آره شبانه شمال حتما و قطعا میاریاینهمه زجر کشیدیم دو سال هم روش
من رتبه ام حدود 1500 میشه شانس قبولی دارم شبانه یا روزانه؟
موقع انتخاب رشته جاهای رویایی رو اصلا نزن بیشتر شبانه بزن با یک انتخاب رشته ی خوب شبانه قبولی دوستم پارسال با 1700 شبانه آورداینهمه زجر کشیدیم دو سال هم روش
من رتبه ام حدود 1500 میشه شانس قبولی دارم شبانه یا روزانه؟
موقع انتخاب رشته جاهای رویایی رو اصلا نزن بیشتر شبانه بزن با یک انتخاب رشته ی خوب شبانه قبولی دوستم پارسال با 1700 شبانه آورد
می گفت محمود آباد شمال نمیدونم کجاست.ببین روزانه های شمال بزن با قوچان (زاهدان که شبانه صددر صد قبولی) زاهدانم احتمالش کم نیست روزانه,شبانه شمال تمام رشته هاشو بزن,زاهدان اگه میری که بدم نیست اسمش بد در اومده صددرصد شبانه قبولی اونجا,فرد وسی متاسفانه تا 1300 میارن توام اگه دیدی ظر فیتاش زیاد شده بزن.تهران کلا بی خیال شو,اصفهان و شیراز وتبریزم همینطور,کرمان و ازاینجور شهر ها شبانه احتمالش هستیعنی ترتیب انتخاب رشته هم مهمه ؟
اصن روزانه نزنم انتخاب های اولم رو؟
اول روزانه ها رو بزن بین اینایی که گفتم(البته نظر منه) به ترتیب علاقه,به به ترتیب علاقه برو سراغ شبانه ها در ضمن میانگینتم بگو بهمیعنی ترتیب انتخاب رشته هم مهمه ؟
اصن روزانه نزنم انتخاب های اولم رو؟
آره شبانه شمال حتما و قطعا میاری
سلام کسی راجع به دانشگاه مالک اشتر اطلاعاتی داره ؟
مثل تا چه رتبه ای قبولی داره روزانه و شبانه
گرایش مهمات خوبه؟
و.......
داره توی اینو نگاه کن خوب می یینیدانشگاه شمال غیرانتفاعیه و تو آمله 100٪ قبولی اما شبانه نداره که آقا کیانوش میگن شبانه ش قبولی.
با این رتبه قوچان هم شبانه قبولی.
منظورم دانشگاه های شمال بود مثل گیلان مازندران,.....دانشگاه شمال غیرانتفاعیه و تو آمله 100٪ قبولی اما شبانه نداره که آقا کیانوش میگن شبانه ش قبولی.
هر کی در صدشو میگه +3 یا+2 معمولا میاره موقع کارنامه ها میاد اومیدوارم توام اینطور باشی بله بین همون 1300تا 1500 هستیمیانگینم 20 هست بچه ها میگن حدود 1500 میشه
دانشگاههای شما منظورم تمام دانشگاه های واقع در شمال کشور هستشمیانگینم 20 هست بچه ها میگن حدود 1500 میشه
هر کی در صدشو میگه +3 یا+2 معمولا میاره موقع کارنامه ها میاد اومیدوارم توام اینطور باشی بله بین همون 1300تا 1500 هستی
نه منظورم میانگین درصدش 2یا3 بیشتر از اونی که فکر می کنیم چون سر جلسه ممکن به غلط بودن گزینه پی برده باشیم و صحیح کرده باشیم ولی همون گذینه ی غلط توی ذهنمون نقش بسته باشهاین 2+ 3+ یعنی 2.3 درصد بیشتر ؟
آقا قوچان که شبانه نداره توی دفترچه شما از چه منبعی می گین جدا از دفترچه منظورته ؟؟دانشگاه شمال غیرانتفاعیه و تو آمله 100٪ قبولی اما شبانه نداره که آقا کیانوش میگن شبانه ش قبولی.
آقا قوچان که شبانه نداره توی دفترچه شما از چه منبعی می گین جدا از دفترچه منظورته ؟؟
آره ظرفیتا همیشه میره بالا منتهی به روش برره ایسال 90 پژوهشگاه شیمی شبانه ام داشت از 92 حذف کردن شبانه شو .الان مثلا میاد قوچان 22 نفر طراحی فرایند-گلاب دره با پردیسش 18 نفر گاز-محمود اباد حیدریه 20 نفر جداسازی
بعد میگن ظرفیتا بالا رفته
الکی میگه شبانه ی قوچانسر قوچان دارید بحث میکنید![]()
دوستان من زیاد پست میزازم به دلیل استرس و بیکاریه ها ,خودم نابغه نمی دونم![]()
نمی دونم زیاد ولی فقط می دونم خوابگاه نداره امکاناتش رفاهیش کمه با این وجود فکر میکنم تا 700 بشه آوردنه اقا دستت درد نکنه استفاده می کنیم از اطلاعاتت.
کیانوش جان خبر نداری این پژوهشگاه تا چند میشه رفت؟
نمی دونم زیاد ولی فقط می دونم خوابگاه نداره امکاناتش رفاهیش کمه با این وجود فکر میکنم تا 700 بشه آورد
700?????????????فک نکنم اقا در ضلال المبین ی![]()
قوچان تا 900 فقط روزانه داشت پارسال امسال نمی دونم.من خودم مشهدیم و تو مشهد زندگی میکنم قوچان هم به ما نزدیکه..میخوام بدونم دقیق کسی میدونه روزانهو شبانه تا چه رتبه ای دانشگاه قوچان میگیره؟اخه از هر کی پرسیدم نمیدونه
میانگینت چند بود؟قوچان تا 900 فقط روزانه داشت پارسال امسال نمی دونم.
دوست عزیز دانشگاه شمال غیر انتفاعیه دیگه شبانه روزانه نداره . ولی میاری شمال آمل و علوم وفنون بالآره شبانه شمال حتما و قطعا میاری