دفتر مدیر سایت - پيرجو

وضعیت
موضوع بسته شده است.

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
پست منو چرا حدف کردی ؟

پرسیده بودم چرا بعضی وقتا الکی یهو مثلا می نویسه زینب 400 امتیاز واسه پست از دست داد / نگاه که می کنم میبینم نخیر هیچ پستی هم حذف نشده / خیلی اینجوری پیش اومده البته تا یه هفته پیش اینجوری می شد یهو تکمیل سطحم 20 تا میاد پایین

خوب چرا جواب نداده حذفش کردی ؟ لا اقل اخطاری هم که واسه اون گرفتم حذف می کردی لنکه ننگو / خداییش گفتن کلمه ی پاچه خوار اخطار داره ؟

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
برای من هیچ تاپیکی به اشتراک گذاشته نمی شه . حتی تاپیکی که توش پست داده ام . مشکل از کجاست ؟

همیشه تاپیک ها یی که توش پست گذاشتم جز تاپیک های به اشتراک گذاشته ام محسوب نمی شود .

در ضمن نگاه به اکانت تازه ی بنده نکنید . یک اکانت دیگر ساختم . حدود 50 تا پست هم داشتم . همین مشکل را داشت . یک جدید ساختم.

سلام، این مشکل از سایت نیست چون اگر بود باید برای بقیه کاربران هم به همین منوال بود، شما یک بررسی بکنید ببینید آیا اشتراک های شما حذف نشده!

با سلام

همونطور که مطلع هستین

عده ای از دوستان با توجه به اعلام شرایط مطرح شده از جانب شما تشخیص دادن که میتونن حرفهایی برای گفتن در مدیریت تالار ورزش داشته باشن و نامزدی خود رو برای این پست اعلام کردن
و واقفند که در این مرحله بحث بر تایید یا رد صلاحیت آنان از جانب شما و سایر همکاران محترمتان میباشد

اسامی این دوستان بدین شرح است :

1) Babak.php

2) khooshe

3) maryam_bah

چه خوب که مدت زمان بررسی رو نیز اعلام کنید تا دوستان در این باره مطلع باشند

تشکر از شما:gol:

سلام، بررسی شدن، اسامی اول و اخری موردی ندارند، اما کاندیدای دوم یک اخطار سیاسی دریافت کردن، من کاری ندارم ولی فردا ادمین ایراد گرفتن با من نیست، ممکنه نظرشون عوض بشه و ایرادی نگیرند.

سلام آقای پیرجو ... بنده میخواهم در قسمته گفتگوی آزاد یک تاپیک با نظر سنجیه " آیا از عمل کرد پیرجو راضی هستید ؟" بزنم ... آیا اجازه دارم ؟

سلام، خیر، هر سوالی داشتید می تونید در همین تاپیک مطرح کنید.

سلام
من نام کاربری ام شماره تلفن همراهم هست و برام مشکل ساز شده چند دفعه درخواست تغییر دادم این دفعه افسون خانم گفتند اگر جناب پیرجو قبول کنه اقدام میشه
ممنون میشوم اگر قبول کنید .
نام کاربری درخواستی ام ( مهمویی) یا ( علیرضا 1366 ) هست
ممنون

سلام، درخواست مجدد کنید در همون تاپیک، ولی این دفعه از انتخاب نام کاربری جدید مطمئن باشید چون دیگه تغییر پیدا نمی کنه.

بعضا دیده شده لینک دانلود یه فایلی خراب شده یا مثل این فایل سونیک فیلتـر شده باید به صاب تاپیک بگیم بیاد درست کنه یا ...؟

سلام، خب مشکل رو وزارت ارشاد درست کرده، مثلا یک باره تصمیم میگیرن که کل سرور فایل سونیک، یوآپلود و غیره و مسدود کنن، در باشگاه هم قبلا لینک هاشون بوده و حالا یک کاربر که مراجعه می کنه مسدود شده هستن، تنها یک راه داره اون هم اینه که یک نامه سرگشاده تهیه کنید و با امضای بسیاری از کاربران باشگاه برای وزارت ارشاد ارسال کنید تا شاید مشکل حل بشه.

پست منو چرا حدف کردی ؟

پرسیده بودم چرا بعضی وقتا الکی یهو مثلا می نویسه زینب 400 امتیاز واسه پست از دست داد / نگاه که می کنم میبینم نخیر هیچ پستی هم حذف نشده / خیلی اینجوری پیش اومده البته تا یه هفته پیش اینجوری می شد یهو تکمیل سطحم 20 تا میاد پایین

خوب چرا جواب نداده حذفش کردی ؟ لا اقل اخطاری هم که واسه اون گرفتم حذف می کردی لنکه ننگو / خداییش گفتن کلمه ی پاچه خوار اخطار داره ؟

سلام، پست شما در پاسخ به پست دیگه ای بود، به خاطر همین حذف شد شما فقط باید توی این تاپیک از من سوال کنید.
اون مشکل مربوط به سیستم امتیاز میشه که قبلا هم گفتیم داریم روش کار می کنیم. اون اخطار رو هم من رد نکردم، ادمین سایت براتون رد کردن و کسی هم نمیتونه از ایشون ایراد بگیره. دست من هم نیست:دی

sepehrkhosrowdad

مدیر بازنشسته
این پست رو در جای اصلیش هم زدم، کسی جوابی نداد، یه کپی از اون پست رو اینجا نیز مطرح می کنم:
قبلاً یه بخشی داشتیم که میشد دعوتنامه ارسال کرد!
الآن چطور میشه بهش دسترسی داشت؟!

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
این پست رو در جای اصلیش هم زدم، کسی جوابی نداد، یه کپی از اون پست رو اینجا نیز مطرح می کنم:
قبلاً یه بخشی داشتیم که میشد دعوتنامه ارسال کرد!
الآن چطور میشه بهش دسترسی داشت؟!

سلام، در ورژن جدید این افزونه رو اضافه نکردیم. چون منتظریم تا نسخه نهایش تکمیل بشه اون وقت.

khooshe

مدیر بازنشسته
سلام، بررسی شدن، اسامی اول و اخری موردی ندارند، اما کاندیدای دوم یک اخطار سیاسی دریافت کردن، من کاری ندارم ولی فردا ادمین ایراد گرفتن با من نیست، ممکنه نظرشون عوض بشه و ایرادی نگیرند.
سلام....
من از خوده ادمین پرسیدم و ایشون هم گفتن نه مشکلی نیست...
توی صفحه ی خودم هست....
برای پیگیری ممنون.

ecmn_ec

عضو جدید
سلام
من یه سوالی داشتم که دوستان گفتن اینجا مطرح کنم
در مورد اخطار هست

mh.sh110

عضو جدید
با سلام و احترام
عکس های منتشر شده در تاپیک «پسری که رسما دختر شد» منطبق با احکام اسلامی نیست. بنابراین خواهش می‌کنم حذف شوند. گفتگو درباره موضوع تغییر جنسیت میتواند یکی از موضوعات مورد توجه اعضا باشد، لیکن لازم است در انتشار عکس‌ها موازین و اصول شرعی و اخلاقی کاملا رعایت شوند.
با تشکر
mh.sh110

sara850

عضو جدید
سلام مشکل من اینه که نمیتونستم تو البومم عکس اپلود کنم داشتم سعی میکردم که یه عکس اپلود شد ولی وقتی روش کلیک میشد باز نمیشد خلاصه از ناچاری روش راست کلیک کردم یه گزینه در مورد اپلود بود درست نفهمیدم معنیشو ولی بعد از کلیک روش همه ی عکسا برام غیر قابل مشاهده شد از جمله اواتار خودم /دوستانم/ عکس صفحه ی شخصی و... حالا چی کار کنم اگه ممکنه جوابو تو پروفایلم یا خصوصی بدید لطفا اینطوری راحتر پیداش میکنم

mehdix622

عضو جدید
کاربر ممتاز
اق پيرجو سلام و ارادت
يرعت سايت چند روزه خيلي پائينه ئليلش چيه؟؟؟؟

Ali Render

کاربر بیش فعال
سلام آقااااااااااااااا...
میخواستم بدونم کسی ازم شکایت کرده که همه امتبازامو خالی کردین........................
ممنون

آیتای_AYTAY

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
چرا من وقتی خروج رو میزنم...خارج نمیشم؟!؟!؟!

یکی دیگه از دوستان هم جایی دیدم گفته بود این مشکل رو داره..

آناستازیا

عضو جدید
این تاپیک برای من آپدیت نمیشه، پست های جدیدش رو تو کنترل پنل بهم گزارش میده ولی وقتی بازش میکنم آخرین پست مربوط به 2 هفته پیشه

**ترمودینامیک، سنتیک و راکتور، کاتالیست**
سلام، منم همین الان مثل همین مشکل برام پیش اومد
تو تاپیک راهنمایی کاربران تازه وارد یه پست گذاشتم، اما وقتی میرم توش نمیبینمش!
برعکس این هم بوده
تو یه تاپیک دیگه دو تا پست جدید گذاشته بودم، داخل تاپیک نشونشون میداد، ولی وقتی ازش می آمدم بیرون میدیدم آخرین پست را به اسم کس دیگری در یک ساعت پیش نوشته، درحالیکه وقتی دوباره میرفتم توش پستهای جدید خودم رو میدیم و باز دوباره که برمیگشتم آخرین پست عوض نشده بود !!!

ecmn_ec

عضو جدید
احتمالا این مشکلات میتونه بخاطره بک آپ گیری و یا انتقال به سرور جدید باشه
ازونجاییکه تعطیلات کریسمس بوده ، ممکنه یکم این انتقال دیر انجام بشه
سرعت سایت هم همینطور

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام اقای پیرجو
من قبلا هم این درخواست را دادم ولی اینکار انجام نشد.
به خاطر نبودن فونت فارسی در گوشی من حروف های پ چ گ ژ وجود ندارند و من نمیتونم با نام کاربری خودم یعنی کاپلو وارد بشم از ظریق موبایل
لطفا نام کاربری من را به
Richard Dawkins
تغییر بدید.

kaviany

عضو جدید
محاسبات اوليه و ساده ي مربوط به كمپرسورهاي

محاسبات اوليه و ساده ي مربوط به كمپرسورهاي

كمك هركس كه از اجزاء يا عملكرد و محاسبات اوليه و ساده ي مربوط به كمپرسورهاي به كار رفته در سيستم هاي نيوماتيكي يا يك مدار ساده ي كمپرسور و محاسباتش داره بزاره توي سايت متشكر ميشم (هر جا گشتم گير نيومد)يا به ايميلم بفرسته

آناستازیا

عضو جدید
فقط خواهشا از حرفهای من برداشت بد نشه
به خدا بیشتر به خاطر دوستم اومدم
چون واقعا میخواستم ازش تشکر منم
گرچه اون نیازی به تشکر نداره.....

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام آقای پیرجو
ایشالا که این سری درخواستم رو در جای مناسبش ارائه میکنم.
اکثر بچه ها دوست دارن که سیستم نمایش امتیازها دوباره راه بیفته. اگه امکانش هست به این درخواست رسیدی کنید. لینک تاپکشم تو امضام هست. ممنون

ranalean

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام و خسته نباشید

میخواستم تاپیکی برای ارشدهای باشگاه بزنم.. من جستجو کردم و چنین تاپیکی ندیدم..بخش مناسب کجا میتونه باشه؟ گفتگوی آزاد؟

ممنون از پاسخگوییتون

ecmn_ec

عضو جدید
مرد مومن معلومه که هیلتره
جدا چه انتظار داشتی
طوری هم هیلترش کردن که با چیز پی ان هم بالا نمیاد

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام :

چند روزی هست که سرعت سایت شدیدا افت کرده و ماها که نت پرسرعت نداریم نمی تونیم وارد سایت بشیم و همش یا اروور میده یا بالا نمیاد . اگه لطف کنین موضوع رو پیگیری کنین ممنون میشم

با تشکر از شما

آخرین ویرایش:

Mostafa UTD

عضو جدید
کاربر ممتاز
صفحه پروفایل من پیلتر شده :دی

خودت چی فکر میکنی ؟

جدا چه انتظار داشتی

با وی پــی ان که میاد ...

ولی چه ربطی داره ؟ ...

اولین باریه که میبینم یک پیج خاص از یک فروم پیـــلتر شده

سکولار

عضو جدید
کاربر ممتاز
سرعت سایت بسیار پایین هست و بزور یک تاپیک باز میشه.البته در بخش گفتگوی ازاد .
یعنی این تاپیک به راحتی باز شد.
من خیلی وقت بود انلاین نبودم.ایا امکان داره که خود شما سرعت را پایین اورده باشید

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
سلام....
من از خوده ادمین پرسیدم و ایشون هم گفتن نه مشکلی نیست...
توی صفحه ی خودم هست....
برای پیگیری ممنون.

سلام، پس مشکلی نیست.

سلام
من یه سوالی داشتم که دوستان گفتن اینجا مطرح کنم
در مورد اخطار هست

سلام، بفرمایید.

