دلیل شما برای اثبات وجود خدا چیست؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

EECi

مدیر بازنشسته
در میان نوشته های دوست عزیزی ، نتیجه گیری صورت گرفت به این شکل : تاریخ اسلام سرشار از وحشی گری و سوزاندن کتاب ها بوده و...
این حرف از نظر تاریخی کلیت ندارد( یعنی در بعضی نقاط گروه هایی بوده اند که این کارها را بکنند)

اگر در کتاب های مختلف جستجو کنید خواهید فهمید که این مسلمانان مهاجرت کرده به اسپانیا بودند که کتاب های زیادی را در کوردوبا و ... ، بازنویسی کردند و از دست کلیسای عصر قرون وسطا حفظ نمودند . کلیسای ان دوران و بعد از ان دوران ، کتاب های پزشکی و ریاضی و فسلفه را کتاب های کفر آمیز و جادوگری میدانست و انها را اتش میزد. این کتاب های بازنویسی شده بعد ها به بغداد و اصفهان و غیره امدند و زمینه ساز ظهور دانشمندانی نظیر خوارزمی و این هیثم و ابن سینا و دیگران شدند.

در حقیقت تفکر و علم شروع شده از یونان باستان توسط مسلمانان بازنویسی و حفظ شد و با گسترش نسبی دوباره به اروپاییان ( اروپای جدید و بعد از کلیسا ) بازگشت .

--------

به نظر من با این شیوه ها نمی شود در مورد وجود یا عدم وجود خدا بحث کرد . بجای بحث های پراکنده نظر فیلسوفان بزرگ نظیر دکارت ، کانت ، راسل ، فارابی ، ابن سینا و.... را بازنشر کنید و در مورد آن بحث کنید.
هر کدام از این فیلسوفان خدا باور و خداناباور , استدلال های جالبی داشته اند که می تواند مورد استفاده همه قرار گیرند.

پایدار باشید

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز

در کتاب عقدالفرید چاپ قاهره-جلد ۲ صفحه ۵ -سخنی از خسرو پرویز نقل شده که می گوید:
اعراب را نه در کار دین هیچ خصلت نیکو یافتم و نه در کار دنیا. آنها را نه صاحب عزم و تدبیر دیدم و نه اهل قوت و قدرت. آنگاه گواه فرومایگی و پستی همت آنها همین بس که آنها با جانوران گزنده و مرغان آواره در جای و مقام برابرند .فرزندان خود را از راه بینوایی و نیازمندی می کشند و یکدیگر را بر اثر گرسنگی و درماندگی می خورند.از خوردنیها و پوشیدنیها و لذتها و کامروانیهای این جهان یکسره بی بهره اند.

دلیل اینکه نقل قول نگرفتید رو نمیدونم. اما بنظرم روی سخنتون با بنده بود.
در مورد سخنانتون بنده هم اینچنین برداشت کردم که ایرانیان از غربیها کسب دانش کردن. فیثاغورث بیست سال در ایران کسب دانش کرده، اون زمان که در هیچ کشوری دانشگاه نبوده در ایران در بسیاری از شهرها دانشگاه بوده.
اینکه شما فکر میکنید ما قبل از اسلام کتاب علمی و اساتیدی نداشتیم به این خاطر بوده که مسلمانان تمام کتابهای علمی و حتی کتابهای ادبی مارو آتش زدن.
منو دارید مجبور به تکرار میکنید. تا اسم از دانشمند مسلمان میاد همه میرن سراغ ابن سینا . اگر اعراب اینقدر دنبال کسب دانش بودن چرا خودشون هیچ کس رو نداشتن.؟ !!!
این حرفها عوام فریبی هست. چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است.
فردوسی رو مسلمون کردن. خیام رو مسلمون کردن با این کارها نمیشه مردم رو فریب داد. اسلام هرجا پا گذاشت ویران کرد. اینکه بگوئیم به هرجا رفت، مردم آن کشور با آغوش باز از آنها پذیرائی کردند و غیرو... دروغی بیش نیست.
جنایاتیکه به اسم اسلام و به اسم خدا در کشورهای دیگر انجام دادن بر هیچکس پوشیده نیست. اگر خواستید چندین مثال بزنم.
این جنایات در مورد مردم اسپانیا هم صدق میکنه. کدام کتابها را از دست کلیسا نجات دادن؟. لطفا منبع!!!!!!..
خوشبختانه از اسپانیا اخراج شدن و در اونجا خریدار نداشتن وگرنه الان اسپانیا هم جزو کشورهای عقب مانده بود.

« اعراب فاتح از لحاظ فرهنگ و تربیت بمرات پایین تر از ایرانیان مغلوب بودند به این معنی که چه از حیث مرحله تکامل اجتماعی و چه از جهت فرهنگ مادی و معنوی در درجه نازلتری قرار داشتند. آنها جز زبان عربی و دین اسلام چیزی با خود به ایران نیاوردند. اعراب فاتح که برای اداره یک دولت بزرگ فاقد تجربه و مامور کاردان بودند ناگزیر نظامات و سنن سیاسی و اداری باستانی ایران رو پذیرفتند و با احتیاجات خویش سازش دادند» منبع: a.u. yakubovskii در تاریخ ایران از دوران باستان تا سده هیجدهم میلادی ترجمه فارسی، ص 159
در مورد وجود یا عدم وجود هم که چندین نظریه مطرح کردیم و دلایلمون رو گفتیم در صفحه ی قبل. اگر میشه اونارو نقد کنید. شما چرا اون نظرات رو نادیده میگیرید؟( حتما باید بنویسیم: این نظر کانت یا دکارت هست که بهش فکر کنید؟)
دوست عزیز با کلی گویی نمیشه این جنایات رو کتمان کرد، نمیشه هرچی که دوسداریم رو به خورد مردم بدیم. من اینجا زیاد از جمال و جبروت اعراب شنیدم ولی هنوز یک مثال یا یک منبع تاریخی معتبر ندیدم.

حتی خود اعراب به این جنایات اعتراف کردن. در تاریخ همه تمدنهای جهان، بسختی میشه نمونه ای از اختلاف فرهنگی و مدنی بین بنیانگذاران یک امپراطوری با ملل و اقوام عضو اونها در حدی بارزتر از اختلافی پیدا کرد که بین فاتحان بی فرهنگ و ابتدایی امپراتوری عرب با ایرانیان شکست خورده ولی برخوردار از فرهنگی بسیار برتر و فراگیرتر وجود داشته.

آخرین ویرایش:

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
« گفته اند که وقتی سعدبن ابی وقاص بر مداین دست یافت در آنجا کتابهای بسیار دید. نامه به عمربن خطاب نوشت و در باب این کتابها دستوری خواست. عمر در پاسخ نوشت که آنهمه را به آب افکن، که اگر آنچه در آن کتابها هست سبب راهنمایی است خداوند برای ما قرآن را فرستاده است که از آنها راهنماتر است، و اگر در آن کتابها جز مایه گمراهی نیست خداوند ما را از شر آنها در امان داشته است. از این سبب آنهمه کتابها را در آب یا در آتش افکندند.» (منبع: ابن خلدون، مقدمه، چاپ قاهره، ص 285)

مورخ بسیار سرشناس دیگه ای از جهان اسلام، حاجی خلیفه، تو کتاب کشف الظنون مینویسه:
« عرب در صدر اسلام به هیچیک از علوم مگر به
زبان خودش و به فن طب که بر اثر حاجت عموم نزد برخی از افراد آن قوم موجود بود به چیز دیگر توجه نداشت، و این عدم توجه از باب حفظ قواعد اسلام و استواری بنیادی ایمان مسلمین از خللی بود که نتیجه نفوذ علوم اوائل است، تا آنجا که روایت میکنند که مسلمانان آنچه کتاب در فتوحات بلاد یافتند سوختند و نظر در تورات و انجیل را ممنوع کردند تا اتحاد و اجتماع کلمه در فهم الله و عمل به کتاب الله و سنت رسول حاصل شود، و این حال تا آخر عصر تابعین دوام داشت و از آن پس اختلاف آرا، و انتشار مذاهب رواج یافت و توجه به تدوین به میان آمد...»
میبینید که من بدنبال خراب کردن اعراب نیستم، تنها حقیقت رو میگم. و از روی مستندات تاریخی حرف میزنم. برعکس، شماها دارید کار اشتباهه اونها و جنایتهاشون رو توجیه میکنید با این منطق که در همه جا آدم خوب و بد پیدا میشه. و میفرمائید ما تا قبل از حمله ی اعراب هیچی نداشتیم و به اصطلاح از زیر بوته دراومدیم.
:smile:

آخرین ویرایش:

EECi

مدیر بازنشسته

در کتاب عقدالفرید چاپ قاهره-جلد ۲ صفحه ۵ -سخنی از خسرو پرویز نقل شده که می گوید:
اعراب را نه در کار دین هیچ خصلت نیکو یافتم و نه در کار دنیا. آنها را نه صاحب عزم و تدبیر دیدم و نه اهل قوت و قدرت. آنگاه گواه فرومایگی و پستی همت آنها همین بس که آنها با جانوران گزنده و مرغان آواره در جای و مقام برابرند .فرزندان خود را از راه بینوایی و نیازمندی می کشند و یکدیگر را بر اثر گرسنگی و درماندگی می خورند.از خوردنیها و پوشیدنیها و لذتها و کامروانیهای این جهان یکسره بی بهره اند.

