دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران...

پروشا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما پنجشنبه امتحان تربیت بدنی1 داشتیم، (همگی بگید خب):cool:
امتحان دو کوپر بود (همون که 22 دور دور سالن میدوییم و در نهایت مرگ رو با چشمای خودمون میبینیم:confused:). بازم بگید خب:smoke:
قسمت بد ماجرا اینه که باید میرفتیم پردیس همت (دانشگاه فاطمه اینا) امتحان میدادیم... عجب جای پرتی بود:surprised:! تازه وقتی رفتیم توش به دنبال سالن ورزشی شون گم شدیم:confused:! و در نتیجه دیر رسیدیم و چون دیر رسیده بودیم شماره327 افتاد به من
قسمت بدتر ماجرا اینه که گفتن فقط تا شماره250 بمونه:evil:، بقیه برن فردا(جمعه!!!) بیان، و اون موقع بود که حس کردم اگه کارد بهم بزنن خونم در نمیاد:wallbash:!!! یادون نره بگید خب
هیچی دیگه با دوستان رفتیم دعوا:w13: و با روشی نه چندان مهربانانه قانعشون کردیم که یا الان یا هیچ وقت!!!:exclaim:
قسمت وحشتناک ماجرا موقع دو بود... وقتی به دور 5ام رسیدم خسته شده بودم اونوقت میخواستم22 دور بدوئم:huh:!!! گفتید خب؟
خلاصه سرتون درد نیارم بعد از این همه ماجرا بنده فقط 20 دور دویدم و هنوز هم بعد دو روز تمام بدنم گرفته!!!:biggrin::biggrin:

jade meh alod

عضو جدید
امتحان دو کوپر بود (همون که 22 دور دور سالن میدوییم و در نهایت مرگ رو با چشمای خودمون میبینیم:confused:). بازم بگید خب:smoke:
قسمت بد ماجرا اینه که باید میرفتیم پردیس همت (دانشگاه فاطمه اینا) امتحان میدادیم... عجب جای پرتی بود:surprised:! تازه وقتی رفتیم توش به دنبال سالن ورزشی شون گم شدیم:confused:! و در نتیجه دیر رسیدیم و چون دیر رسیده بودیم شماره327 افتاد به من
قسمت بدتر ماجرا اینه که گفتن فقط تا شماره250 بمونه:evil:، بقیه برن فردا(جمعه!!!) بیان، و اون موقع بود که حس کردم اگه کارد بهم بزنن خونم در نمیاد:wallbash:!!! یادون نره بگید خب
هیچی دیگه با دوستان رفتیم دعوا:w13: و با روشی نه چندان مهربانانه قانعشون کردیم که یا الان یا هیچ وقت!!!:exclaim:
قسمت وحشتناک ماجرا موقع دو بود... وقتی به دور 5ام رسیدم خسته شده بودم اونوقت میخواستم22 دور بدوئم:huh:!!! گفتید خب؟
خلاصه سرتون درد نیارم بعد از این همه ماجرا بنده فقط 20 دور دویدم و هنوز هم بعد دو روز تمام بدنم گرفته!!!:biggrin::biggrin:

واقعا خسته نباشی پروشا جان!!!!خداییش خیلی سخته....

Eshgh Khoodayi

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
دوستتان خوبین؟!
برای قبولی تو رشته ای مهندسی کشاورزی آب دانشگاه تهران(کرج) منطقه 2 حداکثر با چه رتبه ای قبول میشی؟!
ممنون میشم کمکم کنید

WOMIS

عضو جدید
پروشاااا من خیلیی زیااد درکت میکنم:w24:..پارسال برایه منم همین اتفاقا افتاد من 18 دور دوییدم آخرشم انقد حالم بد بود که یکی از دوستام اومد داخلو منو برد ویه یه ساعتی داشت بادم میزدو شربته خنک بهم میداد:D
مرسی که خاطراتو برام زنده کردی:)

پروشا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
دوستتان خوبین؟!
برای قبولی تو رشته ای مهندسی کشاورزی آب دانشگاه تهران(کرج) منطقه 2 حداکثر با چه رتبه ای قبول میشی؟!
ممنون میشم کمکم کنید

سلام راستش من اطلاعاتی در این مورد ندارم اما شاید یکی از بچه ها که هم رشته شماست بتونه راهنماییتون کنه
.
.
.
امیر مسعود شما میتونی به سوال دوستمون جواب بدی لطفا؟...

آخرین ویرایش:

پروشا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
پروشاااا من خیلیی زیااد درکت میکنم:w24:..پارسال برایه منم همین اتفاقا افتاد من 18 دور دوییدم آخرشم انقد حالم بد بود که یکی از دوستام اومد داخلو منو برد ویه یه ساعتی داشت بادم میزدو شربته خنک بهم میداد:D

ای بابا پس به خودم امیدوار شم که دو دور بیشتر دوییدم:thumbsup2:!!!! دوستامم داشتن با من میدوییدن دیگه کسی نبود بادم بزنه:cry: تازه من رفتم اونا رو گرفتم:hypocrite:!!! بله اینطور آدم خودساخته ای هستم من:w16:

ghazal1991

مدیر تالار مدیریت
مدیر تالار

یعنی تربیت بدنی تون فقط دو بود؟ واسه ما 7 تا ایستگاه بود، باید تو 2دقیقه و 10 ثانیه می رفتیم. خیلی سخت بود.
آقا یعنی چی چرا بین دانشکده ها فرق میزارن؟!
تربیت بدنی 2 چیا دارین؟

پروشا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی تربیت بدنی تون فقط دو بود؟ واسه ما 7 تا ایستگاه بود، باید تو 2دقیقه و 10 ثانیه می رفتیم. خیلی سخت بود.
آقا یعنی چی چرا بین دانشکده ها فرق میزارن؟!
تربیت بدنی 2 چیا دارین؟

نه بابا یکیش دو بود (که بهش میگن دو کوپر) + 45 تا دراز نشست بود + دو با مانع بود (که خودش شامل دو مدل میشد، یه سری مانع میذاشتن انقدر توش پیچ و تاب میخوردیم که آخرش از سرگیجه میفتادیم!!!:biggrin:) + پرتاب مدیسن بال بود (که یه توپ سنگین بود که باید 5 متر پرتش میکردیم) + یه امتحان کتبی، که جمع نمره ی همه این موارد به اضافه نمره حضور در کلاس میشه20
تربیت1 رو این ترم داشتم،نمیدونم تو2 چه فاکتورایی رو تست میگیرن...

ghazal1991

مدیر تالار مدیریت
مدیر تالار
نه بابا یکیش دو بود (که بهش میگن دو کوپر) + 45 تا دراز نشست بود + دو با مانع بود (که خودش شامل دو مدل میشد، یه سری مانع میذاشتن انقدر توش پیچ و تاب میخوردیم که آخرش از سرگیجه میفتادیم!!!:biggrin:) + پرتاب مدیسن بال بود (که یه توپ سنگین بود که باید 5 متر پرتش میکردیم) + یه امتحان کتبی، که جمع نمره ی همه این موارد به اضافه نمره حضور در کلاس میشه20
تربیت1 رو این ترم داشتم،نمیدونم تو2 چه فاکتورایی رو تست میگیرن...

آها، خیالم راحت شد.:D
این مانع ها رو ما هم داشتیم، 5-6 تا بود، آدم قاتی میکرد کدوما رو رفته، اولین ایستگاه هم بود دیگه بدتر:biggrin:.
تربیت بدنی 2 اینطوری نیست. دانشکده ما واسه دخترا ایروبیک و یوگا و تنیس داره، تا 2ترم پیش بدمینتون هم بود، ولی دیگه نیست. من خودم تنیس بودم خوب بود. ایروبیک هم باز بد نیست. ولی هرگز یوگا نرید، میگن خیلی سخته:confused:

آخرین ویرایش:

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

پروش!!!!!!!!!ما هم اون روز امتحان داشتیما!!!!!ما هم 5شنبه اومدیم!و ما هم اون اخرا تو دعوا بودیما!!!!!ما ینی من و تسنیم!!!!!شماره من 278 بود!
اه بعد چجوری همدیگه رو ندیدیم؟؟؟؟؟!!!حیف!!!!!!!!!!
تازه من 21 دور دوییدم!

WOMIS

عضو جدید
آها، خیالم راحت شد.:D
این مانع ها رو ما هم داشتیم، 5-6 تا بود، آدم قاتی میکرد کدوما رو رفته، اولین ایستگاه هم بود دیگه بدتر:biggrin:.
تربیت بدنی 2 اینطوری نیست. دانشکده ما واسه دخترا ایروبیک و یوگا و تنیس داره، تا 2ترم پیش بدمینتون هم بود، ولی دیگه نیست. من خودم تنیس بودم خوب بود. ایروبیک هم باز بد نیست. ولی هرگز یوگا نرید، میگن خیلی سخته:confused:
اره تربیت 2 اسونه... دوستایه من والیبال برداشتن مثه اینکه ازشون خیلی کار کشیدن...ولی من تنیس رو میز برداشتم اسون بود..تازه جزوشم از تربیت 1 اسونتره..کلن تربیته 1 واسه خودش یه 4 واحدی در حده فیزیو ست:D

پروشا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره تربیت 2 اسونه... دوستایه من والیبال برداشتن مثه اینکه ازشون خیلی کار کشیدن...ولی من تنیس رو میز برداشتم اسون بود..تازه جزوشم از تربیت 1 اسونتره..کلن تربیته 1 واسه خودش یه 4 واحدی در حده فیزیو ست:D

آره بابا من اصن امید نداشتم بتونم یه همچین کارایی بکنم!!!
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااام.....
مثل همیشه!کسی نیست؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!:w05:
همه رفتن:book:یا نه کمه!
.
.
.
.
:w10:!

ینی واقعا کسی هست که بشتر از تو درس بخونه؟:surprised:;)
پروش!!!!!!!!!ما هم اون روز امتحان داشتیما!!!!!ما هم 5شنبه اومدیم!و ما هم اون اخرا تو دعوا بودیما!!!!!ما ینی من و تسنیم!!!!!شماره من 278 بود!
اه بعد چجوری همدیگه رو ندیدیم؟؟؟؟؟!!!حیف!!!!!!!!!!
تازه من 21 دور دوییدم!

ای بابا بد اقبالی ما بوده دوست عزیز
من اگه بتونم به شما یاد بدم که اسم من "ا" داره خیلی کار مهمی کردم... دلبندم پروش+ا:)

jade meh alod

عضو جدید

من اگه بتونم به شما یاد بدم که اسم من "ا" داره خیلی کار مهمی کردم... دلبندم پروش+ا:)

چی؟!من؟!درس؟!خب ...خب مجبورم دیگه!خودت که در جریانی چقد درسا سنگینه!ولی بازم من هر روز میام اینجا ی سر میزنم شماها که هیچی....!

ghazal1991

مدیر تالار مدیریت
مدیر تالار

مگه جزوه هم داشتین؟! بابا پس چرا ما نداشتیم؟ امتحانمون فقط فرهند و بک هند و ضربدر موازی و داوری بود.
پ.ن: ما فقط عملی کار میکنیم. تئوری نداریم. خخخخخخخخ:D

آره بابا. تربیت 1 خیلی سخت تر بود. تازه من 2تا غیبت داشتم، میخواست منو حذف کنه. کلی التماس کردم تا نکرد. والا:confused:

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

پروووووووووووووووووووووووووووووووووووووشششششششش!!!!!!!!!!!!:biggrin:

پروشا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
پروووووووووووووووووووووووووووووووووووووشششششششش!!!!!!!!!!!!:biggrin:
اووووووووووووووووشششششششششششششننننننننننننننن:D
مگه جزوه هم داشتین؟! بابا پس چرا ما نداشتیم؟ امتحانمون فقط فرهند و بک هند و ضربدر موازی و داوری بود.
پ.ن: ما فقط عملی کار میکنیم. تئوری نداریم. خخخخخخخخ:D

آره بابا. تربیت 1 خیلی سخت تر بود. تازه من 2تا غیبت داشتم، میخواست منو حذف کنه. کلی التماس کردم تا نکرد. والا:confused:

جزوه نداشتین؟؟؟؟!!!!:eek:....من همش حس میکنم شما خیلی خوش به حالتون بوده هاااااااااا!!!:biggrin:
این استادا که مارو میبینن فکر میکنن از دشمنشون میخوان امتحان بگیرن!!! حالا این تربیت بدنی هم که دستش وا بود تا میتونست امتحانمونو سخت گرفت بعدم حتما گفته اینا که دست به خوندنشون خوبه بذار یه امتحان کتبی هم بگیرم!!!:biggrin:
منم دوتا غیبت داشتم گفت تاثیر میدم تو نمره ت:cry:

ghazal1991

مدیر تالار مدیریت
مدیر تالار
جزوه نداشتین؟؟؟؟!!!!:eek:....من همش حس میکنم شما خیلی خوش به حالتون بوده هاااااااااا!!!:biggrin:
این استادا که مارو میبینن فکر میکنن از دشمنشون میخوان امتحان بگیرن!!! حالا این تربیت بدنی هم که دستش وا بود تا میتونست امتحانمونو سخت گرفت بعدم حتما گفته اینا که دست به خوندنشون خوبه بذار یه امتحان کتبی هم بگیرم!!!:biggrin:
منم دوتا غیبت داشتم گفت تاثیر میدم تو نمره ت:cry:

اتفاقا من در تعجبم شما چطور برای تربیت بدنی جزوه داشتین؟ :biggrin: دوستای من دانشکده های دیگه هم هستن هیشکی جزوه نداشته، فقط شما داشتین:biggrin:
تربیت 1 امتحان کتبی نبود، ولی خیلی سخت گرفت واقعا.:confused: ولی تربیت 2 خیلی خوب بود:D

WOMIS

عضو جدید
اتفاقا من در تعجبم شما چطور برای تربیت بدنی جزوه داشتین؟ :biggrin: دوستای من دانشکده های دیگه هم هستن هیشکی جزوه نداشته، فقط شما داشتین:biggrin:
تربیت 1 امتحان کتبی نبود، ولی خیلی سخت گرفت واقعا.:confused: ولی تربیت 2 خیلی خوب بود:D

اتفاقا منم خیلی تعجب میکنم چزا تئوری نداشتین:eek:
عملیش یه طرف تئوریش یه طرف:w22:
در کل از دوستانه سخت کوش که این واحد سنگینو با موفقیت گذروندن تبریییییییک میگم
امیدوارم همیشه موفق باشید:D

پروشا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاقا منم خیلی تعجب میکنم چزا تئوری نداشتین:eek:
عملیش یه طرف تئوریش یه طرف:w22:
در کل از دوستانه سخت کوش که این واحد سنگینو با موفقیت گذروندن تبریییییییک میگم
امیدوارم همیشه موفق باشید:D

ای بابا انگار در حق ما ظلم شده:cry: ولی عیب نداره ما که این یه بار رو جستیم، طبق ضرب المثل بار دوم هم میجهیم، خدا رو شکر تربیت بدنی 3 نداریم وگرنه توی اون میموندیم!!!

Pure Liveliness

عضو جدید
سلام دوستان.
كسي توو يوني استادي به اسم ...خجسته ميشناسه؟ رياضي درس ميده.
بيزحمت اگه كسي ميشناسه بياد توو پروف من جواب بده يا همين جا.

WOMIS

عضو جدید
سلام بچها
روز تابستونیتوت خوش
بچها من امتحانه علوم پایه دارم
اگه کسی گدروندتش میشه به من کمک کنه
من اصن چیزی از امتحان نمیدونم:book: