Korosh_Sepehri
عضو جدید
چرا امضای من در بعضی تاپیک ها نمایش داده نمیشود ؟
با تشکر
با تشکر
چرا امضای من در بعضی تاپیک ها نمایش داده نمیشود ؟
با تشکر
سلام افشین جان
واسه چی بعضی از پیام خصوصی های من باز نمیشن
چیکارکنم؟؟؟؟؟؟؟
سلام ، من کجا میتونم از یکی از اعضای سایت شکایت کنم؟
سلام .............. چطور میشه نام کاربری دوستانمون رو در تالار سرچ کنیم ..................... آیا این امکان وجود داره .............؟
سلام
فقط بعضی هاشون باز نمیشن ؟
سلام
شکایاتتون رو میتونید از طریق ابزار گزارش تخلف که به شکل مثلث در پایین پست ها و پیام ها هست ارسال کنید
اره فقط بعضیا باز نمیشن![]()
میشه به تاپیک که خودمون ایجاد کردیمو براش جواب هم اومده رو حذف کرد؟
میشه به تاپیک که خودمون ایجاد کردیمو براش جواب هم اومده رو حذف کرد؟
آیا امکانش هست که همزمان به بیش ار 5 نفر پیام خصوصی بدیم؟؟؟ اگه نه، چرا این امکان رو قرار نمیدین؟
چجوری میشه به چند نفر همزمان در صفحشون پیام گذاشت؟
آیا امکانش هست که قسمت جستجوی موارد ارسال شده رو غیر فعال کنیم در صفحمون؟
1- نه1- بله کافیه توی قسمت دریافت کننده اسم کاربری افراد رو بنویسید و بین آنها کاما قرار بدید (شبیه ارسال ایمیل گروهی)
2- نمیدونم
3- نمیدونم
آیا امکانش هست که همزمان به بیش ار 5 نفر پیام خصوصی بدیم؟؟؟ اگه نه، چرا این امکان رو قرار نمیدین؟
چجوری میشه به چند نفر همزمان در صفحشون پیام گذاشت؟
آیا امکانش هست که قسمت جستجوی موارد ارسال شده رو غیر فعال کنیم در صفحمون؟
سلام
پیشاپیش ممنون
من الان وارد این بخش انجمن شدم.و روی این قسمت کلیک کردم : click to download
و صفحه ای جدید باز شد..اما فایل دانلود نشد و فایل صوتی سیو نمیشه و همونجا خونده میشه
چطور سیو کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به همه دوستان.
این اولین پست بنده در اینجا هست. می خواستم بپرسم کسی که هیچ حرفی برای گفتن نداره چطور می تونه تعداد پست هاش رو به عدد 50 برسونه تا بعدش بتونه درخواست مقاله بده؟ البته فعلاً مقاله ای نمی خوام اما گفتم بپرسم ببینم دوستان چه پیشنهادی دارن.
تشکر فراوان.
با عرض سلام
یک سوال داشتم؟ تایپیک هایی که ما مینویسیم رو فقط یک بار میشه ویرایش کرد؟
من یک تایپیک نوشتم و یک بار ویرایشش کردم ولی یادم رفت اشتراک در موضوع رو بزنم میخوام دوباره ویرایش کنم نمیشه! به جز ویرایش راه دیگه ای برای مشترک شدن تو موضوع و ارسال ایمیل بعد از هر جواب نیست؟ ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
با تشکر
سلام مهندسان عزیز.من دانشجوی ترم آخر مهندسی آب هستم فقط پروژه ام مونده کسی هست که بهم کمک کنه موضوع پروژه ام آموزش نرم افزار Drainmod v 6.1 اگ کسی میتونه کمکم کنه خیلی گیرشم.مرسی دوستان![]()
برای پروژه بارگذاری ی نقشه ساختمان 4 طبقه متراژبالای400مترمربع لازم دارم اگه دردسترس داریدممنون میشم خیلی زودبه دستم برسونید![]()
باسلام.چند روزه که در یک کارخانه تولید شیرالات بهداشتی به عنوان مدیر تولید مشغول شدم.از اونجاکه شرکت به شکلی سنتی تاکنون فعالیت داشته و بنده هم تجربه چندانی در این زمینه ندارم ازدوستان تقاضای راهنمایی دارم.درگام اول فرمهایی رو جهت ثبت تولید روزانه و میزان ضایعات تهیه کردم.میخوام زمانسنجی کنم ولی چون اولین باره که این کارو میکنم جزیاتشو چندان تسلط ندارم.کلا ازکسی که سابقه مدیریت تولید رو داره میخوام که یه مسیر کلی رو پیش روم بذاره.سپاس
our signature contains too many lines and must be shortened. You may only have up to 7 line(s). Long text may have been implicitly wrapped, causing it to be counted as multiple lines.
سلام .ببخشید این پیام هنگام ویرایش امضام میده . میشه بگید مشکل چیه ؟ ممنون