نه برای طرف مقابل حذف نمیشه. فقط برای شما دیگه دیده نمیشه.ترک گفتگو همون حذف میشه ؟؟ برا طرف مقابل هم حذف میشه ؟
..
اگه ترک بزنیم بعد نادیده بعد دوباره قابل برگشت هست ؟؟
فکر نمی کنم قابل برگشت باشه.
نه برای طرف مقابل حذف نمیشه. فقط برای شما دیگه دیده نمیشه.ترک گفتگو همون حذف میشه ؟؟ برا طرف مقابل هم حذف میشه ؟
..
اگه ترک بزنیم بعد نادیده بعد دوباره قابل برگشت هست ؟؟
چون نسخه جدید سایت با یک نرم افزار دیگه راه اندازی شد اون بلاگ ها قابل بازیابی نبود. از همه دوستانی که وبلاگ داشتند عذرخواهی می کنموبلاگ هامون کجاست پس ؟
سلام ادمینچه امکانی؟ امضا؟ یعنی اینقدر امضاهاتون مهمه؟ چاره ای نیست باید تحمل کرد
آهاچون نسخه جدید سایت با یک نرم افزار دیگه راه اندازی شد اون بلاگ ها قابل بازیابی نبود. از همه دوستانی که وبلاگ داشتند عذرخواهی می کنم
سلام:سلام. لطفا بهم بگید مدیر تالار موبایل کیه؟! یه تاپیک زدم میخوام حذفش کنم، گزینه ای واسه حذفش نیست. از مدیر محترم میخوام این تاپیکم رو حذف کنه. ممنون
سلام:
لینک تاپیکتون رو بدین، دلیل حذف چیه؟
حذف شد عزیز
چون جوابی نگرفتم و نمیخوام این تاپیک از من بمونه. ممنون
خیلی ممنون "نغمه ایرانی" جانحذف شد عزیز
لطفااگه راهی هست کمک کنید. مطالب تایپیک دستور نحوه ارایه نقشه های شهرداری خیلی برام ضروریه؛ ساکن شهرستانم و به راحتی نمیشه ب هر مطلب مفیدی دسترسی پیدا کرد. اگه خودتون نگاهی ب این تایپیک بیندازید میبینید فقط 20صفحه داره, درحالیکه بیشتر بود. هچنین تایپیک نظارت معماری ساختمانسلام :خسته نباشید، خوش بز گشتین
فک کنم در استایل جدید بعضی از تاپیک ها حذف شدن، ولی بعید میدونم صفحات تاپیک کم شده باشه، پیگیری می کنم، مرسی
در این تاپیک فقط اسپم ها حذف شده، 18 صفحه مطلب داره
خیر. صفحات بیشتر ازین بود. ب هر حال ممنون.در این تاپیک فقط اسپم ها حذف شده، 18 صفحه مطلب داره
خب اگه حذف شده باشند ما توی تاپیک متوجه میشیم، کما اینکه پست ها رو برگردوندم اسپم بودند.خیر. صفحات بیشتر ازین بود. ب هر حال ممنون.
قبلا توی هر صفحه 10 پست بود و الان 50 پست در هر صفحه هستخیر. صفحات بیشتر ازین بود. ب هر حال ممنون.
رویا جون دارم حذف می کنم، کاربر هم بن شدخواهر نغمه کجایی؟؟ این اسپمره همه تاپیک ها رو ترکوند
دستت درد نکنه عزیزمرویا جون دارم حذف می کنم، کاربر هم بن شد
سلامسلام وقت شما بخیر، مشکلی دارم در ارسال ضمیمه فایل رو برگزاری میکنم اما ارسال نمیکنه
چه کاری باید انجام بدم؟