قربونت برم تو خودت گلي خانومي...محبت كردي ...دست گلت درد نكنه..ايشالا هميشه شاد و خندون باشي عزيزدلم...جدآ انرژي مضاعف گرفتيم.![]()

مرسی هم چنین

قربونت برم تو خودت گلي خانومي...محبت كردي ...دست گلت درد نكنه..ايشالا هميشه شاد و خندون باشي عزيزدلم...جدآ انرژي مضاعف گرفتيم.![]()
سلام دوست عزیزسلام سال نومبارک
من می خواستم برای تایپ رمان غزال اثرخانم طیبه امیرجهادی اجازه بگیرم همچنین یه پیشنهاد داشتم
چراکسی رو مسئول قفل رمانهای تایپ شده نمی کنید اینجوری خیلی بهترمی شه وقتی رمان تمام می شه بچه ها تایه زمان بخصوصی فرصت دارن تاتشکرکنن وبعدرمان بوسیله مسئول بخش قفل می شه
یه پیشنهاد دیگم این که رمانهای که دراین بخش تایپشون تمام شده رو تویه پست تحت عنوان لیست رمانهای کامل شده بذارید که بچه ها هروقت خواستن اون روبخونن تواین لیست پیداکنن باتشکر
سلام مرجاني جان
ممنون از بذل توجه و پيگيري شما عزيز
بله عزيز همونطور كه محسن جان گفتند شيما چندباري درخواستشون رو به صورت خصوصي و در پروفايل بنده دادن كه بهشون توصيه كردم كه در دفتر مطرح كنن كه بنا به دلايلي اينكار رو انجام ندادن...به هرحال چون موضوع بحث جديد و جالب بود ...نخواستيم كه از ايده هاي جديد استقبال نشه...اما مهم ادامه اينطور جستارها هست نه تنها ايجادشون
عزيزجان به نوعي شما خودتون مسئول اين بخش هستيد صلاح ديد شما در اين مسئله براي ما حائز اهميت هست...
بله ظاهرا اين جستار از تالار ديگه وارد اين بخش شده چون هم كوتاه تر هست و هم قديمي تر
و عملا ايجاد اون از بخش ادبيات نبوده...ممنون از تذكرتون
حتما يكي از اونها به پيشنهاد خودتون پاك ميشه...
منتظر نظرات ارزشمندتون هستم هم در اين باب و هم در موارد مربوط به بخش داستان
خسته نباشه عزيز![]()
سلام سال نومبارک
من می خواستم برای تایپ رمان غزال اثرخانم طیبه امیرجهادی اجازه بگیرم همچنین یه پیشنهاد داشتم
چراکسی رو مسئول قفل رمانهای تایپ شده نمی کنید اینجوری خیلی بهترمی شه وقتی رمان تمام می شه بچه ها تایه زمان بخصوصی فرصت دارن تاتشکرکنن وبعدرمان بوسیله مسئول بخش قفل می شه
یه پیشنهاد دیگم این که رمانهای که دراین بخش تایپشون تمام شده رو تویه پست تحت عنوان لیست رمانهای کامل شده بذارید که بچه ها هروقت خواستن اون روبخونن تواین لیست پیداکنن باتشکر
سلام گلابتون و محسن جان
روز شما بخیر .
میخواستم رمان طناز را بگذارم .
امیدوارم که دوستانم خوششان بیاد .
رمان: طناز، نویسنده: مهرداد انتظاری، ناشر: فرادید نگار، تعداد صفحات: 208 صفحه.
سلام عزيزم
اين اطلاعيه جديد تالار هست خوندي گلم؟
http://www.www.www.iran-eng.ir/announcement.php?a=163
نظرت چيه؟![]()
خواهش میکنم عزیزم .قربون دستت مليسا جون زحمت كشيدي عزيزم
همه اينا تموم شده يا نيمه كاره هم داريم خانومي
سلام گلابتون جان من یه پیشنهاد داشتم که درباره رمانهایی هستش که درحال تایپ من یه مطلب جدید گذاشتم به همین عنوان ویه رمان جدید به نام غزاله اثرنصرت ا....بابایی امیدوارم تائیدکنی .
راستی گلابتون جان ممکنه دورمان چشمهایی بهرنگ عسل وغزال روپاک کنی من نمیدونستم بچه ها توسایت تایپ کردن وگذاشتن من ناراحت نمی شم اگه پاکشون کنی ممنون
عبدالغنی
سلام عبدالغني عزيز
خسته نباشي
عزيزجان در خصوص جستار جديدتون اجازه بديد محسن جان شب تشريف بيارن تا بررسي بشه گلم...اما درخصوص رمان جديدتون ...شما رماني در حال نوشتن نداريد اگه نداريد كه تاييدش كنم عزيز
باشه رمانهايي رو هم كه فرموديد حذفشون ميكنم...ممنون از اينكه متذكر شديد.
لطفتون مستدام![]()
سلام دوست عزیزسلام گلابتون جان من یه پیشنهاد داشتم که درباره رمانهایی هستش که درحال تایپ من یه مطلب جدید گذاشتم به همین عنوان ویه رمان جدید به نام غزاله اثرنصرت ا....بابایی امیدوارم تائیدکنی .
راستی گلابتون جان ممکنه دورمان چشمهایی بهرنگ عسل وغزال روپاک کنی من نمیدونستم بچه ها توسایت تایپ کردن وگذاشتن من ناراحت نمی شم اگه پاکشون کنی ممنون
عبدالغنی
سلام دوست عزیز
ممنون از تلاش و پشتکار شما در تالار داستان خسته نباشید
در مورد رمان جدیدتان تایید شد میتونید ادامه رمان را بگذارید
و در مورد رمانهای در حال ساخت من میخواستم عنوانش رو عوض کنم بگذارم نظرات و پیشنهادات در مورد رمانهای در جریان ساخت تا دوستان بتوانند نظرات ویا حتی گفتگوی در مورد رمانها دارند اینجا بگذارند در پناه خدا
سلام محسن جانسلام ملیسا جان
خسته نباشید دقیقا میشه بیشتر توضیح بدی اینکه چرا عنوانش آزادی باشه چه نوشته های باید گذاشته بشه و کدام تالار باید باشه
سلام ملیسا جانسلام محسن جان
ممنون دوست مهربان. شما هم خسته نباشید .
این عنوان کتابی هست که گردآورنده ی آن مسعود اسدی هست .
نوشته های دکتر شریعتی و افراد سرشناس را جمع آوری کرده است .
چند نمونه از نوشته های داخل کتاب را براتون اینجا میگذارم :
1- هر کجا آزادی هست ، آنجا میهن من است ، ولی آزادی خیلی زیاد هم مطلوب نیست ، هرچه زیادش بد است . ( آرتور شوپنهاور )
2- برای اینکه ما از بندگی همه آزاد گردیم ، باید همه بنده قانون باشیم . ( سیسرون )
3- راست گفته اند که آزادی گرانبهاست . آنقدر گران بهاست که باید جیره بندی شود . ( لنین )
و ...
نام کتاب : نکته های ناب آزادی ( کلمات قصار )
نویسنده : مسعود اسدی
ناشر : پروان
نمیدانم کجا باید قرار بدیم، شما نظر خاصی ندارید ؟
به نظر شما کجا بهتر هست ؟
همین داستان و حکایت خوب هست ؟
ممنون مامان مهربانم .مليسا جون به نظر من يه چيزي شبيه....فرياد اعتراض ....هست
اما به درد اونجام نميخوره...چون اونجا اكثرا شعر هست و تقريبا يه تم سياسي داره
پيشنهاد من ايجاد يك جستار جديد هست...
منتظر پيشنهاد محسن جان هم ميمونيم.
خسته نباشي عزيز مادر![]()
سلام ملیسا جان
واقعا باید نوشته های خوبی باشه
منم با نظر گلابتون موافقم باید یه جستار جدید باز بشه ولی عنوانش باید چیزی انتخاب بشه که معلوم بشه باید توی این جستار نثر گذاشته شود شعر نباشه چون شعر در این زمینه زیاد داریم اصلا همون نام کتاب فکر کنم عنوان خوبی باشه
جای اون هم میتونه توی تالار اصلی یا گفتگو و نقد ادبی باشه
سلام دوست گرامی...خسته نباشید...
میخواستم یه تاپیک در مورد شارل بودلر-اسکار وایلد بذارم...
اجازه دارم؟؟
مرسی
سلام دوست عزیز..مرسیسلام ستاره جان
فكر ميكنم دوتا از نامدارترين شاعران فرانسوي بودند كه در زمينه مكاتب ادبي سمبوليسم درسالهاي 1857 تا 1880 پيروان زيادي داشتند...
ممنونم عزيزجان ...ميتونيد در بخش مشاهير جهان اقدام به ثبت جستار بفرماييد.
موفق باشي گلم .![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
ادبیات حماسی چیست؟ | ادبیات | 0 | |
![]() |
دانلود سوالات کنکور ارشد زبان و ادبیات فارسی + پاسخنامه سال های ۹۵ تا ۱۴۰۳ | ادبیات | 8 | |
![]() |
تقدير و تشكر از زحمات مدیر پیشین تالار ادبیات | ادبیات | 2 | |
![]() |
مفهوم واژه مست در ادبیات پارسی | ادبیات | 1 | |
![]() |
عیدی به بچه های گل هنر و ادبیات | ادبیات | 1 |