بله مربوط نیست......ولی یک حرف به نظر اشتباهی مطرح میکنید که شاید اطلاع ندارید......پس بیایم با منبع حرف بزنیم .......حج واجب است....حج عمره رو البته بنده نمیگم.....حج واجب رو میگم.....علیک السلام
این که میگم مربوط به متن تاپیک نیست و از استاتر پوزش میخوام.
حج عمره واجب نیست.حتی تو این شرایط تمتعشم زیادیه. خیلی واجبات داریم که این حاجیان حتی یکیشم عمل نمیکنن . البته همه این حج رفتنائی که تو این چند دهه شاهد هستیم هیچکدامش برا ثواب نیستن. برا اینه که بهشون حاجی یا حاجیه خانم بگن. بعدشم برن پول این مملکت رو بریزن تو شکم عربها و میلیونها تومان خرج سوغاتی بکنند و بعد برگشتنشونم میلیونها تومان خرج کنن و میلیونر ها رو به خیرات و مبرات دعوت کنن و اعمال بعد حجشونم که خدا قربونش برم هیچ فرقی با قبلشون نکنه و خیلی هاشونم بیشتر دنیا گیر بشن.
چراغی که بر خانه رواست بر مسجد حرام است.
در قبال اینهمه بیکاری و فقر و آمار زیر خط فقر مردممون , حج نه تنها واجب نیست شاید حرام هم باشه. انسان گوشفند نیست که سر یکیشو ببرّن بعد بقیه ببینن و نشخوار کنن. آداب حج مربوط به فروع دین هست. اینا اصول دین رو رعایت نمیکنن و چسبیدن به فروع. چرا ؟ چون براشون شهرن دنیوی داره. اعتماد کاذب خلق میکنه و اینام نونشو میخورن. منم تو سانفرانسیسکو که زندگی نمیکنم. بین همین مردم هستم و همه رفتاراشونم میبینم. مسلمان نمائی که اینا دارن تو تاریخ لنگه نداشته.
دلایل بسیاری هم دارد ......که به نقل از تبیان ذکر خواهم کرد ........و اینکه ما چرا سوره حج داریم؟........اصلا بیاییم ببینیم آیاتی که در آخرین حج پیامبر بر ایشون نازل شده چه بوده
196- و اتموا الحج و لله فان احصرتم فما است يسر من الهدى و لا تحلقوا رءوسكم حتى يبلغ الهدى محله فمن كان منكم مريضا او به اذى من راسه ففديه من صيام او صدقه اونسك فاذا امنتم فمن تمتع بالعمره الى الحج فما است يسر من الهدى فمن لم يجد فصيام ثلثه ايام فى الحج و سبعه اذا رجعتم تلك عشره كامله ذلك لمن لم يكن اهله حاضرى المسجد الحرام و اتقوا اللّه و اعلموا ان اللّه شديد العقاب
197- الحج اشهر معلومت فمن فرض فيهن الحج فلا رفث ولا فسوق و لا جدال فى الحج و ما تفعلوا من خير يعلمه اللّه و تزودوا فان خير الزاد التقوى و اتقون يا اولى الالباب
198- ليس عليكم جناح ان تبتغوا فضلا من ربكم فاذا افضتم من عرفت فاذكروا اللّه عند المشعر الحرام و اذكروه كما هديكم و ان كنتم من قبله لمن الضالين
199- ثم افيضوا من حيث افاض الناس و استغفروا اللّه ان اللّه غفور رحيم
200- فاذا قضيتم مناسككم فاذكروا اللّه كذكركم آبائكم او اشد ذكرا فمن الناس من يقول ربنا آتنا فى الدنيا و ما له فى الاخره من خلاق
201- و منهم من يقول ربن آتنا فى الدنيا حسنه و فى الاخره حسنه و قنا عذاب النار
202- اولئك لهم نصيب مما كسبوا و اذكروا اللّه و اللّه سريع الحساب
203- و اذدكرو الله فى ايام معدودات فمن تعجل فى يومين فلا اثم عليه تاخر فلا اثم عليه لمن اتقى و اتقوالله و اعلموا انكم اليه تحشرون
سوره بقره
حج و عمره اى را كه آغاز كرده ايد تمام كنيد حال اگر مانعى شما را از اتمام آن جلوگير شد هر مقدار از قربانى كه برايتان ميسور باشد قربان كنيد و سرهايتان را نتراشيد تا آنكه قربانى به محل خود برسد پس اگر كسى مرضى بود و يا از نتراشيدن سر دچار آزارى مى شود سر بتراشد و كفاره آن را روزه بگيرد يا صدقه اى دهد يا گوسفندى ذبح كند و اگر مانعى از اتمام حج و عمره پيش نيامد پس هر كس كه حج و عمره اش تمتع باشد هر قدر از قربانى كه مى تواند بدهد و اگر پيدا نمى كند و يا تمكن ندارد به جاى آن سه روز در حج و هفت روز در مراجعت كه جمعا ده روز كامل مى شود روزه بدارد، البته اين حج تمتع مخصوص كسانى است كه اهل مكه نباشند و بايد از خدا بترسيد و حكم حج تمتع را انكار مكنيد و بدانيد كه خدا شديد العقاب است . (196)
حج در چند ماه معين انجام مى شود پس اگر كسى در اين ماهها به احرام حج درآمد ديگر با زنان نياميزد و مرتكب دروغ و جدال نشود كه اينگونه كارها در حج نيست و آنچه از خير انجام دهيد خدا اطلاع دارد و توشه برداريد كه بهترين توشه تقوا است و از من پروا كنيد اى صاحبان خرد. (197)
در اثناى حج اگر بخواهيد خريد و فروشى كنيد حرجى بر شما نيست و چون از عرفات كوچ مى كنيد در مشعرالحرام به ذكر خدا بپردازيد و به شكرانه اينكه هدايتتان كرده يادش آريد چه قبل از آنكه او هدايتتان كند از گمراهان بوديد. (198)
آنگاه از مشعر كه مشركين كوچ مى كنند شما هم كوچ كنيد و خدا را است غفار كنيد كه او غفور و رحيم است . (199)
پس هر گاه مناسك خود را تمام كرديد خدا را ياد آريد آنطور كه در جاهليت بعد از تمام شدن مناسك پدران خود را ياد مى كرديد بلكه بيشتر از آن اينجاست كه بعضى مى گويند: پروردگارا در همين دنيا به ما حسنه بده ولى در آخرت هيچ بهره اى ندارند. (.20)
و بعضى از آنان مى گويند پروردگارا به ما هم حسنه در دنيا بده و هم حسنه درآخرت و ما را از عذاب آتش حفظ كن . (201)
ايشان از آنچه كرده اند نصيبى خواهند داشت و خدا سريع الحساب است . (202)
.
.
اما علت رفتن به حج.....برای افرادی که شرایط را دارا هستند .......از تبیان بخشی رو خدمت شما نقل میکنم
http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=78685&consultationid=754176
حج یك عبادت دسته جمعى است كه هرسال در روزهاى معینى در سرزمینى تاریخى و با شكوه انجام مى گیرد. این نوع عبادت علاوه بر این كه پیوند استوارى میان بنده و خدا به وجود مى آورد، مى تواند ازجهات گوناگونى مبدا اثرات سودمند و ارزنده اى در اجتماع اسلامى باشد؛ زیرا:
اولا: یك چنین عبادت دسته جمعى كه با تجرد كامل و وارستگى مطلق، تنها باپوشیدن دو قطعه پارچه ساده آغاز مى گردد، نشانه مساوات بندگان الهى در پیشگاه اوست و این یكى از آمال بزرگ انسانى است كه روزى انسانهاى جهان عوامل برتریهاى موهوم مانند نژاد، زبان، رنگ و ثروت را كنار گذارده، همگى خود را دربرابر خدا مساوى و برابر بدانند. عمل حج از عبادتهایى است كه به این هدف تحقق مى بخشد و موجب مى شود كه افراد با ایمان امتیازات اجتماعى را وسیله برترى خود ندانند.
لطفا جای علمای دینی خودمان را جا نزنیم!.......رفتن یکبار حج واجب است.....حج رفتن آدابی دارد......این که یک عده آداب و رسوم حج رو صحیح انجام نمیدن دلیل بر این نیست که شما اصل یک مسئله دینی رو زیر سوال ببرید.....بله این دست افراد هستند ......یک عده هم میروند برای خوش گذرانی به کشورهای اروپایی .......حالا به این خاطر بایستی جلوی کسانیکه به خاطر کار میرند رو گرفت؟!.....به خاطر تجارت و اقتصاد کشور؟!
آمارهایی که دولت میدهد که میگوید نرخ تورم شده پانزده درصد........نرخ بیکاری هم که تک رقمی شده
نرخ تورم 15.6 درصدی در اسفند ماه - ایلنا

به حج برویم یا به فقرا کمک کنیم/ پاسخ به یک شبهه قدیمی
ما هم بین مردم هستیم ..........و بلکه بیتشر در حلبی آبادهای کشور نه سانفرانسیسکو و واشگتن دی سی کشور!.........عامه مردمی که من میبینم با تعریف شما در تضادن......