جاش تو بهشته مطمئنم
این هم یکجور شهید حساب میشه
شهیدی که برای زنده نگهداشتن عدالت جونشو از دست داده.....
چه ربطی به شهرداری داره؟ من هیچ آشنایی در هیچ شهرداری ندارم جنوبی هم نیستم ولی خب سد معبر میشه پاتوق میشه،مزاحمت و تنه زدن ودخترها میدونن چی میگم واز طرفی مغازه دارهمسایه شاکی میشه که چرا اطراف مغازه م بساط پهن کردن و .... خودتم خوب میدونی از طرف دیگه بساطی ها هیچ مالیات و ... نمیدن و قبضی پرداخت نمیکنن آب و برق و کرایه مغازه و عوارض شهری و.... کلی ازین پولها که به بهونه مختلف باید پرداخت از اونور مشتری جذب میکنن چه دستفروشی بوده؟ چه جوازی برای چه محلی میخواسته؟
حالا جواز نداده و ... نمیشه گفت واقعا چرا؟ مشکل مالی رو همه داریم اعصاب منم خرده منم بیکار شدم خودمو نمیسوزونم که مشکل بقیه رو بیشتر کنم اینکه نشد کار هرکی بره رو خودش بنزین لیتری خداتومن بریزه که حرفش پیش بره
باید بری واسه کسیکه اختلاس کرده و آقازاده ها دستت درد نکنه بنویسی
باید واسه باعث و بانی این وضع بنویسی که برا منافع جناحی خودش و لاپوشونی کارهای هم مسلکی هاش زندگی رو تنگ کرده و اصلا نمیاد این مطالبو ببینه مغزش داغ کنه
نویسنده ی اصلی این مطلب اگه نوشته ی منو میبینی جواب بده ،پیشنهادت واسه امثال ما اینه که بنزین بردارم خودمو آتیش بزنم؟ طرف یه اشتباهی کرده الان خرج آمبولانس و پزشک و کفن و دفن و مرده شور و سوم و هفت و.....انداخته سر خانواده ش از روی یک لحظه دیوانگی ،پس آیا تولید کننده ها باید شهر آتیش بزنن؟
جاش تو بهشته مطمئنم
خودکشی راهش نیست بله!. ولی واقعاً شهرداری کارش بی ایراده؟. خب یه سرپناهی بهشون بدن برن اونجا. اصلا فقط شر نرسونن.....
خواهرم تعریف میکرد تو تهران داشتن با هم خوابگاهیاش میرفتن خوابگاه، میبینن یه نوجوون گوشه پیاده رو داشته اشک میریخته.میگن چی شده؟میگه کل داراییم 35 هزار تومن بوده (!) دادم یه سری خرت و پرت میفروختم، مامورا اومدن همه رو بردن!!. اونام پولاشونو رو هم میذارن میدن بهش. واقعاً عجیبه!.
آيا خودكشي در هر شرايطي از نظر اسلام ممنوع و نهي شده و هيچ گونه استثنايي در اين مورد ندارد؟
در اسلام خودكشي حلال نداريم و از گناهان كبيره شمرده شده است و در هر صورت حرام است.
در مورد خودكشي توجه شما را به مطالب زير جلب مي كنيم: از ديدگاه اسلام و همه اديان توحيدي مالك همه چيز از جمله انسان، خداوند است و اوست كه حق تصرف در جهان و انسان را دارد. آن جا كه او رخصت دهد، مجاز و جايى كه او اذن ندهد، غيرمجاز است. هيچ كسى نه حق كشتن ديگرى را دارد و نه حق كشتن خود را. اين بدان جهت است كه از ديدگاه اسلام و همه مكاتب الهى، حيات موهبتى الهى و حقى خدادادى است. از اين رو هرگاه اين حق وسيلهاى براى قتل نفوس ديگر يا باعث فساد در جامعه و بر هم زدن نظم شايسته حاكم بر جامعه شود و افرادى در صدد محاربه با نظام الهى برآيند، اين حق به نفع ديگران سلب مىشود، (ر.ك: آيات 32 و 33 مائده - 178 و 179 و 217 بقره). امام صادق(ع) در روايتي فرموده است: هر كس خود كشي كند او در جهنم وارد مي شود در حالي كه اين جهنمي بودنش هميشگي خواهد بود.(من قتل نفسه متعمدا فهو في نار جهنم خالدا فيها). وسايل الشيعه،ج19, باب تحريم الانسان نفسه, ص13,حديث1. و امام باقر نيز فرموده اند: مؤمن به هر بلايي مبتلا مي شود و با هر نوع مرگي مي ميرد ولي خودكشي نمي كند.
فقط میگم متاسفم !سلام.......نه ادعای خدایی کردیم ........نه حکم دادیم......جنابعالی هم بهتر است طوری حرف نزنید که قرآن معجزه الهی و حرف خداوند نیست.....اگر مسلمان هستید....اگرم نه که هیچ
قیاس مع الفارغ هم نفرمائید که هیچ ربطی ندارد........در قبال این بنده خدا هم نظری ندادیم........فقط اینکه یک عده افراد رو به خودکشی و خودسوزی تشویق کردند جوابشونو دادیم.......طبق آیات کلام الله و احادیث........
شما هم اگر دنبال تشویق خودسوزی و خودکشی هستید بفرمائید......کسی جلوتونو نگرفته......جونشو به خاطر یک حماقت از دست داده........بنده هم پستم هست برای ایشون از جانب خداوند طلب بخشش و مغفرت خواستم.......قشر ضعیف؟......ال
ان من قشر ضعیف رو له کردم که گفتم خودسوزی و خودکشی نکنید؟.........وای که چقدر شماها به فکر قشر ضعیف هستید.......بمیرم براتون با این افکارتون
خودکشی راهش نیست بله!. ولی واقعاً شهرداری کارش بی ایراده؟. خب یه سرپناهی بهشون بدن برن اونجا. اصلا فقط شر نرسونن.....
خواهرم تعریف میکرد تو تهران داشتن با هم خوابگاهیاش میرفتن خوابگاه، میبینن یه نوجوون گوشه پیاده رو داشته اشک میریخته.میگن چی شده؟میگه کل داراییم 35 هزار تومن بوده (!) دادم یه سری خرت و پرت میفروختم، مامورا اومدن همه رو بردن!!. اونام پولاشونو رو هم میذارن میدن بهش. واقعاً عجیبه!.
فقط میگم متاسفم !
ای بابابرای کسی بایستی متاسف بود که از همه چیز بخواد بهره برداری سیاسی کنه!.....
ای بابا
میخایم یه لقمه نون خشک هم بخوریم برچسب سیاسی میخوره بهمون
بخایم بریم دستشویی دست به آب ، این کار هم سیاسیه !!
فقط میگم متاسفم !
از شما بعید بود........کسی جای خدا حکم صادر نکرد.........این چیزی است که کلام الله گفته...........قضیه خیلی پیچیده است.
اول اینکه ما هیچ کدوممون خدانیستیم ونمیدونیم چه سرنوشتی پس ازمرگ برای اون بنده خدارقم خورده.
دوم اینکه خودکشی امری مذموم هست ولی ازاین ورهم شایدبشه گفت این کارممکنه حاوی یک پیام ویایک تلنگربوده باشه.نمیخوام بگم ارزش این کاراندازش برابرارزش کارشهداست.ولی شایدبشه درمقیاس خیلی خیلی کوچک کاراین عزیزودرکنارکارکسایی گذاشت که آگاهانه برای رضای خداجونشونو ازدست دادند.یه جورایستادگی دربرابرظالم
سوم اینکه خدای بزرگ ومتعال همه ماروبه صبردعوت کرده.ازیک دیددیگر!
چهارم اینکه شایدواقعابنده خدامشکل روانی داشته
پنجم اینکه .......................................................؟؟؟
پس فقط میتونم بگم خدابیامرزدش اون بنده خداکه ازدست رفت ان شالله مشکل بقیه قشرمستضعف جامعه حل بشه
فقط میگم متاسفم !
این سوال بایدازیه مرجع تقلیدپرسیده بشهاز شما بعید بود........کسی جای خدا حکم صادر نکرد.........این چیزی است که کلام الله گفته...........
قتل نفس از گناهان كبيره است و فرقي بين كشتن خود يا ديگري نيست ........ كسي كه انتحار (خودكشي )مي كند, تمام عقوبت هايي كه بر قتل نفس مترتب مي شود, براي او هم هست .
خودكشي به هر وسيله حرام است , حتي اگر بيماري به قصد زودتر مردن , خود را مداوا نكند و در نتيجه بميرد, كه نوعي خود كشي است
این سوال بایدازیه مرجع تقلیدپرسیده بشه
اگرکسی به قصدایستادگی دربرابرظلم وبیدارکردن اذهان جامعه وآشکارکردن ظلم دست به انتحاربزنه حکمش چیه؟
من کاملابیسوادم![]()
خودکشی تحت هر شرایطی حرام است.........از تمامی مراجع هم بپرسید همین را خواهند گفت.......چونکه در قرآن کاملا اشاره شده.......کسی که خودکشی میکند یعنی خودش را مالک جانش جا زده......در حالیکه مالک جان آدمی تنها خداوند است و این موهبت الهی است
آیت الله العظمی سیستانی
آیا برای جلوگیری از گناه میتوان خود کشی کرد؟ جواب: خود کشی حرام است و از گناهان کبیره است
http://portal.anhar.ir/contentview.php?ID=11694
در این باشگاه دهن به دهن گذاشتن با یه عده فقط اعصاب خود آدمو به هم میریزه ، عده ای که فکر میکنن فقط خودشون خدا دارن ، عده ای که فکر میکنن خدا فقط در نماز و آیه و سینه زنی و نوحه و ... وجود داره ، متاسفم و به هیچ عنوان وقتم رو با بحث با این افراد تلف نمیکنم فقط چندتا حرف میزنم:
- امیدوارم اون دنیا از اونایی نباشیم که : خسر الدنیا و الاخره هستن ، امیدوارم فکر نکنیم که خیلی آدم کاردرستی هستیم ، درحالی که خدا از سینه های ما با خبره...
- همه ی چیزهایی که در دنیا می بینید آیات خداست ، خدا در دل های شکسته بیشتر حضور داره تا پیراهن های سیاه و دل های سیاه...
همین
حرف شمادرسته خودکشی حرومه ولی باتوجه به اون شرایطی که توی سوال ذکرشده یابدون توجه؟
آیایک رزمنده وقتی به منظوربازکردن معبربرای بقیه رزمنده ها روی مین میره ودرراه خداشهیدمیشه رومیشه مقایسه کردباکسی که برای نمایش دادن بی عدالتی وظلم وشایدآغازیک انقلاب بزرگ دست به این اقدام میزنه ؟؟؟
قبلاهم گفتم خداهمه مارودربرابرمشکلات به صبردعوت میکنه.پس قضیه پیچیده است.
بازم میگم من سوادفقهیم درحدیک مجتهدنیست.
کجای این تاپیک یا اون تاپیک کسی دیگران را به خود کشی تشویق کرده است !!؟؟؟؟نخیر!.........تشویق به خودسوزی و خودکشی......هر کجای دنیا که باشید عمل سیاسی تلقی میشه.........
یک نفر به خاطر ظلمی که فکر میکنه در حقش شده.......دست به یک حماقت ناخواسته زده که متاسفانه باعث جان باختنش شده........اون لحظه قطعا خون به مغزش نرسیده و بر اساس احساس دست به همچین کاری زده ..........کاری که سبب شده آخرت خودشو هم خراب کنه.......هرچند انشاالله خداوند او رو مورد عفو و آمرزش خود قرار دهد .....
حالا یه عده به جای همدردی .......بیان دیگران رو به خودسوزی و خودکشی تحریک کنن.......این در هر جای دنیا که برید کار سیاسی تلقی میشه
یکی به ایشون بگه که این فرد خودسوزی کرده نه خودکشی و این که این فرد در برابر ظلم وارده این کارو کرده
بین این اتفاق و خودکشی تفاوت ها بسیاره ......