دفتر مدیر سایت - پيرجو

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ranalean

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام، پس مشکلی نیست.

سلام، بفرمایید.

سلام، رسیدگی شدن. ممنون از گزارشتون.

سلام، بیشتر اون قسمت ها رو ترجمش کردیم، دیگه فکر نکنم نیازی به معنی کردن داشته باشید، این مشکل آپلود نشند به خاطر مرورگرتون باید باشه. از مرورگر موزیلا استفاده کنید.

سلام، به خاطر اضافه شدن یک افزونه به سایت هستش که امروز با ادمین صحبت کردم، گفتن برش میدارن تا ببینیم سرعت تغییر می کنه یا نه!

سلام، خیر، مربوط به مشکل امتیازها هستش که الان مشکل پیدا کرده.

مشکل از مرورگرتون باید باشه. و کوکی ها رو پاک کنید تا این مشکل بر طرف بشه.

باز هم میگم مربوط به مرورگرتون میشه، یا اینکه یه پست به اون تاپیک ارسال کنید فکر کنم مشکلتون حل بشه.

سلام، توضیح دادم.

جان؟!!

سلام، من یه سوال دارم، ملت دارن میگن ما با ADSL نمی تونیم بیاییم توی سایت بعدش شما با اینترنت ایرانسل متصل میشید؟ اون هم با گوشی؟ منو یارو فرض که نکردی؟ فعلانم که اخراجی:دی

سلامف به تالار مهندسی مکانیک مراجعه کنید.

سلام، چی شد! من متوجه نشدم؟

سلام، سیستمش فعلا مشکل داره، امروز با ادمین صحبت کردم گفتن خودشون به این موضوع رسیدگی می کنن.

سلام، گفتگوی آزاد چه ارتباطی با کارشناسی ارشد میتونه داشته باشه؟

سلام، در خواست تغییر نام کاربری بدید، مشکل از ما نیست، از فیـلترینگ هستش که به یکی از کلمات نام کاربری شما گیر داده.

ممنونم که جواب دادید..ولی اون جوابی رو که من میخواستم ندادید.. اگردرخواست منو دوباره ببینید ملاحظه میفرمایید که پرسیدم مکان مناسبش کجاست؟
اینکه گفتم گفتگوی آزاد..فقط یه سوال بود نه اینکه حتما اونجا باشه..
شما هم سوال منو با سوال جواب دادید

سلام و خسته نباشید

میخواستم تاپیکی برای ارشدهای باشگاه بزنم.. من جستجو کردم و چنین تاپیکی ندیدم..بخش مناسب کجا میتونه باشه؟ گفتگوی آزاد؟

ممنون از پاسخگوییتون

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
پستی که حاوی عکس يا متن زننده و ناپسند باشه باید حذف بشه
به من یه اخطار دادن به دلیل : ارسال عکس يا متن زننده و ناپسند

خوب حالا حرف من اینه که :
1- اگه پست من عکس يا متن زننده و ناپسند داشت که باعث اخطار من شده ... چرا این پست زننده و ناپسند حذف نشده ؟!
2- وقتی پست من حذف نشده یعنی این که پست من عکس يا متن زننده و ناپسند نداشته ... پس حالا چرا اخطار داده شده ؟!

سلام، حتما یادشون رفته پاک کنن.

خیلی ممنون
به نظر من خیل موارد زیادی هست که میتونه حذف بشه و سرعت سایت رو پایین نیاره
مثلا کاربرانی که آخرین فعالیتشون از یه بازه زمانی بیشر شد بهتره حذف بشن. یا تاپیکهایی که حجم بالایی گرفتن و ارزش علمی خاصی ندارن وراکد مانده ان بهتره حذف بشه. یا البوم تصاویر. یا امضاها محدود بشه و سایر واردی که شما استاد هستید.
مرسی

اینها زیاد زیاد تاثیر گذار نیستن. بازهم ممنون.

ممنونم که جواب دادید..ولی اون جوابی رو که من میخواستم ندادید.. اگردرخواست منو دوباره ببینید ملاحظه میفرمایید که پرسیدم مکان مناسبش کجاست؟
اینکه گفتم گفتگوی آزاد..فقط یه سوال بود نه اینکه حتما اونجا باشه..
شما هم سوال منو با سوال جواب دادید

سلام، خب معلومه دیگه، تالار مربوط به رشته خودتون.

torpheh

عضو جدید
سلام
خسته نباشید
دو روزه که وقتی وارد میشم با نامم نمی تونم از هیچکس تشکر کنم در ضمن امتیاز ها و سطح افراد هم نشون داده نمیشه برام

mehdipesse

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سیستم امتیازات کی راه میفته
بدون اون خیلی همه چیز بی روحه
نمیشه فکی براش کنید؟؟؟؟:gol:

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
با عرض سلام خدمت مدیر گرامی
درخواست حذف تاپیک زیر در تالار زنگ تفریح هستم
لطفا راهنمایی کنید
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/235355-ضد-دختر-ورود-بي-جنبه-ها-ممنوع
لطفا هرچه زود تر اقدام کنید ممنون و متشکر

سلام، باید از مدیر اون تالار بخواهید تا براتون حذف کنن.

سلام
خسته نباشید
دو روزه که وقتی وارد میشم با نامم نمی تونم از هیچکس تشکر کنم در ضمن امتیاز ها و سطح افراد هم نشون داده نمیشه برام

سلام، به دلیل اینکه ورژن سایت رو دوباره ارتقا دادیم این اتفاق افتاده، فعلا باید کمی صبر کنید.

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
با عرض سلام خدمت مدیر گرامی
درخواست حذف تاپیک زیر در تالار زنگ تفریح هستم
لطفا راهنمایی کنید
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/235355-ضد-دختر-ورود-بي-جنبه-ها-ممنوع
لطفا هرچه زود تر اقدام کنید ممنون و متشکر

سلام
خسته نباشید

سلام، به دلیل اینکه ورژن سایت رو دوباره ارتقا دادیم این اتفاق افتاده، فعلا باید کمی صبر کنید.

major7

عضو جدید
سلام خدمت مدیر عزیز

آقا من چند وقت پیش تو 1 تاپیک برق یه مطلب نوشتم میخوام که حذف شه باید چی کار کنم؟

دختر شرقی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سیلام و عرض ارادت ... :gol:
حاج آقا این تشکرای گفتگوی آزاد منهدم شدن کلا ً ؟!!!! :eek::cry::(

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
سلام خدمت مدیر عزیز

آقا من چند وقت پیش تو 1 تاپیک برق یه مطلب نوشتم میخوام که حذف شه باید چی کار کنم؟

سلام، از مدیر تالار برق بخواهید تا مشکلتون رو حل کنن.

سیلام و عرض ارادت ... :gol:
حاج آقا این تشکرای گفتگوی آزاد منهدم شدن کلا ً ؟!!!! :eek::cry::(

سلام، کلا تشکرات رو برداشتیم، به خاطر سرعت سایت هستش.

ricardo

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یعنی سیستم امتیازات رو دیگه فعال نمیکنین؟
اینطوری خیلی ضایس سایت !

samira.bas

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام اگه میشه سرورش هم ارتقاء بدید.

من یه تایپیک زدم بعد دیدم تکراریه...... میشه پاکش کنید؟

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
یعنی سیستم امتیازات رو دیگه فعال نمیکنین؟
اینطوری خیلی ضایس سایت !

فعلا داریم بررسیش می کنیم به خاطر همین کمی طول می کشه.

سلام اگه میشه سرورش هم ارتقاء بدید.

من یه تایپیک زدم بعد دیدم تکراریه...... میشه پاکش کنید؟

سرور سایت فوق العاده قدرتمند هستش. نیازی به اثبات هم نداره چون کاملا مشخصه هنوز کسی نتونسته بار اضافی بذاره روش، جهت حذف تاپیکتون اگر اون تالار مدیر دارد به مدیرش مراجعه کنید اگر هم نداره همین جا بذارید تا رسیدگی کنم.

sepehrkhosrowdad

مدیر بازنشسته
سیستم امتیازات عوض شده که خونه های زرد رنگ بنده، کم شده یا همون مشکل امتیاز خوری ه برنامست یا مربوط میشه به برداشتن Experience??؟؟

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
سیستم امتیازات عوض شده که خونه های زرد رنگ بنده، کم شده یا همون مشکل امتیاز خوری ه برنامست یا مربوط میشه به برداشتن Experience??؟؟

سیستم امتیاز دهی و تشکر کلا برداشته شدن و مشخص هم نیست کی بازگردانی می شوند.

Eshragh-Archi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پست هایی که خودم میزنم وقتی سرچ میکنم پیدا نمیکنه ! چرا ؟

sayyad84

متخصص زبان Assembly
کاربر ممتاز
با سلام،
شنبه شد این اطلاعیه ی بالای صفحه رو بر نمی دارید!

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
پست هایی که خودم میزنم وقتی سرچ میکنم پیدا نمیکنه ! چرا ؟

سلام، پست های قدیمی ذخیره نشدن، اما پست هایی که مال یک سال پیشتون باشه باید نمایش داده بشه.

با سلام،
شنبه شد این اطلاعیه ی بالای صفحه رو بر نمی دارید!

سلام، به مدیر تالارتون مراجعه کنید تا بردارشون.

Sarp

مدیر بازنشسته
پیرجو این محدودیت کاراکتر تو پستها ادیت میکنه
اونو به 20 هزار تا افزایش بدین خوب میشه

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

لطفا تاپیک من رو به تالار اسلام انتقال بدین

جاشو خوب نزدم شرمنده

آیا دیدن موی بانوان برای مردان می تواند موجب کشش مردان به سمت آنان شود ؟

ho3in.s

عضو جدید
لطفا این تاپیکو پاک کنید... داشتم میفرستادمش که ارتباط قطع شد و تاپیک توی سکته ناقص گیر کرد!
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/239711-وقتی-دپرسید-چیکار-میکنید؟

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام

جناب پیرجو لطفا فکری به حال این چند یوزره ها هم بکنید؛ بیشتر اونهایی که مزاحم دختر هم می شن
اگر نمی کنید من بکنم!

• Like
واکنش ها: sh85

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
پیرجو این محدودیت کاراکتر تو پستها ادیت میکنه
اونو به 20 هزار تا افزایش بدین خوب میشه

سلام، حالا چه فرقی داره که شما اون رو توی ادامه پست بذارید؟ این محدودیت به صورت پیش فرض خود فروم هستش. اینجوری طول نوشته ها کاهش پیدا می کنن.

منظورم این بود: "با سلام، جهت بهينه سازی سايت، بعضی از امكانات باشگاه امروز سه شنبه غيرفعال هستند." که البته انگار خیلی اهمیت نداره!!

سلام، بله، اما به مرور اون ها رو فعال می کنیم.

سلام

لطفا تاپیک من رو به تالار اسلام انتقال بدین

جاشو خوب نزدم شرمنده

آیا دیدن موی بانوان برای مردان می تواند موجب کشش مردان به سمت آنان شود ؟

سلام، رسیدگی شد.

با سلام

جناب پیرجو لطفا فکری به حال این چند یوزره ها هم بکنید؛ بیشتر اونهایی که مزاحم دختر هم می شن
اگر نمی کنید من بکنم!

سلام، کافیه فقط گزارش کنند که این کاربر مزاحم شده همین، خیلی خیلی ساده هستش، بقیش رو به ما بسپرن. وقتی کسی شکایتی نمیکنه چیکار کنیم!! دوست دارید خودتون دست بکار بشید ولی ولی اگر کسی از شما شکایت کرد ما به دلیل رسیدگی سرخودی با شما برخورد می کنیم. بهتره بذارید همه چی روال صحیحش رو پیش بره تا اینکه بخواهیم کاری رو انجام بدیم که مشکلات خودمون رو بیشتر کنه، نمونش رو هم شاهد بودید که یک کاربر فعال تالار برق اومدن یک تاپیک زدن که فلان کاربر داران مزاحم دخترهای باشگاه می شوند و ایشون به دلیل دخالت بی خود و بی جهت اخراج شدن. البته یک بار هم بهشون تذکر دادیم ولی توجهی نکردن. اگر مدارکی دارید ارائه کنید چشم اون وقت اگر رسیدگی نشد خودتون دست بکار بشید.

sh85

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام، کافیه فقط گزارش کنند که این کاربر مزاحم شده همین، خیلی خیلی ساده هستش، بقیش رو به ما بسپرن. وقتی کسی شکایتی نمیکنه چیکار کنیم!! دوست دارید خودتون دست بکار بشید ولی ولی اگر کسی از شما شکایت کرد ما به دلیل رسیدگی سرخودی با شما برخورد می کنیم. بهتره بذارید همه چی روال صحیحش رو پیش بره تا اینکه بخواهیم کاری رو انجام بدیم که مشکلات خودمون رو بیشتر کنه، نمونش رو هم شاهد بودید که یک کاربر فعال تالار برق اومدن یک تاپیک زدن که فلان کاربر داران مزاحم دخترهای باشگاه می شوند و ایشون به دلیل دخالت بی خود و بی جهت اخراج شدن. البته یک بار هم بهشون تذکر دادیم ولی توجهی نکردن. اگر مدارکی دارید ارائه کنید چشم اون وقت اگر رسیدگی نشد خودتون دست بکار بشید.
من یه بار گزارش کردم رسیدگی نشد
یه خانومی بودن که مزاحم تعدادی از آقایون شده بودن ظاهرا !

ie222

عضو جدید
با سلام به مدیریت محترم
تبادل اطلاعات علمی در تالار های تخصصی خیلی کم شده (بخصوص تالار های مهندسی)
لطفاٌ در این زمینه راه حلی بیندیشید

Honey-sr

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام پیرجو عزیز.میشه مشکل منو حل کنید؟من هروقت با نام کاربریم وارد میشم بالای صفحه قسمت پیامهای

شما 1پیام دریافت میکنم که مربوط به بازدیدکنندگان میشه.صفحه رو هم باز میکنم ولی بازهم این پیام داده میشه

در صورتی که واقعا پیامی نیست!میشه لطف کنید بگید مشکل از کجاست؟واقعا این موضوع رو

NERVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!:wallbash:

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
من یه بار گزارش کردم رسیدگی نشد
یه خانومی بودن که مزاحم تعدادی از آقایون شده بودن ظاهرا !

نشونش بدید تا ببینم چندتا مدیر برای رسیدگی به این جور کارها گذاشتم و رسیدگی نکردن.

با سلام به مدیریت محترم
تبادل اطلاعات علمی در تالار های تخصصی خیلی کم شده (بخصوص تالار های مهندسی)
لطفاٌ در این زمینه راه حلی بیندیشید

سلام، این قضیه به خود کاربرها مربوط میشه، من یا شما نمیتوانیم کسی رو مجبور به فعالیت علمی کنیم، سعی می کنیم با انتخاب مدیرانی برای تالارهایی که مدیر ندارند تا حدود زیادی این مشکل بر طرف شود.

سلام پیرجو عزیز.میشه مشکل منو حل کنید؟من هروقت با نام کاربریم وارد میشم بالای صفحه قسمت پیامهای

شما 1پیام دریافت میکنم که مربوط به بازدیدکنندگان میشه.صفحه رو هم باز میکنم ولی بازهم این پیام داده میشه

در صورتی که واقعا پیامی نیست!میشه لطف کنید بگید مشکل از کجاست؟واقعا این موضوع رو

سلامف ممکنه یک پیام تایید نشده در صفحه پروفایل شما باشد یا اینکه در تاپیکی مشترک شده اید. همه رو بررسی کنید.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز

این بنده خدا راس میگه ............. برای منم مدتی این مشکل بود ............ البته خدا رو شکر حل شد ......... ظاهرا یکی درخواست دوستی داده بود که با رد من مواجه شده بود ولی رد نشده بود ............ و جالب اینجاس که پیام میداد یه پیغام تو پیامهای مشخصه دارین ............ البته جناب پیرجو استادن ولی من بهشون پیشنهاد میکنم یه سری به ویرایش لیست دوستان بزنن ...........

سلام جناب پیرجو ................ راستی این قضیه تشکرات مکافاتی شده .............. شما تاپیک میزنی بقیه میتونن ازت تشکر کنن شما یه صفحه که میگذره .....................:confused:
خیلی ناجوره :(

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
این بنده خدا راس میگه ............. برای منم مدتی این مشکل بود ............ البته خدا رو شکر حل شد ......... ظاهرا یکی درخواست دوستی داده بود که با رد من مواجه شده بود ولی رد نشده بود ............ و جالب اینجاس که پیام میداد یه پیغام تو پیامهای مشخصه دارین ............ البته جناب پیرجو استادن ولی من بهشون پیشنهاد میکنم یه سری به ویرایش لیست دوستان بزنن ...........

سلام جناب پیرجو ................ راستی این قضیه تشکرات مکافاتی شده .............. شما تاپیک میزنی بقیه میتونن ازت تشکر کنن شما یه صفحه که میگذره .....................:confused:
خیلی ناجوره :(

سلام متوجه نشدم...تشکرات مشکلش چیه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا