دفتر مدیریت تالار ادبیات

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام به مدیریت عزیز
من در بخش داستان‌ها
سه تاپیک زدم

دو تاپیک به عنوان گم‌ورزی، نمی‌دونستم که باید تایید شه ابتدا
به همین دلیل، تاپیک اول که بخشی از داستان رو به عنوان پست اول ضمیمه کردم، پاک کنین، و تاپیکی رو که گفتم در مورد داستان حرف می‌زنیم، بزارین تا بعد داستان رو بزارم ( بعد از تایید )

همینطور تاپیک سومی هست به عنوان مارماهی
این تاپیک هم منتظر تاییدیه شماست، پس از تایید شدن، حتمن داستان رو قرار می‌دم

داستان کوتاه هستن

ممنونم

محـسن ز

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام به مدیریت عزیز
من در بخش داستان‌ها
سه تاپیک زدم

دو تاپیک به عنوان گم‌ورزی، نمی‌دونستم که باید تایید شه ابتدا
به همین دلیل، تاپیک اول که بخشی از داستان رو به عنوان پست اول ضمیمه کردم، پاک کنین، و تاپیکی رو که گفتم در مورد داستان حرف می‌زنیم، بزارین تا بعد داستان رو بزارم ( بعد از تایید )

همینطور تاپیک سومی هست به عنوان مارماهی
این تاپیک هم منتظر تاییدیه شماست، پس از تایید شدن، حتمن داستان رو قرار می‌دم

داستان کوتاه هستن

ممنونم
سلام جاوید عزیز
جستارهای شما تایید شد میتونی ادامه بدهی موفق باشی

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با سلام، در دو تاپیک زیر، دو داستان کوتاه رو می‌بینین
امیدوارم با حضورتون و نظر، انتقاد، و غیره خودتون، ما رو همراهی کنید

گُم‌وَرزی

مارماهی

---
آقا محسن، مامان گلاب، منتظر شما هم هستم، امیدوارم در این راه منو کمک کنین

Setayesh

مدیر تالار کتابخانه الکترونیکی
مدیر تالار
سلام محسن جان.
نه خسته.
نبینم بی گلابتون مونده باشی.
انشالله زودی برمیگرده.:w05:
غرض از مزاحمت:
میخواستم یه تاپیک بزنم واسه نوشته های خودم.
نمیدونم چرا نمیتونم با تاپیک دست نوشته ها ارتباط برقرار کنم.:w05:
ضمن اینکه نوشته هام ممکنه دنباله دار بشه نیاز دارم بینش فاصله ای نباشه.
بازم اگه توضیح خواستی بدم.
ممنون

محـسن ز

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام محسن جان.
نه خسته.
نبینم بی گلابتون مونده باشی.
انشالله زودی برمیگرده.:w05:
غرض از مزاحمت:
میخواستم یه تاپیک بزنم واسه نوشته های خودم.
نمیدونم چرا نمیتونم با تاپیک دست نوشته ها ارتباط برقرار کنم.:w05:
ضمن اینکه نوشته هام ممکنه دنباله دار بشه نیاز دارم بینش فاصله ای نباشه.
بازم اگه توضیح خواستی بدم.
ممنون
سلام ستایش جان
ممنون
اره دیگه چکار کنم خدا از زبونت بشنوه
این جوری که من فهمیدم شما میخواهید یه تایپیک اختصاصی داشته باشی برای دست نوشته هات اگه این جوری باشه دیگه اکثر کاربران میخوان این جور تایپیکی داشته باشن برای خودشان و مشکلات خاص خودش رو داره بذار برسی کنم ببینم چی میشه البته اگر هم بخواهی ایجاد کنی این چنین تایپیکی توی تالار اصلی نمیشه مثلا توی نقد و گفتگو امکانش هست منتظر جوابت هستم

Setayesh

مدیر تالار
سلام ستایش جان
ممنون
اره دیگه چکار کنم خدا از زبونت بشنوه
این جوری که من فهمیدم شما میخواهید یه تایپیک اختصاصی داشته باشی برای دست نوشته هات اگه این جوری باشه دیگه اکثر کاربران میخوان این جور تایپیکی داشته باشن برای خودشان و مشکلات خاص خودش رو داره بذار برسی کنم ببینم چی میشه البته اگر هم بخواهی ایجاد کنی این چنین تایپیکی توی تالار اصلی نمیشه مثلا توی نقد و گفتگو امکانش هست منتظر جوابت هستم

اره منظورم همینه!
محسن جان تالارش اصلا مهم نیست.
حالا شما بررسیو بکن.من خیلی عجله ندارم.

محـسن ز

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
اره منظورم همینه!
محسن جان تالارش اصلا مهم نیست.
حالا شما بررسیو بکن.من خیلی عجله ندارم.
ستایش جان تو تالار گفتگو و نقد ادبی میتونی جستار مورد نظر رو بذاری هروقت گذاشتی بگو تا برات تایید کنم موفق باشی

blue bee

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
می خواستم یه تاپیک با عنوان هر هفته یک کتاب رو بذارم،می دونم به احتمال زیاد اینجور تاپیک ها یعنی تاپیک هایی که کتاب معرفی می کنن باشن ولی یه جورایی می خوام شرایطی بذارم توش که بتونم اونجوری که می خوام کنترلش کنم
به هر صورت راهنماییتون خوشحالم میکنه
ممنون

محـسن ز

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام
می خواستم یه تاپیک با عنوان هر هفته یک کتاب رو بذارم،می دونم به احتمال زیاد اینجور تاپیک ها یعنی تاپیک هایی که کتاب معرفی می کنن باشن ولی یه جورایی می خوام شرایطی بذارم توش که بتونم اونجوری که می خوام کنترلش کنم
به هر صورت راهنماییتون خوشحالم میکنه
ممنون
سلام دوست عزیز
خیلی خوش امدید ببخشید دیر جواب دادم چون باشگاه یه چند روز مشکل داشت نتونستم جواب بدم تار نمای ذیل را ببینید اگه خواسته شما غیر از این هست بیشتر توضیح بدهید حتما بررسی خواهد شد
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=186927

عطر بارون

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خسته نباشید:gol::gol::gol:
میخوام یه تاپیک بزنم به اسم به نام زن... که در اون شعر و مطالب ادبی در مورد زن و جایگاه اون در جامعه مظلومیتش و....نوشته بشه سرچ کردم چیزی پیدا نکردم :redface:

محـسن ز

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام خسته نباشید:gol::gol::gol:
میخوام یه تاپیک بزنم به اسم به نام زن... که در اون شعر و مطالب ادبی در مورد زن و جایگاه اون در جامعه مظلومیتش و....نوشته بشه سرچ کردم چیزی پیدا نکردم :redface:
سلام دوست عزیز شماهم خسته نباشید :gol:
اگه واقعا این جستار ادامه پیدا خواهد کرد و اینقدر اشعار و مطالب اموزنده داشته باشد که دوستان از آن استفاده کنند میتوانید آنرا در تالار اشعار و صنایع شعری ایجاد کنید در اسرع وقت تایید خواهد شد موفق باشید

عطر بارون

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز شماهم خسته نباشید :gol:
اگه واقعا این جستار ادامه پیدا خواهد کرد و اینقدر اشعار و مطالب اموزنده داشته باشد که دوستان از آن استفاده کنند میتوانید آنرا در تالار اشعار و صنایع شعری ایجاد کنید در اسرع وقت تایید خواهد شد موفق باشید
مرسی ممنونم...سعی خودمو میکنم که ادامه پیدا کنه
امیدوارم استقبال بشه
:gol::gol::gol:

blue bee

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز
خیلی خوش امدید ببخشید دیر جواب دادم چون باشگاه یه چند روز مشکل داشت نتونستم جواب بدم تار نمای ذیل را ببینید اگه خواسته شما غیر از این هست بیشتر توضیح بدهید حتما بررسی خواهد شد
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=186927
سلام
اتفاقا این تاپیک رو قبلا دیدم،اما با اون چیزی که من میخوام فاصله داشت،می خوام یه تاپیک تقریبا حرفه ای در مورد کتاب بذارم و ضمن نقدش کمی از مطالبش رو هم که به نظرم می تونه جالب باشه و دیگران رو به خوندنش ترغیب کنه بنویسم،ضمنا سعیم اینه که کتاب هایی بذارم که ارزش خوندن رو داشته باشن و خودم هم قبلا حتما اون رو خونده باشم نه هر کتابی. ضمنا چون معرفی کتاب ها یک هفته ای هست بچه ها می تونن تو این مدت یا کتاب رو بخونن یا اینکه پیداش کنن.
اگه این دلایل قانع کننده هست که چه بهتر اگه نیست تا باز ادامه بدم!!از اینکه جواب دادین خیلی ممنونم

آخرین ویرایش:

محـسن ز

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام
اتفاقا این تاپیک رو قبلا دیدم،اما با اون چیزی که من میخوام فاصله داشت،می خوام یه تاپیک تقریبا حرفه ای در مورد کتاب بذارم و ضمن نقدش کمی از مطالبش رو هم که به نظرم می تونه جالب باشه و دیگران رو به خوندنش ترغیب کنه بنویسم،ضمنا سعیم اینه که کتاب هایی بذارم که ارزش خوندن رو داشته باشن و خودم هم قبلا حتما اون رو خونده باشم نه هر کتابی. ضمنا چون معرفی کتاب ها یک هفته ای هست بچه ها می تونن تو این مدت یا کتاب رو بخونن یا اینکه پیداش کنن.
اگه این دلایل قانع کننده هست که چه بهتر اگه نیست تا باز ادامه بدم!!از اینکه جواب دادین خیلی ممنونم
سلام دوست عزیز
توی تالار گفتگو و نقد ادبی میتوانید این جستار را ایجاد کنید با عنوان نقد و معرفی کتاب یا یک عنوان مناست تر امیدوارم که خودتان پشتیبانی کنید این جستار را موفق باشید

tired_poet

عضو جدید
کاربر ممتاز
از اونجایی که پست استارت تاپیک رو ابتدا توی word نوشته بودم، عینا همون رو اینجا منتقل میکنم.

نام تاپیک:
به تکمیل این شعر کمک کن (یک بیت یا مصراع به انتهای این شعر اضافه کن)
متن پست استارت:​
دوستان گلم.. هرکس یک مصراع یا بیت به انتهای شعر اضافه میکنه و نفر بعدی به انتهای افزوده قبلی یک مصراع جدید اضافه میکنه.
در غالب شعر اصراری نیست.. یعنی شما مجبور نیستید با قافیه نفر قبلی کار کنید.. اما اگر هم اینکار رو کردید ایرادی نداره. در نظر داشته باشید که در همه اینها آزادید ولی باید وزن رو در نظر داشته باشید. یعنی از وزن خارج نشید. چون اگه از وزن بیرون برید شعر انسجامش رو از دست میده. اگر هم شخص قبلی فقط یک مصراع اضافه کرده بود، شما باید زحمت بکشید و بیت رو کامل کنید.. یعنی مصراع دوم رو بذارید.. اما اگر آخرین بیت کامل بود، شما بیت جدید رو شروع کنید و یک مصراع یا یک بیت کامل اضافه کنید.
اگر خواستید در غالب مثنوی بیتی رو اضافه کنید در نظر داشته باشید که باید در هر دو مصراع قافیه داشته باشید. اما اگر خواستید با قافیه نفر قبلی کار کنید فقط باید در مصراع دوم قافیه بگذارید. اگر هیچ کدوم رو نتونستید انجام بدید، دو مصراع با قافیه های متفاوت (یک بیت بدون قافیه) بنویسید و درین صورت نفر بعدی باید با قافیه مصراع دوم شما یک بیت بنویسه تا ایراد صناعی ایجاد نشه.. اگر هم نتونست با قافیه شما یک بیت بنویسه، فقط یک مصراع بذاره، تا نفر بعدی وظیفه نوشتن مصراع حاوی قافیه رو داشته باشه. هر جا هم کسی کمکی خواست (اصلاح.. ویراستاری.. ادیت.. نظر) من در خدمتم. در نهایت شعری که حاصل میشه، شعریه که توسط ده ها شاعر با عقاید مختلف نوشته شده و این باید واقعا جالب و خوندنی باشه. اگر اونطوری که باید بشه شد، آخر یه کتابم چاپش میکنم و اسم همه کسانی که در شعر شریک بودن رو با شماره بیت یا مصراعشون قید میکنم.
ضمنا وقتی احساس کردیم که یک شعر کامل شده و دیگه جای افزودن نداره، نفر بعدی یه بیت جدید میذاره و تکمیل شعر بعدی رو با وزن جدید شروع میکنیم. دوستان حتما میدونید که حتما باید از تراوشات ذهنی خودتون استفاده کنید.
بریم ببینیم چی میشه. با اجازتون اولین ابیات رو خودم میذارم: (در بحر مفاعلن فعلاتن مفاعلن فاعل)

کنار خاطره هایت، ببین چه تنهایم
فقط بخواه.. به پای برهنه می آیم
فقط بگو که لبم را دوباره می بوسی
ببین ز شوق سرم را به ابر می سایم

این دقیقا همون چیزی بود که ارسال کردم.. حالا نظرتون چیه؟

CHATR be DAST

عضو جدید
درود و آرزوی دوری از هر خستگی و درماندگی

چند نظر یا همان پیشنهاد

1) لیستی از تاپیک های موجود در تالار ادبیات ( در جهت سهولت کار کاربران ) تهیه کنید
2) تاپیک های مهم شده بسیار است و بخش بسیاری از هر صفحه را اشغال میکند
تاپیک های مهم کمتر باشد نیک تر است
( مثلا تاپیک های : دست نوشته ، مشاعره ، زیر آسمان باشگاه ، خاطرات دوران دانشجویی ، مناجات نامه ...)
نیاز به مهم بودنشان نیست
اگر کاربران طالب این تاپیک ها باشند ، خودشان در صدر قرار میگیرند

3 ) در تالار تاپیک های مشابه وجود دارد و یا تاپیک های بی ربط با موضوع تالارها
که میتوان با ادغام و نیز حذف کردن ، صفحه هات را سبک تر کرد

سپاس از توجه شما

Setayesh

مدیر تالار
سلام

سلام
ببخشید که من دخالت میکنم اما به نظرتون بهتر نیست که امکانش باشه بچه های دیگه هم بتونن در مورد کتاب صحبت کنن. یعنی یه فرصتی داده بشه همه بخونن و بعد در موردش صحبت کنیم؟
یا اینکه کتاب هفته رو بنا به درخواست و با رای اکثریت بچه ها انتخاب کنیم؟

محـسن ز

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
از اونجایی که پست استارت تاپیک رو ابتدا توی word نوشته بودم، عینا همون رو اینجا منتقل میکنم.

نام تاپیک:
به تکمیل این شعر کمک کن (یک بیت یا مصراع به انتهای این شعر اضافه کن)
متن پست استارت:​
دوستان گلم.. هرکس یک مصراع یا بیت به انتهای شعر اضافه میکنه و نفر بعدی به انتهای افزوده قبلی یک مصراع جدید اضافه میکنه.
در غالب شعر اصراری نیست.. یعنی شما مجبور نیستید با قافیه نفر قبلی کار کنید.. اما اگر هم اینکار رو کردید ایرادی نداره. در نظر داشته باشید که در همه اینها آزادید ولی باید وزن رو در نظر داشته باشید. یعنی از وزن خارج نشید. چون اگه از وزن بیرون برید شعر انسجامش رو از دست میده. اگر هم شخص قبلی فقط یک مصراع اضافه کرده بود، شما باید زحمت بکشید و بیت رو کامل کنید.. یعنی مصراع دوم رو بذارید.. اما اگر آخرین بیت کامل بود، شما بیت جدید رو شروع کنید و یک مصراع یا یک بیت کامل اضافه کنید.
اگر خواستید در غالب مثنوی بیتی رو اضافه کنید در نظر داشته باشید که باید در هر دو مصراع قافیه داشته باشید. اما اگر خواستید با قافیه نفر قبلی کار کنید فقط باید در مصراع دوم قافیه بگذارید. اگر هیچ کدوم رو نتونستید انجام بدید، دو مصراع با قافیه های متفاوت (یک بیت بدون قافیه) بنویسید و درین صورت نفر بعدی باید با قافیه مصراع دوم شما یک بیت بنویسه تا ایراد صناعی ایجاد نشه.. اگر هم نتونست با قافیه شما یک بیت بنویسه، فقط یک مصراع بذاره، تا نفر بعدی وظیفه نوشتن مصراع حاوی قافیه رو داشته باشه. هر جا هم کسی کمکی خواست (اصلاح.. ویراستاری.. ادیت.. نظر) من در خدمتم. در نهایت شعری که حاصل میشه، شعریه که توسط ده ها شاعر با عقاید مختلف نوشته شده و این باید واقعا جالب و خوندنی باشه. اگر اونطوری که باید بشه شد، آخر یه کتابم چاپش میکنم و اسم همه کسانی که در شعر شریک بودن رو با شماره بیت یا مصراعشون قید میکنم.
ضمنا وقتی احساس کردیم که یک شعر کامل شده و دیگه جای افزودن نداره، نفر بعدی یه بیت جدید میذاره و تکمیل شعر بعدی رو با وزن جدید شروع میکنیم. دوستان حتما میدونید که حتما باید از تراوشات ذهنی خودتون استفاده کنید.
بریم ببینیم چی میشه. با اجازتون اولین ابیات رو خودم میذارم: (در بحر مفاعلن فعلاتن مفاعلن فاعل)

کنار خاطره هایت، ببین چه تنهایم
فقط بخواه.. به پای برهنه می آیم
فقط بگو که لبم را دوباره می بوسی
ببین ز شوق سرم را به ابر می سایم

این دقیقا همون چیزی بود که ارسال کردم.. حالا نظرتون چیه؟
سلام دوست عزیز
جستار شما تایید شد ولی چون موضوع آن با اشعار و صنایع شعری ربط داشت به تالار اشعار انتقال یافت با توفیق روز افزون شما و پوزش از اینکه دیر رسیدگی شد

محـسن ز

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
درود و آرزوی دوری از هر خستگی و درماندگی

چند نظر یا همان پیشنهاد

1) لیستی از تاپیک های موجود در تالار ادبیات ( در جهت سهولت کار کاربران ) تهیه کنید
2) تاپیک های مهم شده بسیار است و بخش بسیاری از هر صفحه را اشغال میکند
تاپیک های مهم کمتر باشد نیک تر است
( مثلا تاپیک های : دست نوشته ، مشاعره ، زیر آسمان باشگاه ، خاطرات دوران دانشجویی ، مناجات نامه ...)
نیاز به مهم بودنشان نیست
اگر کاربران طالب این تاپیک ها باشند ، خودشان در صدر قرار میگیرند

3 ) در تالار تاپیک های مشابه وجود دارد و یا تاپیک های بی ربط با موضوع تالارها
که میتوان با ادغام و نیز حذف کردن ، صفحه هات را سبک تر کرد

سپاس از توجه شما
سلام دوست عزیز خیلی خوش آمدید وسپاس فراوان از ارزوی زیبایتان
1:ایده بسیار خوبی است ولی مستلزم صرف وقت زیادی است البته جستار های پر طرفدار همیشه در صفحه اول قابل رویت هست ما اینکار رو با همکاری کاربران فعال داستان دربخش داستان انجام دادیم و رمانهای تمام شده رادر یه جستار مهم جمع اوری کردیم ولی دسته بندی دیگر جستار های تالار را بر چه اساسی باید انجام داد طرفداران زیاد .. محتوای جستار..
ارسالهای متعدد بر چه اساس و قانونی ؟
2:در این مورد با شما موافقم ایده خوبی است البته نظر گلابتون عزیز هم شرط است منتظر نظر ایشان خواهیم ماند
3: ادغام کردن جستار ها گا ها با مشکل روبه رو شده چون بعضی از کاربران عزیز وقتی جستارشان و یا حتی یک شعر از انها انتقال پیدا می کند شکایت کرده اند در بعضی مواقع البته ما همیشه سعی بر این داشته ایم که جستار های با موضوع متفاوت باشند اگر این جستار های هم موضوع را معرفی کنید خیلی خوب هست
در مورد جستار های بی محتوا همیشه سعی شده حذف شوند
ممنون از حضور شما بازم منتظر نظرات سازنده شما هستیم نه تنها شما بلکه همه دوستان عزیز
موفق باشید

tired_poet

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز
جستار شما تایید شد ولی چون موضوع آن با اشعار و صنایع شعری ربط داشت به تالار اشعار انتقال یافت با توفیق روز افزون شما و پوزش از اینکه دیر رسیدگی شد
نه خواهش میکنم..
اوه.. پس اینطور.. البته توضیحاتی که من دادم فقط برای این بود که دوستانی که اطلاع زیادی از غالب های شعری ندارن هم بتونن در تکمیل شعر شرکت کنن.. وگرنه واقعا با صنایع شعری ارتباط خاصی نداشت.
اما به هر حال ممنون.. خیلی لطف کردید..:gol:

blue bee

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
ببخشید که من دخالت میکنم اما به نظرتون بهتر نیست که امکانش باشه بچه های دیگه هم بتونن در مورد کتاب صحبت کنن. یعنی یه فرصتی داده بشه همه بخونن و بعد در موردش صحبت کنیم؟
یا اینکه کتاب هفته رو بنا به درخواست و با رای اکثریت بچه ها انتخاب کنیم؟
سلام
راستش می خواستم تاپیک بزارم ولی فکر کردم که آیا بچه ها از این کار خوششون میاد و پشتیبانی می کنن یا نه و...ترسیدم که... و مدتی بی خیال شدم! ولی تو بعضی تاپیک ها نوشته هایی از دوستان دیدم که مایلم کرد این کار رو انجام بدم.
احتمالا به زودی شروع می کنم و امیدوارم با هم ادامه بدیم...
با حرفتون تا حدودی موافقم و نتیجش بمونه برای وقتی که استارت زدیم

blue bee

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید باز مزاحم شدم
دو روز پیش تاپیک زدم ولی اثری ازش نیست و ظاهرا تایید نشده؛ممنون میشم اطلاعاتی بدین

گلابتون

مدیر بازنشسته
ببخشید باز مزاحم شدم
دو روز پیش تاپیک زدم ولی اثری ازش نیست و ظاهرا تایید نشده؛ممنون میشم اطلاعاتی بدین

سلام زوينا جان...
خواهش ميكنم عزيز شما بايد پوزش ما رو پذيرا باشيد..
بنده زياد در جريان صحبت شما با محسن جان نبودم..
الان كه پست شما رو خوندم متوجه شدم...عزيزجان جستار شما تاييد شد ...خيلي از طرح زيباتون ممنونم :w27:
در ضمن با پيشنهاد ستايش جون كاملا موافقم...بد نيست هفته ايي يك كتاب رو براي خوندن دوستان در نظر بگيريم و بعد از اينكه همگي اون رو مطالعه كردن به نقد و بررسي بگذاريمش...:gol:

blue bee

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام زوينا جان...
خواهش ميكنم عزيز شما بايد پوزش ما رو پذيرا باشيد..
بنده زياد در جريان صحبت شما با محسن جان نبودم..
الان كه پست شما رو خوندم متوجه شدم...عزيزجان جستار شما تاييد شد ...خيلي از طرح زيباتون ممنونم :w27:
در ضمن با پيشنهاد ستايش جون كاملا موافقم...بد نيست هفته ايي يك كتاب رو براي خوندن دوستان در نظر بگيريم و بعد از اينكه همگي اون رو مطالعه كردن به نقد و بررسي بگذاريمش...:gol:
از لطفتون خیلی ممنون
خیلی هم از این ایده استقال می کنم ولی این کاملا به رای دوستان برمی گرده و میزان توجه و حمایتشون از این طرح ،این تاپیک متعلق به من نیست و دوست دارم به کمک شما و بقیه کامل بشه و بتونیم چیزایی از همدیگه یاد بگیریم ؛ من سعی میکنم کار رو ادامه بدم والبته منتظر عکس العمل و کمک و ادامه توسط دوستان.
... و مسلما تابع نظر دوستان...

عطر بارون

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلاااااااااااااام
خشته نباشین
بازم مزاحم شدم :دی
من یه پیشنهاد دارم به نظرم مسابقه شعر نویسی یا جملات ادبی بزارین و هر هفته موضوعشو مشخص کنین و به بهترین جایزه بدین
نظرتون چیه؟:redface:
:gol::gol::gol:

CHATR be DAST

عضو جدید
درود :gol:
" نوشته ها خون های نویسنده اند " نیچه
دستی اگر از برای قلمی می رود
آن دست مقدس است
زیرا
اندیشه ای را از گذر واژه ها
عیان می سازد
،
خواستم تا مقدس دست هایی
که قلب هایی را به تصویر میکشند
به تبرک نگاه هایی زیباجوی اورم
،
از همین مقصود
آغاز گر جستاری گشتم
" از دل تا قلم "
باشد که در تایید شما آید :gol:

گلابتون

مدیر بازنشسته
از لطفتون خیلی ممنون
خیلی هم از این ایده استقال می کنم ولی این کاملا به رای دوستان برمی گرده و میزان توجه و حمایتشون از این طرح ،این تاپیک متعلق به من نیست و دوست دارم به کمک شما و بقیه کامل بشه و بتونیم چیزایی از همدیگه یاد بگیریم ؛ من سعی میکنم کار رو ادامه بدم والبته منتظر عکس العمل و کمک و ادامه توسط دوستان.
... و مسلما تابع نظر دوستان...

خواهش ميكنم عزيز
ما هم از حضور گرم شما در تالار ادبيات سپاسگزاريم خسته نباشيد.
زوينا جان هميشه بايد حركت كرد و زياد به حضور ديگران دل نبست وقتي كار گرم بشه خودبخود دوستان هم حضورشون مشهود خواهد شد....پس از تو حركت از خدا بركت...بسم الله عزيز

من پيشنهاد ميكنم چندتا كتاب از چند نويسنده معروف رو در نظر بگيريد و هربار از يك منظر مثلا يه سر كتابهاي فلسفي و عرفاني معرفي كنيد و هفته بعد رمان..هفته بعد علمي تخيلي ...
بعد نظرسنجي ميكنيم وقتي كتاب مورد نظر پسنديده شد اونوقت به مقدار و حجم كتاب به دوستان فرصت مطالعه بدهيد...و در يك روز مقرر همه جمع شوند و نقد و گفتگويي در خصوص مطالب كتاب داشته باشيم...
من خودم از الان منتظرم...چون عاشق كتاب و كتابخواني هستم.
:w27: