درصدها و تخمین رتبه ویژه کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

mhz2

عضو جدید
اینهمه زجر کشیدیم دو سال هم روش
من رتبه ام حدود 1500 میشه شانس قبولی دارم شبانه یا روزانه؟

kianoosh-s

عضو جدید
اینهمه زجر کشیدیم دو سال هم روش
من رتبه ام حدود 1500 میشه شانس قبولی دارم شبانه یا روزانه؟
موقع انتخاب رشته جاهای رویایی رو اصلا نزن بیشتر شبانه بزن با یک انتخاب رشته ی خوب شبانه قبولی دوستم پارسال با 1700 شبانه آورد

mhz2

عضو جدید
موقع انتخاب رشته جاهای رویایی رو اصلا نزن بیشتر شبانه بزن با یک انتخاب رشته ی خوب شبانه قبولی دوستم پارسال با 1700 شبانه آورد

یعنی ترتیب انتخاب رشته هم مهمه ؟
اصن روزانه نزنم انتخاب های اولم رو؟

kianoosh-s

عضو جدید
می گفت محمود آباد شمال نمیدونم کجاست.ببین روزانه های شمال بزن با قوچان (زاهدان که شبانه صددر صد قبولی) زاهدانم احتمالش کم نیست روزانه,شبانه شمال تمام رشته هاشو بزن,زاهدان اگه میری که بدم نیست اسمش بد در اومده صددرصد شبانه قبولی اونجا,فرد وسی متاسفانه تا 1300 میارن توام اگه دیدی ظر فیتاش زیاد شده بزن.تهران کلا بی خیال شو,اصفهان و شیراز وتبریزم همینطور,کرمان و ازاینجور شهر ها شبانه احتمالش هست

• Like
واکنش ها: mhz2

kianoosh-s

عضو جدید
اول روزانه ها رو بزن بین اینایی که گفتم(البته نظر منه) به ترتیب علاقه,به به ترتیب علاقه برو سراغ شبانه ها در ضمن میانگینتم بگو بهم

• Like
واکنش ها: mhz2

farhad urmia

عضو جدید
سلام کسی راجع به دانشگاه مالک اشتر اطلاعاتی داره ؟
مثل تا چه رتبه ای قبولی داره روزانه و شبانه
گرایش مهمات خوبه؟
و.......

با 1500 فکر نکنم مالک قبول شی. اما بازم بزن. شبانه زاهدان بزن دانشگاه زاهدان دانشگاه تیپ1 هستش و برای مهندسی شیمی خیلی معروفه و اساتید بزرگی مثل مرحوم پروفسور خشنودی آونجا ندریش کردن

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سال 90 پژوهشگاه شیمی شبانه ام داشت از 92 حذف کردن شبانه شو .الان مثلا میاد قوچان 22 نفر طراحی فرایند-گلاب دره با پردیسش 18 نفر گاز-محمود اباد حیدریه 20 نفر جداسازی
بعد میگن ظرفیتا بالا رفته

kianoosh-s

عضو جدید
دانشگاه شمال غیرانتفاعیه و تو آمله 100٪ قبولی اما شبانه نداره که آقا کیانوش میگن شبانه ش قبولی.
با این رتبه قوچان هم شبانه قبولی.
داره توی اینو نگاه کن خوب می یینی

پیوست ها

• Arshad_1392_3_Fani.pdf
    882.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0

kianoosh-s

عضو جدید
دانشگاه شمال غیرانتفاعیه و تو آمله 100٪ قبولی اما شبانه نداره که آقا کیانوش میگن شبانه ش قبولی.
با این رتبه قوچان هم شبانه قبولی.
آقا قوچان که شبانه نداره توی دفترچه شما از چه منبعی می گین جدا از دفترچه منظورته ؟؟

kianoosh-s

عضو جدید
سال 90 پژوهشگاه شیمی شبانه ام داشت از 92 حذف کردن شبانه شو .الان مثلا میاد قوچان 22 نفر طراحی فرایند-گلاب دره با پردیسش 18 نفر گاز-محمود اباد حیدریه 20 نفر جداسازی
بعد میگن ظرفیتا بالا رفته
آره ظرفیتا همیشه میره بالا منتهی به روش برره ای

kianoosh-s

عضو جدید
دوستان من زیاد پست میزازم به دلیل استرس و بیکاریه ها ,خودم نابغه نمی دونم:D

kianoosh-s

عضو جدید
نه اقا دستت درد نکنه استفاده می کنیم از اطلاعاتت.
کیانوش جان خبر نداری این پژوهشگاه تا چند میشه رفت؟
نمی دونم زیاد ولی فقط می دونم خوابگاه نداره امکاناتش رفاهیش کمه با این وجود فکر میکنم تا 700 بشه آورد

karba

عضو جدید
من خودم مشهدیم و تو مشهد زندگی میکنم قوچان هم به ما نزدیکه..میخوام بدونم دقیق کسی میدونه روزانهو شبانه تا چه رتبه ای دانشگاه قوچان میگیره؟اخه از هر کی پرسیدم نمیدونه

kianoosh-s

عضو جدید
من خودم مشهدیم و تو مشهد زندگی میکنم قوچان هم به ما نزدیکه..میخوام بدونم دقیق کسی میدونه روزانهو شبانه تا چه رتبه ای دانشگاه قوچان میگیره؟اخه از هر کی پرسیدم نمیدونه
قوچان تا 900 فقط روزانه داشت پارسال امسال نمی دونم.

بالا