اینکه دین اسلام دین بخششه شکی درش نیست
اما یک سوال، شما شیعه هستین یا سنی؟
sent by my GLX G5
شیعه...........
اینکه دین اسلام دین بخششه شکی درش نیست
اما یک سوال، شما شیعه هستین یا سنی؟
sent by my GLX G5
خوبه!شیعه...........
اون فرد هر کی هم باشه , عددی نیست که فعل خواستنش اهمیت داشته باشه. شما اگه یکم تاریخ رو بخونی , خیلی از فرضیاتی که تو ذهنتون داری برات حل میشه.![]()
چرا بیبیسی فارسی باید ٥ ثانیه از یک فیلم مستند را که در آن تنها یک جمله گفته میشود، حذف کند؟
این ٥ ثانیه از فیلم و جملهای که دختر گریلا اهل ایران میگوید در دو نسخه عربی و انگلیسی موجود است و زیرنویس شده است، اما در نسخه فارسی سانسور شده است.
دختر کرد ایرانی گریلا در این ٥ ثانیه سانسور شده میگوید: "اینجا را آزاد میکنیم و میروم ایران و سپس میگوید {پس از اینجا} نوبت آنجاست."
در فیلم تدوین شده زانیار عمرانی که توسط تهیه کننده بیبیسی (ژیار گل) تائید و نهایی شده است این جمله و این ٥ ثانیه وجود دارد و در نسخههای انگلیسی و عربی زیرنویس شده است، اما در نسخه فارسی قاعدتا در دفتر لندن و پیش از پخش و هنگام بازبینی (که اینجا اسمش نظارت استصوابی است چون خاص بخش فارسی بوده است) برداشته شده است.
قواعد ادیتوریال بیبیسی فارسی و انگلیسی و عربی با هم متفاوت است؟ این جمله از یک پیشمرگه ساده کرد چرا باید حذف شود؟ این جمله تهدیدی متوجه کسی یا جایی میکند؟ نژادپرستانه است؟ ترویج خشونت است؟ ضد ایرانی است؟ اعلام جنگ است؟ تبلیغ یک جریان سیاسی است؟ واقعا چرا؟
اگر کسی میداند لطفا پاسخ دهد.
لینک یوتویب نسخه انگلیسی، دقیقه ١٤.٣٩
https://www.youtube.com/watch?v=u_4m2gFYiMk&feature=share
لینک یوتیوب نسخه فارسی، دقیقه ١٥.٣٩
https://www.youtube.com/watch?v=zz1sqgeGL6s&feature=youtu.be
یادآوری کنم که تفاوت زمانهای بالا به دلیل عدم بارگذاری دقیقه نخست فیلم در نسخه انگلیسی است.
اون فرد هر کی هم باشه , عددی نیست که فعل خواستنش اهمیت داشته باشه. شما اگه یکم تاریخ رو بخونی , خیلی از فرضیاتی که تو ذهنتون داری برات حل میشه.
اون فرد هر کی هم باشه , عددی نیست که فعل خواستنش اهمیت داشته باشه. شما اگه یکم تاریخ رو بخونی , خیلی از فرضیاتی که تو ذهنتون داری برات حل میشه.
عدد کیه؟؟
بارزانی؟؟
اوجالان؟؟
قاسملو؟؟
فلانی؟
اون یکی؟
دوست عزیز الان پروژه ی بزرگ همون کردستان بزرگ هست. این ادعای یک گریلای دختر نیست. این توهمی است که در این مدت در سر خیلی (من میگم همشون) از این گریلاها و متاسفانه خیلی از هموطنان کرد داخل ایران انداختن. شب و روز اربابانشون (که به نظر من همون امریکا و اسراییل هست) از زبان شبکه های افراطی کرد زبان تو گوششون میخونن که باید کردستان بزرگ رو تشکیل بدین. یک نگاه در اجتماعات مجازی اینترنتی و صحبت با دوستان کرد میتونه این رو به شما بگه.البته درگیری های قومیتی و مسائل تجزیه طلبی فقط دامن گر کردها نیست. ترکها و عرها و بلوچها و بقیه ی ایران هم درگیر این مسئله هست. به نظر من هم تمامش زیر سر اسراییل هست. در ضمن این مسائل رو دلیلی برای نادیده گرفتن حقوق قومیتی هیچ قومی نمیدونم. مخصوصا کردها که شاید بیشتر از بقیه ی اقوام در ایران محروم هستند. همچنین ترکها و عربها و غیره. اما آتش تفرقه و تجزیه ای که ممکنه این تروریستهای کومله و دموکرات و پژاک و غیره در ایران و غرب کشور خودمون و همین طور سه کشور عراق و سوریه و ترکیه بندازن به نظر من تراژدی های وحشتناک و نسل کشی های انسانی وحشتناکی بوجود خواهد آورد.
من قصد ایجاد درگیری قومی اینجا ندارم. از اول هم به این مسئله حتی به دید مسئله ی ملی نگاه نکردم (چه برسه به قومی). به دید مسئله ی فرا ملی و انسانی و منطقه ای نگاه کردم. اگر جوابی در این مورد به شما دادم به خاطر اینه که میدونم کرد نیستید (حالا هر قومیت دیگه ای باشید).والا حوصله ی سر و کله زدن در بحثای قومیتی رو ندارم.
موفق باشید
تو این راستا برای تنش در آذربایجان به ویژه ارومیه ........به نظر نقشه های خطرناکی دارند.........مسئولین ما بایستی خیلی مراقبت کنند ..........و حواسشان باشد به کجا دست می دهند
تنهاراهش اینه که مناطق محروم مرزنشین ازمحرومیت خارج بشوند.اگرراضی نگه داشته بشن دیگه هیچ کسی نمیتونه باوعده های پوچ مردم روفریب بده چه کوموله درغرب وجیش العدل درشرق.متاسفانه دشمن ازمحرومیت مرزنشینان سواستفاده میکنه
تو این راستا برای تنش در آذربایجان به ویژه ارومیه ........به نظر نقشه های خطرناکی دارند.........مسئولین ما بایستی خیلی مراقبت کنند ..........و حواسشان باشد به کجا دست می دهند
تنهاراهش اینه که مناطق محروم مرزنشین ازمحرومیت خارج بشوند.اگرراضی نگه داشته بشن دیگه هیچ کسی نمیتونه باوعده های پوچ مردم روفریب بده چه کوموله درغرب وجیش العدل درشرق.متاسفانه دشمن ازمحرومیت مرزنشینان سواستفاده میکنه
اطلاعاتت تو حلقم!دوست عزیز کوموله در کردستان نیست که. در شهرای شمال آزربایجان غربی هست. هیچ کدومشون هم بومی نیستن. برای ایجاد ناامنی در مرز هستن. حتی به معدود کردهای این شهرستانها (شهرستان من هم یکی از ایناس) خیلی آزار میرسونن. اینا هدفشون چیز دیگه ای هست و محرومیت و اینا بهانه هست. بومی منطقه که نیستن. حتی خیلیاشون بومی کشور هم نیستن. فکر نکنم هیچ ککس اینجا به اندازه من کومله و پژاک و دموکرات رو بشناسه. متاسفانه دوستان کردمون هم اینجا فقط از طریق اخبار خبرای این تروریستها رو میشنون و خبر ندران دارن تو اخبار دروغ میگن و هدفشون چیز دیگه ای هست و کارای خیلی کثیفی میکننن. والا اگه از نزدیک بشنون و یا با کردهای بومی منطقه تماس بگیرن متوجه میشن که دارن دروغ میگن
اتفاقامن کامل راجع به این جماعت تحقیق کردم حزب دموکرات کردستان ایران درمقطعی باکوموله درگیرمیشن.این احزاب رویای تاسیس کردستان بزرگ رودارن.اولین رهبرشون قاضی محمدبوده که اعدام شده .جمهوری مهابادبه دست شاه کن فیکون شده.عبدالرحم قاسملو یکی دیگه ازکسانی بوده رهبرحزب دموکرات بوده که ترورشده.کردهامعتقدنداحمدی نژادوهاشمی رفسنجانی درترورقاسملودست دارند.دوست عزیز کوموله در کردستان نیست که. در شهرای شمال آزربایجان غربی هست. هیچ کدومشون هم بومی نیستن. برای ایجاد ناامنی در مرز هستن. حتی به معدود کردهای این شهرستانها (شهرستان من هم یکی از ایناس) خیلی آزار میرسونن. اینا هدفشون چیز دیگه ای هست و محرومیت و اینا بهانه هست. بومی منطقه که نیستن. حتی خیلیاشون بومی کشور هم نیستن. فکر نکنم هیچ ککس اینجا به اندازه من کومله و پژاک و دموکرات رو بشناسه. متاسفانه دوستان کردمون هم اینجا فقط از طریق اخبار خبرای این تروریستها رو میشنون و خبر ندران دارن تو اخبار دروغ میگن و هدفشون چیز دیگه ای هست و کارای خیلی کثیفی میکننن. والا اگه از نزدیک بشنون و یا با کردهای بومی منطقه تماس بگیرن متوجه میشن که دارن دروغ میگن
اتفاقامن کامل راجع به این جماعت تحقیق کردم حزب دموکرات کردستان ایران درمقطعی باکوموله درگیرمیشن.این احزاب رویای تاسیس کردستان بزرگ رودارن.اولین رهبرشون قاضی محمدبوده که اعدام شده .جمهوری مهابادبه دست شاه کن فیکون شده.عبدالرحم قاسملو یکی دیگه ازکسانی بوده رهبرحزب دموکرات بوده که ترورشده.کردهامعتقدنداحمدی نژادوهاشمی رفسنجانی درترورقاسملودست دارند.
رئیس پژاک یاراحمدی هست که البته قدرت چندانی نداره وبیشترسرسپرده پ ک ک ترکیه هست به رهبری عبدالله اوجالان.یاراحمدی بک باربازداشت شده ساکن آلمان هست والبته دوباره آزادشد.
شبکه حزب دموکرات شبکه تیشک تی وی وحزب کوموله هم شبکه کومولا تی وی .پس خیلی هم بی اطلاع نیستم.مطالعم خوبه![]()
خوب همون یه تعداد خاص سرنوشت یک جامعه رو تغییر میدن، توی مصری که 80 90 میلیون نفره، فقط 2 میلیون نفر اومدن میدان تحریر و مبارک رو برکنار کردن و بقیه جا ها ی دنیا هم همینه...من اعتقاد ندارم که مردم ایران فریب می خورند.........مردم ایران مردم بسیار هوشیاری هستند .........عده ای هم ممکن است دچار اشتباه شوند ..........ولی دیر یا زود متوجه میشوند ........مگر یه تعداد خاص
دوست عزیز آقای علی حسینی داری میگی بی بی سی فارسی تو این شبکه خیلی چیزا برعکس بیان میشه و این فقط بخاطر بدنشان دادن سرزمین بزرگ ایران است ایران و ایرانی همیشه موفقو پیروز میشه در هرشرایطی
خوب همون یه تعداد خاص سرنوشت یک جامعه رو تغییر میدن، توی مصری که 80 90 میلیون نفره، فقط 2 میلیون نفر اومدن میدان تحریر و مبارک رو برکنار کردن و بقیه جا ها ی دنیا هم همینه...
بله
قبول دارم
من قبلا موافق بی بی سی بودم.
اما یکی دوسالی هست که متوجه شدم چقدر زیرکانه اخبار میگه این شبکه.(منظورم فقط جریان اخیر نیست و کردستان و اینا، میگم که. گزارشهاش کاملا بودار هست در هر موردی، مخصوصا در مورد ایران)
حرفاتون خنده داره واقعا چون نمیدونید قضیه از چه قرارهموافقم. اون خبر نگارشون که اسمش ژیار خیلی نژادپرستانه و کاملاً یک طرفه خیر میگه. این رو اون زمان که پژاک اومد سرباز وظیفه ها رو در مرز کشت متوجه شدم. بعد هم که با عملیات مشترک روبرو شدن، پژاک اون ترسو های بزدل رفتن بی بی سی و گفت ما کجا حرکت تروریستی کردیم و ... !!، کار ما فقط فرهنگی است!! و این عملیات مای مظلوم رو هدف قرار داده ( هنوز خون اون سرباز های جوون وظیفه که کشته بودن خشک نشده بود)!
حرفاتون خنده داره واقعا چون نمیدونید قضیه از چه قراره
چون در مناطق غرب زندگی نکردید
اما خیلی کوتاه میگم که بفهمید
طرف دار پژاک هم نیستم یک بچه شیعه و پیرو ولایتم و اما من یک کوردم
اون سربازهایی که کشته شدن و به قول شما هنوز خونشون خشک نشده به دلیل این بود افسرای وظیفه شناس و وطن پرست ما از ترس خودشون رو پنهان میکردن و سربازهای بیچاره رو جلوی گلوله قراره میدادن و از طرفی یکی از ارگان های نظامی جمهوری اسلامی به بهانه ی کشتن هر پژاکی جایزه نقدی تعیین کرده و در یک روز صدها نفر کورد بیچاره و نان آور خانواده به خاطره حرص و طمعشون با بی رحمانه ترین حالت کشتن و هیچ کاریشون نداشتن
پس به ایرانی بودنت به بال .ماهم چیزی از داعش کم نداریم
موافقم. اون خبر نگارشون که اسمش ژیار خیلی نژادپرستانه و کاملاً یک طرفه خیر میگه. این رو اون زمان که پژاک اومد سرباز وظیفه ها رو در مرز کشت متوجه شدم. بعد هم که با عملیات مشترک روبرو شدن، پژاک اون ترسو های بزدل رفتن بی بی سی و گفت ما کجا حرکت تروریستی کردیم و ... !!، کار ما فقط فرهنگی است!! و این عملیات مای مظلوم رو هدف قرار داده ( هنوز خون اون سرباز های جوون وظیفه که کشته بودن خشک نشده بود)!
دوست عزیز ما هفته ای اینجا (تو شهر خودمون) لااقل یک سرباز شهید کشته شده توسط پژاک و کومله و امثالهم رو تشییع ممیکنیم. اینم جدید نیست. حداقل مال 15 اسل به این ور رو من یادمه.
حرفاتون خنده داره واقعا چون نمیدونید قضیه از چه قراره
چون در مناطق غرب زندگی نکردید
اما خیلی کوتاه میگم که بفهمید
طرف دار پژاک هم نیستم یک بچه شیعه و پیرو ولایتم و اما من یک کوردم
اون سربازهایی که کشته شدن و به قول شما هنوز خونشون خشک نشده به دلیل این بود افسرای وظیفه شناس و وطن پرست ما از ترس خودشون رو پنهان میکردن و سربازهای بیچاره رو جلوی گلوله قراره میدادن و از طرفی یکی از ارگان های نظامی جمهوری اسلامی به بهانه ی کشتن هر پژاکی جایزه نقدی تعیین کرده و در یک روز صدها نفر کورد بیچاره و نان آور خانواده به خاطره حرص و طمعشون با بی رحمانه ترین حالت کشتن و هیچ کاریشون نداشتن
پس به ایرانی بودنت به بال .ماهم چیزی از داعش کم نداریم
بگذریم در در حال این تاپیک مربوط به خبر های کوبانی و کوبانی از اون نظر که اگر تسخیر بشه جبهه داعش رو تقویت می کنه حائز اهمیته و بهتره اصل تاپیک گم نشه و این طور بحث های حاشیه به جز این که باعث ایجاد ایجاد ناراحتی در اقوام میشه و متاسفانه کشور های جهان سوم هنوز از اختلافات قومی عبور نکردن.