رفع اشکال | دروس فنی ساختمان آزمون ارشد معماری

Roxana.a

عضو جدید
کسي ميدونه رنگ چه ربطي به ساطع کردن گرما داره؟ مگه فقط تو جذب گرما موثر نيست؟
يني اگه جسم سياه و سفيد هم دما تو شب داشته باشيم جسم سفيد سردتر ميشه؟ مشاهده پیوست 188146

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان واسه فناوری نوین بجز جزوه ی طباطبایی جزوه ی دیگه ای هس که خوب باشه تو باشگاه؟؟؟

golenazj

عضو جدید
سلام
من دارم کتاب دیتیل های ساختمانی سیاوش کباری رو می خونم. برای ارشد.
کسی می دونه این کتاب خوبیه یا نه؟
اگه کتاب بدیه نخونم.
ضمنا نمی دونستم اینو کجا بپرسم. با عرض پوزش از مدیرگروه محترم اگه که مجبوره این پست رو جابجا کنه:redface:

mehrajavan

عضو جدید
سلام
من دارم کتاب دیتیل های ساختمانی سیاوش کباری رو می خونم. برای ارشد.
کسی می دونه این کتاب خوبیه یا نه؟
اگه کتاب بدیه نخونم.
ضمنا نمی دونستم اینو کجا بپرسم. با عرض پوزش از مدیرگروه محترم اگه که مجبوره این پست رو جابجا کنه:redface:

دیتیل های ساختمانی بیشتربرای کاردانی به کارشناسی خوبه برای ارشد اصلا به درد نمیخوره

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان < کند روانی> که معمولا در مورد بتن استفاده میشه یعنی چی؟؟؟

shokoo.m

کاربر بیش فعال
دوستان واسه فناوری نوین بجز جزوه ی طباطبایی جزوه ی دیگه ای هس که خوب باشه تو باشگاه؟؟؟

جزوه های سینا شریفی هم داره، مخصوصا اون آخری که مال عناصر و جزییاتش بود دوستان لطف کردن گذاشتن، من پیداش نکردم ادرسشو بذارم، ولی فکر میکنم که همونی که تو همین صفحه اخر بخش جزوه ها samane mhsn عزیز پی دی افش کرده.

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
جزوه های سینا شریفی هم داره، مخصوصا اون آخری که مال عناصر و جزییاتش بود دوستان لطف کردن گذاشتن، من پیداش نکردم ادرسشو بذارم، ولی فکر میکنم که همونی که تو همین صفحه اخر بخش جزوه ها samane mhsn عزیز پی دی افش کرده.

ممنون... من جزوه عناصر جزییات سینا شریفی رو دارم اما کامل نخوندمش ...یعنی تو جزوه ش قسمت فناوری نوین هم داره؟؟؟

shiva2009

کاربر بیش فعال
این کلمه کلاً برای همه ی سیالات کاربرد داره.
روانی به میزان تمایل، یا قابلیت یه سیال برای جریان پیدا کردن می گن.
کندروانی، گرانروی یا ویسکوزیته مقاومت داخلی سیال هست در برابر حرکت و جاری شدن. مثلاً عسل کندروان تر از آبه. آزمایش اسلامپ هم در حقیقت این کندروانی رو اندازه می گیره، ولی توی کتاب بتن دکتر گلابچی، فکر می کنم گفته کارایی.

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کسي ميدونه رنگ چه ربطي به ساطع کردن گرما داره؟ مگه فقط تو جذب گرما موثر نيست؟
يني اگه جسم سياه و سفيد هم دما تو شب داشته باشيم جسم سفيد سردتر ميشه؟ مشاهده پیوست 188146

خوب این که سادست . وقتی رنگ سفید حدود 20 درصد جذب نور داره خوب 80 درصد دیگه ساطع میشه دیگه . و برعکس رنگ مشکی حدود 90 درصد جذب میکنه و 10 درصد ساطع میکنه در واقع همین ساطع کم نورش باعث میشه که ما رنگ رو مشکی ببینی . آلومینیوم براق بیشتر ساطع کننده هستش که حدود 95 درصد و فقط 5 درصد جذب میکنه :)

