سلام عزیزم..من گذاشتم ..اما نیست...کاشکی این دنگ و فنگا برا تاپیک گذاشتن نبود...مرسي عزيزم از راهنماييت ديگه خيلي وقته از درس و كتاب دور بودم...زياد ديگه يادم نمونده...ممنون كه معرفي كردي گلم...![]()
ثبتش كه كردي بگو تا برات تاييدش كنم ....موفق باشي نازنينم![]()
با درود به پیشگاه بیشگاه گلابتون عزیز
خواستم نگاه تان را در باره ی یک تایپیک با نام «مشاعره ی وزنی» یا «مشاعره ی عروضی »بدانم . در این جستار وزنی برای نفر بعدی گذاشته می شود که در آن وزن بدون توجه به واج پایانی و یا آغازین بیتی را نگاشته و برای نفر بعدی خود وزن دیگری را مشخص نماید ... برای آشنایی بیشتر دوستان با وزن شعر و عروض کسانی که آگاهی دارند میتوانند بحر آن را نیز بنویسند ... پاسخ تان را چشم به راهم .
با سپاس بی کرانه
سلام و درود خدمت مدیریت محترم بخش ادبیات و شعر ...
خدمت رسیدم جهت عرض احترام و خسته نباشید از فعالیت های خوبتون ...
لحظات زیبا و پویائی داشته باشین ...
سلام ملیسا جانگلابتون عزیزم و محسن مهربان .
نمی گم خسته نباشید ، بلکه میگم خدا قوت .
اگر موافق باشید میخوام رمان عشقی ماندگار را که یکی از دوستان خودم ( نویسنده کتاب ) هدیه داده بهم را برای دوستای گلم تایپ کنم .
امیدوارم مورد موافقت شما عزیزان واقع شود .![]()
در این بامداد دل انگیز اردی بهشت سرود پردرودم را برای شما ساز می کنم
خانم گلابتون عزیز بی پرده بگویم بسیار خرسندم که در سایه ی مدیریت حضرت تان مشق می کنم و بهکامم از هم سخنی شما و دیگر دوستانی که همه دل های پاک دارند و همه پی مهربانی می گردند ! می پوزم از اینکه باز هم از سر نا آشنایی پاسخ شمارا دیر خواندم و اگر بتوانم یک خشت درست بر دیوار بلند ادب پارسی جای دهم بسیار می نازم و در هر بخش که دستور شماست و می پندارید که این کمینه یارای یاری تان را داراست پیشکارتان باشم ... و نیز به شما فرخباد می گویم برای مدیریت درست و سنگیده در فضای مجازی که نمودی ست راستین از دانش و تدبیر شما در زندگی واقعی ... هزاران آفرین بر جان پاکت .
سلام عبد الغنی جانسلام گلابتون جان می خواستم اجازه تایپ رمان شهره شهررو بگیرم راستی چرا من هرچی رمان میذارم تیترم توصفحه حکایت خیلی پررنگ نیست می شه راهنمائیم کنید
سلام گلابتون جان می خواستم اجازه تایپ رمان شهره شهررو بگیرم راستی چرا من هرچی رمان میذارم تیترم توصفحه حکایت خیلی پررنگ نیست می شه راهنمائیم کنید
ضمن سلام و خسته نباشید به خواهر فرهیختمون گلابتون خانم :میخواستم توضیحاتی رو درباره تایپیک بسته شدم بدم .حقیقتش من این تایپیک رو جمعه در تالار گفتگوی آزاد ایجاد کردم تا اینکه امروز صبح وقتی به سراغ تایپیک اومدم کاملا جا خوردم بعد با کلی از اول خوندن مطالب متوجه شدم که مدیریت محترم تالارهای فرهنگی و عمومی یعنی aramesh خانم دست به یک کار ابتکاری جالب زدن و دو تایپیکی که ظاهرا مضمون مشابهی داشتن رو با هم ادغام کردن (صفحه 7 تایپیک ) که به نظرم کار خوب و درستی بود ولی ای کاش لا اقل ... .اما حرف آخر اینکه تصمیم گیرنده شما هستید ولی به نظرم حیفه که این تایپیک فرهنگی که به نظرم با کار این دوست خوبمون فرهنگی تر شده بسته بمونه البته نا گفته نماند که شخصی در این تایپیک بی فرهنگی کرد که من طی چندین پاسخ با کمک یکی از دوستانم موفق شدم که این تایپیک از بحث اصلی منحرف نگردد و بالاخره اینکه از دقت و توجه شما سپاسگذارم .اینم آدرس تایپیک بود :http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=179287&page=7
سلام محمدآقا ممنونم از اينكه به درخواست بنده پاسخ مثبت داديد و براي توضيحات به دفتر تشريف آورديد...سپاس دوست عزيز.ضمن سلام و خسته نباشید به خواهر فرهیختمون گلابتون خانم :میخواستم توضیحاتی رو درباره تایپیک بسته شدم بدم .حقیقتش من این تایپیک رو جمعه در تالار گفتگوی آزاد ایجاد کردم تا اینکه امروز صبح وقتی به سراغ تایپیک اومدم کاملا جا خوردم بعد با کلی از اول خوندن مطالب متوجه شدم که مدیریت محترم تالارهای فرهنگی و عمومی یعنی aramesh خانم دست به یک کار ابتکاری جالب زدن و دو تایپیکی که ظاهرا مضمون مشابهی داشتن رو با هم ادغام کردن (صفحه 7 تایپیک ) که به نظرم کار خوب و درستی بود ولی ای کاش لا اقل ... .اما حرف آخر اینکه تصمیم گیرنده شما هستید ولی به نظرم حیفه که این تایپیک فرهنگی که به نظرم با کار این دوست خوبمون فرهنگی تر شده بسته بمونه البته نا گفته نماند که شخصی در این تایپیک بی فرهنگی کرد که من طی چندین پاسخ با کمک یکی از دوستانم موفق شدم که این تایپیک از بحث اصلی منحرف نگردد و بالاخره اینکه از دقت و توجه شما سپاسگذارم .اینم آدرس تایپیک بود :http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=179287&page=7
با سلام. به گلابتون عزیز. ضمن ابراز خرسندی از آشنایی با شما.
من در خواست تاپیکم رو پنج شنبه دادم و فکر کنم روز شنبه بالا اومد.
بعد از کلی تبلیغات( ارسال دعوتنامه به دونه به دونه ی کاربرانی که براشون شعری از شاهنامه گذاشته بودم،) تاپیک بنده منحل شد.
خود شما در جریان هستین که من از قبل هماهنگ کرده بودم.
به هر حال بعد از این اقدام، اقدام دیگه ای در جهت قفل شدن این تاپیک فرهنگی صورت گرفت.
من متوجه ی علت این کار نمی شم.
فردوسی خیلی غریبه. هر سال میام براش جشن بگیرم، نمی شه! پارسال تو دانشگاه، امسال اینجا. همیشه جشنش به عزا تبدیل می شه.
خواهش می کنم تاپیک رو باز کنین.
شاد باشین![]()
سلام محمدآقا ممنونم از اينكه به درخواست بنده پاسخ مثبت داديد و براي توضيحات به دفتر تشريف آورديد...سپاس دوست عزيز.
بله كاملا متوجه اين موضوع شدم...اما از اونجايي كه اين تالار اصلا بحث پذير نيست و تمام سعي بنده و ديگر دوستان فقط و فقط در جهت ارتقاي سطح علمي و ادبي دوستان بوده اين شد كه با ديدن اين تاپيك كه قبلا با درخواست دوست عزيزم اقيانوس ايجاد شده بود شوكه شدم ... من از حركت خوب شما در جهت پيشبرد اهداف باشگاه و همچنين در جهت ارتقاي سطح علمي و ادبي دوستان كمال تشكر رو دارم...اما انتظار دارم كه به هيچ وجه تاكيد ميكنم به هيج وجه پاسخي به ياوه گويي بعضي از كاربران نه چندان گرامي داده بشه...بازهم تاكيد ميكنم به هيچ وجه...تنها پاسخگوي اين فرد يا افراد خود بنده يا همكارم هستن...ولاغير.......و اميدوارم پس از توضيحات بنده به ديگر دوستان هم اطلاع بدهيد كه در تالار ادبيات اصلا و به هيچ وجه جاي مناظره هاي اينچنيني نيست....و بر اين امر تاكيد فراوان دارم.
ممنون از دقت نظر و همراهي شما.
سرفراز باشيد.
سلام اقيانوس عزيزم
من به شما اجازه ايجاد اين تاپيك رو داده بودم و همچنان بر عهد خود باقي هستم و هيچ اتفاق خاصي نيفتاده...فقط مهلتي براي پاكسازي اين تاپيك بايد اختصاص بگيره...كه از وجود بعضي از الحان غير ادبي و ناهنجار و آلوده پاك شود...
ممنونم از توضيحاتتون عزيز...اما اين رو هم بايد بگم كه انتظار همچين برخوردي در آخرين پست شما در اون تاپيك رو نداشتم...توي اين تالار هر اتفاقي كه ميفته سريعا بايد به من يا به همكارم اطلاع بدهيد تا بتونيم در اسرع وقت مشكل رو برطرف كنيم نه اينكه با موضع گيري پاي به بيهوده گويي بعضي از افراد غير مسئول بدهيد...
دوست خوبم من اينجا هستم تا در خدمت شما دوستان باشم وگرنه اينجا فقط يك محيط مجازي هست كه ما را دمي دركنار هم براي يادگيري بيشتر قرارداده نه براي درگيري و خداي نكرده رياست و غيره....
به هرحال ازهمراهي و همكاري صميمانه شما تشكرميكنم...نظم اين تالار تنها با همكاري شما عزيزان ميسر خواهد بود و بس.
لطفا باز هم بعد از بازشدن تاپيك به منوال قبل به فعاليتتون ادامه دهيد و فقط موارد غيرعادي را گزارش بفرماييد...
سرفراز و سربلند باقي باشيد.![]()
سلام دوست عزیزسلام گلابتون عزیز،امیدوارم حالتون خوب باشه
من میخاستم یه معرفی از فرانتس کافکا بذارم، باید همینجا بذارم و بعد خودتون انتقال میدید یا اجازه دارم یه تاپیک ایجاد کنم؟
سلام دوستان خداقوت
مامان گلابتون وآقامحسن گل من الان دوروزه رمان جدیدم روگذاشتم اما شماعزیزان تاحالااون روتاییدنکردید من منتظرتاییدتون هستم باتشکر
سلام عزيزدل مامان ...قربونت برمسلام مامان گلابتون خداقوت .
مامانی من رمان پس کوچه های عشق روتمام کردم وحالاهم می خوام رمان جدیدم روبنام آتش دل روشروع کنم البته پستش روبرای تایید گذاشتم امیدوارم تاییدش کنیداین آخرین رومانم چون به مدت 20 روز شایدهم بیشتر دیگه نمی یام امتحاناتم شروع شده. مامانی برام دعاکن ،دعاکن دخترت قبول بشه.
سلام جاوید عزیزسلام به همگی
آقا محسن و مامانی خودم
من یه تاپیک میخوام بزنم در این مجموعه، که در مرحله دو تا داستان رو اونجا بزارم، و دوستان هم نظر خودشون و یا نقد خودشون رو بزارن
اگه دو تا تاپیک به اسم داستانها باشه، زیرش هم بحث کنیم بهتره به نظرم
ممنون میشم به این درخواستم جواب مثبت بدین
محل و زمان و غیره رو دستتون درد نکنه، منتظرم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
ادبیات حماسی چیست؟ | ادبیات | 0 | |
![]() |
دانلود سوالات کنکور ارشد زبان و ادبیات فارسی + پاسخنامه سال های ۹۵ تا ۱۴۰۳ | ادبیات | 8 | |
![]() |
تقدير و تشكر از زحمات مدیر پیشین تالار ادبیات | ادبیات | 2 | |
![]() |
مفهوم واژه مست در ادبیات پارسی | ادبیات | 1 | |
![]() |
عیدی به بچه های گل هنر و ادبیات | ادبیات | 1 |