با سلام و احترام
عکس های منتشر شده در تاپیک «پسری که رسما دختر شد» منطبق با احکام اسلامی نیست. بنابراین خواهش می‌کنم حذف شوند. گفتگو درباره موضوع تغییر جنسیت میتواند یکی از موضوعات مورد توجه اعضا باشد، لیکن لازم است در انتشار عکس‌ها موازین و اصول شرعی و اخلاقی کاملا رعایت شوند.
با تشکر
mh.sh110

سلام، رسیدگی شدن. ممنون از گزارشتون.

سلام مشکل من اینه که نمیتونستم تو البومم عکس اپلود کنم داشتم سعی میکردم که یه عکس اپلود شد ولی وقتی روش کلیک میشد باز نمیشد خلاصه از ناچاری روش راست کلیک کردم یه گزینه در مورد اپلود بود درست نفهمیدم معنیشو ولی بعد از کلیک روش همه ی عکسا برام غیر قابل مشاهده شد از جمله اواتار خودم /دوستانم/ عکس صفحه ی شخصی و... حالا چی کار کنم اگه ممکنه جوابو تو پروفایلم یا خصوصی بدید لطفا اینطوری راحتر پیداش میکنم

سلام، بیشتر اون قسمت ها رو ترجمش کردیم، دیگه فکر نکنم نیازی به معنی کردن داشته باشید، این مشکل آپلود نشند به خاطر مرورگرتون باید باشه. از مرورگر موزیلا استفاده کنید.

اق پيرجو سلام و ارادت
يرعت سايت چند روزه خيلي پائينه ئليلش چيه؟؟؟؟

سلام، به خاطر اضافه شدن یک افزونه به سایت هستش که امروز با ادمین صحبت کردم، گفتن برش میدارن تا ببینیم سرعت تغییر می کنه یا نه!

سلام آقااااااااااااااا...
میخواستم بدونم کسی ازم شکایت کرده که همه امتبازامو خالی کردین........................
ممنون

سلام، خیر، مربوط به مشکل امتیازها هستش که الان مشکل پیدا کرده.

سلام
چرا من وقتی خروج رو میزنم...خارج نمیشم؟!؟!؟!

یکی دیگه از دوستان هم جایی دیدم گفته بود این مشکل رو داره..

مشکل از مرورگرتون باید باشه. و کوکی ها رو پاک کنید تا این مشکل بر طرف بشه.

این تاپیک برای من آپدیت نمیشه، پست های جدیدش رو تو کنترل پنل بهم گزارش میده ولی وقتی بازش میکنم آخرین پست مربوط به 2 هفته پیشه

**ترمودینامیک، سنتیک و راکتور، کاتالیست**

باز هم میگم مربوط به مرورگرتون میشه، یا اینکه یه پست به اون تاپیک ارسال کنید فکر کنم مشکلتون حل بشه.

سلام، منم همین الان مثل همین مشکل برام پیش اومد
تو تاپیک راهنمایی کاربران تازه وارد یه پست گذاشتم، اما وقتی میرم توش نمیبینمش!
برعکس این هم بوده
تو یه تاپیک دیگه دو تا پست جدید گذاشته بودم، داخل تاپیک نشونشون میداد، ولی وقتی ازش می آمدم بیرون میدیدم آخرین پست را به اسم کس دیگری در یک ساعت پیش نوشته، درحالیکه وقتی دوباره میرفتم توش پستهای جدید خودم رو میدیم و باز دوباره که برمیگشتم آخرین پست عوض نشده بود !!!

سلام، توضیح دادم.

احتمالا این مشکلات میتونه بخاطره بک آپ گیری و یا انتقال به سرور جدید باشه
ازونجاییکه تعطیلات کریسمس بوده ، ممکنه یکم این انتقال دیر انجام بشه
سرعت سایت هم همینطور

جان؟!!

سلام اقای پیرجو
من قبلا هم این درخواست را دادم ولی اینکار انجام نشد.
به خاطر نبودن فونت فارسی در گوشی من حروف های پ چ گ ژ وجود ندارند و من نمیتونم با نام کاربری خودم یعنی کاپلو وارد بشم از ظریق موبایل
لطفا نام کاربری من را به
Richard Dawkins
تغییر بدید.

سلام، من یه سوال دارم، ملت دارن میگن ما با ADSL نمی تونیم بیاییم توی سایت بعدش شما با اینترنت ایرانسل متصل میشید؟ اون هم با گوشی؟ منو یارو فرض که نکردی؟ فعلانم که اخراجی:دی

كمك هركس كه از اجزاء يا عملكرد و محاسبات اوليه و ساده ي مربوط به كمپرسورهاي به كار رفته در سيستم هاي نيوماتيكي يا يك مدار ساده ي كمپرسور و محاسباتش داره بزاره توي سايت متشكر ميشم (هر جا گشتم گير نيومد)يا به ايميلم بفرسته

سلامف به تالار مهندسی مکانیک مراجعه کنید.

فقط خواهشا از حرفهای من برداشت بد نشه
به خدا بیشتر به خاطر دوستم اومدم
چون واقعا میخواستم ازش تشکر منم
گرچه اون نیازی به تشکر نداره.....

سلام، چی شد! من متوجه نشدم؟

سلام آقای پیرجو
ایشالا که این سری درخواستم رو در جای مناسبش ارائه میکنم.
اکثر بچه ها دوست دارن که سیستم نمایش امتیازها دوباره راه بیفته. اگه امکانش هست به این درخواست رسیدی کنید. لینک تاپکشم تو امضام هست. ممنون

سلام، سیستمش فعلا مشکل داره، امروز با ادمین صحبت کردم گفتن خودشون به این موضوع رسیدگی می کنن.

سلام و خسته نباشید

میخواستم تاپیکی برای ارشدهای باشگاه بزنم.. من جستجو کردم و چنین تاپیکی ندیدم..بخش مناسب کجا میتونه باشه؟ گفتگوی آزاد؟

ممنون از پاسخگوییتون

سلام، گفتگوی آزاد چه ارتباطی با کارشناسی ارشد میتونه داشته باشه؟

صفحه پروفایل من پیلتر شده :دی

سلام، در خواست تغییر نام کاربری بدید، مشکل از ما نیست، از فیـلترینگ هستش که به یکی از کلمات نام کاربری شما گیر داده.

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
خودت چی فکر میکنی ؟

جدا چه انتظار داشتی

قوانین تاپیک رو رعایت کنید.

سلام :
چند روزی هست که سرعت سایت شدیدا افت کرده و ماها که نت پرسرعت نداریم نمی تونیم وارد سایت بشیم و همش یا اروور میده یا بالا نمیاد . اگه لطف کنین موضوع رو پیگیری کنین ممنون میشم
با تشکر از شما

سلام، یک افزونه هستش که امیدواریم با برداشتنش این مشکل رفع بشه.

با وی پــی ان که میاد ...

ولی چه ربطی داره ؟ ...

اولین باریه که میبینم یک پیج خاص از یک فروم پیـــلتر شده

من تاحالا ازینا زیاد دیدم که یه قسمت خاص از سایت ***** شده
برای من که عادی شده

قوانین تاپیک رو رعایت کنید. بحث درباره این جور چیزا مورد دار هستش، تکرار نشود.

سرعت سایت بسیار پایین هست و بزور یک تاپیک باز میشه.البته در بخش گفتگوی ازاد .
یعنی این تاپیک به راحتی باز شد.
من خیلی وقت بود انلاین نبودم.ایا امکان داره که خود شما سرعت را پایین اورده باشید

سلام، در بالا توضیح برای دوستمون توضیح دادم. چشم.

ecmn_ec

عضو جدید
سلام، بفرمایید..
پستی که حاوی عکس يا متن زننده و ناپسند باشه باید حذف بشه
به من یه اخطار دادن به دلیل : ارسال عکس يا متن زننده و ناپسند

خوب حالا حرف من اینه که :
1- اگه پست من عکس يا متن زننده و ناپسند داشت که باعث اخطار من شده ... چرا این پست زننده و ناپسند حذف نشده ؟!
2- وقتی پست من حذف نشده یعنی این که پست من عکس يا متن زننده و ناپسند نداشته ... پس حالا چرا اخطار داده شده ؟!

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام، سیستمش فعلا مشکل داره، امروز با ادمین صحبت کردم گفتن خودشون به این موضوع رسیدگی می کنن.

خیلی ممنون
به نظر من خیل موارد زیادی هست که میتونه حذف بشه و سرعت سایت رو پایین نیاره
مثلا کاربرانی که آخرین فعالیتشون از یه بازه زمانی بیشر شد بهتره حذف بشن. یا تاپیکهایی که حجم بالایی گرفتن و ارزش علمی خاصی ندارن وراکد مانده ان بهتره حذف بشه. یا البوم تصاویر. یا امضاها محدود بشه و سایر واردی که شما استاد هستید.
مرسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا