آره من نپرسیدم فقط نگاه می کردم واسه تو چند زد؟؟
یادم نیست ولی فکنم 500 گفت
آره من نپرسیدم فقط نگاه می کردم واسه تو چند زد؟؟
به نظر من درست حسابی علم صنعت میاری
این و اون اوایل گفته فک کنم ی چندتا اون اوایل بد می گفت این آخرا که خوب بررسی کرده بود درست می گفت ودقیقبرای میانگین 31 گفته بین 400 تا 600
دوستان این برای فراوری گازه
این لینکم صنایع گاز دانشگاه شیرازه
http://www.shirazu.ac.ir/index.php?page_id=3242
اینم اضافه کنم که فراوری و انتقال گاز در اصل همون رشته اییه که کنکور جدا داره و جز رشته های شناوره ولی خوب دیگه فردوسی مشهد با مهندسی شیمی یکیش کرده
پویا داری منو به راه گاز منحرف میکنیا، من با شیراز 1300 km فاصله دارم ، خیلی دوس دارم شیراز بزنم
رتبه ی 100 با میانگین 45
رتبه ی 31 بامیانگین 49رتبه ی 26بامیانگین 48رتبه ی 216 بامیانگین 35
رتبه ی 25 بامیانگین 53
رتبه ی 180بامیانگین 37
رتبه ی 175بامیانگین 33.5
رتبه ی 160بامیانگین 39
اینم آپدیت رتبه های بچه های پارسه با سه چهار درصد اختلاف درصدای پارسه ی بچه ها مشابهه درصدای کنکور ا!!!امتحانات پارسه آسون نیستا بچه ها می دونن.
خوب تعداد بچه های مدرسان چند نفر بود؟؟پس بچهای مدرسان چی شد؟![]()
ببخشید چه جوری باید از سیستم تخمین رتبه ماهان استفاده کنم ؟میخوام ثبت نام کنم ولی یه پیام میده که از طرف مدیر غیر فعال شده؟ یعنی چی ؟ میشه راهنمایی کنیم؟آره من نپرسیدم فقط نگاه می کردم واسه تو چند زد؟؟
آره کلا غیر فعال شده نگاه کر دم دیشبببخشید چه جوری باید از سیستم تخمین رتبه ماهان استفاده کنم ؟میخوام ثبت نام کنم ولی یه پیام میده که از طرف مدیر غیر فعال شده؟ یعنی چی ؟ میشه راهنمایی کنیم؟
رتبه ی 100 با میانگین 45
رتبه ی 31 بامیانگین 49رتبه ی 26بامیانگین 48رتبه ی 216 بامیانگین 35
رتبه ی 25 بامیانگین 53
رتبه ی 180بامیانگین 37
رتبه ی 175بامیانگین 33.5
رتبه ی 160بامیانگین 39
اینم آپدیت رتبه های بچه های پارسه با سه چهار درصد اختلاف درصدای پارسه ی بچه ها مشابهه درصدای کنکور ا!!!امتحانات پارسه آسون نیستا بچه ها می دونن.
توی مدرسان تعداد تون چقد ر بود؟رتبت چقدر بود؟سلام من مدرسان شزیف بودم...الانم میانگینم ۳۰ بدون تصحیح سوالا.
آره بین 450 تا 500با این حساب ما الان 500 میشیم حدودا داداش؟
نه من جامعه ی آماری مدرسان و میگم می خوام ببینم چگالیش چقدره2-3نفر زیاد نیستیم![]()
نمی دونم 30 چند می شی اگه بچه های رتبه های 300 پارسه بزارن در صداشونو بهت میگم.ولی اگه خیلی تخمینی می خوای 700تا 850 با فرض خنثی بودن تراز و معدلرتبه هامو نگاه کنم الان بهتون میگم فقط با میانگین حدود ۳۰ چند میشه رتبم تو کنکور امسال؟
خوبه همینم کمک کنندستاقا من رمز عبورمو فراموش کردم که برم میانگینمو ببینم اما کلا تقریبا ۷۰۰ و خورده ای گاهی ۸۰۰ و خورده ای شرکت کننده داشت که من بکبارشو ۱۰۰ و خورده ای شدم و بقیشو ۲۰۰ و خورده ای...در همین حد اما میانگینامو نمیدونم بهخدا
بگو دیگهپس بچهای مدرسان چی شد؟![]()
بگو دیگهمیانگین چند میزدی مدرسان؟جامعه ی آماریش چقدر بود؟
سلام
با این درصدها جایی شبانه یا روزانه میارم ؟
خیلی نگرانم
حرارت17
ترمو 27
جرم21
سنتیک25
ریاضی 30
بقیه سفید
نظر بدید خواهشا
حدسی میگین یا حساب شده؟به نظر من 1200 میشید تقریبا
شبانه بزنید بهتره
شبانه باهنر کرمان یا سیستان یا یاسوج و رشت و...
ایشالله بهتر بشه
بگو دیگهمیانگین چند میزدی مدرسان؟جامعه ی آماریش چقدر بود؟
منو هم بگید ۳۰ بدون تصحیح پاسخنامه
حدسی میگین یا حساب شده؟