دلیل اینکه نقل قول نگرفتید رو نمیدونم. اما بنظرم روی سخنتون با بنده بود.
در مورد سخنانتون بنده هم اینچنین برداشت کردم که ایرانیان از غربیها کسب دانش کردن. فیثاغورث بیست سال در ایران کسب دانش کرده، اون زمان که در هیچ کشوری دانشگاه نبوده در ایران در بسیاری از شهرها دانشگاه بوده.
اینکه شما فکر میکنید ما قبل از اسلام کتاب علمی و اساتیدی نداشتیم به این خاطر بوده که مسلمانان تمام کتابهای علمی و حتی کتابهای ادبی مارو آتش زدن.
منو دارید مجبور به تکرار میکنید. تا اسم از دانشمند مسلمان میاد همه میرن سراغ ابن سینا . اگر اعراب اینقدر دنبال کسب دانش بودن چرا خودشون هیچ کس رو نداشتن.؟ !!!
این حرفها عوام فریبی هست. چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است.
فردوسی رو مسلمون کردن. خیام رو مسلمون کردن با این کارها نمیشه مردم رو فریب داد. اسلام هرجا پا گذاشت ویران کرد. اینکه بگوئیم به هرجا رفت، مردم آن کشور با آغوش باز از آنها پذیرائی کردند و غیرو... دروغی بیش نیست.
جنایاتیکه به اسم اسلام و به اسم خدا در کشورهای دیگر انجام دادن بر هیچکس پوشیده نیست. اگر خواستید چندین مثال بزنم.
این جنایات در مورد مردم اسپانیا هم صدق میکنه. کدام کتابها را از دست کلیسا نجات دادن؟. لطفا منبع!!!!!!..
خوشبختانه از اسپانیا اخراج شدن و در اونجا خریدار نداشتن وگرنه الان اسپانیا هم جزو کشورهای عقب مانده بود.

« اعراب فاتح از لحاظ فرهنگ و تربیت بمرات پایین تر از ایرانیان مغلوب بودند به این معنی که چه از حیث مرحله تکامل اجتماعی و چه از جهت فرهنگ مادی و معنوی در درجه نازلتری قرار داشتند. آنها جز زبان عربی و دین اسلام چیزی با خود به ایران نیاوردند. اعراب فاتح که برای اداره یک دولت بزرگ فاقد تجربه و مامور کاردان بودند ناگزیر نظامات و سنن سیاسی و اداری باستانی ایران رو پذیرفتند و با احتیاجات خویش سازش دادند» منبع: a.u. yakubovskii در تاریخ ایران از دوران باستان تا سده هیجدهم میلادی ترجمه فارسی، ص 159
در مورد وجود یا عدم وجود هم که چندین نظریه مطرح کردیم و دلایلمون رو گفتیم در صفحه ی قبل. اگر میشه اونارو نقد کنید. شما چرا اون نظرات رو نادیده میگیرید؟( حتما باید بنویسیم: این نظر کانت یا دکارت هست که بهش فکر کنید؟)
دوست عزیز با کلی گویی نمیشه این جنایات رو کتمان کرد، نمیشه هرچی که دوسداریم رو به خورد مردم بدیم. من اینجا زیاد از جمال و جبروت اعراب شنیدم ولی هنوز یک مثال یا یک منبع تاریخی معتبر ندیدم.

حتی خود اعراب به این جنایات اعتراف کردن. در تاریخ همه تمدنهای جهان، بسختی میشه نمونه ای از اختلاف فرهنگی و مدنی بین بنیانگذاران یک امپراطوری با ملل و اقوام عضو اونها در حدی بارزتر از اختلافی پیدا کرد که بین فاتحان بی فرهنگ و ابتدایی امپراتوری عرب با ایرانیان شکست خورده ولی برخوردار از فرهنگی بسیار برتر و فراگیرتر وجود داشته.
در بحث من و شما محوریت دوران طلایی اسلام و مسلمانان بوده و نه چیز دیگر .( ببینید باز هم تکرار می کنم فقط اثرات دوران طلایی اسلام مد نظر من است . اگر برگردان انگلیسی کنید و انرا گوگل کنید ، اطلاعات خوبی بدست می اورید ) .
من با دوران دیگر کاری ندارم . نه تاییدش می کنم و نه ردش می کنم . شما فرض کنید من بعنوان مدافع اسلام اینجا حاضر نیستم ! میخواهم فقط فرض کنید این دوران ، یک دوران تاریخی بوده که بعنوان تاریخ امروزی مورد قبول است !

خدمت مسلمانان به علم و نگه داری از ان بصورت تاسیس کتابخانه و تدوین کتاب در کتاب های تاریخ امروزی کاملا مشهود است و شما نمی توانید آن را نادیده بگیرید . ( تاریخی که مورد قبول همه دانشگاه های دنیا است و از دیدگاه های مختلف نقل شده است( یعنی از دید غربی ها و شرقی ها و اشتراکات زیادی در نقل وجود دارد )

و اما ، شما در بخشی از حرف هایتان گفتید پیتاغورث 20 سال را در ایران مشغول تحصیل بوده است .
به گفته تعدادی سایت فارسی زبان ، این فرد به کشور های مختلفی از جمله مصر و ایران و... سفر کرده ( به مدت 22 سال ) و در طی این سفر ها ( که بخش عمده اش در مصر بوده و با کاهنان مراوده داشته است ) و بخش دیگر هم با افکار مغان ایرانی و دیگران اشنا شده . حال این مغان ها چه کسانی بودند ؟یا اصلا مغان چه بود ؟
می توانید از لینک زیر به جنس این مغان پی ببرید:
http://madrid.icro.ir/index.aspx?siteid=128&pageid=5834
البته مطالبی که در لینک بالا گفته شده نوشته شده از کتب تاریخ یونانی است و نمی تواند کامل مورد استناد قرار گیرد ولی تا حدود زیادی حقیقت موضوع در مورد مغان ها روشن می شود که ایینشان چه بوده و...

وقتی به منابع خارجی نگاهی می اندازیم ( مثلا همین ویکی پدیا انگلیسی که معمولا در نسخه انگلیسیش کمتر دچار تحریف می شود ، خبری از گزاره شما یعنی حضور 20 سال این فرد در ایران نخواهیم دید )
http://en.wikipedia.org/wiki/Pythagoras
-------

بیایید بحث تاریخی را همین جا تمام کنیم

هدف این تاپیک چیز دیگریست . باید نظر فیلسوفان بزرگ آورده بشود و در مورد آنها بحث و گفتگو شود . اگر نیازهای شما را برطرف نکرد می توانید نظریه سازی کنید .

دوست بزرگوار ، برای من مهم نیست دیگران فریب بخورند یا نخورند ( شما من را عوام فریب نامیدید !) . دقت کنید ، شما دارید پیش دستی می کنید و اثرگذاری حرفی که خلاف نظر شماست را ، "فریب " می نامید . این اصول بحث نیست و من مجال و حوصله چنین بحث هایی را ندارم که شبیه میدان جنگ است !

ابزار من در این تالار ، عقل است و فلسفه و منابعی است که حداقل یک لینک و فقط یک لینک در اینترنت در مورد صحت ان وجود داشته باشد ( به زبان انگلیسی یا فارسی معتبر و غیر از زردنامه ها)

علت اصلی حضور من پاسخ به دوستی بود که میگفت خودتان را ثابت کنید تا برایتان خدا را ثابت کنم، من هم خواستم راه را برای ایشان فراهم کنم که بیایند و اثبات کنند ( حقیقتا علاقه مندم این اثبات را بدانم ) ولی فعلا که خبری نیست

حرف های قبلی شما را نیز خوانده ام . راستش بهتر است در این موارد نظری ندهم . چون شرایط برای نقد مناسب نیست و ممکن است باعث کدورت خاطر شما بشود

بهتر است اعلام کناره گیری کنم تا دوستان دیگر بحث کنند . چون معتقدم خدا وجودی شناختی است . با اصول فلسفه هم می توان انرا رد کرد و هم اثبات نمود

با کمال احترام
موفق باشید

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
در بحث من و شما محوریت دوران طلایی اسلام و مسلمانان بوده و نه چیز دیگر .( ببینید باز هم تکرار می کنم فقط اثرات دوران طلایی اسلام مد نظر من است . اگر برگردان انگلیسی کنید و انرا گوگل کنید ، اطلاعات خوبی بدست می اورید ) .
من با دوران دیگر کاری ندارم . نه تاییدش می کنم و نه ردش می کنم . شما فرض کنید من بعنوان مدافع اسلام اینجا حاضر نیستم ! میخواهم فقط فرض کنید این دوران ، یک دوران تاریخی بوده که بعنوان تاریخ امروزی مورد قبول است !

خدمت مسلمانان به علم و نگه داری از ان بصورت تاسیس کتابخانه و تدوین کتاب در کتاب های تاریخ امروزی کاملا مشهود است و شما نمی توانید آن را نادیده بگیرید . ( تاریخی که مورد قبول همه دانشگاه های دنیا است و از دیدگاه های مختلف نقل شده است( یعنی از دید غربی ها و شرقی ها و اشتراکات زیادی در نقل وجود دارد )

و اما ، شما در بخشی از حرف هایتان گفتید پیتاغورث 20 سال را در ایران مشغول تحصیل بوده است .
به گفته تعدادی سایت فارسی زبان ، این فرد به کشور های مختلفی از جمله مصر و ایران و... سفر کرده ( به مدت 22 سال ) و در طی این سفر ها ( که بخش عمده اش در مصر بوده و با کاهنان مراوده داشته است ) و بخش دیگر هم با افکار مغان ایرانی و دیگران اشنا شده . حال این مغان ها چه کسانی بودند ؟یا اصلا مغان چه بود ؟
می توانید از لینک زیر به جنس این مغان پی ببرید:
http://madrid.icro.ir/index.aspx?siteid=128&pageid=5834
البته مطالبی که در لینک بالا گفته شده نوشته شده از کتب تاریخ یونانی است و نمی تواند کامل مورد استناد قرار گیرد ولی تا حدود زیادی حقیقت موضوع در مورد مغان ها روشن می شود که ایینشان چه بوده و...

وقتی به منابع خارجی نگاهی می اندازیم ( مثلا همین ویکی پدیا انگلیسی که معمولا در نسخه انگلیسیش کمتر دچار تحریف می شود ، خبری از گزاره شما یعنی حضور 20 سال این فرد در ایران نخواهیم دید )
http://en.wikipedia.org/wiki/Pythagoras
-------

بیایید بحث تاریخی را همین جا تمام کنیم

هدف این تاپیک چیز دیگریست . باید نظر فیلسوفان بزرگ آورده بشود و در مورد آنها بحث و گفتگو شود . اگر نیازهای شما را برطرف نکرد می توانید نظریه سازی کنید .

دوست بزرگوار ، برای من مهم نیست دیگران فریب بخورند یا نخورند ( شما من را عوام فریب نامیدید !) . دقت کنید ، شما دارید پیش دستی می کنید و اثرگذاری حرفی که خلاف نظر شماست را ، "فریب " می نامید . این اصول بحث نیست و من مجال و حوصله چنین بحث هایی را ندارم که شبیه میدان جنگ است !

ابزار من در این تالار ، عقل است و فلسفه و منابعی است که حداقل یک لینک و فقط یک لینک در اینترنت در مورد صحت ان وجود داشته باشد ( به زبان انگلیسی یا فارسی معتبر و غیر از زردنامه ها)

علت اصلی حضور من پاسخ به دوستی بود که میگفت خودتان را ثابت کنید تا برایتان خدا را ثابت کنم، من هم خواستم راه را برای ایشان فراهم کنم که بیایند و اثبات کنند ( حقیقتا علاقه مندم این اثبات را بدانم ) ولی فعلا که خبری نیست

حرف های قبلی شما را نیز خوانده ام . راستش بهتر است در این موارد نظری ندهم . چون شرایط برای نقد مناسب نیست و ممکن است باعث کدورت خاطر شما بشود

بهتر است اعلام کناره گیری کنم تا دوستان دیگر بحث کنند . چون معتقدم خدا وجودی شناختی است . با اصول فلسفه هم می توان انرا رد کرد و هم اثبات نمود

با کمال احترام
موفق باشید
پس برای پی بردن به دوران طلائی اسلام باید به انگلیسی ترجمش کنم بعد متن انگلیسی که پیدا کردم اونم ترجمه کنم؟بسیار خب. اما متاسفانه انگلیسیم خوب نیست کاش شما ترجمش میکردید اینجا.
لازم نیست برای اینکه بفهمیم مغان کجاست، بریم تو این سایتا........ استادان ایرانی همون موقع هم در مصر مکتب داشتن.
من قصدم توهین به شما نبود. برای شما مهم نیست اما برای من مهمه که بقیه دارن فریب یه عده رو میخورن و ازشون سواری میگیرن. شما واقعیات رو نادیده میگیرید این بنظرتون منطقیه؟ من چشام دراومد، اینقد کتاب خوندم و تایپ کردم اینهمه منبع بهتون معرفی کردم بعد میفرمائید در ویکی پدیا ندیدم؟!!
من نظریه سازی نکردم من هم چیزهاییکه علم یا بقول شما فیلسوف های بزرگ یا دانشمندان کشف کردن رو گفتم.
شما اگر به خدای مدینه اعتقاد دارید ازش دفاع کنید. اگر نه که بفرمائید به کدام خدا اعتقاد دارید. اگر شما هم نمیخای مثله اون آقا یا خانوم خداتو معرفی کنی که دیگه حرفی نیست.
چیزیکه روشنه همه سکوت کردن و معلومه قادر به پاسخگوئی نیستن.:smile:نوبت کهنه فروشان در گذشت........نو فروشانیم و این بازار ماست
از صحبت با شما خوشحال شدم. موفق باشید

آخرین ویرایش:

enstien

عضو جدید
سلام يه جا مطلبي از عمر سعدابي وقاص نقل كرديد . سوال اينه كه آيا عمرسعد به عنوان الگوي ديني براي مسلمونا مطرح بوده ؟ يا در تاريخ به عنوان فردي حكيم ازشون اسمي برده شده ؟ ( با اين فرض كه نقل قول شما صحيح باشه )
با قسمتي از حرفاتون موافقم عربها هيچوقت قابل مقايسه با ايرانيها نبودن . امام علي گفتند : من از عربم ولي عرب از من نيست . ولي بازهم ميگم مسلمونا داراي تاريخ بسيار غني هستن. در مورد داستانهايي كه از اعراب و مسلمونا گفتيد ، واقعيتي كه وجود داره اينه كه حتي اگر اسلام رو به عنوان يه مكتب در نظر بگيريم نه يك دين الهي طبيعيه كه موافق و مخالف داشته باشه و بعضي از اين افراد ( چه موافق چه مخالف ) مورخ و نويسنده هستن پس اگر داستاني از فلان كتاب ذكر شده مبني بر درست بودن اون نيست البته وجود نقل قولهاي موافق اسلام هم خيلي دليل محكمي بر درستي نيست ولي اصل بر اينه كه در تاريخ درستي يه موضوع با تعداد نقلهاي موافق ومخالفش سنجيده ميشه .
بنابراين اگر دلايل تاريخي رو بخوايم ملاك قرار بديم انصافا برد با اسلام هست چون به ازاي هر ١ كتاب مخالف ١٠ كتاب موافق وجود داره .

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
« گفته اند که وقتی سعدبن ابی وقاص بر مداین دست یافت در آنجا کتابهای بسیار دید. نامه به عمربن خطاب نوشت و در باب این کتابها دستوری خواست. عمر در پاسخ نوشت که آنهمه را به آب افکن، که اگر آنچه در آن کتابها هست سبب راهنمایی است خداوند برای ما قرآن را فرستاده است که از آنها راهنماتر است، و اگر در آن کتابها جز مایه گمراهی نیست خداوند ما را از شر آنها در امان داشته است. از این سبب آنهمه کتابها را در آب یا در آتش افکندند.» (منبع: ابن خلدون، مقدمه، چاپ قاهره، ص 285)

مورخ بسیار سرشناس دیگه ای از جهان اسلام، حاجی خلیفه، تو کتاب کشف الظنون مینویسه:
« عرب در صدر اسلام به هیچیک از علوم مگر به
زبان خودش و به فن طب که بر اثر حاجت عموم نزد برخی از افراد آن قوم موجود بود به چیز دیگر توجه نداشت، و این عدم توجه از باب حفظ قواعد اسلام و استواری بنیادی ایمان مسلمین از خللی بود که نتیجه نفوذ علوم اوائل است، تا آنجا که روایت میکنند که مسلمانان آنچه کتاب در فتوحات بلاد یافتند سوختند و نظر در تورات و انجیل را ممنوع کردند تا اتحاد و اجتماع کلمه در فهم الله و عمل به کتاب الله و سنت رسول حاصل شود، و این حال تا آخر عصر تابعین دوام داشت و از آن پس اختلاف آرا، و انتشار مذاهب رواج یافت و توجه به تدوین به میان آمد...»
میبینید که من بدنبال خراب کردن اعراب نیستم، تنها حقیقت رو میگم. و از روی مستندات تاریخی حرف میزنم. برعکس، شماها دارید کار اشتباهه اونها و جنایتهاشون رو توجیه میکنید با این منطق که در همه جا آدم خوب و بد پیدا میشه. و میفرمائید ما تا قبل از حمله ی اعراب هیچی نداشتیم و به اصطلاح از زیر بوته دراومدیم.
:smile:

