دفتر مدیریت تالار ادبیات

گلابتون

مدیر بازنشسته
با سلام به همه مدیرای گل و مهربون این تالار که ایشالله دشمن به فداکما
راستش من یه پیشنهاد برای یه تاپیک داشتم
مشاعره منتها نه با آخر حروف بلکه با مضموم شعر ها یا نوعی می شه گفت مکالمه افراد با شعر با همدیگه چون در مشاعره ای که باید با آخر حرف ها باشه گاهی به یه حرف بر می خوره و می مونه منتها این نوع که در حکم گفت و شنود با شعر باشه فکر کنم هم هیجان بالاتری داشته باشه و هم جالب باشه :redface:
در کل نظر نهایی هم با شماست
با کمال تشکر از زحمات همه شما مدیران زحمت کش:gol::gol::heart::gol::gol:

سلام عزيزدلم...ممنونم از لطفت مهربونم

ايده جالبيه گلم...اجازه بده نظر بقيه دوستان رو هم بگيريم ببينيم پيشنهاد خاصي ندارن...تا با همفكري هم يه تاپيك جالب و پويا تهيه كنيم.
از حضور گرم و پرشورت سپاسگزارم خانومي.:gol::redface:

sh85

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام عزيزدلم...ممنونم از لطفت مهربونم

ايده جالبيه گلم...اجازه بده نظر بقيه دوستان رو هم بگيريم ببينيم پيشنهاد خاصي ندارن...تا با همفكري هم يه تاپيك جالب و پويا تهيه كنيم.
از حضور گرم و پرشورت سپاسگزارم خانومي.:gol::redface:
مرسی مدیر مهربونه
راستی اسمش را هم می تونیم بزاریم مناظره بر گرفته از مناظره های فرهاد و خسرو و شیرین :redface:
ولی بازم اطاعت امر :heart::heart::gol::gol::heart::heart:

naghmeirani

مدیر ارشد
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد
با سلام به همه مدیرای گل و مهربون این تالار که ایشالله دشمن به فداکما
راستش من یه پیشنهاد برای یه تاپیک داشتم
مشاعره منتها نه با آخر حروف بلکه با مضموم شعر ها یا نوعی می شه گفت مکالمه افراد با شعر با همدیگه چون در مشاعره ای که باید با آخر حرف ها باشه گاهی به یه حرف بر می خوره و می مونه منتها این نوع که در حکم گفت و شنود با شعر باشه فکر کنم هم هیجان بالاتری داشته باشه و هم جالب باشه :redface:
در کل نظر نهایی هم با شماست
با کمال تشکر از زحمات همه شما مدیران زحمت کش:gol::gol::heart::gol::gol:

به نظرِ من می توان تاپیکی با نام "مشاعرۀ موضوعی"باز نمود که در آن رویِ یک موضوع شعر نوشت و بعد از مدتی موضوع را عوض کرد...مثلا یه مدت فقط راجع به عشق یا عمر یا بهار یا ....نوشت .بدونِ در نظر گرفتنِ حرفِ آخرِ شعرِ قبلی.تا نظرِ شما چه باشد؟

sh85

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
به نظرِ من می توان تاپیکی با نام "مشاعرۀ موضوعی"باز نمود که در آن رویِ یک موضوع شعر نوشت و بعد از مدتی موضوع را عوض کرد...مثلا یه مدت فقط راجع به عشق یا عمر یا بهار یا ....نوشت .بدونِ در نظر گرفتنِ حرفِ آخرِ شعرِ قبلی.تا نظرِ شما چه باشد؟
با سلام
ممنون از نظر بسیار جالبتون :gol::heart::gol:
اینم موضوع جالبه ولی فکر کنم دو تا تاپیک جداگانه بشن اونی که من مد نظرم هست اینه که یه جور مناظره یا مجادله با شعر هست نقریبا مثله تاپیکی که اقای پیرجو زدن برای ضرب المثل ها ولی برای شعر :redface:
چون توی ادبیات ما مناظره های بی نظیری داریم که متاسفانه چون بیشترشون با گ شروع می شن و هم این که و حالت بحث دارن توی اکثر تاپیک ها (البته تا اونجایی که من دیدم :redface: ) کمتر مودر توجه و استفاده قرار گرفتن :(
بیشتر هدف من از این هم آشنایی و علاقه پیدا کردن بیشتر بچه ها با مناظره های بی نظیر ادبیاتمون هست و هم یه جور می تونه حالت طنز و هیجانی داشته باشه :redface:
بازم ه:redface:ر طور جمع تصمیم بگیرن منم مطیعم :heart:

sh85

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام.ببخشید من تازه واردم.منو تو جمعتون قبول میکنین؟
سلام دوست عزیز
چرا که نه در اینجا به روی همه باز
مثلا من خودم الان مهمونم ولی به کلی مثله صاحب خونه ها راحتم اینجا :redface:
ولی دفتر مدیریت جای بیان سوال ها و اشکالات هست
می تونید در زیر کرسی با بچه های اینجا بیشتر آشنا بشین
موفق باشیم
یا حق...:gol:

sh85

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

گلابتون

مدیر بازنشسته

با سلام
ممنون از نظر بسیار جالبتون :gol::heart::gol:
اینم موضوع جالبه ولی فکر کنم دو تا تاپیک جداگانه بشن اونی که من مد نظرم هست اینه که یه جور مناظره یا مجادله با شعر هست نقریبا مثله تاپیکی که اقای پیرجو زدن برای ضرب المثل ها ولی برای شعر :redface:
چون توی ادبیات ما مناظره های بی نظیری داریم که متاسفانه چون بیشترشون با گ شروع می شن و هم این که و حالت بحث دارن توی اکثر تاپیک ها (البته تا اونجایی که من دیدم :redface: ) کمتر مودر توجه و استفاده قرار گرفتن :(
بیشتر هدف من از این هم آشنایی و علاقه پیدا کردن بیشتر بچه ها با مناظره های بی نظیر ادبیاتمون هست و هم یه جور می تونه حالت طنز و هیجانی داشته باشه :redface:
بازم ه:redface:ر طور جمع تصمیم بگیرن منم مطیعم :heart:

تا جايي كه من متوجه شدم نظر شما با هم متفاوته و هر دو ايده جالب ميتونه باشه...پس به نظرم از هم جداشون ميكنيم و هركدوم رو يك جستار مجزا ميزنيم...كه زحمتش رو بايد خودتون به عهده بگيريد همچين ادامه بحثها و كنترل نظم جستار رو...;)
اگه نظرتون مساعد بود شروع كنيد عزيزان.
:heart::gol:

sh85

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
تا جايي كه من متوجه شدم نظر شما با هم متفاوته و هر دو ايده جالب ميتونه باشه...پس به نظرم از هم جداشون ميكنيم و هركدوم رو يك جستار مجزا ميزنيم...كه زحمتش رو بايد خودتون به عهده بگيريد همچين ادامه بحثها و كنترل نظم جستار رو...;)
اگه نظرتون مساعد بود شروع كنيد عزيزان.
:heart::gol:
دقیقا درسته :smile:
جستار من با عنوان مناظره زده شد منتظره تائیده :smile:
پس من مسابقه را شروع می کنم 1 .....2...........3....... حملههه.................:D

آخرین ویرایش:

شیرین بانو

عضو جدید
سلام دوست عزیز
من شیرین مهندس باغبانی از دانشگاه تهرانم
از اون مهمتر شاعر هستم و بیشتر از درسم تو دانشگاه منو به شعرو نمایشنامه ها و دل نوشته هام میشناسن
غرض از مزاحمت می خواستم بهم کمک کنید می خوام یهپروژه درست کنم و اتصال باغبانی رو با ادبیات نشون بدم و به همه ثابت کنم که شعر و ادب تو همه جا ریشه دوونده .می خوام کمکم کنید و شعرهایی که توشون انگور وتاکستانو ومو وتوت و تمشکو زغل اخته و..........هست اگه کسی داره برام ارسال کنه ممنون

abdolghani

عضو فعال داستان
سلام گلابتون جان خسته نباشید من می خواستم اجازه بگیرم تایه رمان جدیدتوسایت بذارم اسم رمان چشمهایی به رنگ عسل امیدوارم تاامشب جوابم بدی

amarjani200

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خانوم مدير و آقا محسن
رمان جديد عبدالغني تكراري نيست و در صورت صلاحديد شما ميتونه شروعش كنه ..
با تشكر از عبدالغني عزيز

abdolghani

عضو فعال داستان
گلابتون اجازه نوشتن این رمان روبهم میدی یانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

زودتمام هم می شه

محـسن ز

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام خانوم مدير و آقا محسن
رمان جديد عبدالغني تكراري نيست و در صورت صلاحديد شما ميتونه شروعش كنه ..
با تشكر از عبدالغني عزيز
سلام مرجانی عزیز
خیلی ممنون شما که تائید کنید دیگه مشکلی نیست دستت درد نکنه

گلابتون اجازه نوشتن این رمان روبهم میدی یانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

زودتمام هم می شه
سلام عبدالغنی جان رمان شما تایید شد میتونید ادامه بدهید خسته نباشی ممنون

torpheh

عضو جدید
سلام
اول از همه شادباش به مناسبت سال نوی خورشیدی خدمت تمامی دوستان و آرزوی سالی سرشار از برکت ، سلامتی و نشاط.
دوم خسته نباشید خدمت مدیران قبلی و جدید و همچنین همکارانشون.
به نظر من فعالیت بخش ادبیات این سایت به اندازه ای که باید باشه نیست.و بیشتر پست هایی که مورد توجه قرار می گیرن موضوعاتی مثل مشاعره دارن.
به نظرم خیلی بیشتر میشه در این قسمت فعالیت کرد.من خودم هر کار که از دستم بر بیاد انجام میدم.در تمام زمینه های ادبیات.
از جمله داستان ها و اشعار طنز ، شاهنامه فردوسی ، حافظ خوانی مثنوی خوانی ،دانلود کتاب های ادبی ، معرفی سایت ها و کتاب های ادبی و ...
فقط امیدوارم از این به بعد پست هایی که قرار می دهیم به سرعت تایید بشن.

من زندگی را می گذرانم ،
ادبیات را زندگی می کنم...

شیرین بانو

عضو جدید
سلام دوستان
درخواست یک تایپیک دارم
با تیتر شعر درخواستی
و توی اون می خوام از بچه ها کمک بگیرم شعر ها و مطالبی که در آن میوه هایی مثل انگور-تاکستان-تاک-مو-تمشک-انجیراست .بنویسند.

محـسن ز

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام
اول از همه شادباش به مناسبت سال نوی خورشیدی خدمت تمامی دوستان و آرزوی سالی سرشار از برکت ، سلامتی و نشاط.
دوم خسته نباشید خدمت مدیران قبلی و جدید و همچنین همکارانشون.
به نظر من فعالیت بخش ادبیات این سایت به اندازه ای که باید باشه نیست.و بیشتر پست هایی که مورد توجه قرار می گیرن موضوعاتی مثل مشاعره دارن.
به نظرم خیلی بیشتر میشه در این قسمت فعالیت کرد.من خودم هر کار که از دستم بر بیاد انجام میدم.در تمام زمینه های ادبیات.
از جمله داستان ها و اشعار طنز ، شاهنامه فردوسی ، حافظ خوانی مثنوی خوانی ،دانلود کتاب های ادبی ، معرفی سایت ها و کتاب های ادبی و ...
فقط امیدوارم از این به بعد پست هایی که قرار می دهیم به سرعت تایید بشن.

من زندگی را می گذرانم ،
ادبیات را زندگی می کنم...
سلام دوست عزیز
سال نو برشما هم مبارک باشد
درسته همین جور که شما گفتید بیشترین فعالیت کاربران در بخشهای مشاعره بوده است ولی انتظار بیشتر می رود که در بخشهای دیگر تالار ادبیات شاهد فعالیت باشیم
موضوعاتی که شما گفتید اکثرا در تالار ادبیات موجود می باشد فقط اینکه باید کاربران بیشتر به این موضوعات توجه کنند وقبل از ارسال مطلب یه زحمت جستجو در تالار رو به خودشان بدهند از توجه و یاری شما بسیار سپاس گذارم و اگر مطلب جدیدی به نظرتان رسید میتوانید بگذارید مدیریت تالار در اسرع وقت برسی و جستار شما را تایید خواهد کرد درپناه خدا موفق باشید
سلام دوستان
درخواست یک تایپیک دارم
با تیتر شعر درخواستی
و توی اون می خوام از بچه ها کمک بگیرم شعر ها و مطالبی که در آن میوه هایی مثل انگور-تاکستان-تاک-مو-تمشک-انجیراست .بنویسند.
سلام دوست عزیز
سال نو مبارک
جستاری را که می فرماید قبلا توسط خود شما ارسال شده است و مورد تایید مدیریت قرار گرفته است
شعر در خواستی
حالا اگر مشکل خاصی هست ویا جای جستار نا مناسب است بفرماید تا در خدمت باشیم در ضمن میتوان موضوع بعدی مشاعره موضوعی را به این تقاضا شما اختصاص داد
موفق باشید

