هر وقت پيش بياد بهش فك مي كنم به طور جدي
البته اين فكر نكردن چند باري كار دستم داده كه بماند!!
البته اين فكر نكردن چند باري كار دستم داده كه بماند!!
اگه آقا پسر آينده شغلي خوبي داشته باشه ميشه با اين شرايط كنار اومد...البته به شرط اينكه پدرو مادرا كمك كنن.. هر دو طرف خانواده ... اما ويژگي هاي شخصيتي پسره نبايد طوري باشه كه پررو بشه... من دختر ميشناسم كه آقا پسره همه پولاشو از دستش درآورده بعد تازه گفته من نمي خوامت و رفته با منشي شركتش ازدواج كرده...حداقلش چند وقت اول هرکس مثل قبل پول جبیش رو از بابا هاشون میگیرن ،
دیگه چه کنیم . دوست داریم مستقل بشیم اما شرایط اجاره نمیده .
اگر بخواییم همه شرایط رو آماده کنیم فکر کنم سنمون 29 - 30 برسه ، دیگه کی می خواد ازدواج کنه .
اینو موافقین که که هرکس از باباش خرجی رو بگیره . تا یه فکری خدا برامون کنه !
مهم اینه که به گناه نیوفتیم .
شرایط هم که آماده است ، کدوم یمی از پدر مادرامون در اول زندگی خودشون چیزی داشتن . همشون از صفر شروع کردن .
مثلا پدر مادر من اول تو خونه پدر بزرگم بودن . الان 2 طبقه خونه دارن .
پس ما هم توقعاتمون رو کم کنیم تا از زندگی لذت ببریم .
آخيسلام
من مکانیک هستم وتعمیرگاه کار میکنم
هر روز ظهر که همه تعطیل میکنن میرن خونه هاشون من توی تعمیرگاه می مونم و توی یه ماشین میشینم
و به دختری فکر میکنم که با تمام وجود عاشقش هستم ولی دست روزگار مانع رسیدن ما بهم میشه
وای همین الان هم چقدر دلم بیشتر براش تنگ شد و این دلتنگی هر لحظه بیشتر میشه
دیگه اشکهام از این بیشتر اجازه نوشتن نمیده
خاک پای تک تک شما دوستان
عاشق پیشه
هیچی اصلا بهش فکرم نمی کنم.اینقدر اندازه خودمون بدبختی داریم که فکر ازدواج نباشیم
0%...
فکر میکنم ولی نه تا اون حد... یک مشکل هایی هست که بیشتر به اونا فکر میکنم
مشکلاتی که بر سر راه ازدواج هست !
منظورم از طرح این سوال این بود که چقدر ما دقدقه ازدواج داریم ( مسلما دوستی ها باجنس مخالف هم به همین دلیل است ، کسی که دوست میشه نمیتونه ازدواج کنه . بماند بعضی برای مسائل دیگر هم دوست میشوند )
و برای این دغدغه (دقدقه ) چه باید کرد ؟ آیا دوستی پاسخ مناسبی به این نیاز فطری است !
اصلا یکی از مشکلات همین بچه داریه خانممن که خیلی
حتی به بچه هامونم فک می کنم![]()
عزیزم من بهت قول میدم این دوستیا به یک ماه هم نمیکشه تجربه ثابت کرده واقعا برا این دخترا متاسفم که اینقدر زود گول میخورن پسرا گرگ صفتنمعلومه که نیس گلم... من دختر اگر برم باید یک پسر دوست بشم کور کورانه... مثلا اقا پسر بفرمایند تا 2سال دیگه باهم دوست باشیم بعد میام خواستگاری از اونجایی که ما دخترا بیشترمون ساده ایم میگیم باشه من منتظر میمونم(بخاطر وفاداریمون) بعد شما میدونید طی اون 2سال بخاطر اون اقا پسره ما ممکنه چند تا خواستگار خوبمون رو از دست بدیم؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه آقا پسر آينده شغلي خوبي داشته باشه ميشه با اين شرايط كنار اومد...البته به شرط اينكه پدرو مادرا كمك كنن.. هر دو طرف خانواده ... اما ويژگي هاي شخصيتي پسره نبايد طوري باشه كه پررو بشه... من دختر ميشناسم كه آقا پسره همه پولاشو از دستش درآورده بعد تازه گفته من نمي خوامت و رفته با منشي شركتش ازدواج كرده...
خيلي زشته نكنيد آقا پسرا
يكم وجدان بداشته باشيد![]()
من وقتی موضوعش پیش میاد بهش فکر میکنم .شما در شبانه روز چند درصد از وقتتون رو به ازدواج و به شریک آیندتون اختصاص می دین ؟
من با چند نفر که صحبت می کردم اونها هم با این موافق بودند .
شاید یکی از دلایلش اقزایش سن ازدواج باشه !
واقعا راست گفتیییی؟؟؟؟؟؟/تقریبا 26 ساعت از روز به طلاق فکر می کنم![]()
عزیزم من بهت قول میدم این دوستیا به یک ماه هم نمیکشه تجربه ثابت کرده واقعا برا این دخترا متاسفم که اینقدر زود گول میخورن پسرا گرگ صفتن
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
5 عاملی که دختر و پسر را به هم جذب می کند! | آئین همسرداری | 19 |