امثال همین آدمای بی صلاحیت هستن که به ناحق جایگاهی رو کسب میکنن و با عقل ناقص خودشون آبروی دین رو میبرن....
وگرنه همه میدونن که هیچ دینی به اندازه اسلام موافق علم آموزی نبوده و نیست

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

صد دفه گفتم بازم میگم آنها که میگویند خدا نیست من میگم اصلا اینها نیستند

اگر میتوانند ثابت کنند که وجود دارند

ان وقت من هم ثابت میکنم که خدا هم وجود دارد.

enstien

عضو جدید
يه جا از دكتر شريتي نقل قول گرفتيد كه عربها عقبمونده و وحشي بودن ، اين يعني شما دكتر شريغتي رو قبول دارين لطفا كتاب هاي ايشون رو يه نگاه بندازيد تا ببينيد چندتاشون درباره اسلام هست

http://fa.wikipedia.org/wiki/فهرست_آثار_علی_شریعتی
يه جا هم گفتيد عربها شعرا و دانشمندا رو به زور مسلمون كردن . پس ميشه گفت حافظ و سعدي و مولانا به زور ديوان شعر نوشتن و اونقدر زيبا شعر گفتن كه گوته ميگه كاش مريد حافظ بودم .
سخنرانی های ويل دورانت درباره ي ادبیات ایران در دهه ي 1950 در دانشگاه "کلمبیا"، ادبیات ایران را به جهانیان شناساند. وی یک جلسه ي تمام، تنها به تفسیر این بیت حافظ پرداخته بود:
"غلام و بنده ي آنم که زیر چرخ کبود ز هر چه قید تعلق پذير آزاد است"
لطفا لينك اصلي رو نگاه كنيد http://www.rahpoo.com/?spkPath=Dorant
درباره ي دين فردوسي هم بحث زيادي وجود داره و خيليا ميگن ايشون زرتشتي بوده به هر حال چيزي مربوط به به زور مسلمون كردن فردوسي وجود نداره

آخرین ویرایش:

enstien

عضو جدید
چرا يك ساعت تفكر بهتر از ٧٠ سال عبادت است؟
چون با شناخت قوانين حاكم بر طبيعت بيشتر به وجود خدا پي ميبريم . چون از بين بزرگترين دانشمندان دنيا كمتر كسي وجود خدا رو نفي كرده انيشتن ، پاسكال و اسپينوزا همگي به وجود خدا اعتقاد داشتن منتها خدايي كه انيشتن ميپرسته با خداي انساناي عادي فرق ميكنه چون انيشتن ميدونه خداش چه ظرافت هايي واسه خلقتش به كار برده .

نمونه ي يكي از قوانين اسلام : امام علي(ع) : همه ي كارهاي خوب و جهاد در راه خدا در برابر امر به معروف و نهي از منكر همچون قطره ايست در برابر درياي پهناور . و برتر از آن سخن عادلانه ايست كه نزد حاكمي ستمگر بگويد . چرا ؟ ( چرا اينقدر به حق گويي اهميت داده شده ؟)
چون معني حديث بالا عين دموكراسي هست منتها ما دوست داريم برند خارجي رو بخريم .
اينم لينك ويكيپديا http://fa.wikipedia.org/wiki/دموکراسی

آخرین ویرایش:

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
دوستان متاسفانه دارن بحث رو منحرف میکنند.
اصلا بحث اسلام ، علم و... نیست.
قراره دوستان خداباور دلایل اثبات خدا رو بیان کنند.
در مورد این موضوع که اسلام چقدر به علم خدمت کرده و... بهتره در تاپیک دیگری بحث بشه

enstien

عضو جدید
ببخشيد ولي بعد از اينكه اونهمه بحث درمورد وحشيگري مسلمونا شد بي انصافي بود جوابي داده نشه

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشيد ولي بعد از اينكه اونهمه بحث درمورد وحشيگري مسلمونا شد بي انصافي بود جوابي داده نشه

با عرض معذرت. من دلایلمو واضح گفتم. تا فردا صبح هم میتونم منبع بهت بدم از وحشیگریهاشون نمیدونم دوباره دنبال چه توضیحی هستن.
موفق باشید.

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
حالا به هر دلیلی بحث به جایی کشیده شده که داریم از بحث اصلی تاپیک دور می شیم.
به هر حال براهینی برای اثبات خدا و همینطور رد اون وجود داره و بهتره راجع به اون ها بحث بشه.

آخرین ویرایش:

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود دکتر
از بحث اصلی خارج نشیم بهتره به هر حال باید به استارتر تاپیک هم احترام گذاشت.
البته شما استاد مایی؛ من رو ببخشید به خاطر این جسارت.
شما تاج سر مائید.
دکتر جان همه سرگردان هستند،:( بیشتر انسانها ترجیح میدهند به این موضوع فکر نکنند ، تا مبادا در آن دنیا سیخ داغ در آستین هایشان بکنند، چون به خدای خود شک کرده اند.
هزارو چهارصد و اندی سال است که از خدا بی خبریم.:cry: بی خبر به این معنا که در این مدت، خدای عز و جل، نه خبری از خود به ما داده، نه رسولی برایمان فرستاده و نه بودنش را به گونه ای به نمایش گذاشته.
هیچ قوم و قبیله و ملتی را هم با باد و طوفان و مور و ملخ و پرندگان سنگ پران خود به هلاکت نرسانده. گوئی که یا دست از سر ما بندگان بی چاره :( خود کشیده و یا اینکه دست از خدائی کردن خود برداشته.
بی خبری از خدا، باعث نابسامانی زندگی، پریشان فکری و سرگردانی روحی بسیاری از بندگان او شده، تا جائی که من مومن و مخلص خدا :redface:نیز به شک و تردید و بدنبال یافتن علت غیبت طولانی او افتاده ام.
باورم نمی شد و هنوز هم نمی شود که بابائی، مشتی آدم را با کلی زحمت و مرارت از عالم نیستی به دیار هستی بکشد و این همه وسائل و ابزار لازم را برای زندگی او فراهم کند و مهمتر از همه اینکه او را
به خلیفگی خود بر روی زمین بگمارد و بعد یکباره این عزیز کرده خویش را بلاتکلیف میان زمین و هوا رها کند...:( ما همچنان منتظر میمانیم شاید از طریق باشگاه مهندسان به جواب پرسشهای خود برسیم و از سرگردانی نجات پیدا کنیم.
لطفا به یاریِ ما بشتابید و افکار خود را با ما در میان بگذارید. نترسید که بعضیها ناراحت میشوند. دین و مذهب و خدا و پیغمبر، ارث پدر هیچ کس نیست.
:w04:

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما تاج سر مائید.
دکتر جان همه سرگردان هستند
بیشتر انسانها ترجیح میدهند
به این موضوع فکر نکنند ، تا مبادا در آن دنیا سیخ داغ در آستین هایشان بکنند، چون به خدای خود شک کرده اند.

لطفا با آگاهی و شناخت و مغز ناچیز خودتان درباره همه نظر ندهید! اگر در دنیای شما و در مغز شما چنین تصوری هست که همه سرگردان هستند دلیل نمیشود که خارج از مغز شما همه چیز ان گونه باشد که در مغز شما هست!

حالا به هر دلیلی بحث به جایی کشیده شده که داریم از بحث اصلی تاپیک دور می شیم.
به هر حال براهینی برای اثبات خدا و همینطور رد اون وجود داره و بهتره راجع به اون ها بحث بشه.

شما انقدر ضعیف هستید که به دلیل همین ضعف نمیتوانید بگوئید خدائی هست

اما میتوانید بگوئید درباره خدا هیچ چیز نمیدانید که هست یا نیست!

شما دکترای عمران یا هر چیزی که دارید توصیه میکنم درباره مباحث علوم شناخت کمی مطالعه کنید

من درباره خدا از زبان پیامبر اسلام برای شما توضیحی می آورم:

پیامبر اسلام فرمود: من عرف نفسه فقد عرف ربه

هر کس خود را بشناسد پس همان خدایش را شناخته است

در زمانهای قدیمی عرفان و معرفت به خدا علمی دسته بندی شده و تدوین شده نبود و هر کسی تعاریف خود را درباره عرفان و معرفت داشت
عرفان اسلامی عرفان یهود عرفان مسیحیت، عرفان کیهانی عرفان سرخپوستی و انواع عرفانهای مختلف،

از آنجائی که عرفان در فارسی همان شناخت است و همچنین از آنجائی که ادیان تقریبا اکثریت مکاتب عرفانی را آلوده به کثافتهای توهم و تحریف و خرافات کرده اند،

لذا علم آمد و برای عرفان که بتواند از نو عرفان را شناسائی کند نام شناخت در فارسی و در انگلیسی نام Cognition تعریف کرد تا با عرفان های خرافاتی تشابه پیش نیاید.
سپس علوم مختلف را با هم ادغام کرد تا بتواند در این عرصه بسیار عظیم سردر گم نشده و شاخه ای علمی و اصولی در این زمینه تدوین کند.

علم شناخت همان عرفان است منتها بدون خرافات و بدون تحریفات و دستگاریهای ادیان تحریف شده

کسی که بتواند شناختی از خودش و شناختی از آگاهی داشته باشد طبق فرموده پیامبر اسلام خواهد توانست خدای خود را بشناسد،

کلید در اصل در دستان شناخت است که چون شناخت در زبان عربی عرفان بسیار از مسیر خود تحریف شده تا حدی که عده ای با نام دراویش با فرو کردن سیخ در خود برای خودشان نام عارف و به معرفت رسیده و مسط له علم شناخت گذاشته اند. عده ای نادان طی الارض کردن و یا شفا دادن بیماران یا زنده کردن مردگان را به عرفان ربط میدهند! عده ای تله پاتی یا امپاتی و یا قدرتهای فیزیکی انسان را به شناخت ربط میدهند و افرادی که قدرت های خاصی دارند را عارف نامگذاری میکنند در حالی که از همین عارفها سوال کنید که مغز چند سلول دارد و فرق ساختار زبان فارسی با انگلیسی در سلولهای مغزی چیست و یا اینکه سطح آگاهی دولفین با انسان چقدر متفاوت است و تفاوت آگاهی یک سوسک با آگاهی انسان در چیست و آگاهی یک کهکشانی از ستاره ها با آگاهی یک اتم در چیست هیچ جوابی برای سوال ندارند.
اگر از انها سوال کنید که
پس در نتیجه اینها شناخت ندارند!

اگر به زبان عربی حرف بزنیم اینها عرفان ندارند. و ادعایشان درباره عرفان یک مشت دروغ بیش نیست

سطوح مختلف آگاهی،

هیچ کس نمیتواند به شما خدا را نشان بدهد یا ان را برای شما اثبات کند
زیرا که مغز شما درجه خاصی از چگالی را دارد که با مال دیگران متفاوت است.

آگاهی که در یک خمش کوانتومی وجود دارد با آگاهی که در یک ذره بنیادی و یا یک اتم و یا یک مولکول و یا یک سلول و یا یک باکتری و یا حشره و یا انسان و یا دایناسور و یا آگاهی کوهها و دریاها و سیاره ها و ستاره ها و منظومه های شمسی و کهکشانها و خوشه های کهکشانی وجود دارد و آگاهی که در ماده و ضد ماده و انرژی و انرژی تاریک و یا ماده تاریک وجود دارد یا آگاهی که در جهانهای موازی جهان فیزیکی ما وجود دارد
همه و همه با هم متفاوت است و ما انقدر ناچیزیم که نمیتوانیم چه درباره آگاهی های کوچکتر از خود و چه درباره آگاهی های بزرگتر و وسیع تر از خود نظر بدهیم و یا حرفی بزنیم

بلکه تا حد بسیار کمی شاید بتوانیم آگاهی و شناخت کلی داشته باشیم. تا حدی که بدانیم چنین چیزهائی هستند.

تمامی این آگاهی ها را در یک دید گسترده از ابعادی بسیار کوچک که انسان در مقایسه با ان ابعاد مانند خوشه های کهکشانی خواهد بود
تا ابعاد بزرگی که اندازه آن را پارسیک Parsec
که معادل:

10[SUP]16[/SUP] X 3.08567758 X متر است یعنی عدد سه با شانزده صفر که یک پارسیک میشود.

همه اینها بخش ناچیزی از حوزه شناخت هستند.

آیا میدانید پهنه مغز انسان به مانند کامپیوتر دیجیتال از مبنای باینری استفاده میکند.

آیا میدانید ضریب هوشی مردان از زنان بالاتر است.

آیا میدانید مغز ما هنگام بیداری از خواب مثل کامپیوتر بوت و برای انجام کارهای سنگین آماده میشود.

آیا میدانید جدیدا کشف شده است که داخل مغز ما یک سیستم عامل مافوق تصور وجود دارد.

آیا میدانید شما مغزتان را کنترل میکنید یا مغزتان شما را؟ جواب :هر دو.

آیا میدانید انسان چگونه راه میرود در حالی که هنگام راه رفتن یا دویدن به آن فکـــــــــر نمی کند؟؟؟؟؟

اینها بخشی از کشفیات دانشمندان علوم شناخت هستند.

شما، مغزی حدودا ۱۳۰۰ گرمی در سرتان دارید. که البته بیشتر آن تنها آب است. اما کاری که با باقی آن می توانید انجام دهید، شگفت انگیز است.

مغز شما حاوی ۱۰۰ میلیارد نورون است. این مغز، همچنین ۱ کوادریلیون سیناپس دارد که می تواند ۱۰ محرک غریزی را در هر ثانیه پردازش کند.سریعترین کامپیوتر بر روی زمین توانایی پردازش ۱٫۷۵ پتافلاپ را با کمک ۷ میلیون وات انرژی دارد (ابر کامیپوتر جگوار ۲۲۴ هزار هسته ی پردازشگر دارد). تخمین زده می شود که توانایی پردازش مغز ۱۰۰ پتافلاپ با استفاده از انرژی معادل ۲۰ وات باشد. خب! حالا با این مغز چه کارهایی می توان انجام داد؟!

Caho Lu؛ ذهن تمرکز یافته

در سال ۲۰۰۵، آقای Chao Lu توانست ۶۷۸۹۰ رقم از عدد پی را بدون هیچ گونه اشتباهی به خاطر سپرده و از بر بخواند. Chao Lu گفته است که به خاطر سپردن این تعداد رقم یک سال و برای بازگو کردنش هم ۲۴ ساعت و چهار دقیقه زمان صرف کرده است. به عبارت دیگر، بازگو کردن مداوم هر رقم برای ایشان ۱٫۲ ثانیه زمان برده است.

Roman Campayo؛ ذهن سریع

این آقا می تواند ۱۷ عدد را در نصف ثانیه به خاطر بسپارد. همچنین او توانایی به خاطر سپردن ۴۶ عدد باینری در یک ثانیه را دارد. ۴۶ عدد باینری یک چیزی مثل ارقام زیر هستند: ۱۰۱۰۱۰۰۰۱۰۱۱۰۱۱۱۱۱۰۰۱۱۰۱۰ ۱۰۱۱۰۱۰۱۱۱۱۱۰۱۰۱۰۱۰۱۱

Daniel Tammet؛ احساس متقارن

در سن ۴ سالگی با چندین حمله صرع مواجه می شود که گمان می رود همان حملات باعث ایجاد شرایط جدید برای او باشند. او اعداد را به شکل اشکال و رنگ ها می بیند و می تواند محاسبات را بدون تلاشی به سرانجام برساند. محاسباتی مانند، ریشه ی سوم صدها مرتبه ی اعشاری و بازگو کردن ۲۲۵۱۴ رقم از عدد پی در ۵ ساعت نمونه هایی از قابلیت های او هستند. Daniel به ۱۰ زبان صحبت می کند. او توانست در زبان ایسلندی در تنها یک هفته بیانی سلیس داشته باشد.

Orlando Serrell؛ قابلیت کسب شده

زمانی که او ۱۰ ساله بود، سمت چپ سرش مورد اصابت ضربه ی چوب بیسبال قرار می گیرد. او بر روی زمین می افتد اما ناگهان بلند شده و دوباره به بازی اش ادامه می دهد. بر روی او هیچ درمان پزشکی صورت نمی گیرد چرا که او به والدینش در این باره چیزی نمی گوید. برای مدتی او سردرد را تحمل می کند. نهایتا این سر درد به انتها می رسد اما او متوجه می شود که دارای قابلیت هایی در زمینه ی محاسبات تقویمی با پیچیدگی حیرت انگیز است. او قابلیت خارق العاده ی دیگری ندارد. Orlando هم اکنون در شعبه شرکت زنجیره ایی وال – مارت سرایدار است.

Derek Paravicini؛ نابغه ی موسیقی

مغز او با وزن ۶۸۰ گرم، به شکل نابینا و مبتلا به اوتیسم به دنیا آمد. Derek نمی تواند چپ را از راست تشخیص دهد یا حتی تا ۱۰ بشمارد. اما او نابغه ی موسیقی است و می تواند هر آهنگی را به بهترین شکل ممکنش با پیانو اجرا کند.

Kim Peek؛ حافظه تصویری

کیم پیک دارای حافظه ی تصویری یا فوتوگرافیک است. او را به عنوان “مگا نابغه” نیز می شناسند. او هر ناحیه و کد پستی در ایالات متحده شامل شهرهای بزرگ یا شهرهای بین آنها را می شناسد. می تواند دو صفحه را همزمان در ۸ ثانیه و با دقت ۹۸ درصد بخواند. در همین راستا او توانسته بیش از ۱۲ هزار کتاب را مطالعه کند. او از نظر روانی مبتلا به کند ذهنی یا اوتیسم نبود، اما قسمت هایی از مغز او دچار نارسایی بودند در ۱۹۸۴، نویسنده ایی او را ملاقات می کند که نتیجه ی آن ساخت فیلم “مرد بارانی” توسط بری لوینسن می شود. کاراکتر Raymond Babbitt از کیم پیک الهام گرفته شد. داستین هافمن که بازی در این نقش را بر عهده داشت با پیک ملاقات می کند تا بتواند این نقش را با قاعده و به درستی انجام دهد. فیلم هم توانست، اسکار بهترین فیلم، اسکار بهترین کارگردانی، اسکار بهترین بازیگر مرد و اسکار بهترین فیلمنامه رادر آن سال از آن خود کند.

منبع مطالب فوق :

http://www.taknaz.ir/news_detail_11504.html

===================================

مغز انسان و شناخت پیچیدگی‌های خاص آن همواره برای بشر جذاب بوده است. همواره انسان یک نمونه شگفت‌انگیز برای شناخت به شمار می‌رود و موارد بی‌شماری در مورد انسان ناگفته باقی مانده است.تکناز : در این مقاله به ده واقعیت جذاب درباره‌ی مغز انسان خواهیم پرداخت، تا شاید دید بهتری نسبت به مهمترین عضو بدن خود داشته باشید.

واقعیت اول : بیشتر وزن مغز را آب تشکیل می‌دهد و بخش جامد عمدتا از جنس چربی است

بیشتر مردم تصور می‌کنند که مغز به طور کامل جامد است، اما این افراد اشتباه می‌کنند. 75 درصد مغز را آب تشکیل می‌دهد. بخش جامد مغز نیز از جنس چربی است و تقریبا 10 تا 12 درصد مغز را تشکیل می‌دهد. بقیه مغز از جنس پروتئین، هیدروکربن و نمک است.

واقعیت دوم: 160,000 کیلومتر رگ‌خونی در مغز وجود دارد

این به این معنی است که اگر تمام رگ‌های خونی مغز را در امتداد یکدیگر قرار دهیم شما می‌توانید آن را 4 بار دور کره زمین بپیچانید یا اینکه کره ماه را با رگ‌های مغز دو نفر به زمین متصل کنید.

واقعیت سوم: مغز شما بین 10 تا 23 وات برق تولید می‌کند

این قدرت برای روشنایی دو لامپ کم مصرف کافیست. بخش عمده‌ای از این قدرت تولید شده به منظور ارتباط عصبی مغز با دیگر اعضا استفاده می‌شود.

واقعیت چهارم: استفاده از غذای سالم هوش را افزایش می‌دهد

طبق تحقیقاتی که در یک موسسه در نیویورک انجام شده، اگر شما در وعده ناهار غذایی بخورید که هیچگونه مواد نگهدارنده و یا طعم‌دهنده مصنوعی نداشته باشد، 14 درصد در تست IQ امتیاز بهتری کسب خواهید کرد. این کشف بسیار چشمگیر است و نشان می‌دهد که عملکرد مغز به شدت به نوع تغذیه وابسته است.

واقعیت پنجم: هر فکری که می‌کنید یک اتصال عصبی جدید در مغزتان ایجاد می‌کند

مغز از آن چیزی که تصور می‌کنید انعطاف‌پذیر‌تر است و به مرور زمان تغییر می‌کند. اگر در همین لحظه به موضوع جدیدی فکر کردید، مطمئن باشید در مغز شما به همان میزان اتصال عصبی جدید ایجاد شده است.

واقعیت ششم: یک فرد معمولی روزانه 70 هزار فکر انجام می‌دهد

شما همیشه در حال فکر کردن هستید. با تغییر این تفکرات، شما می‌توانید به طور کل سیم‌کشی عصبی مغزتان را تغییر دهید.

واقعیت هفتم: خندیدن فرایند پیچیده‌ای است و از 5 بخش مغز استفاده می‌کند

خندیدن موضوع خنده‌داری نیست، این فرایند بخش‌های زیادی از مغز را درگیر می‌کند. خندیدن برای فعالسازی مغز‌ بسیار موثر است و مواد شیمیای تقویت‌کننده‌ای در بدن شما در هنگام خندیدن رها می‌شود.

تحقیقات نشان می‌دهد که خندیدن برای چند دقیقه در هر روز موجب بهبود وضعیت روحی، افزایش احساس خوشبختی و افزایش عملکرد مغز در خلاقیت می‌شود.

واقعیت هشتم: تردستی موجب تغییرات سریع در مغز می‌گردد

تردستی و یادگیری کارهای پیچیده جدید تاثیر بسیار مثبتی بر روی مغز انسان دارد. تردستی و حرکات پیچیده موجب رشد بخش خاصی از مغز می‌شود، بنابراین اتصالات عصبی در مغز افزایش چشمگیر می‌شود. همچنین کارها و مسائل پیچیده می‌تواند موجب رشد چشمگیر مغز گردد.

واقعیت نهم: مغز توانایی احساس درد را در هیچ صورتی ندارد

مغز قادر به حس کردن درد در خود نیست و تنها می‌تواند درد بخش‌های دیگر بدن را دریافت کند. در واقع هیچ دریافت کننده دردی در مغز وجود ندارد.

واقعیت دهم: ارتفاع مغز انسان 9.3 سانتی متر است

مغز از آن چیزی که مردم تصور می‌کنند کوچکتر است. اندازه مغز 16 در 14 در 9.3 سانتی متر و وزن آن 1.3 کیلوگرم است. در همین 1.3 کیلوگرم 200 میلیون سلول عصبی (نرون) وجود دارد.

منبع:

http://www.taknaz.ir/news_detail_28536.html

======================================

مغز حیوانات مختلف:

به نقل از لینک زیر مغز 9 نوع حیوان آمده است:

http://faculty.washington.edu/chudler/compare.html

=================================

مقایسه مغز دو دختر سمت راست دختر معتاد به الکل که دارای فعالیت کمتر مغزی است
مغز سمت چپ متعلق به دختری بدون اعتیاد به الکل دارای فعالیت بیشتر مغزی

به نقل از لینک:

http://www.alcoholpolicymd.com/alcohol_and_health/brain_2.htm

=============================================

مقایسه مغز دخترها و پسرهای سالم و مبتلا به شیزوفرنی:
سمت راست نوجوانان دختر و پسر مبتلا به شیزوفرنی و سمت چپ نوجوانان و دخترها و پسرهای سالم بدون شیزوفرنی

منبع:

http://www.cnsspectrums.com/aspx/articledetail.aspx?articleid=1286

==============================================

خانم مارتا فرح در دانشگاه پنسیلوانیای آمریکا

معتقد است فقر و کمبود تغذیه باعث تغییر در مغز میشود.

به نقل از:

http://edition.cnn.com/2013/06/13/health/martha-farah-brain/index.html

===================================================

مقایسه سطح هوش حیوانات و انسان

سطوح مختلف آگاهی Intelligency حیوانات با هم مقایسه شده است

منبع:

http://www.factmonster.com/dk/science/dinosaurs/brains-and-intelligence.html

=======================================================

مقایسه رحم یک زن با مغز کوسه

===========================================

مقایسه مغز حیوانات مختلف با انسان:

منبع:

http://learningshark.com/LEARNINGSHARK/Psych3.htm

======================

حالا با این اوصاف شما بگین مغز شما معتاد هست یا نیست؟ دختر هستید یا پسر؟ شیزوفرنی دارید یا ندارید؟! نژاد پرست هستید یا نیستید؟
چگالی مغزتان زیاد است یا کم؟ نسلتان اثر ژنتیکی و میراث ژنتیکی روی مغزتان گذارده اند یا نه؟ تغذیه کامل و کافی داشته اید یا نداشته اید؟

جواب اینها مشخص میکند که آیا شما میتوانید اصلا درکی از خدا داشته باشید یا نه؟ زیرا که تا سطح توانائی مغز شما درباره شناخت و ضریب هوشی و سطح آگاهی مشخص نباشد
نمیتوان به داخل مغز شما شناختی از خداوند را تزریق کرد

این کار مانند ان است که بخواهیم به داخل یک فلش مموری که ده گیگ ظرفیت دارد اطلاعات یکصد گیگا بایتی را کپی کنیم!
یا مانند این است که به مغز پردازشگر یک ماشین حساب معمولی بخواهیم هوش مصنوعی پردازش سیگنالهای دیجیتال موشک کروز را تزریق کنیم

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظر من خدا دو حرف داره " خود " و " آ "
اگه به خود شناسی برسی و خودت رو خوب بشناسی میبینی که یک قدرت ماورایی هست! و اون به نظر من خداست!
من اصلا آدم مذهبی نیستم اما به یک قدرت مطلق اعتقاد دارم!!!!

این همان حرفیه که من بهش باور دارم

ولی نظرتان درباره تصویر زیر چیست؟

مقایسه مغز یک نژاد پرست با مغز سایر انسانهای قاره های جهان!

آخرین ویرایش:

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کسی که ملیت ایرانی اش را افتخار میداند و عرب را موجود بدی میداند یک نژاد پرست هست و بر ضد منشور حقوق بشر سازمان ملل که کتیبه کوروش بزرگ است حرف میزند.

