خبرهای مرتبط با کوبانی Kobani

petromech

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نمیشه اینطوری گفت..
اگر عراق و سوریه از کنترل ایران خارج بشه ایران کلا از نظر بین المللی شکست می خوره و باید به هر قیمتی شده اونا رو سرپا نگهداره.

A M I N_BND

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود
در جنگ بین ایران و عراق چطور 8-9 سال عراقی ها با هم هیچ گونه اختلاف و مشکلی نداشتند و تا تونستند بابای ایرانی ها رو سوزوندند.
حالا 4 تا داعشی رفته نصف مملکتشون رو گرفته ، باید 100 تا نیروی خارجی زمینی و هوایی و کلی پول و سلاح بره براشون تا بخوان کل عراق از دستشون نپره!

عجب ! ایرانی ها کلا بدبختند!
(محض اطلاع بحث سیاسی نیست. اتفاقا اجتماعی فرهنگی هست)

از ماست که بر ماست...

irpersian20

عضو جدید
نمیشه اینطوری گفت..
اگر عراق و سوریه از کنترل ایران خارج بشه ایران کلا از نظر بین المللی شکست می خوره و باید به هر قیمتی شده اونا رو سرپا نگهداره.

بله درسته. منافع ایران فعلا ایجاب میکنه که حضور داشته باشه . اما صحبت من چیز دیگری هست. من میگم چرا خود مردمشون الان نشستند و میگن ما اختلاف داریم. ما تفرقه داریم. ما سلاح نداریم. ما پول نداریم و ...
اما موقع جنگ ایران و عراق و در زمان صدام تکریتی هیچ مشکلی نداشتند و با هم خوب متحد و یک صدا بودند. حرف من این هست. نه اینکه چرا ایران در سوریه و عراق حضور داره

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بله درسته. منافع ایران فعلا ایجاب میکنه که حضور داشته باشه . اما صحبت من چیز دیگری هست. من میگم چرا خود مردمشون الان نشستند و میگن ما اختلاف داریم. ما تفرقه داریم. ما سلاح نداریم. ما پول نداریم و ...
اما موقع جنگ ایران و عراق و در زمان صدام تکریتی هیچ مشکلی نداشتند و با هم خوب متحد و یک صدا بودند. حرف من این هست. نه اینکه چرا ایران در سوریه و عراق حضور داره

به خاطر اینکه اون موقع از طرف ابر قدرت های جهان مثل آمریکا، آلمان، فرانسه، انگلیس و..... تقریبا کل کشورها! ساپورت میشدن و میشه گفت جنگ تحمیلی جنگ ایران و عراق نبود! جنگ ایران با کل دنیا بود....
وگرنه عراقیا خودشون به تنهایی مال این حرفا نبودن که بخوان به خاک ایران چپ نگاه کنن...:razz:

parandi2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به خاطر اینکه اون موقع از طرف ابر قدرت های جهان مثل آمریکا، آلمان، فرانسه، انگلیس و..... تقریبا کل کشورها! ساپورت میشدن و میشه گفت جنگ تحمیلی جنگ ایران و عراق نبود! جنگ ایران با کل دنیا بود....
وگرنه عراقیا خودشون به تنهایی مال این حرفا نبودن که بخوان به خاک ایران چپ نگاه کنن...:razz:
در واقعجنگ جهانی سوم همین جنگ تحمیلی بوده، عراقی که در عملیات کمان 99 و حمله به H3 و فقط در عملیات رمضان 1097 تانک عراقی تو منطقه ای به وسعت 10 کلیومتر مربع منهدم شده یا تو عملیات مروارید نیرو دریاییش از بین رفت یا تو عملیات کربلای 5 ،‌10 هزار کشته داشته بعد جنگ نیروهاش 3 برابر شده مگه می شه بدون کمک. عراق تو شروع جنگ 11 هزار پرسنل نیروی هوایی داشته و 17 هزار مستشارٰ یعنی به هر نفر یکی می رسیده. بقیشو حساب کنین

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
درود
در جنگ بین ایران و عراق چطور 8-9 سال عراقی ها با هم هیچ گونه اختلاف و مشکلی نداشتند و تا تونستند بابای ایرانی ها رو سوزوندند.
حالا 4 تا داعشی رفته نصف مملکتشون رو گرفته ، باید 100 تا نیروی خارجی زمینی و هوایی و کلی پول و سلاح بره براشون تا بخوان کل عراق از دستشون نپره!

عجب ! ایرانی ها کلا بدبختند!
(محض اطلاع بحث سیاسی نیست. اتفاقا اجتماعی فرهنگی هست)

عراق چیه که کله پاچش باشه؟؟؟............

کی گفته جنگ ایران و عراق بوده؟؟؟.... یه سرچی بکن ببن روبروی ایران چنتا کشور بودن :smile:

Vahidrezaii

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
سلام

خبری دیگه از کوبانی نیست؟؟؟؟

هنوز درگیری ادامه داره یا کردها توانستند شهر رو حفظ کنند؟؟

متعجبم چرا خبرهای کوبانی و محاصره اون سرتیتر اخبار نیست؟؟

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام

حالا آینده وقتی ببینیم بی بی سی و بقیه ی خبرگزاریهای امپریالیست با خبرهای کوبانی چطور بازیمون دادن بیشتر متعجب میشین. یخورده صبر کنید تا یکی دوسال دیگه خبرهای بیشتر رو از کردستان بشنوید.

Ice Man

مدیر تالار مهندسی برق
مدیر تالار
سلام

همونطور که گفتم هدف کوبانی (عین العرب) نبود، هدف تحت فشار گذاشتن ترکیه بود که گذاشتن.

درگیری ها هم هنوز ادامه داره و جبهه کرد پیشرفت هایی داشته، طبق ادعای خودشون بر 80% شهر مسلط شدند.

در حال حاضر مسئله ای که اهمیت زیادی داره آزادسازی حلب توسط ارتش سوریه هست.

t3teknik

عضو جدید
کاربر ممتاز
با حضور دلاوران پیشمرگه در کوبانی و حملات مشترک با نیروهای مدافع خلق ، داعش دیگر تنها دفاع می کند و خطر رفع شد

دلیل کم رنگ شدن اخبار کوبانی واضح است ؛ (نادیده گرفتن دلیل کمی شک بر انگیز است!)
کوبانی دیگر در چنگال داعش و ترکیه نیست ، همین دلیلی قابل اتکا برای کم شدن اخبار است

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
با حضور دلاوران پیشمرگه در کوبانی و حملات مشترک با نیروهای مدافع خلق ، داعش دیگر تنها دفاع می کند و خطر رفع شد

دلیل کم رنگ شدن اخبار کوبانی واضح است ؛ (نادیده گرفتن دلیل کمی شک بر انگیز است!)
کوبانی دیگر در چنگال داعش و ترکیه نیست ، همین دلیلی قابل اتکا برای کم شدن اخبار است

خدا به پیشمرگه ها در جنگ با داعش توفیق بده، اگر مثل ارتش عراق مقاومت نمی کردن و از جنگ می ترسیدن الان داعش رسیده بود ایران.

مسعود.م

متخصص والیبال باشگاه ورزشی
کاربر ممتاز
بیشتر رسانه های جهان این روزها اخبار کوبانی در شمال شرقی حلب سوریه را پیگیری میکنند اما در شرق کوبانی و شمال غربی حلب 60 هزار شیعه در دو شهرک الزهرا (س) و نبل در محاصره مخالفین سوری ( از جمله تکفیری های النصره هستند )

و حالا بعد از بیش از 2 سال محاصره گروه تکفیری جبهه النصره - شاخه رسمی القاعده در سوریه - که از سوی مزدوران ارتش آزاد حمایت می شود در تلاش است که از طریق کارخانه های موجود در شهرک صنعتی و با استفاده از موشک های گراد، خمپاره و تانک به جنوب شهر الزهراء (س) نفوذ کند.

تنها راه ارتباطی مردم در محاصره این دو شهرک از طریق منطقه کردنشین عفرین است

خبرهایی منتشر شد مبنی بر کمک کردها به این مردم ستمدیده اما عکس زیر مسائل زیادی را روشن کرد!

ظاهرا طبق توافقی با گروه های مسلح کردها هم راه را بر این مردم ستمدیده بسته اند....

مقایسه کنید رفتار ما هنگام هجوم تکفیری ها به مناطق کردنشین عراق با رفتاری که ان ها در برابر شیعیان سوریه دارند....

تصویری از مدافعین با غیرت الزهرا (س) و نبل

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بیشتر رسانه های جهان این روزها اخبار کوبانی در شمال شرقی حلب سوریه را پیگیری میکنند اما در شرق کوبانی و شمال غربی حلب 60 هزار شیعه در دو شهرک الزهرا (س) و نبل در محاصره مخالفین سوری ( از جمله تکفیری های النصره هستند )

و حالا بعد از بیش از 2 سال محاصره گروه تکفیری جبهه النصره - شاخه رسمی القاعده در سوریه - که از سوی مزدوران ارتش آزاد حمایت می شود در تلاش است که از طریق کارخانه های موجود در شهرک صنعتی و با استفاده از موشک های گراد، خمپاره و تانک به جنوب شهر الزهراء (س) نفوذ کند.

تنها راه ارتباطی مردم در محاصره این دو شهرک از طریق منطقه کردنشین عفرین است

خبرهایی منتشر شد مبنی بر کمک کردها به این مردم ستمدیده اما عکس زیر مسائل زیادی را روشن کرد!

ظاهرا طبق توافقی با گروه های مسلح کردها هم راه را بر این مردم ستمدیده بسته اند....

مقایسه کنید رفتار ما هنگام هجوم تکفیری ها به مناطق کردنشین عراق با رفتاری که ان ها در برابر شیعیان سوریه دارند....

تصویری از مدافعین با غیرت الزهرا (س) و نبل

حالا که شما این نامه رو گذاشتید حرفی رو میزنم که از اول ورود داعش به عراق زدم. البته تا الان علنی نگفته بودم، ولی الان میگم.اینکه تمام قضایای داعش و همدستی ترکیه بصورت پنهان با داعش و بصورت آشکار با کردهای عراق و همچنین دشمنی ظاهری امریکا با داعش و ارسال سلاح از تمام کشورهای غربی به کردستان عراق فقط یک دلیل داشت.
دامن زدن به بحث جدایی کردستان از عراق که چند سال روش کار میکنن و تمام این بازیهای رسانه ای برای همین بوده و هست. بخاطر همینه که گفتم چند وقت (نمیدونم چند سال) دیگه میبینیم که چه بازی خوردیم. البته اون موقع هم خیلی زرنگها متوجه میشن. والا در همین بازیهای رسانه ای دوباره گم خواهند شد و همراه خواهند بود.
حالا عواقب این تجزیه:
تجزیه کردستان عراق و استقلالش بزرگترین حربه ی امریکا برای ساختن خاورمیانه جدید هست. کردستان عراق (رهبرانش و بارزانی ها) از همین الان داره همپیمان بودنش رو با اسراییل داره به شدت جار میزنه. این یعنی اینکه یک دیوار دفاعی مستحکم در مقابل ایران برای دفاع از اسراییل و همچنین بزرگترین منبع تامین انرژی اسراییل و در آوردن اسراییل از محاصره . دشمنی کنونی ترکیه هم با اسراییل یک دشمنی ظاهریست. بخاطر همینه که میگم با استقلال کردستان عراق و با توجه به دوستیش با ترکیه و اسراییل ، در این صورت اسراییل از محاصره ی اعراب بیرون میاد و بزرگترین پیروزی نصیبش میشه.
شاید خیلیا با این حرفای من مخالفت کنن. خیلیا که همونطور که گفتم تحت تاثیر رسانه ها قرار گرفتن و همینطور خیلی از هموطنان کرد که خواسته یا ناخواسته دلشون به این جدایی ها خوشه.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
ترکیه کوبانی را بمباران کرد - شبکه خبر

ترکیه با بمباران شهر مرزی کوبانی سوریه تعدادی از غیرنظامیان و مبارزان کرد را در این منطقه مهم مجروح کرده است.
روزنامه کرد زبان «روداو» به نقل از انور مسلم، رئیس شورای فرمانداری کوبانی، نوشت: " ارتش ترکیه به بهانه متوقف کردن یکی از حملات داعش به این کشور، با تانک و گلوله‌های توپخانه مرکز کوبانی را بمباران کرد. "
..............................................
تروریست های تکفیری " چند بخش از این شهر را که تحت کنترل خودشان است مین‌گذاری کرده‌اند ."
...................................
"عصمت حسن"، رئیس امور دفاعی کوبانی، گفت : تروریست های داعش در منطقه مرزی این شهر نزدیک به ترکیه یک خودرو را منفجر کردند و سپس با مبارزان کرد درگیر شدند ."
گروه به اصطلاح نظارت بر حقوق بشر در سوریه اعلام کرد این خودروی بمب‌گذاری شده از داخل خاک ترکیه آمده بود.
این گروه مستقر در انگلیس در تاریخ نهم نوامبر اعلام کرد از آغاز درگیری‌ها برای تصرف کوبانی بیش از یک هزار نفر کشته شده‌اند.
ناآرامی‌های کوبانی بیش از ۲۰۰ هزار تن از ساکنان این شهر را ناچار کرده است از بیم جان خود به ترکیه بگریزند.
تروریست‌های داعش اکنون کنترل بخش‌های گسترده‌ای از سوریه و عراق را در اختیار دارند. آنها در این مناطق جنایت‌های هولناکی مرتکب شده‌اند که از جمله آن می‌توان به قتل عام ساکنان محلی و اتباع خارجی اشاره کرد.

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز

دولت کردستان از ارتش عراق خواسته تا در برابر ارتش مقاومت نکنه! و به همین علت موصل بدون مقاومت به دست داعش افتاد و اون همه انسان بی گناه از زن و بچه و پیر و جوان به قتل رسیدن.
فرض کنیم این حرف درست باشه بعد مقصر دولت کردستانه یا ارتشی که این قدر بچه های حرف گوش کنی بودن که دلشون نیومده دل بقیه بشکنن. اون سند بخوره تو سره اون فرمانده ارتش با اون ارتشش که اون همه امکانات رو دو دستی داد به داعش (که به نظر شما این خیانت نیست) بعد پیشمرگه های کردستان با اسلحه های سبک مجبور شدن برن پسش بگیرن تا از خونواده همون ارتشی ها دفاع کنن. من فکر نمی کنم با این طور فرافکنی ها بشه به اصطلاح ارتش عراق رو مبرا کرد.
همین کردها اگر دفاع نکرده بودن می دونین الان وضعیت امنیت ایران در چه وضعیتی بود، همین مراسم اربعین چطور اجرا می شد. کرد ها به حق اثبات کردن که چرا نوادگان ماد هستند.

آخرین ویرایش:

petromech

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دولت کردستان از ارتش عراق خواسته تا در برابر ارتش مقاومت نکنه! و به همین علت موصل بدون مقاومت به دست داعش افتاد و اون همه انسان بی گناه از زن و بچه و پیر و جوان به قتل رسیدن.
فرض کنیم این حرف درست باشه بعد مقصر دولت کردستانه یا ارتشی که این قدر بچه های حرف گوش کنی بودن که دلشون نیومده دل بقیه بشکنن. اون سند بخوره تو سره اون فرمانده ارتش با اون ارتشش که اون همه امکانات رو دو دستی داد به داعش (که به نظر شما این خیانت نیست) بعد پیشمرگه های کردستان با اسلحه های سبک مجبور شدن برن پسش بگیرن تا از خونواده همون ارتشی ها دفاع کنن. من فکر نمی کنم با این طور فرافکنی ها بشه به اصطلاح ارتش عراق رو مبرا کرد.
همین کردها اگر دفاع نکرده بودن می دونین الان وضعیت امنیت ایران در چه وضعیتی بود، همین مراسم اربعین چطور اجرا می شد. کرد ها به حق اثبات کردن که چرا نوادگان ماد هستند.
الان وضعیت عراق یطوری هست که همه دارن تقصیرها رو گردن هم میندازن کسی هم به فکر اون ملت بیچاره نیست..
البته کردهای عراق هم مقصر هستند چون از همون اول ور برداشتند و می خواستند استقلال پیدا می کنند همون خاطر میدان سیاسی برای حامیان داعش مثل ترکیه و اسراییل باز شد..
ترکیه که به فکر گسترش نفوذ خودش و ایجاد دوباره امپراطوری عثمانی هست و اسراییل هم دنبال تضعیف سیاسی ایران در عراق و سوریه.
ولی جای نگرانی نیست 100 برابر داعش هم از نظر نظامی و امنیتی نمی تونه به ایران کاری بکنه.فقط اقتصادمون...

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان وضعیت عراق یطوری هست که همه دارن تقصیرها رو گردن هم میندازن کسی هم به فکر اون ملت بیچاره نیست..
البته کردهای عراق هم مقصر هستند چون از همون اول ور برداشتند و می خواستند استقلال پیدا می کنند همون خاطر میدان سیاسی برای حامیان داعش مثل ترکیه و اسراییل باز شد..
ترکیه که به فکر گسترش نفوذ خودش و ایجاد دوباره امپراطوری عثمانی هست و اسراییل هم دنبال تضعیف سیاسی ایران در عراق و سوریه.
ولی جای نگرانی نیست 100 برابر داعش هم از نظر نظامی و امنیتی نمی تونه به ایران کاری بکنه.فقط اقتصادمون...

انشاا.. که این طوری باشد، ولی به هر حال نباید فراموش کرد که این کرد ها بودند که جلوی داعش را گرفتند و به عقب راندند و به نظر نمی رسد حمله لفظی به کرد ها، آن هم به علت اختلاف نژادی در قرن بیست و یکم و تلاش برای تضعیف آنها و تلاش هایشان منطقی باشد. در هر حال به نظر بنده کرد ها ضعف دولت مرکزی و متاسفانه بخشی از کشور عراق را به رخ کشیدند و در حالی که وظیفه برای دفاع از سایر بخش های عراق غیر از کردستان نداشتند این کار را انجام دادند و به صورت نیروی زمین برای حملات هوایی عمل کردند، نیروی زمینی که بسیاری از کشور ها از تامین آن سر باز زدند. فیلم جنگ های شهری این جنگجویان را مشاهده بفرمایید، سنگر به سنگر مبارزه می کنند. واقعاً شجاعتشان بدون وصف و الهام بخش است.
خداوند به ایشان برای مقابله با داعش عزت دهد که نه تنها امنیت مردم خود، بلکه امنیت مردم سایر کشور ها رو هم در برابر هیولا داعش حفظ کردند به همین علت نباید ناسپاس بود.

آخرین ویرایش:

petromech

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
انشاا.. که این طوری باشه اگر چه حادثه اصفهان در مورد امنیت تردیدهایی با خود به همراه آورد. ولی به هر حال نباید فراموش کرد که این کرد ها بودند که جلوی داعش را گرفتند و به نظر نمی رسد حمله لفظی به کرد ها که شاید در حال حاضر جزو اصیل ترین نژاد های ایرانی باشند منطقی باشد (البته من کرد نیستم و مخالف نژادپرستی صرفاً به عنوان یک یادآوری عرض شد.)
می دونید بحث حمله لفظی به کرد و غیر کرد نیست . می خام فقط بگم تا وقتی همه قومیت ها پشت هم نباشند و انسانیت در اوج نباشه افکاری مثل داعش و غیر داعش خودبه خود در داخل خود خاک ایران هم بوجود می یاد.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=3]آوارگان کوبانی در انتظار ورود به اقلیم کردستان عراق - ایرنا[/h]
-صدها تن ازآوارگان کوبانی در مرز 'فیشخابور' تنها مرز مناطق کردنشین سوریه با عراق در انتظار ورود به اقلیم کردستان عراق به سر می برند.

دوشنبه این هفته صدها تن از آوارگان کوبانی با هماهنگی امور پناهندگان سازمان ملل از مناطق کردنشین سوریه به دروازه مرزی فیشخابور آمده و اقدامات اولیه جهت اسکان آنها در اقلیم کردستان عراق انجام شد.

یکی ازمسئولان مرزی اقلیم کردستان عراق با اشاره به اینکه هر هفته در روزهای دوشنبه و چهارشنبه صدها تن از آوارگان کوبانی به اقلیم کردستان عراق می آیند گفت: این افراد با هماهنگی حکومت اقلیم کرستان عراق و امور پناهندگان سازمان ملل در کمپ هایی که در منطقه 'قوشتپه' از توابع استان اربیل برای آنها در نظر گرفته شده است اسکان داده می شوند.

به دنبال حملات داعش به کوبانی، راههای ارتباطی این شهر با دیگر مناطق کردنشین سوریه به اشغال داعش درآمده و عبور و مرور در این منطقه غیر ممکن شده است.

یکی ازاین آوارگان به نام لیلا با اشاره به معضلات این افراد به خبرنگار ایرنا گفت: با توجه به شرایط سخت پناهندگان در ترکیه ما مجبور شدیم با ورود مجدد به خاک سوریه خود را از طریق مرز فیشخابور به کردستان عراق برسانیم.

وی افزود: شرایط سخت زندگی و نبود امکانات سبب شده است ما به اقلیم کردستان عراق کوچ کنیم. از اینرو از سازمانهای مرتبط می خواهیم به داد این مردم برسند.

در این باره یکی از مسئولین کرد سوری در مرز فیشخابور گفت : به دلیل وضعیت نامطلوب اقتصادی ، نبود شرایط کار و عدم همکاری سازمانها و نهادهای بین المللی امکان اسکان آوارگان کوبانی در مناطق کرد نشین سوریه وجود ندارد و به ناچار تعدادی از این آوارگان به اقلیم کردستان عراق فرستاده می شوند.

به دنبال حملات گروه تروریستی داعش به مناطق مختلف عراق و سوریه بیش از یک میلیون نفر از شهروندان سوری و عراقی آواره کردستان عراق شده اند و همچنان به این تعداد اضافه می شود.

آخرین ویرایش:

t3teknik

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا مردم موصل دست به خیانت علیه نیروهای پیشمرگ زدند و باعث عقب نشینی پیشمرگه ها از موصل شدند؟

چرا نوری مالکی مورد تنفر اکثریت گروهای عراقی ست؟؟

در باره این دوس سوال تحقیق کنید.

t3teknik

عضو جدید
کاربر ممتاز
دولت کوردستان اعلام کرده که نیروهای داعشی در قالب اواره و همراه انها به کردستان وارد می شوند ، به همینمنظور ورود اوارگان نیازمند حساسیت های بیشتری هست و مرز کوبانی ....

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا مردم موصل دست به خیانت علیه نیروهای پیشمرگ زدند و باعث عقب نشینی پیشمرگه ها از موصل شدند؟

چرا نوری مالکی مورد تنفر اکثریت گروهای عراقی ست؟؟

در باره این دوس سوال تحقیق کنید.
مردم موصل؟!........اکر اون بخش که کرد و مسیحی و ایزدی هستند!

شما کلا بلدین هر کسی مخالفتون باشه توهین کنید؟......آقای عزیز ایشون معاون حال حاضر رئیس جمهور عراق هستند و اتفاقا علاقه مندان بسیاری هم دارند

seyed*hamid

کاربر حرفه ای
شنیدین میگن از هر دست بگیری از همون دست پس میگیری؟ اینا همونایین که سر مردم ما رو بریدن

sent by my GLX G5

seyed*hamid

کاربر حرفه ای
Re: خبرهای مرتبط با کوبانی Kobani

از بعضی بپرسی علت عقب ماندن ایران چیست بعد از صد ها سال میگن حمله مغول و اعراب! به نظر من حضرتعالی از همین قماشی.
اتفاقا من فک میکنم علت عقب موندن ایران دوستانی مث شمان که فقط تو حاشیه سیر میکنی!

sent by my GLX G5

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
شنیدین میگن از هر دست بگیری از همون دست پس میگیری؟ اینا همونایین که سر مردم ما رو بریدن

sent by my GLX G5

از بعضی بپرسی علت عقب ماندن ایران چیست بعد از صد ها سال میگن حمله مغول و اعراب! به نظر من حضرتعالی از همین قماشی..

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاقا من فک میکنم علت عقب موندن ایران دوستانی مث شمان که فقط تو حاشیه سیر میکنی!

sent by my GLX G5

یانظرتون مخالفم.اولا دین اسلام دین بخشش هست.دوماگروهک های کوموله وپژاک روبامردم عادی اشتباه نگیریم.

seyed*hamid

کاربر حرفه ای
Re: خبرهای مرتبط با کوبانی Kobani

یانظرتون مخالفم.اولا دین اسلام دین بخشش هست.دوماگروهک های کوموله وپژاک روبامردم عادی اشتباه نگیریم.
اینکه دین اسلام دین بخششه شکی درش نیست
اما یک سوال، شما شیعه هستین یا سنی؟

sent by my GLX G5