC_0111.jpg
    DSC_0111.jpg
    17.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • DSC_0112.jpg
    DSC_0112.jpg
    12.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

mitra2470

عضو جدید
- این یعنی چی ؟ امکان برش در هرنقطه ای از طول تیر ایجاد میشود که مستقل از طول تیر است

مشاهده پیوست 182336

میشه یکی نفر از مهندسین زحمت بکشه این شکل وواسه من روون توضیح بده -ممنون میشم
p110 سازه درمعماری

مشاهده پیوست 182337

مشاهده پیوست 182334

این بار متمرکزه

مشاهده پیوست 182335

این بار گسترده یکنواخته

چرا باهم فرق دارند؟ مگه بارهای یکنواخت وگسترده درکل تیر تقسیم نمی شن پس باید تنش و شکل یکنواختی داشته باشن؟ امادر ص118 سازه در معماری نوشته که ( تیر با تکیه گاه ساده تحت اثر باریکنواخت ٰ سازه ای با کارآیی پایین است زیرا فقط در وسط دهانه است که تنشهای خمشی به مقادیر مجاز میرسندوتارهای تیر در تمام طول تیر انحنای روبه بالا دارند)
اول بار متمرکز و گستره رو میگم:
عواملی که میزان تغیر شکل رو تعیین میکنه چیه؟ طول تیر-ارتفاعش-الاستیسیته-و محل بارگذاری ــــــــــــــــ مثلا توی تیر ساده هرچی که بار به وسط تیر نزدیک تر باشه تغییر شکل بیشتری ایجاد میکنه و توی تبر طره هرچی که به انتهای آزاد نزدیک تر باشه
توی این عکس بار متمرکز به انتها وارد شده اما بار گسترده در تمام طول تیر که برایندش میفته توی نقطه 1/3 پس اگه هر دو رو به صورت متمرکز در نظر بگیریم میبینیم که در یک نقطه نیستن پس تغییر شکلشون متفاوته
سوال بعدی:
یک تیر طوری طراحی میشه که ماکزیمم مقدار خمش رو بتونه تحمل کنه،ماکزیمم وسط تیر اتفاق میفته مثلا 100 تایعنی کل تول نیر این 100 تا رو میتونه تحمل کنه .حالا وسط تیر از 100 تاش استفاده میکنه اما کناره ها مثل از 30 تاش استفاده میکنه .پس فقط وسط به مقدار مجاز میرسه
شکل زاویه برش:
زاویه برش به نیروی وارده و مدول برش بستگی داره و مستقل از طول تیره
منحنی برش:
برش در طول مقطع به صورت سهمی توزیع میشه، و در قسمت وسط یعنی در جان به بیشترین مقدار خودش میرسه

concreteman

عضو جدید
یعنی توی کتاب سازه درمعماری اشتباه نوشته - پس بیشترین تنش جایی که بار وارد میشه درسته ؟ به نزدیکی ودوربودن از انتها یا ابتدای تیر ربطی نداره؟

نه اشتباه متوجه شدید. بیشترین تنشها در محل اتصال تیر طره ای ایجاد میشه اما محل اتصال الزاما دورترین نقطه به بار نیست.
به نزدیک و دور بوده هم مربوطه اما با این تفسیر که هرچی بار از تکیه گاه دورتر باشه نیروی بیشتری در محل تکیه گاه ایجاد میشه.

concreteman

عضو جدید
مشاهده پیوست 182334

این بار متمرکزه

مشاهده پیوست 182335

این بار گسترده یکنواخته

ببخشید زهرا اما یه مقدار (بیگ) کم دقتی.
شکل اول تغییر شکله و شکل دوم دیاگرام برش.
درضمن متن کتاب سازه داره در مورد تکیه گاه ساده صحبت میکنه و این شکلهای شما اتصال گیردار برای تیر طره است.

زهر ا

عضو جدید
ببخشید زهرا اما یه مقدار (بیگ) کم دقتی.
شکل اول تغییر شکله و شکل دوم دیاگرام برش.
درضمن متن کتاب سازه داره در مورد تکیه گاه ساده صحبت میکنه و این شکلهای شما اتصال گیردار برای تیر طره است.

خواهش عزیزم خب همینه که تحلیلم ضعیفه دیگه ازبس بی دقتم و عجول - ممنون بابت تذکرت

mitra2470

عضو جدید
بچه ها یا یکی جواب منو میده....یا من خودمو حلق آویز میکنم:w06:
چرا از هر کسی میپرسم ی جواب درست به من نمیده!!!!!!:wallbash::wallbash:

کدوم مقطع کارایی خمشی کمتری داره؟
فلزی: 1-قوطی 3-دایره 4-ناودانی 2-مقطعI

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز

دوست خوبم بین این مقاطع مقاطع لوله ای(که البته همونطور که میدونید تعریف مقاطع لوله ای فقط این نیست که بصورت لوله باشه بلکه هر مقطع تو خالی بسته را شامل میشود مثل قوطی)بیشترین کارایی خمشی و کمانشی و فشاری را داراست و مقطع I نیز بعد از اینها مقطع مقاوم در برابر خمش محسوب میشود البته در برابر کمانش ضعیف است و باید پلیت به آن جوش شود که بصورت قوطی شود که کارایی کمانشی آن افزایش یابد ولی مقطع ناودانی مقاومت خمشی کمتری دارد چون یک مقطع نامتقارن است(نسبت به مقطع I) و اگر دقت کرده باشید اکثرا بصورت دو مقطع بهم جوش شده استفاده میشود در آن صورت مقاومتش در برابر خمش بهتر میشود

البته تو اصلاحیه مرکز خودشون به این صورت گفتن:به دلیل اینکه در قیاس با سه پروفیل دیگر،پروفیل ناودانی در محدوده کشش و فشار ماکزیمم،کمترین میزان مصالح را داراست
امیدوارم تونسته باشم جواب درستی بدم و متوجه شده باشید:)

آخرین ویرایش:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز

ناودانی

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان این تصویر یکی از صفحه های جزوه ی سروش نیاست میشه بگین اینجا منظورش از تعداد حجره هاس بسته (عدد k)چیه؟؟؟همینطور میشه بگین c نشون دهنده ی چی هست؟؟(جزوه خوانا نیس)

02062014268.jpg

mitra2470

عضو جدید
دوست خوبم بین این مقاطع مقاطع لوله ای(که البته همونطور که میدونید تعریف مقاطع لوله ای فقط این نیست که بصورت لوله باشه بلکه هر مقطع تو خالی بسته را شامل میشود مثل قوطی)بیشترین کارایی خمشی و کمانشی و فشاری را داراست و مقطع I نیز بعد از اینها مقطع مقاوم در برابر خمش محسوب میشود البته در برابر کمانش ضعیف است و باید پلیت به آن جوش شود که بصورت قوطی شود که کارایی کمانشی آن افزایش یابد ولی مقطع ناودانی مقاومت خمشی کمتری دارد چون یک مقطع نامتقارن است(نسبت به مقطع I) و اگر دقت کرده باشید اکثرا بصورت دو مقطع بهم جوش شده استفاده میشود در آن صورت مقاومتش در برابر خمش بهتر میشود

البته تو اصلاحیه مرکز خودشون به این صورت گفتن:به دلیل اینکه در قیاس با سه پروفیل دیگر،پروفیل ناودانی در محدوده کشش و فشار ماکزیمم،کمترین میزان مصالح را داراست
امیدوارم تونسته باشم جواب درستی بدم و متوجه شده باشید:)

اینی که میگید درست.اما من به عنوان تیر میخوام بدونم. واسه تیر میگن که بیشترین میزان مصالح باید در دورترین نقطه از تار خنثی باشه و متقارن باشه...
خب اینجا دایره کمترین میزان مصالح در دورترین نقطه رو داره(که من نمیفهمم مرکز چرا میگه ناودونی چون بازوی اهرم ناودونی بیشتره!!!شایدم من اشتباه میگم!!!!!!!!!) و ناودونی هم نا متقارنه.......از اینجا به بعدش من گیج میشم که الان تقارن مهمتره یا فاصله از تار خنثی؟

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینی که میگید درست.اما من به عنوان تیر میخوام بدونم. واسه تیر میگن که بیشترین میزان مصالح باید در دورترین نقطه از تار خنثی باشه و متقارن باشه...
خب اینجا دایره کمترین میزان مصالح در دورترین نقطه رو داره(که من نمیفهمم مرکز چرا میگه ناودونی چون بازوی اهرم ناودونی بیشتره!!!شایدم من اشتباه میگم!!!!!!!!!) و ناودونی هم نا متقارنه.......از اینجا به بعدش من گیج میشم که الان تقارن مهمتره یا فاصله از تار خنثی؟

دوست عزیز تابلوه دیگه ! ناودانی رو به شکل u یا برعکس اون می تونن استفاده کنن که هر دوش نامناسبه!
تقارن بسیار مهمه ، منظورم تقارن در دو جهت عمود بر هم است.

mitra2470

عضو جدید
سلام دوستان این تصویر یکی از صفحه های جزوه ی سروش نیاست میشه بگین اینجا منظورش از تعداد حجره هاس بسته (عدد k)چیه؟؟؟همینطور میشه بگین c نشون دهنده ی چی هست؟؟(جزوه خوانا نیس)

مشاهده پیوست 183189
با توجه به چیزی که من توی جزوه ها دیدم.فرمولش
(n=3k+r-(3j+c
که k تعداد اعضا r:نیروهای عکس العمل تکیه گاه j:تعداد مفصل c: برابر با m-1هست وقتی یک مفصل به قاب اضافه بشه به تعداد m-1معادله تولید میشه
3k+r مجهولات ما
3j+cمعلومات ما

mitra2470

عضو جدید
دوست عزیز تابلوه دیگه ! ناودانی رو به شکل u یا برعکس اون می تونن استفاده کنن که هر دوش نامناسبه!
تقارن بسیار مهمه ، منظورم تقارن در دو جهت عمود بر هم است.

عصبانی نشیداااا من هی میپرسم:redface:....اینی که میگیدو قبول دارم اما مرکز شکل داده وقتی شکل داده ما میتونیم بیایم 90 درجه بچرخونیمش؟!!!!

پیوست ها

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    9.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0
بالا