سلام....
من از خوده ادمین پرسیدم و ایشون هم گفتن نه مشکلی نیست...
توی صفحه ی خودم هست....
برای پیگیری ممنون.
سلام، پس مشکلی نیست.
سلام
من یه سوالی داشتم که دوستان گفتن اینجا مطرح کنم
در مورد اخطار هست
سلام، بفرمایید.
با سلام و احترام
عکس های منتشر شده در تاپیک «پسری که رسما دختر شد» منطبق با احکام اسلامی نیست. بنابراین خواهش میکنم حذف شوند. گفتگو درباره موضوع تغییر جنسیت میتواند یکی از موضوعات مورد توجه اعضا باشد، لیکن لازم است در انتشار عکسها موازین و اصول شرعی و اخلاقی کاملا رعایت شوند.
با تشکر
mh.sh110
سلام، رسیدگی شدن. ممنون از گزارشتون.
سلام مشکل من اینه که نمیتونستم تو البومم عکس اپلود کنم داشتم سعی میکردم که یه عکس اپلود شد ولی وقتی روش کلیک میشد باز نمیشد خلاصه از ناچاری روش راست کلیک کردم یه گزینه در مورد اپلود بود درست نفهمیدم معنیشو ولی بعد از کلیک روش همه ی عکسا برام غیر قابل مشاهده شد از جمله اواتار خودم /دوستانم/ عکس صفحه ی شخصی و... حالا چی کار کنم اگه ممکنه جوابو تو پروفایلم یا خصوصی بدید لطفا اینطوری راحتر پیداش میکنم
سلام، بیشتر اون قسمت ها رو ترجمش کردیم، دیگه فکر نکنم نیازی به معنی کردن داشته باشید، این مشکل آپلود نشند به خاطر مرورگرتون باید باشه. از مرورگر موزیلا استفاده کنید.
اق پيرجو سلام و ارادت
يرعت سايت چند روزه خيلي پائينه ئليلش چيه؟؟؟؟
سلام، به خاطر اضافه شدن یک افزونه به سایت هستش که امروز با ادمین صحبت کردم، گفتن برش میدارن تا ببینیم سرعت تغییر می کنه یا نه!
سلام آقااااااااااااااا...
میخواستم بدونم کسی ازم شکایت کرده که همه امتبازامو خالی کردین........................
ممنون
سلام، خیر، مربوط به مشکل امتیازها هستش که الان مشکل پیدا کرده.
سلام
چرا من وقتی خروج رو میزنم...خارج نمیشم؟!؟!؟!
یکی دیگه از دوستان هم جایی دیدم گفته بود این مشکل رو داره..
مشکل از مرورگرتون باید باشه. و کوکی ها رو پاک کنید تا این مشکل بر طرف بشه.
این تاپیک برای من آپدیت نمیشه، پست های جدیدش رو تو کنترل پنل بهم گزارش میده ولی وقتی بازش میکنم آخرین پست مربوط به 2 هفته پیشه
**ترمودینامیک، سنتیک و راکتور، کاتالیست**
باز هم میگم مربوط به مرورگرتون میشه، یا اینکه یه پست به اون تاپیک ارسال کنید فکر کنم مشکلتون حل بشه.
سلام، منم همین الان مثل همین مشکل برام پیش اومد
تو تاپیک راهنمایی کاربران تازه وارد یه پست گذاشتم، اما وقتی میرم توش نمیبینمش!
برعکس این هم بوده
تو یه تاپیک دیگه دو تا پست جدید گذاشته بودم، داخل تاپیک نشونشون میداد، ولی وقتی ازش می آمدم بیرون میدیدم آخرین پست را به اسم کس دیگری در یک ساعت پیش نوشته، درحالیکه وقتی دوباره میرفتم توش پستهای جدید خودم رو میدیم و باز دوباره که برمیگشتم آخرین پست عوض نشده بود !!!
سلام، توضیح دادم.
احتمالا این مشکلات میتونه بخاطره بک آپ گیری و یا انتقال به سرور جدید باشه
ازونجاییکه تعطیلات کریسمس بوده ، ممکنه یکم این انتقال دیر انجام بشه
سرعت سایت هم همینطور
جان؟!!
سلام اقای پیرجو
من قبلا هم این درخواست را دادم ولی اینکار انجام نشد.
به خاطر نبودن فونت فارسی در گوشی من حروف های پ چ گ ژ وجود ندارند و من نمیتونم با نام کاربری خودم یعنی کاپلو وارد بشم از ظریق موبایل
لطفا نام کاربری من را به
Richard Dawkins
تغییر بدید.
سلام، من یه سوال دارم، ملت دارن میگن ما با ADSL نمی تونیم بیاییم توی سایت بعدش شما با اینترنت ایرانسل متصل میشید؟ اون هم با گوشی؟ منو یارو فرض که نکردی؟ فعلانم که اخراجی:دی
كمك هركس كه از اجزاء يا عملكرد و محاسبات اوليه و ساده ي مربوط به كمپرسورهاي به كار رفته در سيستم هاي نيوماتيكي يا يك مدار ساده ي كمپرسور و محاسباتش داره بزاره توي سايت متشكر ميشم (هر جا گشتم گير نيومد)يا به ايميلم بفرسته
سلامف به تالار مهندسی مکانیک مراجعه کنید.
فقط خواهشا از حرفهای من برداشت بد نشه
به خدا بیشتر به خاطر دوستم اومدم
چون واقعا میخواستم ازش تشکر منم
گرچه اون نیازی به تشکر نداره.....
سلام، چی شد! من متوجه نشدم؟
سلام آقای پیرجو
ایشالا که این سری درخواستم رو در جای مناسبش ارائه میکنم.
اکثر بچه ها دوست دارن که سیستم نمایش امتیازها دوباره راه بیفته. اگه امکانش هست به این درخواست رسیدی کنید. لینک تاپکشم تو امضام هست. ممنون
سلام، سیستمش فعلا مشکل داره، امروز با ادمین صحبت کردم گفتن خودشون به این موضوع رسیدگی می کنن.
سلام و خسته نباشید
میخواستم تاپیکی برای ارشدهای باشگاه بزنم.. من جستجو کردم و چنین تاپیکی ندیدم..بخش مناسب کجا میتونه باشه؟ گفتگوی آزاد؟
ممنون از پاسخگوییتون
سلام، گفتگوی آزاد چه ارتباطی با کارشناسی ارشد میتونه داشته باشه؟
صفحه پروفایل من پیلتر شده :دی
سلام، در خواست تغییر نام کاربری بدید، مشکل از ما نیست، از فیـلترینگ هستش که به یکی از کلمات نام کاربری شما گیر داده.