درصدها و تخمین رتبه ویژه کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

kianoosh-s

عضو جدید
کسی می تونه این رو واسم توضیح بده منظورش چی بوده؟؟؟؟؟(امسال میانگین بچه ها کمی پایین تر خواهد بود و شما صحیح میگویید من فکر کنم حدود 3 الی 4 درصد که در کل در واقع میشه حدود 60 تا 120 دررصد در درس ضریب 1 و 20 تا 40 در صد در درس ضریب 3 یعنی مثلا 10 در صد در دروس ترمو و حرارت و جرم (تقریبا) که من این رو باتوجه به تعداد سوالات بدی که مخصوصا در حرارت امده حساب کردم)

amalek78

عضو جدید
hadi216 يا دوستاي ديگه ميشه يكي بگه با ميانگين حدود 43-45 بيوتكنولو‍ژي كجا ميتونم قبول شم؟؟

BULGARIA

کاربر بیش فعال
کسی می تونه این رو واسم توضیح بده منظورش چی بوده؟؟؟؟؟(امسال میانگین بچه ها کمی پایین تر خواهد بود و شما صحیح میگویید من فکر کنم حدود 3 الی 4 درصد که در کل در واقع میشه حدود 60 تا 120 دررصد در درس ضریب 1 و 20 تا 40 در صد در درس ضریب 3 یعنی مثلا 10 در صد در دروس ترمو و حرارت و جرم (تقریبا) که من این رو باتوجه به تعداد سوالات بدی که مخصوصا در حرارت امده حساب کردم)

کی اینو گفته؟سمیعی گهر؟کجاشو نمیفهمی؟همش تناسب گفته ک میخاد بگه امسال 120تا 60ک همون جمع درصدا است میاد پایین ک اگه بر 19تقسیم کنیم میشه حدودای 3تا 4 درصد;)

mirza_seraj

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام به دوستان ... من جون شبا میام کافی نت و چند شب به علتی نتونستم بیام برا همین بحثی که بسته شده بود رو ادامه دادم (من معذرت میخام) (میخاستم یادآوری کنم)
در ضمن مهندس اسدی منتظرتون هستم(لطفاً پ.خ بدید)
ایشالا همه دوستان که امسال به این سایت وفادار بودن به نتیجه دلخواهشون برسن و موفق باشن
خدانگهدار دوستان

kianoosh-s

عضو جدید
کی اینو گفته؟سمیعی گهر؟کجاشو نمیفهمی؟همش تناسب گفته ک میخاد بگه امسال 120تا 60ک همون جمع درصدا است میاد پایین ک اگه بر 19تقسیم کنیم میشه حدودای 3تا 4 درصد;)
راستی داداش با این حرف دکتر سمیعی(و همینطور پیش بینی من :D)تو زیر 20 می شی منم همون بین 400تا 500

hadi216

عضو جدید
hadi216 يا دوستاي ديگه ميشه يكي بگه با ميانگين حدود 43-45 بيوتكنولو‍ژي كجا ميتونم قبول شم؟؟
چند تا آمار از بیو پارسال دارم :
میانگین 41 رتبه 86
49 رتبه 28
بیو امسال یه مقدار از پارسال سخت تر بود . فک کنم بین 50 تا 70 بیاری ( با فرض معدل نرمال )

hothit

عضو جدید
میبینم که توهم رفتی تو خط کیلومتر شماری :smile:، آره خداییش خیلی زیاده . پس به نظر من بین اصفهان و تهران و بابل انتخاب کن ، ایشالله که رتبت زیر 500 باشه که پژوهشگاه رو راحت بری ، ولی خونه باید بگیری دیگه
اره دیگه اخرین گزینه های روی میز باید بررسی کنیم:D خدا کنه.میترسم این سنجش کارنامه رو بده چند تا درس رو سفید زده باشه یا درصد اشتباه کنه:D.من تهرانم پژوهشگاه مگه تهران نیست؟

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اره دیگه اخرین گزینه های روی میز باید بررسی کنیم:D خدا کنه.میترسم این سنجش کارنامه رو بده چند تا درس رو سفید زده باشه یا درصد اشتباه کنه:D.من تهرانم پژوهشگاه مگه تهران نیست؟
عاقا ما که تهرانو بلد نیستیم ولی شنیدیم از دوستان قبول شده که انگار تو احمد آباد مستوفیه یا توی جاده ی احمد آباد مستوفیه کلن همونطرفاس :D

hothit

عضو جدید
سلام
تراز دانشگاه علوم تحقیقات چنده؟ تو ازاد
به نظرتون علوم تحقیقات بهتره یا شبانه شهرستانا
شک نکن شبانه شهرستانا.علوم تحقیقات استاداش عالین ولی تعداد دانشجو زیاده و هیچ کمک و امکاناتی هم نمیدن

hadi216

عضو جدید
اخه من که تهران نیستم من سنندجم .1509 کیلومتر :D

میبینم که توهم رفتی تو خط کیلومتر شماری :smile:، آره خداییش خیلی زیاده . پس به نظر من بین اصفهان و تهران و بابل انتخاب کن ، ایشالله که رتبت زیر 500 باشه که پژوهشگاه رو راحت بری ، ولی خونه باید بگیری دیگه

amalek78

عضو جدید
با معدل 13.5 حدودا چند میشه؟ تراز و اینا هم میتونه تو پایینتر شدن رتبه تاثیری داسته باشه؟ بیوشیمی و میکرو و زبان رو حدود 55 زدم ولی انتقال و ترمو رو 35 زدم.

maryam*k

عضو جدید
بچه ها شما درصداتونو با کلید اولیه سنجش حساب کردید یا با اونی که پارسه زده و گفته12 سوال اشتباه هستش؟
غلط ها رو سنجش درست میکنه؟

hadi216

عضو جدید
بچه ها شما درصداتونو با کلید اولیه سنجش حساب کردید یا با اونی که پارسه زده و گفته12 سوال اشتباه هستش؟
غلط ها رو سنجش درست میکنه؟
سوالتون تکراریه . غلط هارو 90 درصد تصحیح میکنن ولی اگه سوالی گزینه ی درست نداشت ، نزدیکترین گزینه به جواب رو کلید میکنند . اگه خیلی غلط بود ، به سختی حذفش میکنن

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عاقا ما که تهرانو بلد نیستیم ولی شنیدیم از دوستان قبول شده که انگار تو احمد آباد مستوفیه یا توی جاده ی احمد آباد مستوفیه کلن همونطرفاس :D

مشکین دشت کرجه دیگههههههههههههههههههههههههههههههههههه

بالا