نه ديگه نشد تناقض داره ما تو راه راست هستيم شما گفتي كاشكي .....![]()
فعلا باي
هر چي گفتيم شوخي كرديم
اميدوارم دلخور نشده باشيد![]()
ايووووووووول چرا ماله دخترا رو نذاشتي هاااا زود باش بذار![]()
خوب بچه ها حوصلشون سر میره یکم باهم شوخی میکنن . اما شما حوصلتون که سر میره هی مخ هم را می خورید ماشا ا...... .باز صدا بهتر از پريدن رو سر و كله همه... نيدونم برو از خدا بپرس![]()
خوب دیگه بچه ها به فکر همه هستن . تو خوابگاه دختر ها که جر صدا چیزی نمیاد . خداییش این همه حرفا از کجا میارید ؟؟؟؟؟؟؟![]()
خوب بچه ها حوصلشون سر میره یکم باهم شوخی میکنن . اما شما حوصلتون که سر میره هی مخ هم را می خورید ماشا ا...... .![]()
به سلامت داداش شهاب گل.فعلا باي
هر چي گفتيم شوخي كرديم
اميدوارم دلخور نشده باشيد![]()
هیچکدوم با صوت و ولوم صداتا جائي كه ما مي دونيم وقتي حوصلمون سر مي ره ميريم بيرون..... ببخشيد مخمون را با قاشق مي خوريم يا چنگال؟![]()
نه آجی توهین نمی کنم . دارم شوخی می کنم . بهتره دیگه شوخی نکنیم . ممکنه دلخوری پیش بیاد . همش شوخی دلخور نشو .توهین نکن دیگه......همونطور که شما اونور ما رو مسخره میکنید مام اونجا میشینیم برا شما اسم میذاریمو مسخرتون میکنیم حرفهای همینه دیگه .....
هیچکدوم با صوت و ولوم صدا![]()
نه آجی توهین نمی کنم . دارم شوخی می کنم . بهتره دیگه شوخی نکنیم . ممکنه دلخوری پیش بیاد . همش شوخی دلخور نشو .
نه آجی توهین نمی کنم . دارم شوخی می کنم . بهتره دیگه شوخی نکنیم . ممکنه دلخوری پیش بیاد . همش شوخی دلخور نشو .
نه ما که چیزی یادمون نمی یاد .اين صوت و ولوم را از شما قرض گرفتيم يادتون نيست![]()
نه ما که چیزی یادمون نمی یاد .
خواهشا دیگه شوخی نکنید ممکنه دلخوری پیش بیاد من دوست ندارم دلخوری ایجاد بشه . آجی زهرا دلخور شد .
نه ما که چیزی یادمون نمی یاد .
خواهشا دیگه شوخی نکنید ممکنه دلخوری پیش بیاد من دوست ندارم دلخوری ایجاد بشه . آجی زهرا دلخور شد .
همش شوخیه . کلا این تایپیک را زدم واسه خنده . همین . امیدوارم از حرفام ناراحت نشده باشید .قصد منم تلافی شوخیتون بود.
نه به خدا داداش چند بار بگم ناراحت نشدم.همش شوخیه . کلا این تایپیک را زدم واسه خنده . همین . امیدوارم از حرفام ناراحت نشده باشید .
همش شوخیه . کلا این تایپیک را زدم واسه خنده . همین . امیدوارم از حرفام ناراحت نشده باشید .
فعلا . خدا حافظ همگی . شب خوبی داشته باشید . امیدوارم ازم ناراحت نشده باشید همش شوخی بود .
.............................
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
خوابگاه پسران | تالار عکس | 3 | |
![]() |
عاقبت ورود بی دعوت به خوابگاه پسران !! | تالار عکس | 3 | |
![]() |
عکس از اتفاقی فجیع در خوابگاه پسران! | تالار عکس | 3 | |
![]() |
اتفاقی بسیار عجیب ووحشتناک در خوابگاه پسران | تالار عکس | 11 | |
![]() |