شیرین بانو

عضو جدید
سلام دوست عزیز
سال نو برشما هم مبارک باشد
درسته همین جور که شما گفتید بیشترین فعالیت کاربران در بخشهای مشاعره بوده است ولی انتظار بیشتر می رود که در بخشهای دیگر تالار ادبیات شاهد فعالیت باشیم
موضوعاتی که شما گفتید اکثرا در تالار ادبیات موجود می باشد فقط اینکه باید کاربران بیشتر به این موضوعات توجه کنند وقبل از ارسال مطلب یه زحمت جستجو در تالار رو به خودشان بدهند از توجه و یاری شما بسیار سپاس گذارم و اگر مطلب جدیدی به نظرتان رسید میتوانید بگذارید مدیریت تالار در اسرع وقت برسی و جستار شما را تایید خواهد کرد درپناه خدا موفق باشید

سلام دوست عزیز
سال نو مبارک
جستاری را که می فرماید قبلا توسط خود شما ارسال شده است و مورد تایید مدیریت قرار گرفته است
شعر در خواستی
حالا اگر مشکل خاصی هست ویا جای جستار نا مناسب است بفرماید تا در خدمت باشیم در ضمن میتوان موضوع بعدی مشاعره موضوعی را به این تقاضا شما اختصاص داد
موفق باشید
سلام
وای شرمنده ،حقیقتش من با روال این بخش آشنا نیستم اصلا نمی دونستم که با تقاضای من موافقت شده ،به هر حال ممنون هستم.
اگه واقعا مشاعره با موضوع من امکان داشته باشه خیلی خیلی عالی میشه.
آخه این مبحث برام تو دانشگاه حیثییتی شده منم تا حالا خیام و فروغ وبسطامی و... خوندم .و واقعا به کمک احتیاج دارم.:(

amarjani200

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام به آقا محسن و سايه عزيز و ساير دوستان تالار
اميدورام ايام به خوشي سپري شده باشه
عرضي داشتم : در بخش داستان نوشته تاپيكي ايجاد شده به نام داستانهاي ميني ماليستي كه من نديدم جايي مطرح شده باشه و تاييد شده باشه ، البته به نظر من وجود اين سبك داستان جالبه و هدف من حذف تاپيك نيست ولي به شرطي كه با اهداف بخش داستان نوشته در تضاد نباشه يعني دوستان توي اين تاپيك خودشون داستانهاي ميني ماليستي بنويسن ...

bilesan singer

عضو جدید
ترانه برای موسیقی

ترانه برای موسیقی

می خواستم یک تاپیک تخصصی برای افرادی بزنید که ترانه سرای می کنند (تو سبک ترانه)
تا ما آهنگسازها بتونیم از بین اونها بهترین رو واسه ساخت آهنگ انتخاب کنیم:gol:

محـسن ز

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
با سلام به آقا محسن و سايه عزيز و ساير دوستان تالار
اميدورام ايام به خوشي سپري شده باشه
عرضي داشتم : در بخش داستان نوشته تاپيكي ايجاد شده به نام داستانهاي ميني ماليستي كه من نديدم جايي مطرح شده باشه و تاييد شده باشه ، البته به نظر من وجود اين سبك داستان جالبه و هدف من حذف تاپيك نيست ولي به شرطي كه با اهداف بخش داستان نوشته در تضاد نباشه يعني دوستان توي اين تاپيك خودشون داستانهاي ميني ماليستي بنويسن ...
سلام مرجانی عزیز
ایام هم به کام شما باشد
اره درسته این تایپ در هیچ جا مطرح نشده ولی چون موضوع و عنوان آن یه عنوان و بحث جدید در داستان بوده مدیریت تالار تصمیم به تایید آن گرفته است البته تایید آن مستلزم درخواست خصوصی صاحب جستار از گلابتون عزیز بوده است حالا به دلایلی به صورت رسمی عنوان نشده است
حتما سعی میشود که در این بخش هم داستان های مینی مالیستی از نوشته های خود افراد باشد اصلا هدف از ایجاد تالار داستان نوشته ها این بوده که آثار شخصی و یا اموزشهای در مورد داستان در آن تالار قرار بگیرد پس خودتان زحمت انرا بکشید و تو ضیحات کامل را بدهید که شیوه و ارسال داستان در این بخش چگونه است ممنون از توجه شما که همیشه مارا در بخش داستان یاری کرده اید موفق باشید

محـسن ز

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
می خواستم یک تاپیک تخصصی برای افرادی بزنید که ترانه سرای می کنند (تو سبک ترانه)
تا ما آهنگسازها بتونیم از بین اونها بهترین رو واسه ساخت آهنگ انتخاب کنیم:gol:
سلام دوست عزیز
من قبلا راجع به این موضوع با شما صحبت کردم منتظر نظر گلابتون عزیز و دیگر دوستان هستم امیدوارم هرچه زودتر نظر خودشان را بدهند

amarjani200

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام مرجانی عزیز
ایام هم به کام شما باشد
اره درسته این تایپ در هیچ جا مطرح نشده ولی چون موضوع و عنوان آن یه عنوان و بحث جدید در داستان بوده مدیریت تالار تصمیم به تایید آن گرفته است البته تایید آن مستلزم درخواست خصوصی صاحب جستار از گلابتون عزیز بوده است حالا به دلایلی به صورت رسمی عنوان نشده است
حتما سعی میشود که در این بخش هم داستان های مینی مالیستی از نوشته های خود افراد باشد اصلا هدف از ایجاد تالار داستان نوشته ها این بوده که آثار شخصی و یا اموزشهای در مورد داستان در آن تالار قرار بگیرد پس خودتان زحمت انرا بکشید و تو ضیحات کامل را بدهید که شیوه و ارسال داستان در این بخش چگونه است ممنون از توجه شما که همیشه مارا در بخش داستان یاری کرده اید موفق باشید
مرسي از توجهت محسن جان
توي تالار داستان هم اين تاپيك توسط شيماي عزيز گذاشته شده كه به نظر منم تاپيك جالبيه ولي اگه توي تالار داستان نوشته هم لازمه كه باشه به نظر من توي تاپيك داستان نويسي به عنوان يك سبك ميشه قرار دادش.

abdolghani

عضو فعال داستان
سلام سال نومبارک

من می خواستم برای تایپ رمان غزال اثرخانم طیبه امیرجهادی اجازه بگیرم همچنین یه پیشنهاد داشتم

چراکسی رو مسئول قفل رمانهای تایپ شده نمی کنید اینجوری خیلی بهترمی شه وقتی رمان تمام می شه بچه ها تایه زمان بخصوصی فرصت دارن تاتشکرکنن وبعدرمان بوسیله مسئول بخش قفل می شه
یه پیشنهاد دیگم این که رمانهای که دراین بخش تایپشون تمام شده رو تویه پست تحت عنوان لیست رمانهای کامل شده بذارید که بچه ها هروقت خواستن اون روبخونن تواین لیست پیداکنن باتشکر

گلابتون

مدیر بازنشسته
سلام دوست عزیز
من قبلا راجع به این موضوع با شما صحبت کردم منتظر نظر گلابتون عزیز و دیگر دوستان هستم امیدوارم هرچه زودتر نظر خودشان را بدهند

با تشكر از محسن عزيز
بيلسان جان من قبلا هم در اين مورد نظرم رو خدمتتون گفته بودم عزيزجان
مدتها قبل كسري جان جستاري با همين عنوان ايجاد كرده بود اما متاسفانه استقبال چنداني نشد
ايجاد جستار مانعي نداره مهم استقبال از جستار هست كه متاسفانه فراهم نشد.

abdolghani

عضو فعال داستان
سلام گلابتون جان خوبی خسته نباشید سال نومبارک چراجوابم ونمیدی ممکنه بخونیش بعدجواب بدی من بی صبرانه منتظر جوابت هستم

گلابتون

مدیر بازنشسته
سلام سال نومبارک

من می خواستم برای تایپ رمان غزال اثرخانم طیبه امیرجهادی اجازه بگیرم همچنین یه پیشنهاد داشتم

چراکسی رو مسئول قفل رمانهای تایپ شده نمی کنید اینجوری خیلی بهترمی شه وقتی رمان تمام می شه بچه ها تایه زمان بخصوصی فرصت دارن تاتشکرکنن وبعدرمان بوسیله مسئول بخش قفل می شه
یه پیشنهاد دیگم این که رمانهای که دراین بخش تایپشون تمام شده رو تویه پست تحت عنوان لیست رمانهای کامل شده بذارید که بچه ها هروقت خواستن اون روبخونن تواین لیست پیداکنن باتشکر

سلام گلابتون جان خوبی خسته نباشید سال نومبارک چراجوابم ونمیدی ممکنه بخونیش بعدجواب بدی من بی صبرانه منتظر جوابت هستم

[QUOTE

متشكرم عبدالغني جان
شما بي نهايت نسبت به تالار خصوص بخش داستان و حكايت لطف داريد اميدوارم هميشه موفق و مويد باشيد
همينطور از پيشنهادات سازنده و مفيد شما تشكر فراوان ميكنم عزيزجان و در اسرع وقت رسيدگي و بررسي خواهد شد و به اجرا در مياد...ممنونم

عبدالغني جان طبق صحبتي كه شب پيش با محسن جان داشتيم قرار بر اين شد كه در بخش داستان نويسي و مشاهير هركس مايل به ايجاد جستار جديد بود بدون درخواست قبلي اقدام به ايجاد جستار نمايد...
پس از اين به بعد شما و ديگر دوستان ميتونيد بدون درخواست قبلي داستانها وحكايات خودتون رو در اين بخش ايجاد نماييد و مديريت تالار به محض رويت جستار جديد رو تاييد خواهد كرد..

هميشه سربلند و شاد باشيد ...خدا قوت عزيز.
:gol::smile:

گلابتون

مدیر بازنشسته
اومدم اینجا که به مدیر و همکارشون خسته نباشید بگم :redface: واین گلارو تقدیمشون میکنم

قربونت برم تو خودت گلي خانومي...محبت كردي ...دست گلت درد نكنه..ايشالا هميشه شاد و خندون باشي عزيزدلم...جدآ انرژي مضاعف گرفتيم.:heart::gol::redface:

گلابتون

مدیر بازنشسته
مرسي از توجهت محسن جان
توي تالار داستان هم اين تاپيك توسط شيماي عزيز گذاشته شده كه به نظر منم تاپيك جالبيه ولي اگه توي تالار داستان نوشته هم لازمه كه باشه به نظر من توي تاپيك داستان نويسي به عنوان يك سبك ميشه قرار دادش.

سلام مرجاني جان
ممنون از بذل توجه و پيگيري شما عزيز
بله عزيز همونطور كه محسن جان گفتند شيما چندباري درخواستشون رو به صورت خصوصي و در پروفايل بنده دادن كه بهشون توصيه كردم كه در دفتر مطرح كنن كه بنا به دلايلي اينكار رو انجام ندادن...به هرحال چون موضوع بحث جديد و جالب بود ...نخواستيم كه از ايده هاي جديد استقبال نشه...اما مهم ادامه اينطور جستارها هست نه تنها ايجادشون

عزيزجان به نوعي شما خودتون مسئول اين بخش هستيد صلاح ديد شما در اين مسئله براي ما حائز اهميت هست...
بله ظاهرا اين جستار از تالار ديگه وارد اين بخش شده چون هم كوتاه تر هست و هم قديمي تر
و عملا ايجاد اون از بخش ادبيات نبوده...ممنون از تذكرتون
حتما يكي از اونها به پيشنهاد خودتون پاك ميشه...

منتظر نظرات ارزشمندتون هستم هم در اين باب و هم در موارد مربوط به بخش داستان

خسته نباشه عزيز
:gol::redface: