خبرهای مرتبط با کوبانی Kobani

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آمریکا دو حزب کرد را از لیست سازمان‌های تروریستی خارج کرد

آمریکا دو حزب کرد را از لیست سازمان‌های تروریستی خارج کرد

بین الملل > خاورمیانه - تسنیم نوشت:
مقام ارشد آمریکایی اعلام کرد دو حزب اصلی کردهای عراق از لیست سازمان‌های تروریستی خارج شده‌اند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از حریت، احزاب اتحادیه دموکراتیک کردستان و نیز اتحادیه میهنی کردستان علی‌رغم اینکه از متحدین قدیمی آمریکا در منطقه محسوب می‌شوند، بر اساس قانون میهن‌پرستی مصوب سال 2001 در لیست سازمان‌های تروریستی جای داشتند.
برت مک‌گورک، معاون امور خاورنزدیک آمریکا در صفحه توئیتری خود اعلام کرده است که کنگره در بودجه دفاعی سال 2015 ماده‌ای را تصویب کرده که بر اساس آن این دو حزب از لیست سازمان‌های تروریستی خارج می‌شوند.
در ماه فوریه، مسعود بارزانی، رئیس اقلیم خودمختار کردستان عراق، از سفر به آمریکا و دیدار با رئیس‌جمهور این کشور به دلیل حضور اسامی این دو حزب در لیست سازمان‌های تروریستی خودداری کرد.
در ماه آوریل، سناتور رابرت منندز و سناتور جان مک کینف طرحی را به کنگره ارائه دادند تا اسامی این حزب از فهرست سازمان‌های تروریستی حذف شود.
فواد حسین، رئیس دفتر رئیس اقلیم خودمختار کردستان عراق، اعلام کرد که مقامات آمریکایی تصمیم کنگره را به همتایان کرد خود اعلام کرده‌اند.

منبع

:D. ای خدا. عجب!!!
قضیه ی تروریست خوب و بد واسه امریکاست ها. داعش هم اینجوری تا چند ماه پیش تروریست خوب بود پیش امریکا. یهو اخ شد. دی

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
مدافعان شهر کوبانی در شمال سوریه از به شهادت رسیدن یک مبارز ایرانی که اهل مشهد است در درگیری با تروریست‌های تکفیری داعش خبر دادند.

ابنا: حزب اتحاد دموکراتیک سوریه (YPG) خبر به شهادت رسیدن یکی از مدافعان شهر کوبانی (عین العرب) در شمال سوریه را اعلام کرد که اهل ایران است.

در بیانیه منتشر شده آمده است: «امیر قبادی» با نام سازمانی «روژوان کوبانی» از کردهای مقیم مشهد در جریان آزادسازی مرکز فرهنگ و هنر "باقی خدو" در شهر کوبانی جان خود را از دست داد.

در این بیانیه آمده است که ما تا آخرین قطره خون خود به راه روژوان مبارز و صد‌ها شهید راه آزادی، عزت و حافظ ارزش‌های انسانی که جانشان را فدا کرده‌اند، ادامه خواهیم داد و یا دو خاطره تمامی شهدا را گرامی می‌داریم.

در بیانیه خاطرنشان شده که وقتی مبارزان کوبانی عملیات آزادسازی مرکز فرهنگ و هنر کردی را آغاز کردند، روژوان کوبانی مبارز هم قهرمانانه به شهادت رسید. این مبارز، ایرانی است و برای حمایت و همبستگی عمومی به کوبانی آمده بود. روژوان تا آخرین قطره خون خود در مقابل گروه تروریستی داعش مقاومت کرد.

در بخش دیگری از این بیانیه آمده: وی در تمامی جبهه‌های کوبانی علیه دشمن انسانیت، داعش، مقاومت کرد و به سمبل مقاومت کوبانی مبدل گشت.

حزب اتحاد دموکراتیک سوریه اعلام کرد که امیر قبادی فرزند (علی و کبری) با کد سازمانی روژوان کوبانی در سال ۲۰۱۴ از شهر مشهد به مدافعان کوبانی پیوست و در ۲۲ دسامبر ۲۰۱۴ به شهادت رسید.

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

چرا بی‌بی‌سی فارسی باید ٥ ثانیه از یک فیلم مستند را که در آن تنها یک جمله گفته می‌شود، حذف کند؟
این ٥ ثانیه از فیلم و جمله‌ای که دختر گریلا اهل ایران می‌گوید در دو نسخه عربی و انگلیسی موجود است و زیرنویس شده است، اما در نسخه فارسی سانسور شده است.
دختر کرد ایرانی گریلا در این ٥ ثانیه سانسور شده می‌گوید: "اینجا را آزاد می‌کنیم و می‌روم ایران و سپس می‌گوید {پس از اینجا} نوبت آنجاست."

در فیلم تدوین شده زانیار عمرانی که توسط تهیه کننده بی‌بی‌سی (ژیار گل) تائید و نهایی شده است این جمله و این ٥ ثانیه وجود دارد و در نسخه‌های انگلیسی و عربی زیرنویس شده است، اما در نسخه فارسی قاعدتا در دفتر لندن و پیش از پخش و هنگام بازبینی (که اینجا اسمش نظارت استصوابی است چون خاص بخش فارسی بوده است) برداشته شده است.

قواعد ادیتوریال بی‌بی‌سی فارسی و انگلیسی و عربی با هم متفاوت است؟ این جمله از یک پیشمرگه ساده کرد چرا باید حذف شود؟ این جمله تهدیدی متوجه کسی یا جایی می‌کند؟ نژادپرستانه است؟ ترویج خشونت است؟ ضد ایرانی است؟ اعلام جنگ است؟ تبلیغ یک جریان سیاسی است؟ واقعا چرا؟
اگر کسی می‌داند لطفا پاسخ دهد.

لینک یوتویب نسخه انگلیسی، دقیقه ١٤.٣٩
https://www.youtube.com/watch?v=u_4m2gFYiMk&feature=share
لینک یوتیوب نسخه فارسی، دقیقه ١٥.٣٩
https://www.youtube.com/watch?v=zz1sqgeGL6s&feature=youtu.be
یادآوری کنم که تفاوت زمان‌های بالا به دلیل عدم بارگذاری دقیقه نخست فیلم در نسخه انگلیسی است.

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

چرا بی‌بی‌سی فارسی باید ٥ ثانیه از یک فیلم مستند را که در آن تنها یک جمله گفته می‌شود، حذف کند؟
این ٥ ثانیه از فیلم و جمله‌ای که دختر گریلا اهل ایران می‌گوید در دو نسخه عربی و انگلیسی موجود است و زیرنویس شده است، اما در نسخه فارسی سانسور شده است.
دختر کرد ایرانی گریلا در این ٥ ثانیه سانسور شده می‌گوید: "اینجا را آزاد می‌کنیم و می‌روم ایران و سپس می‌گوید {پس از اینجا} نوبت آنجاست."

در فیلم تدوین شده زانیار عمرانی که توسط تهیه کننده بی‌بی‌سی (ژیار گل) تائید و نهایی شده است این جمله و این ٥ ثانیه وجود دارد و در نسخه‌های انگلیسی و عربی زیرنویس شده است، اما در نسخه فارسی قاعدتا در دفتر لندن و پیش از پخش و هنگام بازبینی (که اینجا اسمش نظارت استصوابی است چون خاص بخش فارسی بوده است) برداشته شده است.

قواعد ادیتوریال بی‌بی‌سی فارسی و انگلیسی و عربی با هم متفاوت است؟ این جمله از یک پیشمرگه ساده کرد چرا باید حذف شود؟ این جمله تهدیدی متوجه کسی یا جایی می‌کند؟ نژادپرستانه است؟ ترویج خشونت است؟ ضد ایرانی است؟ اعلام جنگ است؟ تبلیغ یک جریان سیاسی است؟ واقعا چرا؟
اگر کسی می‌داند لطفا پاسخ دهد.

لینک یوتویب نسخه انگلیسی، دقیقه ١٤.٣٩
https://www.youtube.com/watch?v=u_4m2gFYiMk&feature=share
لینک یوتیوب نسخه فارسی، دقیقه ١٥.٣٩
https://www.youtube.com/watch?v=zz1sqgeGL6s&feature=youtu.be
یادآوری کنم که تفاوت زمان‌های بالا به دلیل عدم بارگذاری دقیقه نخست فیلم در نسخه انگلیسی است.
اون فرد هر کی هم باشه , عددی نیست که فعل خواستنش اهمیت داشته باشه. شما اگه یکم تاریخ رو بخونی , خیلی از فرضیاتی که تو ذهنتون داری برات حل میشه.

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون فرد هر کی هم باشه , عددی نیست که فعل خواستنش اهمیت داشته باشه. شما اگه یکم تاریخ رو بخونی , خیلی از فرضیاتی که تو ذهنتون داری برات حل میشه.

نمی دونم شما چطوری مطمئنی. اون موقع آقای قوام سیاست مدار برجسته بودن که بدون یک قطره خون مسائل رو حل می کرد.

آخرین ویرایش:

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

عدد کیه؟؟
بارزانی؟؟
اوجالان؟؟
قاسملو؟؟
فلانی؟
اون یکی؟
دوست عزیز الان پروژه ی بزرگ همون کردستان بزرگ هست. این ادعای یک گریلای دختر نیست. این توهمی است که در این مدت در سر خیلی (من میگم همشون) از این گریلاها و متاسفانه خیلی از هموطنان کرد داخل ایران انداختن. شب و روز اربابانشون (که به نظر من همون امریکا و اسراییل هست) از زبان شبکه های افراطی کرد زبان تو گوششون میخونن که باید کردستان بزرگ رو تشکیل بدین. یک نگاه در اجتماعات مجازی اینترنتی و صحبت با دوستان کرد میتونه این رو به شما بگه.البته درگیری های قومیتی و مسائل تجزیه طلبی فقط دامن گر کردها نیست. ترکها و عرها و بلوچها و بقیه ی ایران هم درگیر این مسئله هست. به نظر من هم تمامش زیر سر اسراییل هست. در ضمن این مسائل رو دلیلی برای نادیده گرفتن حقوق قومیتی هیچ قومی نمیدونم. مخصوصا کردها که شاید بیشتر از بقیه ی اقوام در ایران محروم هستند. همچنین ترکها و عربها و غیره. اما آتش تفرقه و تجزیه ای که ممکنه این تروریستهای کومله و دموکرات و پژاک و غیره در ایران و غرب کشور خودمون و همین طور سه کشور عراق و سوریه و ترکیه بندازن به نظر من تراژدی های وحشتناک و نسل کشی های انسانی وحشتناکی بوجود خواهد آورد.
من قصد ایجاد درگیری قومی اینجا ندارم. از اول هم به این مسئله حتی به دید مسئله ی ملی نگاه نکردم (چه برسه به قومی). به دید مسئله ی فرا ملی و انسانی و منطقه ای نگاه کردم. اگر جوابی در این مورد به شما دادم به خاطر اینه که میدونم کرد نیستید (حالا هر قومیت دیگه ای باشید).والا حوصله ی سر و کله زدن در بحثای قومیتی رو ندارم.
موفق باشید

آخرین ویرایش:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
عدد کیه؟؟
بارزانی؟؟
اوجالان؟؟
قاسملو؟؟
فلانی؟
اون یکی؟
دوست عزیز الان پروژه ی بزرگ همون کردستان بزرگ هست. این ادعای یک گریلای دختر نیست. این توهمی است که در این مدت در سر خیلی (من میگم همشون) از این گریلاها و متاسفانه خیلی از هموطنان کرد داخل ایران انداختن. شب و روز اربابانشون (که به نظر من همون امریکا و اسراییل هست) از زبان شبکه های افراطی کرد زبان تو گوششون میخونن که باید کردستان بزرگ رو تشکیل بدین. یک نگاه در اجتماعات مجازی اینترنتی و صحبت با دوستان کرد میتونه این رو به شما بگه.البته درگیری های قومیتی و مسائل تجزیه طلبی فقط دامن گر کردها نیست. ترکها و عرها و بلوچها و بقیه ی ایران هم درگیر این مسئله هست. به نظر من هم تمامش زیر سر اسراییل هست. در ضمن این مسائل رو دلیلی برای نادیده گرفتن حقوق قومیتی هیچ قومی نمیدونم. مخصوصا کردها که شاید بیشتر از بقیه ی اقوام در ایران محروم هستند. همچنین ترکها و عربها و غیره. اما آتش تفرقه و تجزیه ای که ممکنه این تروریستهای کومله و دموکرات و پژاک و غیره در ایران و غرب کشور خودمون و همین طور سه کشور عراق و سوریه و ترکیه بندازن به نظر من تراژدی های وحشتناک و نسل کشی های انسانی وحشتناکی بوجود خواهد آورد.
من قصد ایجاد درگیری قومی اینجا ندارم. از اول هم به این مسئله حتی به دید مسئله ی ملی نگاه نکردم (چه برسه به قومی). به دید مسئله ی فرا ملی و انسانی و منطقه ای نگاه کردم. اگر جوابی در این مورد به شما دادم به خاطر اینه که میدونم کرد نیستید (حالا هر قومیت دیگه ای باشید).والا حوصله ی سر و کله زدن در بحثای قومیتی رو ندارم.
موفق باشید

تو این راستا برای تنش در آذربایجان به ویژه ارومیه ........به نظر نقشه های خطرناکی دارند.........مسئولین ما بایستی خیلی مراقبت کنند ..........و حواسشان باشد به کجا دست می دهند

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو این راستا برای تنش در آذربایجان به ویژه ارومیه ........به نظر نقشه های خطرناکی دارند.........مسئولین ما بایستی خیلی مراقبت کنند ..........و حواسشان باشد به کجا دست می دهند

تنهاراهش اینه که مناطق محروم مرزنشین ازمحرومیت خارج بشوند.اگرراضی نگه داشته بشن دیگه هیچ کسی نمیتونه باوعده های پوچ مردم روفریب بده چه کوموله درغرب وجیش العدل درشرق.متاسفانه دشمن ازمحرومیت مرزنشینان سواستفاده میکنه

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
تنهاراهش اینه که مناطق محروم مرزنشین ازمحرومیت خارج بشوند.اگرراضی نگه داشته بشن دیگه هیچ کسی نمیتونه باوعده های پوچ مردم روفریب بده چه کوموله درغرب وجیش العدل درشرق.متاسفانه دشمن ازمحرومیت مرزنشینان سواستفاده میکنه

من اعتقاد ندارم که مردم ایران فریب می خورند.........مردم ایران مردم بسیار هوشیاری هستند .........عده ای هم ممکن است دچار اشتباه شوند ..........ولی دیر یا زود متوجه میشوند ........مگر یه تعداد خاص

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

من نگران آزربایجان نیستم. اینها جنگهای تبلیغاتی هست به نظر من برای لااقل 100 سال دیگه تا دقیقا همونطور که ماهیت فلسطین رو تغییر دادن تا با همین اخبار و ایجاد شبهه و تنش در آزربایجان هم این کار رو بکنن. بقول شما مسئولین باید مراقب باشن. نگرانی عمده ی من همیشه همونطور که گفتم کردستان ععراق هست. متحد خونی اسراییل . این یعنی دشمن بغل گوشمون. در این یک فقره به هیچ اصلاح طلبی چشم امید ندارم. حتی به هیچ اصولگرایی. امیدم به همون سردار سلیمانی و بچه شیعه های معتقد هست که طرز تفکرشون ورای سیاست هست.

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

دوست عزیز کوموله در کردستان نیست که. در شهرای شمال آزربایجان غربی هست. هیچ کدومشون هم بومی نیستن. برای ایجاد ناامنی در مرز هستن. حتی به معدود کردهای این شهرستانها (شهرستان من هم یکی از ایناس) خیلی آزار میرسونن. اینا هدفشون چیز دیگه ای هست و محرومیت و اینا بهانه هست. بومی منطقه که نیستن. حتی خیلیاشون بومی کشور هم نیستن. فکر نکنم هیچ ککس اینجا به اندازه من کومله و پژاک و دموکرات رو بشناسه. متاسفانه دوستان کردمون هم اینجا فقط از طریق اخبار خبرای این تروریستها رو میشنون و خبر ندران دارن تو اخبار دروغ میگن و هدفشون چیز دیگه ای هست و کارای خیلی کثیفی میکننن. والا اگه از نزدیک بشنون و یا با کردهای بومی منطقه تماس بگیرن متوجه میشن که دارن دروغ میگن

آبـی

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دوست عزیز کوموله در کردستان نیست که. در شهرای شمال آزربایجان غربی هست. هیچ کدومشون هم بومی نیستن. برای ایجاد ناامنی در مرز هستن. حتی به معدود کردهای این شهرستانها (شهرستان من هم یکی از ایناس) خیلی آزار میرسونن. اینا هدفشون چیز دیگه ای هست و محرومیت و اینا بهانه هست. بومی منطقه که نیستن. حتی خیلیاشون بومی کشور هم نیستن. فکر نکنم هیچ ککس اینجا به اندازه من کومله و پژاک و دموکرات رو بشناسه. متاسفانه دوستان کردمون هم اینجا فقط از طریق اخبار خبرای این تروریستها رو میشنون و خبر ندران دارن تو اخبار دروغ میگن و هدفشون چیز دیگه ای هست و کارای خیلی کثیفی میکننن. والا اگه از نزدیک بشنون و یا با کردهای بومی منطقه تماس بگیرن متوجه میشن که دارن دروغ میگن
اطلاعاتت تو حلقم!

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاقامن کامل راجع به این جماعت تحقیق کردم حزب دموکرات کردستان ایران درمقطعی باکوموله درگیرمیشن.این احزاب رویای تاسیس کردستان بزرگ رودارن.اولین رهبرشون قاضی محمدبوده که اعدام شده .جمهوری مهابادبه دست شاه کن فیکون شده.عبدالرحم قاسملو یکی دیگه ازکسانی بوده رهبرحزب دموکرات بوده که ترورشده.کردهامعتقدنداحمدی نژادوهاشمی رفسنجانی درترورقاسملودست دارند.
رئیس پژاک یاراحمدی هست که البته قدرت چندانی نداره وبیشترسرسپرده پ ک ک ترکیه هست به رهبری عبدالله اوجالان.یاراحمدی بک باربازداشت شده ساکن آلمان هست والبته دوباره آزادشد.
شبکه حزب دموکرات شبکه تیشک تی وی وحزب کوموله هم شبکه کومولا تی وی .پس خیلی هم بی اطلاع نیستم.مطالعم خوبه:D

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اتفاقامن کامل راجع به این جماعت تحقیق کردم حزب دموکرات کردستان ایران درمقطعی باکوموله درگیرمیشن.این احزاب رویای تاسیس کردستان بزرگ رودارن.اولین رهبرشون قاضی محمدبوده که اعدام شده .جمهوری مهابادبه دست شاه کن فیکون شده.عبدالرحم قاسملو یکی دیگه ازکسانی بوده رهبرحزب دموکرات بوده که ترورشده.کردهامعتقدنداحمدی نژادوهاشمی رفسنجانی درترورقاسملودست دارند.
رئیس پژاک یاراحمدی هست که البته قدرت چندانی نداره وبیشترسرسپرده پ ک ک ترکیه هست به رهبری عبدالله اوجالان.یاراحمدی بک باربازداشت شده ساکن آلمان هست والبته دوباره آزادشد.
شبکه حزب دموکرات شبکه تیشک تی وی وحزب کوموله هم شبکه کومولا تی وی .پس خیلی هم بی اطلاع نیستم.مطالعم خوبه:D

افرییییین. واقعا تعجب کردم. البته اینها تو نت هست.
به محل سکونت شما نمیخوره انققد درگیر این مسائل باشید. منظور اخبارش به گوشتون بخوره. دی
من از نزدیک اینا رو میبینم.

TOM-CAT

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود دوستان
من ﯾﮏ کوردم.
ﻣﻦ ﺯﺍﺩﻩ ﺟﻨﮕﻢ،ﻣﻦ ﺁﻭﺍﺭﮔﯽ ﮐﺸﯿﺪﻩ ﺍﻡ،ﻭﯾﺮﺍﻧﯽ ﮐﺸﯿﺪﻩ ﺍﻡ،ﻣﻦ ﺑﺎ ﯾﺎﺭﯼ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ
ﻣﺤﺮﻭﻣﯿﺖ ﻋﺠﯿﻦ ﺷﺪﻩ ﺍﻡ ﻭﺣﺎﻻ ﺣﺎﻻ ﺩﺳﺖ ﺑﺮﺩﺍﺭﻡ ﻧﯿﺴﺖ،ﻣﻦ ﺭﻭﯼ ﻧﻔﺖ ﻭ ﮔﺎﺯ
ﺧﻮﺍﺑﯿﺪﻩ ﺍﻡ ﺍﻣﺎ ﺍﺯ ﺧﯿﺮﺵ ﻓﻘﻂ ﺧﻮﺍﺑﺶ ﺭﺍ ﻣﯿﺒﯿﻨﻢ،ﻣﻦ ﻗﻄﺐ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﻭ ﺻﻨﻌﺖ ﻭ
ﭘﺘﺮﻭﺷﯿﻤﯽ ﺍﻡ ﺍﻣﺎ ﺭﺗﺒﻪ ﺍﻭﻝ ﺧﻮﺩﮐﺸﯽ ﺍﺯ ﺁﻥ ﻣﻦ ﺍﺳﺖ،ﺧﺎﮎ ﻣﻦ ﻣﻤﺘﺎﺯ ﺍﺳﺖ
ﺍﻣﺎ ﻧﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺎﻭﺭﺯﯼ ﺑﻠﮑﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﻧﻔﺲ ﮐﺸﯿﺪﻥ،ﭼﺮﺥ ﮐﺎﺭﺧﺎﻧﻪ ﻫﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﺭ ﺷﻬﺮ
ﻣﻦ ﺑﭽﺮﺧﺪ ﻭ ﺩﻭﺩ ﺍﺯ ﺩﻭﺩﮐﺸﺸﺎﻥ ﺑﺮﺧﯿﺰﺩ ﺍﻣﺎ ﺩﺭ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺩﻭﺩ ﻓﻘﻂ ﺍﺯ ﻗﻠﯿﺎﻥ ﻫﺎ
ﺑﻠﻨﺪ ﻣﯿﺸﻮﺩ ...
ﺁﺭﯼ ﻣﻦ ﺯﺍﺩﻩ ﻣﺤﺮﻭﻣﯿﺘﻢ . ﭘﺪﺭﻡ ﺩﺭ ﺧﻂ ﻣﻘﺪﻡ ﺟﺎﻥ ﺑﺮ ﮐﻒ ﻣﯿﺠﻨﮕﯿﺪ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﻡ
ﺁﻭﺍﺭﻩ ﺑﻪ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺳﺮﭘﻨﺎﻩ ﺍﻣﺎ ﺗﻮ ﺁﺳﻮﺩﻩ ﺩﺭ ﺧﻮﺍﺏ .
ﻣﻮﺷﮏ ﺑﺎﺭﺍﻥ ﻭ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﻭ ﺁﻭﺍﺭﮔﯽ ﻭ ﺩﺍﻍ ﻋﺰﯾﺰﺍﻧﻤﺎﻥ ﺭﺍ ﺩﯾﺪﯾﻢ ﻭ ﻋﻘﺐ
ﻧﻨﺸﺴﺘﯿﻢ ﺗﺎ ﺗﻮ ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺑﻪ ﺍﯾﺮﺍﻧﺖ ﺑﺒﺎﻟﯽ ﻭ ﺗﻤﺪﻥ 2700 ﺳﺎﻟﻪ ﺍﺕ !
ﺗﻮ ﺩﺭ ﺁﺭﺍﻣﺶ ﻭ ﺭﻓﺎﻩ ﺑﻪ ﺁﻧﭽﻪ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﯽ ﺑﺮﺱ ﺍﻣﺎ ﻣﻦ ﺑﺎ ﺗﺎﺭﯾﺨﯽ 6500
ﺳﺎﻟﻪ ﺣﺘﯽ ﺣﻖ ﺧﻮﺍﻧﺪﻥ ﻭ ﻧﻮﺷﺘﻦ ﺑﻪ ﺯﺑﺎﻥ ﺧﻮﺩﻡ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﻡ !
ﺁﺭﯼ ﻣﺎ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﺍﯾﻢ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻧﺞ ... ﺩﺭﺩ ... ﺳﺨﺖﯼ!
ﺁﻧﭽﻪ ﻣﺎﯾﻪ ﻣﺒﺎﻫﺎﺕ ﺍﺳﺖ ﺍﻧﺴﺎﻧﯿﺖ ﺍﺳﺖ ﺩﺭ ﻫﺮ ﻏﺎﻟﺐ ﻭ ﺭﻧﮓ ﻭ ﮔﻮﯾﺸﯽ ﮐﻪ
ﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﻣﻦ ﮐﻮﺭﺩﻡ ﻭ ﮐﻮﺭﺩ ﻣﯿﻤﺎﻧﻢ!ﻣﻦ ﺑﺮﺍﺩﺭ ﮔﻮﻧﻪ ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭﺕ ﻫﺴﺘﻢ
ﻭ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻮ ﺍﻧﺴﺎﻧﯿﺖ ﺭﺍ ﻣﻌﻨﺎ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺍﻣﺎ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﻣﻦ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﻦ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﻧﮕﯿﺮ

دیاکو95

عضو جدید
من اعتقاد ندارم که مردم ایران فریب می خورند.........مردم ایران مردم بسیار هوشیاری هستند .........عده ای هم ممکن است دچار اشتباه شوند ..........ولی دیر یا زود متوجه میشوند ........مگر یه تعداد خاص
خوب همون یه تعداد خاص سرنوشت یک جامعه رو تغییر میدن، توی مصری که 80 90 میلیون نفره، فقط 2 میلیون نفر اومدن میدان تحریر و مبارک رو برکنار کردن و بقیه جا ها ی دنیا هم همینه...

باغ آجونی

عضو جدید
دوست عزیز آقای علی حسینی داری میگی بی بی سی فارسی تو این شبکه خیلی چیزا برعکس بیان میشه و این فقط بخاطر بدنشان دادن سرزمین بزرگ ایران است ایران و ایرانی همیشه موفقو پیروز میشه در هرشرایطی

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوست عزیز آقای علی حسینی داری میگی بی بی سی فارسی تو این شبکه خیلی چیزا برعکس بیان میشه و این فقط بخاطر بدنشان دادن سرزمین بزرگ ایران است ایران و ایرانی همیشه موفقو پیروز میشه در هرشرایطی

بله
قبول دارم
من قبلا موافق بی بی سی بودم.
اما یکی دوسالی هست که متوجه شدم چقدر زیرکانه اخبار میگه این شبکه.(منظورم فقط جریان اخیر نیست و کردستان و اینا، میگم که. گزارشهاش کاملا بودار هست در هر موردی، مخصوصا در مورد ایران)

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب همون یه تعداد خاص سرنوشت یک جامعه رو تغییر میدن، توی مصری که 80 90 میلیون نفره، فقط 2 میلیون نفر اومدن میدان تحریر و مبارک رو برکنار کردن و بقیه جا ها ی دنیا هم همینه...

کاملا درسته. منظورم همون نسبتی رو که میگید و تاثیر میذارن تو جامعه. و این هم بخاطر تاثیرات رسانه هاست. یعنی این رسانه هان که اینجوری القا میکنن مثلا 2 میلیون نفر رو نسبت به 80 90 میلیون خیلی بیشتر نشون بدن

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله
قبول دارم
من قبلا موافق بی بی سی بودم.
اما یکی دوسالی هست که متوجه شدم چقدر زیرکانه اخبار میگه این شبکه.(منظورم فقط جریان اخیر نیست و کردستان و اینا، میگم که. گزارشهاش کاملا بودار هست در هر موردی، مخصوصا در مورد ایران)

موافقم. اون خبر نگارشون که اسمش ژیار خیلی نژادپرستانه و کاملاً یک طرفه خیر میگه. این رو اون زمان که پژاک اومد سرباز وظیفه ها رو در مرز کشت متوجه شدم. بعد هم که با عملیات مشترک روبرو شدن، پژاک اون ترسو های بزدل رفتن بی بی سی و گفت ما کجا حرکت تروریستی کردیم و ... !!، کار ما فقط فرهنگی است!! و این عملیات مای مظلوم رو هدف قرار داده ( هنوز خون اون سرباز های جوون وظیفه که کشته بودن خشک نشده بود)!

TOM-CAT

عضو جدید
کاربر ممتاز
موافقم. اون خبر نگارشون که اسمش ژیار خیلی نژادپرستانه و کاملاً یک طرفه خیر میگه. این رو اون زمان که پژاک اومد سرباز وظیفه ها رو در مرز کشت متوجه شدم. بعد هم که با عملیات مشترک روبرو شدن، پژاک اون ترسو های بزدل رفتن بی بی سی و گفت ما کجا حرکت تروریستی کردیم و ... !!، کار ما فقط فرهنگی است!! و این عملیات مای مظلوم رو هدف قرار داده ( هنوز خون اون سرباز های جوون وظیفه که کشته بودن خشک نشده بود)!
حرفاتون خنده داره واقعا چون نمیدونید قضیه از چه قراره
چون در مناطق غرب زندگی نکردید
اما خیلی کوتاه میگم که بفهمید
طرف دار پژاک هم نیستم یک بچه شیعه و پیرو ولایتم و اما من یک کوردم
اون سربازهایی که کشته شدن و به قول شما هنوز خونشون خشک نشده به دلیل این بود افسرای وظیفه شناس و وطن پرست ما از ترس خودشون رو پنهان میکردن و سربازهای بیچاره رو جلوی گلوله قراره میدادن و از طرفی یکی از ارگان های نظامی جمهوری اسلامی به بهانه ی کشتن هر پژاکی جایزه نقدی تعیین کرده و در یک روز صدها نفر کورد بیچاره و نان آور خانواده به خاطره حرص و طمعشون با بی رحمانه ترین حالت کشتن و هیچ کاریشون نداشتن
پس به ایرانی بودنت به بال .ماهم چیزی از داعش کم نداریم

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون سربازهایی که کشته شدن و به قول شما هنوز خونشون خشک نشده به دلیل این بود افسرای وظیفه شناس و وطن پرست ما از ترس خودشون رو پنهان میکردن و سربازهای بیچاره رو جلوی گلوله قراره میدادن و از طرفی یکی از ارگان های نظامی جمهوری اسلامی به بهانه ی کشتن هر پژاکی جایزه نقدی تعیین کرده و در یک روز صدها نفر کورد بیچاره و نان آور خانواده به خاطره حرص و طمعشون با بی رحمانه ترین حالت کشتن و هیچ کاریشون نداشتن

این چیزهایی که می فرمایید رو من از حتی اون زمان از ب ب س نشنیدم، شاید شما از شبکه خود پژاک منبع گرفتید البته مطمئن نیستم. البته در رابطه با افسر ها راستش طرفداری نمی کنم. در رابطه با اون عقب نشینی بزدلانه پژاک و این که کار فرهنگی کردن! هم قاعدتاً شما توجیهی نداری. از طرف دیگه شاید از نظر نژادی کرد نباشم اما اون مناطق بخصوص منطقه اورامان رو خوب می شناسم.
از تمامی این مسائل گذشته من تنها به چیزهایی که نتیجه تلاش و توکل خودم و نزدیکانم به خدا باشه می بالم.
اما در رابطه با شما، سعی کنید مرز های نژادی رو بشکنید و انسانی فکر کنید. تعصب در هر چیزی انسان رو کور می کنه واقعیت اینه که پژاک تروریست یک گروه سرباز بی گناه که به اختیار خودشون نیومده بودن که شاید تیر اندازی هم بلد نبودن و شاید چیزی نمونده بود که به خونه هاشون برگردن رو به شکل وحشتناکی کشت و این عمل رو هیچ چیزی حتی قانون جنگل توجیه نمی کنه چه برسد به دلایلی مثل مخفی شدن افسران. در هر صورت این جنایت غیر انسانی با اون روش وحشیانه به دست عمل پژاک تروریست انجام شد و لکه ننگش به این راحتی ها قابل پاک شدن نیست.

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

دوست عزیز ما هفته ای اینجا (تو شهر خودمون) لااقل یک سرباز شهید کشته شده توسط پژاک و کومله و امثالهم رو تشییع ممیکنیم. اینم جدید نیست. حداقل مال 15 اسل به این ور رو من یادمه.

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز ما هفته ای اینجا (تو شهر خودمون) لااقل یک سرباز شهید کشته شده توسط پژاک و کومله و امثالهم رو تشییع ممیکنیم. اینم جدید نیست. حداقل مال 15 اسل به این ور رو من یادمه.

بگذریم در در حال این تاپیک مربوط به خبر های کوبانی و کوبانی از اون نظر که اگر تسخیر بشه جبهه داعش رو تقویت می کنه حائز اهمیته و بهتره اصل تاپیک گم نشه و این طور بحث های حاشیه به جز این که باعث ایجاد ایجاد ناراحتی در اقوام میشه و متاسفانه کشور های جهان سوم هنوز از اختلافات قومی عبور نکردن.

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

شما کرد سنی هم که باشی برای ما عزیزی، اما برادر من باشی و صرف کرد بودن بخاهی از یه سری جنایت طرفداری کنی محکوم هستی.
دوست عزیز زمان اتکا به نژاد و ایجاد کشورهایی بر پایه یک نژاد مثل صهیونیستها نیست. شما چی داری میگی؟؟ افسر و سرباز رو داری جدا میکنی؟؟ مگه اون افسر چه گناهی کرده؟؟ مگه کارش جز دفاع از وطنش هست؟؟ اصلا حرف حساب تجزیه طلبان کرد چیه؟؟ ایجاد کردستان بزرگ؟؟چجوری؟ کجا؟ تو خاک کدوم کشور؟ من پژاک و کومله رو نمیگم ها. پژاک و کومله که اصلا در حد این حرفها نیستن. ایشون (آقای محمود پور) اگه ساکن غرب نیستن که من خودم دارم وسط همینایی که گفتی زندگی میکنم. یه سری اوباش که تو کوه زندگی میکنن و هر از گاهیی به روستاهای مرزی حمله میکنن و پول میگیرن ازشون و دوباره میرن تو مخفیگاه. شما داری میگی این حرف حسابش چیه؟؟ حالا یه افسر یعنی گناهکاره که با اینا میجنگه ؟؟ متاسفانه زبونم مو در آورد به شما دوستان کرد دور از پژاک که اخبارشون رو از رسانه ها میگیرید بگم که پژاک اینجا چه جنایاتی رو در حق کردهای بومی بعضی روستاهای مرزی میکنه. اولا فقط به روستاهای کردنشین حمله میکنه و تا حالا یکبار هم به یک روستای ترک نشین حمله نکرده. اصلا این یه باور عمومی تو منطقه هست که پژاک اینجا با کردها کار داره و بعد زا اون با دولت و سپاه. هیچ روستایی مرز نشین ترکی اینجا حتی فکر پژاک رو هم نمیکنه. بخدا راست میگم. فقط حمله ممیکنن به کردها. ازشون پول یگیرن. یا دختراشون رو با ععرض معذرت ازشون جدا میکنن و میبرن. بخطر همینه که اکثر اعضای پژاک دختر و زن هستن. باور کنید عین حقیقته. اینا رو من با چچشم میبینم اینجا. یعنی از همون کردها میشنوم تو شهرمون. همه ی اینا رو هم که بزارید کنار و فرض کنیم مثلا حزب دموکرات و چی و چی دارن برای خودمختاری و حقوق کردها میجنگن، آیا این خودمختاری خیانت به این کشور هست یا نه؟؟ حقوق اقلیتهای قومی در این کشور در سطح پایینه و همه باهم برای حقوق قومیتهامون باید تلاش کیم. اما هرگونه برتر بینی های قومی یک جنایت بزرگ هست.

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بگذریم در در حال این تاپیک مربوط به خبر های کوبانی و کوبانی از اون نظر که اگر تسخیر بشه جبهه داعش رو تقویت می کنه حائز اهمیته و بهتره اصل تاپیک گم نشه و این طور بحث های حاشیه به جز این که باعث ایجاد ایجاد ناراحتی در اقوام میشه و متاسفانه کشور های جهان سوم هنوز از اختلافات قومی عبور نکردن.

این حرفتون خیلی قشنگه.
بعله کوبانی و یا هر جای دنیا از فرانسه و امریکا گرفته تا همین تهران نباید در دست یه سری وحشی به اسم داعش و طالبان گیر بیفته. اما ما هم هوشیار باشیم تا در دام رسانه ها نیفتیم و بازی نخوریم، که از طرف دیگر بوم بیفتیم و چشم باز کنیم و ببینیم به جای اینکه کوبانی در دست داعش بیفته ایران تکه تکه شده. البته این محال امر هستا.

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برای همه آرزوی موفقیت میکنم.
(منظور در تایپیک بحث داره به حاشیه های قومی کشیده میشه و هدف من این نیست و دیگه حرفی نمیزنم)