خوابگاه پسران در فصل امتحانات . چقدر منظم هستن ماشاا...... ( بدون شرح )

Shahab

مدیر تالار عکس
مدیر تالار
کاربر ممتاز
فعلا باي
هر چي گفتيم شوخي كرديم
اميدوارم دلخور نشده باشيد;)

s.zahra1371

عضو جدید
خوب دیگه بچه ها به فکر همه هستن . تو خوابگاه دختر ها که جر صدا چیزی نمیاد . خداییش این همه حرفا از کجا میارید ؟؟؟؟؟؟؟:biggrin:

توهین نکن دیگه......همونطور که شما اونور ما رو مسخره میکنید مام اونجا میشینیم برا شما اسم میذاریمو مسخرتون میکنیم حرفهای همینه دیگه .....

mina12345

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب بچه ها حوصلشون سر میره یکم باهم شوخی میکنن . اما شما حوصلتون که سر میره هی مخ هم را می خورید ماشا ا...... . :biggrin:

تا جائي كه ما مي دونيم وقتي حوصلمون سر مي ره ميريم بيرون..... ببخشيد مخمون را با قاشق مي خوريم يا چنگال؟:biggrin:

mehrdad2012

عضو جدید
کاربر ممتاز
توهین نکن دیگه......همونطور که شما اونور ما رو مسخره میکنید مام اونجا میشینیم برا شما اسم میذاریمو مسخرتون میکنیم حرفهای همینه دیگه .....
نه آجی توهین نمی کنم . دارم شوخی می کنم . بهتره دیگه شوخی نکنیم . ممکنه دلخوری پیش بیاد . همش شوخی دلخور نشو .

mehrdad2012

عضو جدید
کاربر ممتاز
اين صوت و ولوم را از شما قرض گرفتيم يادتون نيست:biggrin:
نه ما که چیزی یادمون نمی یاد .
خواهشا دیگه شوخی نکنید ممکنه دلخوری پیش بیاد من دوست ندارم دلخوری ایجاد بشه . آجی زهرا دلخور شد .

mehrdad2012

عضو جدید
کاربر ممتاز
فعلا . خدا حافظ همگی . شب خوبی داشته باشید . امیدوارم ازم ناراحت نشده باشید همش شوخی بود .

mina12345

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همش شوخیه . کلا این تایپیک را زدم واسه خنده . همین . امیدوارم از حرفام ناراحت نشده باشید .

نه داداشم....اگه آدم بخواد با كوچكترين جوك ناراحت بشه تو زندگي حتما واميمونه..........

najmeh_kolahkaj

عضو جدید
اگه اتاقه من اينطور بود بايد به جاي عكسه اتاقم عكسه خودمو به عنوان جوانه ناكام ميزاشتن

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واااای چه پسرای با کمالاتی....خیـــــــــــلی وعضشون خوبه..........اتاق من رو وقت امتحانا نمیشه شناخت...:redface:

SIMA.T

عضو جدید
کاربر ممتاز
وای منم دلم میخواست تو خوابگاه زندگی میکردم!!خیلی حااااال میده!!:D
ماشالا همشونم چه خرخووونن!!
مرسی داش مهرداد!!

ستاره 20

عضو جدید
کاربر ممتاز
بازم خوبه که تو امتحانا حداقل داشتن درس میخوندن این بیشتر به چشم من اومد تا بهم ریختگی اتاق