kianoosh-s
عضو جدید
قطعا رتبت که زیر 20 هستش حاالا 800 تا جامعه ی آماری داره مدرسان حالا چند می شد مدرسان رتبتنبودم یه لحظه میانگین رتبه 50تو آزمونا و میانگین 57سراسری
قطعا رتبت که زیر 20 هستش حاالا 800 تا جامعه ی آماری داره مدرسان حالا چند می شد مدرسان رتبتنبودم یه لحظه میانگین رتبه 50تو آزمونا و میانگین 57سراسری
قطعا رتبت که زیر 20 هستش حاالا 800 تا جامعه ی آماری داره مدرسان حالا چند می شد مدرسان رتبت
قطعا رتبت که زیر 20 هستش حاالا 800 تا جامعه ی آماری داره مدرسان حالا چند می شد مدرسان رتبت
من احساس می کنم که یه شیرینی افتادم![]()
میانگینت دقیق حساب کردی؟؟یکم عجیب من فکر می کردم اونجا دائما زیر 10 بودی؟معدلت که زیاد پایین نیست؟یه بار تک رقمی داشتم یه بار 100شدم 30و40داشتم-بنظرت زیر 20یه کم رویایی نیس؟![]()
میانگینت دقیق حساب کردی؟؟یکم عجیب من فکر می کردم اونجا دائما زیر 10 بودی؟معدلت که زیاد پایین نیست؟
نه دادا اگه 57 دقیق حساب کردی معدلتم خوبه زیر 20 باهات شرط می بندم,57 بااحتساب غلطاش؟یه بار تک رقمی داشتم یه بار 100شدم 30و40داشتم-بنظرت زیر 20یه کم رویایی نیس؟![]()
عملکردت خیلی خوب بوده توی کنکور بچه های 20 تا 30 پارسه 53-48 زدن هت قول می دم زیر 20 باشیمعدل 15-بعضی از سرفصلا آزمونا مدرسان ب دلم نبود چون مثلا تا الان ازش سوال نیومده بود واسه همین ترجیح میدادم نخونم-میانگین با توجه ب کلید سنجش و برخی نظرات ک مطمنم حق باهاشون بوده حساب کردم چطور مگه؟
نه دادا اگه 57 دقیق حساب کردی معدلتم خوبه زیر 20 باهات شرط می بندم,57 بااحتساب غلطاش؟
560 مشهدبا مشهد چقده فاصله ات ؟
560 مشهد
400 تهران
860 اصفهان
1300 شیراز
بالاخره ما اینیم دیگهایشالله که تهران میاری ولی بعد تهران مشهد رو بزن به نظر من
این فواصل دقیقت منو کشته![]()
بالاخره ما اینیم دیگه، من میگم توهم بیا مشهدو بزن همکلاس میشیم دور همی خوش میگذره
از تهران تا مشهد قطار 7-8 ساعته میرسه ، حالا بزار این رتبه بیاد تا مارو از فکر و خیال خارج کنه .6 روز باید تو راه باشم من تا برسمشما علم و صنعت میاری ایشالله منم میرم مالک اشتر اینجوری نزدیکیم به هم دیگه میریم بیرون
![]()
از تهران تا مشهد قطار 7-8 ساعته میرسه ، حالا بزار این رتبه بیاد تا مارو از فکر و خیال خارج کنه .![]()
پویا دانشگاه رازی کرمونشاه و دانشگاه کردستان چه جورین؟اخه من که تهران نیستم من سنندجم .1509 کیلومتر![]()
پویا دانشگاه رازی کرمونشاه و دانشگاه کردستان چه جورین؟
یعنی کرمان و زاهدان رو بهتره بالاتر از اینا بزنیم؟کردستان توی م.شیمی قوی نیست همه شون استاد یارن ولی محیط خود دانشگاه خیلی خوبه.کرمانشاه 2 تا استاد تمام داره ولی خوب شهرش یه مقدار آزار دهنده اس یعنی من که نمیتونم اونجا زندگی کنم 2 سال .دیگه بقیه رو نمیدونم
یعنی کرمان و زاهدان رو بهتره بالاتر از اینا بزنیم؟
این نتیجه های لعنی چرا اینقدر دیر میادتا نیاد من فکرم آزاد نمیشه
![]()
آره کلا از روزی که کنکور عقب افتاد تا الانیعنی فکرت الان تو بند؟![]()
بچه ها کسی میدونه هزینه شبانه مثلا سیستان ی ا زاهدان چقدره ؟
خوابگاه میدن؟
آره کلا از روزی که کنکور عقب افتاد تا الان![]()
شبانه ترمی 800 (فردوسی,تهران,اصفهان,...1200)هیچ گونه امکانات رفایی برای نوبت دوم ندارد متاسفانهبچه ها کسی میدونه هزینه شبانه مثلا سیستان ی ا زاهدان چقدره ؟
خوابگاه میدن؟
تمام اطلاعات هست توی اینشبانه ترمی 800 (فردوسی,تهران,اصفهان,...1200)هیچ گونه امکانات رفایی برای نوبت دوم ندارد متاسفانه