hosseinassar
مدیر ارشد
دو خط اولش هم بخونیدشما قصاص قبل از جرم میکنید ...
واقعا که چقد آزادیم ..همه چی آرووومه ..
دو خط اولش هم بخونیدشما قصاص قبل از جرم میکنید ...
واقعا که چقد آزادیم ..همه چی آرووومه ..
هر پستی که مشکل داره گزارش کنید تا رسیدگی بشهای بابا مدیران تالار آزاد این تاپیک ازدواج را قفل کنید یکی نیست رسیدگی کنه .
![]()
بله حذف شدهتایپیک طلبه موز فروش حذف شده؟
سلامسلام
حسین جان خسته نباشی
مسئول جدید تالار گفتگوی آزاد شمایید؟![]()
خوب کیا هستند؟سلام
سلامت باشید
نه فقط من نیستم
کسایی که رنگشون صورتی و سیاهه !خوب کیا هستند؟
نه به خاطر شما نبودخواهشمندم اگر پست های من باعث قفل شدن این تاپیک شده، پست های من رو حذف کنید و تاپیک رو باز کنید:
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...-از-دریافت-جایزه-اسکار-درباره-مردم-ایران-گفت-..................
این صفحه رو ببینید چند نفر رنگشون صورتی و سیاهه:کسایی که رنگشون صورتی و سیاهه !
اینا آبی پر رنگن
سلام.چرا تایپیک عجایب هفتگانه حذف شد؟سیاسی بود!؟
سلامسلام
تاپیک " ایرانیها دچار سوء برداشت عمیقی از جنبش والاستریت هستند " حذف کردید ؟
چرا ؟
منبع خبر :
http://www.asriran.com/fa/news/204035/روایت-استاد-دانشگاه-آمریکا-از-همایش-جنبش-وال-استریت-در-تهران-ایرانی-ها-در-سوء-برداشت-عمیقی-هستند
یعنی تو همین رسانه های ایرانی چنین خبری وجود داره . بعد شماها اومدید حذفش کردید !!
سلامسلام من کاربر تازه واردیم و کلا تو تاپیکا گم شدم مثلا یه مطلب و عکس درباره سونامی بود یه کاربری که عکس آواتارش انریکو بود گذاشته بود که امضاشم حتی آدرس همون تاپیک بود من هرچی میگردم پیداش نمیکنم به اون مطالب نیاز دارم
مرسی که جواب دادید ولی مطمینید این عکسه انریکو بود؟؟؟به نظرم کاکاست منم منظورم این آقا نبود ... فک کنم اسمش رضا بود نمیدووونم ولی سونامی اسم تاپیک نبود تاپیکی متفاوت... طولانی بود یه همچین چیزاییسلام من کاربر تازه واردیم و کلا تو تاپیکا گم شدم مثلا یه مطلب و عکس درباره سونامی بود یه کاربری که عکس آواتارش انریکو بود گذاشته بود که امضاشم حتی آدرس همون تاپیک بود من هرچی میگردم پیداش نمیکنم به اون مطالب نیاز دارم
آخ ببخشید آواتار قبلیشون انریکه بودمرسی که جواب دادید ولی مطمینید این عکسه انریکو بود؟؟؟به نظرم کاکاست منم منظورم این آقا نبود ... فک کنم اسمش رضا بود نمیدووونم ولی سونامی اسم تاپیک نبود تاپیکی متفاوت... طولانی بود یه همچین چیزایی
برای اشتراک تو یه تاپیک اینو ببینید:یافتمش حالا اگه بخام لایکش کنم این تاپیکشونو باید چه کنم؟ عکس آواتارم هم نمیتونم عوض کنم
سلامسلام. در مورد تاپیکی چهارشنبه شب توی تالار گفتگوی آزاد زدم و حذف شد، میشه بدونم دلیلش خود تاپیک یا موضوعش بود یا اینکه پستهای تاپیک باعث حذف اون شدن.
پیشاپیش ممنون.
اسم تاپیک: آبروی ملت...
سلام شبتون خوش...
چرا من اخطار خوردم...
من تاپيكي كه زدم داخلش نوشتم مطلب سياسي نذارين و اينكه نوشتم مدنظرم مطلب طنز اين موضوع بوده و
سياسي نيست.
وقتي مادر بزرگ نينجا ميشود
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
دفتر مشق؟؟؟؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
دفتر خاطرات بچه های تالار | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
دو فیلسوف آمریکایی، سخنرانان همایش دفتر تبلیغات اسلامی قم... | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
دفتر خاطرات یک تازه عروس!!!!! | گفتگوی آزاد | 7 | |
![]() |
از دفتر خاطرات یک دوشیزه | گفتگوی آزاد | 2 |