سلام، پس مشکلی نیست.
سلام، بفرمایید.
سلام، رسیدگی شدن. ممنون از گزارشتون.
سلام، بیشتر اون قسمت ها رو ترجمش کردیم، دیگه فکر نکنم نیازی به معنی کردن داشته باشید، این مشکل آپلود نشند به خاطر مرورگرتون باید باشه. از مرورگر موزیلا استفاده کنید.
سلام، به خاطر اضافه شدن یک افزونه به سایت هستش که امروز با ادمین صحبت کردم، گفتن برش میدارن تا ببینیم سرعت تغییر می کنه یا نه!
سلام، خیر، مربوط به مشکل امتیازها هستش که الان مشکل پیدا کرده.
مشکل از مرورگرتون باید باشه. و کوکی ها رو پاک کنید تا این مشکل بر طرف بشه.
باز هم میگم مربوط به مرورگرتون میشه، یا اینکه یه پست به اون تاپیک ارسال کنید فکر کنم مشکلتون حل بشه.
سلام، توضیح دادم.
جان؟!!
سلام، من یه سوال دارم، ملت دارن میگن ما با ADSL نمی تونیم بیاییم توی سایت بعدش شما با اینترنت ایرانسل متصل میشید؟ اون هم با گوشی؟ منو یارو فرض که نکردی؟ فعلانم که اخراجی:دی
سلامف به تالار مهندسی مکانیک مراجعه کنید.
سلام، چی شد! من متوجه نشدم؟
سلام، سیستمش فعلا مشکل داره، امروز با ادمین صحبت کردم گفتن خودشون به این موضوع رسیدگی می کنن.
سلام، گفتگوی آزاد چه ارتباطی با کارشناسی ارشد میتونه داشته باشه؟
سلام، در خواست تغییر نام کاربری بدید، مشکل از ما نیست، از فیـلترینگ هستش که به یکی از کلمات نام کاربری شما گیر داده.
ممنونم که جواب دادید..ولی اون جوابی رو که من میخواستم ندادید.. اگردرخواست منو دوباره ببینید ملاحظه میفرمایید که پرسیدم مکان مناسبش کجاست؟
اینکه گفتم گفتگوی آزاد..فقط یه سوال بود نه اینکه حتما اونجا باشه..
شما هم سوال منو با سوال جواب دادید
سلام و خسته نباشید
میخواستم تاپیکی برای ارشدهای باشگاه بزنم.. من جستجو کردم و چنین تاپیکی ندیدم..بخش مناسب کجا میتونه باشه؟ گفتگوی آزاد؟
ممنون از پاسخگوییتون