درصدها و تخمین رتبه ویژه کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

kianoosh-s

عضو جدید
رتبه ی 100 با میانگین 45
رتبه ی 31 بامیانگین 49​
رتبه ی 26بامیانگین 48​
رتبه ی 216 بامیانگین 35
رتبه ی 25 بامیانگین 53
رتبه ی 180بامیانگین 37
رتبه ی 175بامیانگین 33.5
رتبه ی 160بامیانگین 39
اینم آپدیت رتبه های بچه های پارسه با سه چهار درصد اختلاف درصدای پارسه ی بچه ها مشابهه درصدای کنکور ا!!!امتحانات پارسه آسون نیستا بچه ها می دونن.

hadi216

عضو جدید
دوستان این برای فراوری گازه

این لینکم صنایع گاز دانشگاه شیرازه
http://www.shirazu.ac.ir/index.php?page_id=3242

اینم اضافه کنم که فراوری و انتقال گاز در اصل همون رشته اییه که کنکور جدا داره و جز رشته های شناوره ولی خوب دیگه فردوسی مشهد با مهندسی شیمی یکیش کرده

پویا داری منو به راه گاز منحرف میکنیا :D، من با شیراز 1300 km فاصله دارم ، خیلی دوس دارم شیراز بزنم

BULGARIA

کاربر بیش فعال
رتبه ی 100 با میانگین 45
رتبه ی 31 بامیانگین 49​
رتبه ی 26بامیانگین 48​
رتبه ی 216 بامیانگین 35
رتبه ی 25 بامیانگین 53
رتبه ی 180بامیانگین 37
رتبه ی 175بامیانگین 33.5
رتبه ی 160بامیانگین 39
اینم آپدیت رتبه های بچه های پارسه با سه چهار درصد اختلاف درصدای پارسه ی بچه ها مشابهه درصدای کنکور ا!!!امتحانات پارسه آسون نیستا بچه ها می دونن.

پس بچهای مدرسان چی شد؟:question:

mohandes-87

عضو جدید
آره من نپرسیدم فقط نگاه می کردم واسه تو چند زد؟؟
ببخشید چه جوری باید از سیستم تخمین رتبه ماهان استفاده کنم ؟میخوام ثبت نام کنم ولی یه پیام میده که از طرف مدیر غیر فعال شده؟ یعنی چی ؟ میشه راهنمایی کنیم؟

karba

عضو جدید
سلام من مدرسان شزیف بودم...الانم میانگینم ۳۰ بدون تصحیح سوالا.رتبم چند میشه به نظرتون؟

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
رتبه ی 100 با میانگین 45
رتبه ی 31 بامیانگین 49​
رتبه ی 26بامیانگین 48​
رتبه ی 216 بامیانگین 35
رتبه ی 25 بامیانگین 53
رتبه ی 180بامیانگین 37
رتبه ی 175بامیانگین 33.5
رتبه ی 160بامیانگین 39

با این حساب ما الان 500 میشیم حدودا داداش؟

karba

عضو جدید
رتبه هامو نگاه کنم الان بهتون میگم فقط با میانگین حدود ۳۰ چند میشه رتبم تو کنکور امسال؟

kianoosh-s

عضو جدید
رتبه هامو نگاه کنم الان بهتون میگم فقط با میانگین حدود ۳۰ چند میشه رتبم تو کنکور امسال؟
نمی دونم 30 چند می شی اگه بچه های رتبه های 300 پارسه بزارن در صداشونو بهت میگم.ولی اگه خیلی تخمینی می خوای 700تا 850 با فرض خنثی بودن تراز و معدل

karba

عضو جدید
اقا من رمز عبورمو فراموش کردم که برم میانگینمو ببینم اما کلا تقریبا ۷۰۰ و خورده ای گاهی ۸۰۰ و خورده ای شرکت کننده داشت که من بکبارشو ۱۰۰ و خورده ای شدم و بقیشو ۲۰۰ و خورده ای...در همین حد اما میانگینامو نمیدونم به‌خدا

kianoosh-s

عضو جدید
اقا من رمز عبورمو فراموش کردم که برم میانگینمو ببینم اما کلا تقریبا ۷۰۰ و خورده ای گاهی ۸۰۰ و خورده ای شرکت کننده داشت که من بکبارشو ۱۰۰ و خورده ای شدم و بقیشو ۲۰۰ و خورده ای...در همین حد اما میانگینامو نمیدونم به‌خدا
خوبه همینم کمک کنندست

mhz2

عضو جدید
سلام
با این درصدها جایی شبانه یا روزانه میارم ؟
خیلی نگرانم
حرارت17
ترمو 27
جرم21
سنتیک25
ریاضی 30
بقیه سفید
نظر بدید خواهشا

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
با این درصدها جایی شبانه یا روزانه میارم ؟
خیلی نگرانم
حرارت17
ترمو 27
جرم21
سنتیک25
ریاضی 30
بقیه سفید
نظر بدید خواهشا

به نظر من 1200 میشید تقریبا
شبانه بزنید بهتره
شبانه باهنر کرمان یا سیستان یا یاسوج و رشت و...
ایشالله بهتر بشه

بالا