دفتر مدیریت تالار ادبیات

گلابتون

مدیر بازنشسته
سلاااااااااااااام
خشته نباشین
بازم مزاحم شدم :دی
من یه پیشنهاد دارم به نظرم مسابقه شعر نویسی یا جملات ادبی بزارین و هر هفته موضوعشو مشخص کنین و به بهترین جایزه بدین
نظرتون چیه؟:redface:
:gol::gol::gol:

سلام عزيزم
قربونت برم ممنون از پيشنهادت خانومي
اما بايد يه مطلبي رو خدمتتون بگم بعد بازم منتظر نظرتون ميمونم گلم.
موضوع اينه كه اكثر دوستان كه در تالار ادبيات حضور دارند بر اساس ذوق و قريحه ادبيشون هست كه تشريف ميارن و ما رو سرفراز ميكنن...اما عموما دوستان در رشته هاي مختلف مهندسي تبحر دارند و جز تعداد انگشت شماري از دوستان اكثر چيزي از خودشون براي نوشتن ندارند...:w05:
اما بازم پيشنهاد قشنگي داديد ضمن اينكه اينجا ...در جستارهاي ...چكيده هاي قلم...و براي من نوشتي براي تو نوشتم ..و سرزمين روياها...دوستان از نوشته هاي خودشون بهره ميگيرند
كه دوتاي اولي شعر هست و آخري نثر نويسي...اما به شكل مسابقه نيست...

بازم منتظر نظر شما و ديگر دوستان هستم...خوشحالم از حضور قشنگت عزيزدلم.:w27:

گلابتون

مدیر بازنشسته
درود :gol:
" نوشته ها خون های نویسنده اند " نیچه
دستی اگر از برای قلمی می رود
آن دست مقدس است
زیرا
اندیشه ای را از گذر واژه ها
عیان می سازد
،
خواستم تا مقدس دست هایی
که قلب هایی را به تصویر میکشند
به تبرک نگاه هایی زیباجوی اورم
،
از همین مقصود
آغاز گر جستاری گشتم
" از دل تا قلم "
باشد که در تایید شما آید :gol:

مقدمتون گرامي دوست عزيز...خيلي خيلي به جمع ما خوش اومديد...
و خيلي خوشحالم كه در اولين قدم رعايت قوانين تالار رو فرموديد...سربلند باشيد عزيز:w27:

تا جايي كه متوجه شدم منظورتون ايجاد جستاري براي نوشته ها و يا اشعار شخصي دوستان هست...بايد به عرض برسونم كه چندين جستار در اين تالار در اين خصوص داريم...مثل براي من نوشتي براي تو نوشتم...چكيده هاي قلم...سرزمين روياها...كه دوتاي اولي شعر نويسي هست و آخري نثرنويسي...
اما اگر مد نظر شما مطلب و موضوعي ديگر هست ..كماكان در خدمتگزاري آماده ايم...:redface::gol:

عطر بارون

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام عزيزم
قربونت برم ممنون از پيشنهادت خانومي
اما بايد يه مطلبي رو خدمتتون بگم بعد بازم منتظر نظرتون ميمونم گلم.
موضوع اينه كه اكثر دوستان كه در تالار ادبيات حضور دارند بر اساس ذوق و قريحه ادبيشون هست كه تشريف ميارن و ما رو سرفراز ميكنن...اما عموما دوستان در رشته هاي مختلف مهندسي تبحر دارند و جز تعداد انگشت شماري از دوستان اكثر چيزي از خودشون براي نوشتن ندارند...:w05:
اما بازم پيشنهاد قشنگي داديد ضمن اينكه اينجا ...در جستارهاي ...چكيده هاي قلم...و براي من نوشتي براي تو نوشتم ..و سرزمين روياها...دوستان از نوشته هاي خودشون بهره ميگيرند
كه دوتاي اولي شعر هست و آخري نثر نويسي...اما به شكل مسابقه نيست...
بازم منتظر نظر شما و ديگر دوستان هستم...خوشحالم از حضور قشنگت عزيزدلم.:w27:
میسی از توضیحتتون ممنونم
حرفتونو قبول دارم :w16:
از اینکه جوابمو داداین ممنونم
:gol::gol::gol:

CHATR be DAST

عضو جدید
مقدمتون گرامي دوست عزيز...خيلي خيلي به جمع ما خوش اومديد...
و خيلي خوشحالم كه در اولين قدم رعايت قوانين تالار رو فرموديد...سربلند باشيد عزيز:w27:

تا جايي كه متوجه شدم منظورتون ايجاد جستاري براي نوشته ها و يا اشعار شخصي دوستان هست...بايد به عرض برسونم كه چندين جستار در اين تالار در اين خصوص داريم...مثل براي من نوشتي براي تو نوشتم...چكيده هاي قلم...سرزمين روياها...كه دوتاي اولي شعر نويسي هست و آخري نثرنويسي...
اما اگر مد نظر شما مطلب و موضوعي ديگر هست ..كماكان در خدمتگزاري آماده ايم...:redface::gol:

سپاس مهربانی شما را :gol:
از دل تا قلم ، جستاری است که یادگاری من خواهد بود
از برای دوستان این دیار
نوشته های خویش را متمرکز در این جستار خواهم کرد
و نگاشته های دوستان نیز میتواند کمک کند به من تا ضعف های خویش را بشناسم
،
حال هرچه خود صلاح می دانید
سپاس :gol:

محـسن ز

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
اواااااااااااااا

بچه ها چرا من تاحالا اینجا اسپم نکردم؟

سایه جون نظر شما چیه؟
به به چشم روشن یه بار دیگه ایجواسپم کنی یه دعایی میکنم که تمام کرپو ا خونتون از تو کت ناسار بیفتن ورجونت بعد چند وقت ایجوپیدات میشه همچی حرفای باد بزنی

atousa_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
به به چشم روشن یه بار دیگه ایجواسپم کنی یه دعایی میکنم که تمام کرپو ا خونتون از تو کت ناسار بیفتن ورجونت بعد چند وقت ایجوپیدات میشه همچی حرفای باد بزنی
منو ا کرپو نترسون

مَ خودم ا تو کوره های محله ی 24 آذر کرپو ا تو کت در می کردم

عطر بارون

عضو جدید
کاربر ممتاز

منو ا کرپو نترسون

مَ خودم ا تو کوره های محله ی 24 آذر کرپو ا تو کت در می کردم
:surprised::eek::surprised::eek::surprised:
میشه برام ترجه کنین؟!:D:redface:

گلابتون

مدیر بازنشسته
اواااااااااااااا

بچه ها چرا من تاحالا اینجا اسپم نکردم؟

سایه جون نظر شما چیه؟

بببببببه بببببببببه

چشم و دلم روشن اينجا و اسپم همين ديگه مونده بود

نظر منفيم اصلا مثبت نميشه....

E . H . S . A . N

مدیر تالار مهندسی معماری مدیر تالار هنـــــر
مدیر تالار
اخذ مجوز

اخذ مجوز

:gol:با عرض سلام و احترام؛
من میخواستم یک مطلب در رابطه با شهرهای ادبی جهان ،بذارم.
منتظر چراغ سبز شما میمونیم.
مرسی.
.
.
.
.
.
.
.

گلابتون

مدیر بازنشسته
:gol:با عرض سلام و احترام؛
من میخواستم یک مطلب در رابطه با شهرهای ادبی جهان ،بذارم.
منتظر چراغ سبز شما میمونیم.
مرسی.
.
.
.
.
.
.
.

سلام احسان جان
ممنونم كه براي قوانين تالار احترام قائل بوديد. سپاس

محبت ميكنيد...براي ايده جديد و زيباتون توضيح بيشتري براي دوستان بفرماييد.:gol:

E . H . S . A . N

مدیر تالار
توضیح نامه

توضیح نامه

سلام احسان جان
ممنونم كه براي قوانين تالار احترام قائل بوديد. سپاس

محبت ميكنيد...براي ايده جديد و زيباتون توضيح بيشتري براي دوستان بفرماييد.:gol:

:gol:مرسی گلابتون جون عزیز ؛:gol:
مگه میشه که آدم با مدیریت مدیر کار بلد و لایقی مثل شما :book:،به قوانین احترام نذاره؟؟؟

خب راستش من یه فایل کوچولو دارم از برترین شهرهای ادبی جهان که توی اون 10 شهر رو ،مختصر معرفی کرده با معرفی مختصری از نویسنده هاشون.
حجم این فایل با عکسهاش فکر کنم دو تا پست بشه.
واسه اولین فعالیت در تالار ادبیات(در معیت شما) فکر کنم خوب باشه.
درود و دو صد بدرود
:gol:

گلابتون

مدیر بازنشسته
واه واه واه چه خوشگلم كرده خودشووو ...بلا...

:gol:مرسی گلابتون جون عزیز ؛:gol:
مگه میشه که آدم با مدیریت مدیر کار بلد و لایقی مثل شما :book:،به قوانین احترام نذاره؟؟؟

خب راستش من یه فایل کوچولو دارم از برترین شهرهای ادبی جهان که توی اون 10 شهر رو ،مختصر معرفی کرده با معرفی مختصری از نویسنده هاشون.
حجم این فایل با عکسهاش فکر کنم دو تا پست بشه.
واسه اولین فعالیت در تالار ادبیات(در معیت شما) فکر کنم خوب باشه.
درود و دو صد بدرود

خيلي خيلي ممنونم احسان جان شما لطف داريد..اميدوارم لايق محبتهاي شما باشم.:redface::gol:

بله مطلب خوب و مفيدي بايد باشه...با اجازه محسن جان ...من تاپيك شما رو تاييد ميكنم...اميدوارم ايشونم نظرشون مساعد باشه.:gol:
فكرميكنم تالار گفتگوهاي ادبي مكان مناسبي براي اين تاپيك باشه..
اما پيشنهاد ميكنم سعي كنيد به مطالبش خودتون يا ديگردوستان هم بيافزاييد...البته اگه امكانش براتون باشه...:gol:

موفق باشيد عزيز.:w27:

محـسن ز

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
واه واه واه چه خوشگلم كرده خودشووو ...بلا...

خيلي خيلي ممنونم احسان جان شما لطف داريد..اميدوارم لايق محبتهاي شما باشم.:redface::gol:

بله مطلب خوب و مفيدي بايد باشه...با اجازه محسن جان ...من تاپيك شما رو تاييد ميكنم...اميدوارم ايشونم نظرشون مساعد باشه.:gol:
فكرميكنم تالار گفتگوهاي ادبي مكان مناسبي براي اين تاپيك باشه..
اما پيشنهاد ميكنم سعي كنيد به مطالبش خودتون يا ديگردوستان هم بيافزاييد...البته اگه امكانش براتون باشه...:gol:

موفق باشيد عزيز.:w27:
آنجا که عقاب پر بریزد
از پشه لاغری چه خیزد :gol:

E . H . S . A . N

مدیر تالار
درخواستیه

درخواستیه

:gol:با عرض سلام و احترام به حضور مدیران مدبر تالار ادبیات و الباقی دوستان ادیب و دانشمند؛
اینجانب احسان (غفرالله ذنوبه و زید توفیقاته) از آن آستان مقدس فردوس مکان،درخواست تایید یک تاپیک جدید را مینمایم و پشاپیش خیل سپاسگزاری های خویش را بابت مهر تایید ،بر آن جانب،گسیل میدارم.(woooooooooow)
موضوع : کتابچه یا کتاب نکته های کوچک زندگی-اثر خامه ی الحاج خواجه اچ-جکسون براون.

العبد المذنب-احسان :gol:

پانوشت :
یک سوال :آخه کسی نیست به من بگه که چرا هر وقت میام تالار ادبیات،جو 749 سال پیش ایران، من رو میگیره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
.
.

محـسن ز

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
:gol:با عرض سلام و احترام به حضور مدیران مدبر تالار ادبیات و الباقی دوستان ادیب و دانشمند؛
اینجانب احسان (غفرالله ذنوبه و زید توفیقاته) از آن آستان مقدس فردوس مکان،درخواست تایید یک تاپیک جدید را مینمایم و پشاپیش خیل سپاسگزاری های خویش را بابت مهر تایید ،بر آن جانب،گسیل میدارم.(woooooooooow)
موضوع : کتابچه یا کتاب نکته های کوچک زندگی-اثر خامه ی الحاج خواجه اچ-جکسون براون.

العبد المذنب-احسان :gol:

پانوشت :
یک سوال :آخه کسی نیست به من بگه که چرا هر وقت میام تالار ادبیات،جو 749 سال پیش ایران، من رو میگیره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
.
.

سلام احسان
من که نگرفتم چی میخوای ....جستارت رو بذار توی مشاهیر ببینم چیه... ایشالا تایید میشه
فکر کنم یه چیزایی رو ازش خوندم
احتمالاتحت تاثیر همین پانوشت قرار گرفتی

E . H . S . A . N

مدیر تالار
پاسخنامه

پاسخنامه

سلام احسان
من که نگرفتم چی میخوای ....جستارت رو بذار توی مشاهیر ببینم چیه... ایشالا تایید میشه
فکر کنم یه چیزایی رو ازش خوندم

:gol:علیک سلام محسن جان عزیز،جانا خوشحالمون کردی.
خیلی کتاب جالبیه ،فکر کنم 5454898754 بار خوندمش،گفتم حیفه بقیه بر و بچ ازش استفاده نکنن.
به روی چشم،در اولین فرصت میزارم که رویتش کنی.
.

راستش منم چیزی از جوابتون ،دستگیرم نشد !!!!!!!!!!!!

در هر صورت مرسی.
ال دعا:gol:

m_janitabar

عضو جدید
سلام.من یه تاپیک در بخش صنایع شعری ایجاد کردم بدونه اینکه اول این بخش رو بخونم و اطلاع بدم.البته الان نادم و شرمنده ام....
در اواسط ایجاد تاپیک دستم خورد به اینتر و تاپیک ارسال شد:S
می خواستم اگه امکانش هست تایید نشه تا من دوباره به صورت کامل ویرایشش کنم و ضمن کسب اجازه از شما ارسالش کنم.
ممنونم.
برقرار باشید و پاینده

محـسن ز

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام.من یه تاپیک در بخش صنایع شعری ایجاد کردم بدونه اینکه اول این بخش رو بخونم و اطلاع بدم.البته الان نادم و شرمنده ام....
در اواسط ایجاد تاپیک دستم خورد به اینتر و تاپیک ارسال شد:S
می خواستم اگه امکانش هست تایید نشه تا من دوباره به صورت کامل ویرایشش کنم و ضمن کسب اجازه از شما ارسالش کنم.
ممنونم.
برقرار باشید و پاینده
سلام دوست عزیز
خیلی خوش امدید
اگر منظور شما جستار آقا سلام است به اشعار عاشورایی و انتظار منتقل شد به دلیل هم سو بودن با این اشعار
حالا اگر بازم میخواهید که حذف ویا ویرایش شود بگویید
موفق باشید

آخرین ویرایش:

m_janitabar

عضو جدید
سلام دوست عزیز
خیلی خوش امدید
اگر منظور شما جستار آقا سلام است به اشعار عاشورایی و انتظار منتقل شد به دلیل هم سو بودن با این اشعار
حالا اگر بازم میخواهید که حذف ویا ویرایش شود شود بگویید
موفق باشید
سلام دوست من!
ممنونم از لطف بی نهایت شما!:gol::gol::gol:

محـسن ز

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام به دوستان عزیز و مهربونم .

گلابتون و محسن جان به شما هم خدا قوت میگم .

سلام ملیسا جان
ممنون خیلی لطف دارید
ما که هرچه زحمت هست توی تالار داستان هست به گردن شما انداختیم جا داره به شما خدا قوت بگم

گلابتون

مدیر بازنشسته
سلام به دوستان عزیز و مهربونم .

گلابتون و محسن جان به شما هم خدا قوت میگم .

قربونت برم عسلم...ممنون بابت همه زحمتايي كه جاي مامان هم ميكشي....دوستت دارم خانومم...:heart::redface::gol:
همينجا ازمحسن جان هم بخاطر تمام زحمات بي دريغيش تشكر ميكنم...خدا قوت محسن جان

دوستان با اجازه شما من تا مدتي در خدمتتون نيستم...اميدوارم كه هميشه شاد و سلامت باشيد...نگران هم نباشيد ميرم مسافرت يه آب و هوايي تازه كنم...زودي برميگردم...بچه هاي خوبي باشيد به حرفهاي محسن هم گوش كنيد ...نيام ببينم ازتون گله داره هااااا....آبروداري كنيد مادرجان....قربون تك تك تون برم...خيلي مراقب خودتون باشيد. همگيتون رو دوست دارم...
:w27:

ELLY775

عضو جدید
سلام منم اومدم فقط به مامان گلاب واقا محسن خسته نباشید بگم این هم تقدیم به مامان گلاب

بسیار ســـــــفر باید تا پخته شود خــــــــامی
صوفی نشـــــــــــود صافی تا درنکشد جامی

گـــــــر پیر مناجاتست ور رند خـــــــــراباتی
هر کس قلمی رفته‌ست بر وی به سرانجامی

فـــــــردا کـــــه خلایق را دیوان جزا باشـــــد
هـــــــر کس عملی دارد من گوش به انعامی

آخرین ویرایش: