درصدها و تخمین رتبه ویژه کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

mhz2

عضو جدید
سوال 104و 105 و 106 جرم غلط هست یا کلید سنجش اشتباه زده ؟
آخر کدوم گزینه ها درست هست؟

kianoosh-s

عضو جدید
مشکل تاپیکا اینه که نتیجه گیری نداره کسی نمی فهمه آخرش چی شد؟؟؟؟این نتیجه گیری رو شما قبول دارین در مورد سوالات؟ صد درصدا: (د فترچه a)سوال 44 حذف -97 گزینه ی 3 با تاثیر مثبت-119 گزینه ی یک باتاثیر مثبت-130 گزینه ی 4 با تاثیر مثبت-135 حذف و یاگزینه ی 3-145 حذف
احتمالات: 34 گزینه ی 2 و4(دلیلشم اینه کی گزینه ی 2 گفته کوچکتر در حالی که باید بگه خیلی کوچکتر پس D باید زیاد باشه)-106 حذف

mhz2

عضو جدید
شما از کجا میدونی حذف میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون هایی که گفتی حذف میشه اگر اصن جواب نداده باشیم به نفعمون میشه یا اثری نداره؟

maryam*k

عضو جدید
شما جوابایی که پارسه داده دیدین؟تعدادی که غلطه بیشتره مثلا 79 یا توی ریاضی 135 توی حرارت 41و 35 اینا چی کلید درسته یا اون که پارسه گذاشته

BULGARIA

کاربر بیش فعال
شما جوابایی که پارسه داده دیدین؟تعدادی که غلطه بیشتره مثلا 79 یا توی ریاضی 135 توی حرارت 41و 35 اینا چی کلید درسته یا اون که پارسه گذاشته

بررسی سوالاتی ک احتمال حذفش هست رو تویه تاپیک بررسی ارشد 93 انجام شده در ضمن سنجش الکی زیر بار حذف سوال نمیره:cry:

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینم ظرفیت د انشگاها است سال های گذشته شاید مفید باشه برای انتخاب رشتتون

اینجانب فقط مهندسی شمیمی میزنم به شما هم توصیه میکنم همونو بزنید :D لبته اقا روزبه اگه بیو شریف رو اوردی با کله برو :D

sahar_farj

عضو جدید
اینجانب فقط مهندسی شمیمی میزنم به شما هم توصیه میکنم همونو بزنید :D لبته اقا روزبه اگه بیو شریف رو اوردی با کله برو :D

من که احتمالا رتبم به مهندسی هسته ای نمیخوره اما بنظرم اونم خوبه
تازه کسایی که دنبال اپلای و فرصت مطالعاتی کشورهای خارجی نیستم و فقط و فقط دنبال کارن رشتههای مالک اشترم خوبه!!!!!!!

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تازه کسایی که دنبال اپلای و فرصت مطالعاتی کشورهای خارجی نیستم و فقط و فقط دنبال کارن رشتههای مالک اشترم خوبه!!!!!!!

مالک :Ph34r:

hadi216

عضو جدید
به نظرم منظور پویا بین کد رشته ی 1257(م شیمی ) و 1285 (بیو ) بوده . هسته ای که جزو 1257 به حساب می آد . پویا درست میگه ولی از تربیت مدرس دل کندن خیلی سخته

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همون بیو رو که پیشنهاد میکنی نریم ، میگم از تربیت مدرس نمیشه به راحتی گذشت . حالا البته معلوم نیس که قبولم بشیما . پیرو همون حرفایی که قبلا زدیم

بیو از زیست پزشکی خیلی بهتره فک کنم از انرژیم بهتر باشه.شما که مهندسی شیمی مدرس قبولی هادی جان اونم طراحی فرایند
بگی نه من میمونم و تو هااااا :D :w43:

kianoosh-s

عضو جدید
دفت کردین میگن ظرفیت ها افزایش یافته همه دروغه روزانه کمتر شده دانشگاههای در پیت و زیاد کردن,کیفیتی زیاد نمی شه همینطور کمی زیاد میکنن,هر کی از مامانش قهر میکنه میره دانشگاه میزنه والا!!!:mad:

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دفت کردین میگن ظرفیت ها افزایش یافته همه دروغه روزانه کمتر شده دانشگاههای در پیت و زیاد کردن,کیفیتی زیاد نمی شه همینطور کمی زیاد میکنن,هر کی از مامانش قهر میکنه میره دانشگاه میزنه والا!!!:mad:

از کجا فهمیدی تغیراتو؟؟

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اون فایلی که گذاشتن پارسال گفتن افزایش ظرفیت دارین 40 از روزانه کم کردن 20 یا 30 تا به شبانه اضافه کردن ی عالمه هم دانشگاههای fakeeee

یعنی رشت و گیلان و اینا ؟ :( شبانه های تهرانم زیاد نمیکنن که

hadi216

عضو جدید
یعنی رشت و گیلان و اینا ؟ :( شبانه های تهرانم زیاد نمیکنن که

اون فایلی که گذاشتن پارسال گفتن افزایش ظرفیت دارین 40 از روزانه کم کردن 20 یا 30 تا به شبانه اضافه کردن ی عالمه هم دانشگاههای fakeeee
کیانوش راس میگه ، فقط دانشگاه هایی که جدید ارشد آوردن زیاد شدن وگرنه ظرفیت دانشگاه های خوب زیاد نمیشن سال به سال

kianoosh-s

عضو جدید
ی دفعه ای دیدین روزانه هارو 500 کردن شبانه 300 غیر انتفایی و پردیس 1000 بعد گفتن ظرفیت ها افزایش پیدا کرد ه هیچی بعید نیست توی این زمانه

mhz2

عضو جدید
سلام کسی راجع به دانشگاه مالک اشتر اطلاعاتی داره ؟
مثل تا چه رتبه ای قبولی داره روزانه و شبانه
گرایش مهمات خوبه؟
و.......

kianoosh-s

عضو جدید
سلام کسی راجع به دانشگاه مالک اشتر اطلاعاتی داره ؟
مثل تا چه رتبه ای قبولی داره روزانه و شبانه
گرایش مهمات خوبه؟
و.......
ببین دوستم برادرانه بهت می گم اینو بی خیال شو ولی اگه آدمی هستی از شرایط الان راضی هستی برو بهت خوش می گذره ولی اگه خوشت نمیاد از شرایط حاکم اونجا بری دو سال زجر می کشی

آخرین ویرایش:
بالا