kianoosh-s
عضو جدید
چرا دکترا بعد سه چهار هفته نتایجشون اومد ؟؟؟؟ ما بعد سه ماه؟همه اینجوری هستیم![]()
چرا دکترا بعد سه چهار هفته نتایجشون اومد ؟؟؟؟ ما بعد سه ماه؟همه اینجوری هستیم![]()
نه دیگه خوابگاه نمیدن فقط شهریه توی اون فایل نگاه کن خودتیعنی با خوابگاه 800 یا بدون خوابگاه؟
شبانه بهتره اون آزاد ولی اگه شبانه بری همخرجش کمتره هم کسی نمی فهمه نوبت دومی می گی روزانه امسلام
تراز دانشگاه علوم تحقیقات چنده؟ تو ازاد
به نظرتون علوم تحقیقات بهتره یا شبانه شهرستانا
چرا دکترا بعد سه چهار هفته نتایجشون اومد ؟؟؟؟ ما بعد سه ماه؟
اوناییکه دکترا میدن زیاد حوصله ندارن یهو دیدی رفتن سنجش![]()
کسی می تونه این رو واسم توضیح بده منظورش چی بوده؟؟؟؟؟(امسال میانگین بچه ها کمی پایین تر خواهد بود و شما صحیح میگویید من فکر کنم حدود 3 الی 4 درصد که در کل در واقع میشه حدود 60 تا 120 دررصد در درس ضریب 1 و 20 تا 40 در صد در درس ضریب 3 یعنی مثلا 10 در صد در دروس ترمو و حرارت و جرم (تقریبا) که من این رو باتوجه به تعداد سوالات بدی که مخصوصا در حرارت امده حساب کردم)
سلام
کدوم دانشگاهش؟
چه گرایشی؟
آره دمش گرمکی اینو گفته؟سمیعی گهر؟کجاشو نمیفهمی؟همش تناسب گفته ک میخاد بگه امسال 120تا 60ک همون جمع درصدا است میاد پایین ک اگه بر 19تقسیم کنیم میشه حدودای 3تا 4 درصد![]()
راستی داداش با این حرف دکتر سمیعی(و همینطور پیش بینی منکی اینو گفته؟سمیعی گهر؟کجاشو نمیفهمی؟همش تناسب گفته ک میخاد بگه امسال 120تا 60ک همون جمع درصدا است میاد پایین ک اگه بر 19تقسیم کنیم میشه حدودای 3تا 4 درصد![]()
راستی داداش با این حرف دکتر سمیعی(و همینطور پیش بینی من)تو زیر 20 می شی منم همون بین 400تا 500
گفت این فرمولو داده پارسه می گفت نمی دونه چرا هنوز روی سایت نگذاشته؟اتفاقا منم خاستم بگم با این اوصاف تخمین رتبه شما درست از آب درمیاد ایشالا ک اینطور بشه
یک هفتهسلام
کسی میدونه چقدر برای انتخاب رشته وقت داریم؟
نه بابا از 800 بیشتره ، دانشگاه های درجه 2 1200 در می آد شهریت ، تهران اینا 1500 میشهشبانه ترمی 800 (فردوسی,تهران,اصفهان,...1200)هیچ گونه امکانات رفایی برای نوبت دوم ندارد متاسفانه
چند تا آمار از بیو پارسال دارم :hadi216 يا دوستاي ديگه ميشه يكي بگه با ميانگين حدود 43-45 بيوتكنولوژي كجا ميتونم قبول شم؟؟
اره دیگه اخرین گزینه های روی میز باید بررسی کنیممیبینم که توهم رفتی تو خط کیلومتر شماری، آره خداییش خیلی زیاده . پس به نظر من بین اصفهان و تهران و بابل انتخاب کن ، ایشالله که رتبت زیر 500 باشه که پژوهشگاه رو راحت بری ، ولی خونه باید بگیری دیگه
آقا یه روز نبودیم 40 - 30 صفحه جلو رفتید . دمتون گرم . خدا اجرتون بده![]()
عاقا ما که تهرانو بلد نیستیم ولی شنیدیم از دوستان قبول شده که انگار تو احمد آباد مستوفیه یا توی جاده ی احمد آباد مستوفیه کلن همونطرفاساره دیگه اخرین گزینه های روی میز باید بررسی کنیمخدا کنه.میترسم این سنجش کارنامه رو بده چند تا درس رو سفید زده باشه یا درصد اشتباه کنه
.من تهرانم پژوهشگاه مگه تهران نیست؟
شک نکن شبانه شهرستانا.علوم تحقیقات استاداش عالین ولی تعداد دانشجو زیاده و هیچ کمک و امکاناتی هم نمیدنسلام
تراز دانشگاه علوم تحقیقات چنده؟ تو ازاد
به نظرتون علوم تحقیقات بهتره یا شبانه شهرستانا
اخه من که تهران نیستم من سنندجم .1509 کیلومتر![]()
اسم دانشگاه شمال دیگه. تو آمل غیرانتفاعیه. پلیمر قبول شدم.
سوالتون تکراریه . غلط هارو 90 درصد تصحیح میکنن ولی اگه سوالی گزینه ی درست نداشت ، نزدیکترین گزینه به جواب رو کلید میکنند . اگه خیلی غلط بود ، به سختی حذفش میکننبچه ها شما درصداتونو با کلید اولیه سنجش حساب کردید یا با اونی که پارسه زده و گفته12 سوال اشتباه هستش؟
غلط ها رو سنجش درست میکنه؟
عاقا ما که تهرانو بلد نیستیم ولی شنیدیم از دوستان قبول شده که انگار تو احمد آباد مستوفیه یا توی جاده ی احمد آباد مستوفیه کلن همونطرفاس![]()