درود
در جنگ بین ایران و عراق چطور 8-9 سال عراقی ها با هم هیچ گونه اختلاف و مشکلی نداشتند و تا تونستند بابای ایرانی ها رو سوزوندند.
حالا 4 تا داعشی رفته نصف مملکتشون رو گرفته ، باید 100 تا نیروی خارجی زمینی و هوایی و کلی پول و سلاح بره براشون تا بخوان کل عراق از دستشون نپره!
عجب ! ایرانی ها کلا بدبختند!
(محض اطلاع بحث سیاسی نیست. اتفاقا اجتماعی فرهنگی هست)
![]()
![]()
نمیشه اینطوری گفت..
اگر عراق و سوریه از کنترل ایران خارج بشه ایران کلا از نظر بین المللی شکست می خوره و باید به هر قیمتی شده اونا رو سرپا نگهداره.
بله درسته. منافع ایران فعلا ایجاب میکنه که حضور داشته باشه . اما صحبت من چیز دیگری هست. من میگم چرا خود مردمشون الان نشستند و میگن ما اختلاف داریم. ما تفرقه داریم. ما سلاح نداریم. ما پول نداریم و ...
اما موقع جنگ ایران و عراق و در زمان صدام تکریتی هیچ مشکلی نداشتند و با هم خوب متحد و یک صدا بودند. حرف من این هست. نه اینکه چرا ایران در سوریه و عراق حضور داره
در واقعجنگ جهانی سوم همین جنگ تحمیلی بوده، عراقی که در عملیات کمان 99 و حمله به H3 و فقط در عملیات رمضان 1097 تانک عراقی تو منطقه ای به وسعت 10 کلیومتر مربع منهدم شده یا تو عملیات مروارید نیرو دریاییش از بین رفت یا تو عملیات کربلای 5 ،10 هزار کشته داشته بعد جنگ نیروهاش 3 برابر شده مگه می شه بدون کمک. عراق تو شروع جنگ 11 هزار پرسنل نیروی هوایی داشته و 17 هزار مستشارٰ یعنی به هر نفر یکی می رسیده. بقیشو حساب کنینبه خاطر اینکه اون موقع از طرف ابر قدرت های جهان مثل آمریکا، آلمان، فرانسه، انگلیس و..... تقریبا کل کشورها! ساپورت میشدن و میشه گفت جنگ تحمیلی جنگ ایران و عراق نبود! جنگ ایران با کل دنیا بود....
وگرنه عراقیا خودشون به تنهایی مال این حرفا نبودن که بخوان به خاک ایران چپ نگاه کنن...![]()
عراق چیه که کله پاچش باشه؟؟؟............درود
در جنگ بین ایران و عراق چطور 8-9 سال عراقی ها با هم هیچ گونه اختلاف و مشکلی نداشتند و تا تونستند بابای ایرانی ها رو سوزوندند.
حالا 4 تا داعشی رفته نصف مملکتشون رو گرفته ، باید 100 تا نیروی خارجی زمینی و هوایی و کلی پول و سلاح بره براشون تا بخوان کل عراق از دستشون نپره!
عجب ! ایرانی ها کلا بدبختند!
(محض اطلاع بحث سیاسی نیست. اتفاقا اجتماعی فرهنگی هست)
![]()
![]()
سلام
خبری دیگه از کوبانی نیست؟؟؟؟
هنوز درگیری ادامه داره یا کردها توانستند شهر رو حفظ کنند؟؟
متعجبم چرا خبرهای کوبانی و محاصره اون سرتیتر اخبار نیست؟؟
سلام
همونطور که گفتم هدف کوبانی (عین العرب) نبود، هدف تحت فشار گذاشتن ترکیه بود که گذاشتن.سلام
با حضور دلاوران پیشمرگه در کوبانی و حملات مشترک با نیروهای مدافع خلق ، داعش دیگر تنها دفاع می کند و خطر رفع شد
دلیل کم رنگ شدن اخبار کوبانی واضح است ؛ (نادیده گرفتن دلیل کمی شک بر انگیز است!)
کوبانی دیگر در چنگال داعش و ترکیه نیست ، همین دلیلی قابل اتکا برای کم شدن اخبار است
بیشتر رسانه های جهان این روزها اخبار کوبانی در شمال شرقی حلب سوریه را پیگیری میکنند اما در شرق کوبانی و شمال غربی حلب 60 هزار شیعه در دو شهرک الزهرا (س) و نبل در محاصره مخالفین سوری ( از جمله تکفیری های النصره هستند )
و حالا بعد از بیش از 2 سال محاصره گروه تکفیری جبهه النصره - شاخه رسمی القاعده در سوریه - که از سوی مزدوران ارتش آزاد حمایت می شود در تلاش است که از طریق کارخانه های موجود در شهرک صنعتی و با استفاده از موشک های گراد، خمپاره و تانک به جنوب شهر الزهراء (س) نفوذ کند.