کسی که نژاد آلمانی را نژاد برتر میداند کسی که نسل مسلمانها را ب میداند کسی که خدا شناسها را قبول ندارد و خود را قبول دارد و یا بر عکس مسلمانی که خدا نشناس را نمیتواند تحمل کند
همه به نوعی در مغزشان مشکلی دارند و چون کم می اورند و چون آگاهی شان کم است به افتخارات توهمی خود مانند دین و ایمان و نژاد و قول و قبیله و پول و ثروت و فامیل سیاستمدار و سایر مولفه های قدرت تکیه میکنند.

در حالی که برتری یک انسان به درجه درک و شعور و آگاهی است و قدرت واقعی علمی است که بتوان در مسیر عمل از آن استفاده کرد.

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این فیلم را نگاه کنید:

AthanDubaiMallandMalloftheEmirates.MP4

برای من انقدر زیباست که خدا بر فرض محال وجود نداشته باشد باز هم به خاطر زیبائی کلماتش میگویم خدا هست!

تا بسوزد آن دلی که نخواهد دید! :)

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
With or without religion, you would have good people doing good things and evil people doing evil things. But for good people to do evil things, that takes religion.

با دین یا بدون آن، انسانهای خوب کارهای خوب می کنند و انسانهای شرور، کارهای شرارت بار.
اما برای اینکه انسانهای ظاهرا خوب کارهای شرورانه بکنند، به دین نیاز است.

استیون واینبرگ برنده جایزه نوبل فیزیک

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
هنوز کسی نتونسته جوابی پیدا کنه؟!!!!!!
حالا اگه تاپیک جشن تولدی چیزی بود دو هزار نفر نظر داده بودن، اما انگار خدا براشون مهم نیست.
باری، از شواهد و قرائن معلومه که کم کم داریم بسمت بت پرستی هم پیش میریم. هر چند کیلومتری یک زیارتگاه زدن و مردم میرن دخیل میبندن. خرقه به درخت نظر کرده ای میبندن.
تو کلیساها هم انواع مجسمه و نقاشی رو پنجره و دیوار و سقف و... میکشن. مجسمه ی بودا رو به هزارو یک شکل درست کردن و هرکس یکیشو تو خونه داره و اونو میپرسته.
چرا خدای یکتا ساکت نشسته؟!!!... یعنی ماها از عربها کمتریم که برامون پیامبر نمیفرسته؟!!. چرا برای قوم یهود که فقط چند ده هزار نفر بودن اینهمه پیامبر فرستاد؟ ولی مارو بحال خودمون رها کرده.

jhjh.jpg

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هنوز کسی نتونسته جوابی پیدا کنه؟!!!!!!
حالا اگه تاپیک جشن تولدی چیزی بود دو هزار نفر نظر داده بودن، اما انگار خدا براشون مهم نیست.
باری، از شواهد و قرائن معلومه که کم کم داریم بسمت بت پرستی هم پیش میریم. هر چند کیلومتری یک زیارتگاه زدن و مردم میرن دخیل میبندن. خرقه به درخت نظر کرده ای میبندن.
تو کلیساها هم انواع مجسمه و نقاشی رو پنجره و دیوار و سقف و... میکشن. مجسمه ی بودا رو به هزارو یک شکل درست کردن و هرکس یکیشو تو خونه داره و اونو میپرسته.
چرا خدای یکتا ساکت نشسته؟!!!... یعنی ماها از عربها کمتریم که برامون پیامبر نمیفرسته؟!!. چرا برای قوم یهود که فقط چند ده هزار نفر بودن اینهمه پیامبر فرستاد؟ ولی مارو بحال خودمون رها کرده.

به نظر میاد شما هم دست کمی از عربها ندارید

علت اینکه کسی به شما جواب نمیده اینه که خدا حوصله جر و بحث با امثال شما را نداره مردم هم اصلا شما را جدی نمیگیرند چون که شما وجود ندارید.

اگر خدا برای شما پیامبر میفرستاد عربها به خدا اعتراض میکردند که چرا برای عجم پیامبر فرستادی!

اگر خدا برای شما پیامبر نفرستاد علتش این بود که فکر میکرد شما درک و شعور داری و نیاز به پیامبر نداری ولی ظاهرا شما با لج بازی میخواهی ثابت کنی که درک و شعور نداری و نیاز به پیامبر داری تا بیاید شما را به راه راست هدایت کند.

من مثل شما هرگز نه حرف میزنم و نه فکر میکنم

من مثل شما نژاد پرست نیستم که به عجم بودنم افتخار کنم و عرب را لایق پیامبر و دین ندانم و عرب بودنم را کسر شان بدانم!

من ترکم و در ایران در بین فارسها بزرگ شده ام و فرهنگم آمیخته با عربی است و علم و فناوری و اقتصاد غربی را استفاده میکنم کالاهای چینی استفاده میکنم و اکثر نرم افزارهایم هندی هستند.

من با عربها نه کینه ای دارم و نه با ملیتی و فرهنگی دشمنی دارم شما بیمار هسید و جای شما اینجا نیست جای شما در مطب روانشناس است که ببینید مشکلتان چیست؟

البته حدس میزنم مشکلتان چی باشد

شاهی که شما عاشقش هستید از ایران فرار کرد و نتوانست تمدن 2500 ساله را دو دستی محکم نگه دارد!

ثروت بینهایتی که در نفت و گاز زیر زمین مال شما است به دست افرادی متخصص افتاده و دست شما به آن نمیرسد

مثلی هست میگوید دست گربه به گوش نمیرسه میگه خوب نیست!

شما دستت به قدرت و ثروت نمیرسه امده ای وسط معرکه رجز خوانی میکنی!

در حالی که راهت اشتباهه

این مملکت افرادی که با نامهای مدیر و رئیس و وزیر کار را دستشان گرفته اند به اندازه کافی عرضه ندارند درست و حسابی کشور را مدیریت کنند

شما اگر واقعا ضریب هوشی درستی داشتی می آمدی دست به دست اینها میدادی کشورت را درست مدیریت میکردی نه اینکه بین مردم اختلاف بیاندازی و خدا و پیغمبر و دین و نژاد عرب و عجم زا بهانه اختلاف و جنگ و دعوا کنی!

حرفهای شما بوی خون و جنگ و در گیری میدهد و به نظر من شما یک نوع تروریست هستید که دنبال آرامش نیستید.

تروریست قرار نیست اسلحه به دست بگیرد تروریست کسی است که امنیت و آرامش مردم را زیر سوال ببرد.

اگر مشکلی هست به جای اختلاف و تفرقه افکندن بیائید به هم نوعان خودتان کمک کنید

من مخالف خیلی چیزها هستم چون خیلی به من ظلم شده ولی یک فرق مهم با شما دارم و ان اینکه من سعی میکنم به جای درگیری و جنگ و دعوا کمکشان بکنم تا اگر این وسط اختلافی هست حل بشه نه اینکه همدیگه را بکشیم حکومت را عوض کنیم تا حکومتی از ابتدا درست کنیم!

یک دلیل مهمی که دارم اینه که هیچ تضمینی نیست که حکومت جدید بهتر از این باشه! این کارهای اختلاف و تفرقه کار یک مشت ابله هست که میخواهند قدرت را برای دوشیدن بیشتر مردم به دست بگیرند.

انرژی که امثال شما در فضای کره زمین پخش میکنید حالم را به هم میزنه و واقعا برای نادانی و ابله بودن شما و هم کیشان شما و دار و دسته های شما متاسفم چون آرامش را از من بیطرف هم میگیرید

من با همین وضعیت فعلی هم میتوانم زندگی کنم ولی شما با این حرفهایتان اجازه نمیدهید ما مردم ایران با همین وضعیت زندگی آرام داشته باشیم

به قول محمود کماندو دیکتاتور سابق ایران : ما را به خیر تو امیدی نیست شر مرسان!

مردم ایران شاید نتوانند فضای زندگی بهتر از این را داشته باشند ولی به همین شرایط هم راضی هستند. تا کم کم اثر بحرانهای گذشته ترمیم شده و کشور به ارامی ترمیم شود.

حرفهای شما به جای ترمیم تخریب میکند و از نظر من شما دشمن تاریخ و تمدن ایران و ایرانی و دشمن تمامی حرفهائی هستید که خودتان میگوئید

همیشه دو گروه هستند که روزگار مردم را سیاه میکنند اول آنها که از نام دین سوء استفاده میکنند و دوم آنها که در مقابل چنین افرادی قیام میکنند

بهترین کار همان سکوتی است که خداوند در برابر همه پیش گرفته چون جواب دادن به یکی باعث دلخوری دیگری میشود.

طرفداری از یکی باعث دشمنی با دیگری میشود.

سی سال پیش توی یکی از کتابهای تاریخی ریاضیات قضیه ای میخواندم که :

نقطه ای را روی صفحه به نوعی تعیین کنید که وقتی حرکت میکند به تمامی نقاط یک صفحه نزدیک بشود.

جواب این بود که باید نقطه خارج از صفحه باشد تا هنگام حرکت به نقاط صفحه از هیچ کدام دور نشود.

mehrnoosh19

عضو جدید
به نظر میاد شما هم دست کمی از عربها ندارید

علت اینکه کسی به شما جواب نمیده اینه که خدا حوصله جر و بحث با امثال شما را نداره مردم هم اصلا شما را جدی نمیگیرند چون که شما وجود ندارید.

اگر خدا برای شما پیامبر میفرستاد عربها به خدا اعتراض میکردند که چرا برای عجم پیامبر فرستادی!

اگر خدا برای شما پیامبر نفرستاد علتش این بود که فکر میکرد شما درک و شعور داری و نیاز به پیامبر نداری ولی ظاهرا شما با لج بازی میخواهی ثابت کنی که درک و شعور نداری و نیاز به پیامبر داری تا بیاید شما را به راه راست هدایت کند.

من مثل شما هرگز نه حرف میزنم و نه فکر میکنم

من مثل شما نژاد پرست نیستم که به عجم بودنم افتخار کنم و عرب را لایق پیامبر و دین ندانم و عرب بودنم را کسر شان بدانم!

من ترکم و در ایران در بین فارسها بزرگ شده ام و فرهنگم آمیخته با عربی است و علم و فناوری و اقتصاد غربی را استفاده میکنم کالاهای چینی استفاده میکنم و اکثر نرم افزارهایم هندی هستند.

من با عربها نه کینه ای دارم و نه با ملیتی و فرهنگی دشمنی دارم شما بیمار هسید و جای شما اینجا نیست جای شما در مطب روانشناس است که ببینید مشکلتان چیست؟

البته حدس میزنم مشکلتان چی باشد

شاهی که شما عاشقش هستید از ایران فرار کرد و نتوانست تمدن 2500 ساله را دو دستی محکم نگه دارد!

ثروت بینهایتی که در نفت و گاز زیر زمین مال شما است به دست افرادی متخصص افتاده و دست شما به آن نمیرسد

مثلی هست میگوید دست گربه به گوش نمیرسه میگه خوب نیست!

شما دستت به قدرت و ثروت نمیرسه امده ای وسط معرکه رجز خوانی میکنی!

در حالی که راهت اشتباهه

این مملکت افرادی که با نامهای مدیر و رئیس و وزیر کار را دستشان گرفته اند به اندازه کافی عرضه ندارند درست و حسابی کشور را مدیریت کنند

شما اگر واقعا ضریب هوشی درستی داشتی می آمدی دست به دست اینها میدادی کشورت را درست مدیریت میکردی نه اینکه بین مردم اختلاف بیاندازی و خدا و پیغمبر و دین و نژاد عرب و عجم زا بهانه اختلاف و جنگ و دعوا کنی!

حرفهای شما بوی خون و جنگ و در گیری میدهد و به نظر من شما یک نوع تروریست هستید که دنبال آرامش نیستید.

تروریست قرار نیست اسلحه به دست بگیرد تروریست کسی است که امنیت و آرامش مردم را زیر سوال ببرد.

اگر مشکلی هست به جای اختلاف و تفرقه افکندن بیائید به هم نوعان خودتان کمک کنید

من مخالف خیلی چیزها هستم چون خیلی به من ظلم شده ولی یک فرق مهم با شما دارم و ان اینکه من سعی میکنم به جای درگیری و جنگ و دعوا کمکشان بکنم تا اگر این وسط اختلافی هست حل بشه نه اینکه همدیگه را بکشیم حکومت را عوض کنیم تا حکومتی از ابتدا درست کنیم!

یک دلیل مهمی که دارم اینه که هیچ تضمینی نیست که حکومت جدید بهتر از این باشه! این کارهای اختلاف و تفرقه کار یک مشت ابله هست که میخواهند قدرت را برای دوشیدن بیشتر مردم به دست بگیرند.

انرژی که امثال شما در فضای کره زمین پخش میکنید حالم را به هم میزنه و واقعا برای نادانی و ابله بودن شما و هم کیشان شما و دار و دسته های شما متاسفم چون آرامش را از من بیطرف هم میگیرید

من با همین وضعیت فعلی هم میتوانم زندگی کنم ولی شما با این حرفهایتان اجازه نمیدهید ما مردم ایران با همین وضعیت زندگی آرام داشته باشیم

به قول محمود کماندو دیکتاتور سابق ایران : ما را به خیر تو امیدی نیست شر مرسان!

مردم ایران شاید نتوانند فضای زندگی بهتر از این را داشته باشند ولی به همین شرایط هم راضی هستند. تا کم کم اثر بحرانهای گذشته ترمیم شده و کشور به ارامی ترمیم شود.

حرفهای شما به جای ترمیم تخریب میکند و از نظر من شما دشمن تاریخ و تمدن ایران و ایرانی و دشمن تمامی حرفهائی هستید که خودتان میگوئید

همیشه دو گروه هستند که روزگار مردم را سیاه میکنند اول آنها که از نام دین سوء استفاده میکنند و دوم آنها که در مقابل چنین افرادی قیام میکنند

بهترین کار همان سکوتی است که خداوند در برابر همه پیش گرفته چون جواب دادن به یکی باعث دلخوری دیگری میشود.

طرفداری از یکی باعث دشمنی با دیگری میشود.

سی سال پیش توی یکی از کتابهای تاریخی ریاضیات قضیه ای میخواندم که :

نقطه ای را روی صفحه به نوعی تعیین کنید که وقتی حرکت میکند به تمامی نقاط یک صفحه نزدیک بشود.

جواب این بود که باید نقطه خارج از صفحه باشد تا هنگام حرکت به نقاط صفحه از هیچ کدام دور نشود.

طرز فكرتون كاملا اشتباهه ...بهتر نيست كمي مطالعه داشته باشيد بعد با قطعيت حرف بزنيد؟

mehrnoosh19

عضو جدید
خدا آن حس زيباست ك در تاريكي صحرا زماني ك هراس مرگ ميدزدد سكوتت را .يكي مثل نسيم دشت مي گويد: كنارت هستم اي تنها و دل آرام ميگيرد.....

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدا آن حس زيباست ك در تاريكي صحرا زماني ك هراس مرگ ميدزدد سكوتت را .يكي مثل نسيم دشت مي گويد: كنارت هستم اي تنها و دل آرام ميگيرد.....

مشکل اینجاست که با دل تصمیم میگیریم نه با عقل.
دل آرام میگیرد اما عقل با این توهمات نمیتواند کنار بیاید.;)

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
طرز فكرتون كاملا اشتباهه ...بهتر نيست كمي مطالعه داشته باشيد بعد با قطعيت حرف بزنيد؟

میتونید ثابت کنید که شما بهتر از من میفهمید و بیشتر از من مطالعه کرده اید و میتوانید ثابت کنید که من به اندازه کافی مطالعه نکرده ام؟

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشکل اینجاست که با دل تصمیم میگیریم نه با عقل.
دل آرام میگیرد اما عقل با این توهمات نمیتواند کنار بیاید.;)

اتفاقا با عقل که راحت تر میشه خدا رو اثبات کرد. شما به یه غنچه گل نگاه کنی میبینی چقدر پیچیده است حالا چه برسه به مخلوقات بزرگ تر ...

ولی این دله که نمیتونه راحت آرام بگیره.

شک همیشه مقدمه یقینه و خوبه در این موضوع ابراهیم پیامبر رو الگو قرار بدیم که از شک در خداوند ( بت های زمان خودش و خورشید و ستاره و ماه) به وجود آفریدگار در عالم رسید.

البته بنده کسی نیستم که بخوام دیگران راهنمایی کنم ولی یک اصل مهم برای رسیدن به وجود خداوند گذشتن از خود و کنار گذاشتن منیت است.
صیقلی کن صیقلی کن صیقلی ... خدا= خود + آ = به خود آ

و البته شک در وجود خداوند اگر از سر لج و لجبازی باشه که پایان و نتیجه ای نداره ولی اگر از روی کنجکاوی و تفکر باشه خود خدا برای هدایت بنده اش کافی است ...

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اتفاقا با عقل که راحت تر میشه خدا رو اثبات کرد. شما به یه غنچه گل نگاه کنی میبینی چقدر پیچیده است حالا چه برسه به مخلوقات بزرگ تر ...

ولی این دله که نمیتونه راحت آرام بگیره.

شک همیشه مقدمه یقینه و خوبه در این موضوع ابراهیم پیامبر رو الگو قرار بدیم که از شک در خداوند ( بت های زمان خودش و خورشید و ستاره و ماه) به وجود آفریدگار در عالم رسید.

البته بنده کسی نیستم که بخوام دیگران راهنمایی کنم ولی یک اصل مهم برای رسیدن به وجود خداوند گذشتن از خود و کنار گذاشتن منیت است.
صیقلی کن صیقلی کن صیقلی ... خدا= خود + آ = به خود آ

و البته شک در وجود خداوند اگر از سر لج و لجبازی باشه که پایان و نتیجه ای نداره ولی اگر از روی کنجکاوی و تفکر باشه خود خدا برای هدایت بنده اش کافی است ...

به عبارت دیگر هر کس خودش را به خواب بزند نمیتوان بیدارش کرد ولی خوابیده را میتوان بیدار کرد!

وضعیت
موضوع بسته شده است.