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

کندروانی یا ویسکوزیته در واقع تو بتون برای حالت تعلیق سنگدانه هاست که ترکیب بندی خوبی رو برای سنگدانه بوجود بیاره . یعنی بتن زیاد شل نباشه که سنگدانه ها با وزن خودشون برن پایین جمع بشن و ترکیب بندی بهم بریزه :)

sedre

عضو جدید
سلام دوستان عزیز
کسی سوالای کل جزوه سینا شریفی رو با جواب داره؟ ممنون میشم اگه دارین بذارین.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون میشم :gol: پس اگه منابع رو دارید لطف کنید جواب 7 و 8 هم ببینید...
ببینید ، سوالای لانه زنبوری حتما واسه مقابله با خمش هستند.شک نکن.
تیر inp رو معمولی می گن و ipb بال پهنه.
اون سوالی که تیر فولادی رو روکش کرده بود هم حتما اون گزینه ایه که تیر تو بتن بود.شاید اون گزینه رو زدی که فوم اسپری شده ، ولی باید بهت بگم که تو اون جزوه زیر اون عکس زیر اسپری شده نوشته که در برابر آتش سوزی مقاوم نیست!
فولاد نورد سرد هم واسه طبقات کم طبقه و یک طبقه خوبه که اون گزینه صنعتی با دهانه بزرگ و مسکونی بلند مرتبه صددرصد غلطند.ولی چون تو مسکونی کم طبقه ، تعداد نگفته ، همون کارگاه و انباری بهترین گزینست.
توضیح اضافی خواستی بگو.:redface:

Roxana.a

عضو جدید
خوب این که سادست . وقتی رنگ سفید حدود 20 درصد جذب نور داره خوب 80 درصد دیگه ساطع میشه دیگه . و برعکس رنگ مشکی حدود 90 درصد جذب میکنه و 10 درصد ساطع میکنه در واقع همین ساطع کم نورش باعث میشه که ما رنگ رو مشکی ببینی . آلومینیوم براق بیشتر ساطع کننده هستش که حدود 95 درصد و فقط 5 درصد جذب میکنه :)
منظورمو متوجه نشدی فک میکنم.اگه یه جسم سیاه و یکی سفید با دمای برابر تو یه شب بیرون بذاریم آیا جسم سفید سردتر میشه؟ شایدم من متوجه نشدم .ینی من فک میکردم این 20 % و 80% مربوط به انعکاسه وقتی مقابل آفتاب باشه

آخرین ویرایش:

Roxana.a

عضو جدید
دوس جونا تو طراحی لرزه ای هرچي عضوي قوي تر باشه نيروي بيشتري جذب ميکنه
پس چرا برا اينکه مفصل خميري تو يه نقطه ي تعيين شده شکل بگيره ،ما اون نقطه رو ضعيف ميکنيم تا نيرو رو جذب کنه و بقيه اعضا آسيب نبينند.؟
همينطور اگه يه قاب رو با مصالح سخت پر کنيم نيرو بجاي اينکه توسط قاب تحمل بشه توسط ديوارسخت تر تحمل ميشه ولي برعکس ميگيم تو مهاربند فلزي بايد اتصالات رو قوي بگيريم تا نيرو رو مهار بندها که ضعيف ترند جذب کنن.من گيج شدم آيا؟ :confused:

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببینید ، سوالای لانه زنبوری حتما واسه مقابله با خمش هستند.شک نکن.
تیر inp رو معمولی می گن و ipb بال پهنه.
اون سوالی که تیر فولادی رو روکش کرده بود هم حتما اون گزینه ایه که تیر تو بتن بود.شاید اون گزینه رو زدی که فوم اسپری شده ، ولی باید بهت بگم که تو اون جزوه زیر اون عکس زیر اسپری شده نوشته که در برابر آتش سوزی مقاوم نیست!
فولاد نورد سرد هم واسه طبقات کم طبقه و یک طبقه خوبه که اون گزینه صنعتی با دهانه بزرگ و مسکونی بلند مرتبه صددرصد غلطند.ولی چون تو مسکونی کم طبقه ، تعداد نگفته ، همون کارگاه و انباری بهترین گزینست.
توضیح اضافی خواستی بگو.:redface:

ممنون....:gol:

بالا