تنها راه ارتباطی مردم در محاصره این دو شهرک از طریق منطقه کردنشین عفرین است
خبرهایی منتشر شد مبنی بر کمک کردها به این مردم ستمدیده اما عکس زیر مسائل زیادی را روشن کرد!
ظاهرا طبق توافقی با گروه های مسلح کردها هم راه را بر این مردم ستمدیده بسته اند....
![]()
مقایسه کنید رفتار ما هنگام هجوم تکفیری ها به مناطق کردنشین عراق با رفتاری که ان ها در برابر شیعیان سوریه دارند....
تصویری از مدافعین با غیرت الزهرا (س) و نبل
![]()
الان وضعیت عراق یطوری هست که همه دارن تقصیرها رو گردن هم میندازن کسی هم به فکر اون ملت بیچاره نیست..دولت کردستان از ارتش عراق خواسته تا در برابر ارتش مقاومت نکنه! و به همین علت موصل بدون مقاومت به دست داعش افتاد و اون همه انسان بی گناه از زن و بچه و پیر و جوان به قتل رسیدن.
فرض کنیم این حرف درست باشه بعد مقصر دولت کردستانه یا ارتشی که این قدر بچه های حرف گوش کنی بودن که دلشون نیومده دل بقیه بشکنن. اون سند بخوره تو سره اون فرمانده ارتش با اون ارتشش که اون همه امکانات رو دو دستی داد به داعش (که به نظر شما این خیانت نیست) بعد پیشمرگه های کردستان با اسلحه های سبک مجبور شدن برن پسش بگیرن تا از خونواده همون ارتشی ها دفاع کنن. من فکر نمی کنم با این طور فرافکنی ها بشه به اصطلاح ارتش عراق رو مبرا کرد.
همین کردها اگر دفاع نکرده بودن می دونین الان وضعیت امنیت ایران در چه وضعیتی بود، همین مراسم اربعین چطور اجرا می شد. کرد ها به حق اثبات کردن که چرا نوادگان ماد هستند.
الان وضعیت عراق یطوری هست که همه دارن تقصیرها رو گردن هم میندازن کسی هم به فکر اون ملت بیچاره نیست..
البته کردهای عراق هم مقصر هستند چون از همون اول ور برداشتند و می خواستند استقلال پیدا می کنند همون خاطر میدان سیاسی برای حامیان داعش مثل ترکیه و اسراییل باز شد..
ترکیه که به فکر گسترش نفوذ خودش و ایجاد دوباره امپراطوری عثمانی هست و اسراییل هم دنبال تضعیف سیاسی ایران در عراق و سوریه.
ولی جای نگرانی نیست 100 برابر داعش هم از نظر نظامی و امنیتی نمی تونه به ایران کاری بکنه.فقط اقتصادمون...
می دونید بحث حمله لفظی به کرد و غیر کرد نیست . می خام فقط بگم تا وقتی همه قومیت ها پشت هم نباشند و انسانیت در اوج نباشه افکاری مثل داعش و غیر داعش خودبه خود در داخل خود خاک ایران هم بوجود می یاد.انشاا.. که این طوری باشه اگر چه حادثه اصفهان در مورد امنیت تردیدهایی با خود به همراه آورد. ولی به هر حال نباید فراموش کرد که این کرد ها بودند که جلوی داعش را گرفتند و به نظر نمی رسد حمله لفظی به کرد ها که شاید در حال حاضر جزو اصیل ترین نژاد های ایرانی باشند منطقی باشد (البته من کرد نیستم و مخالف نژادپرستی صرفاً به عنوان یک یادآوری عرض شد.)
مردم موصل؟!........اکر اون بخش که کرد و مسیحی و ایزدی هستند!چرا مردم موصل دست به خیانت علیه نیروهای پیشمرگ زدند و باعث عقب نشینی پیشمرگه ها از موصل شدند؟
چرا نوری مالکی مورد تنفر اکثریت گروهای عراقی ست؟؟
در باره این دوس سوال تحقیق کنید.
اتفاقا من فک میکنم علت عقب موندن ایران دوستانی مث شمان که فقط تو حاشیه سیر میکنی!از بعضی بپرسی علت عقب ماندن ایران چیست بعد از صد ها سال میگن حمله مغول و اعراب! به نظر من حضرتعالی از همین قماشی.
شنیدین میگن از هر دست بگیری از همون دست پس میگیری؟ اینا همونایین که سر مردم ما رو بریدن
sent by my GLX G5
اتفاقا من فک میکنم علت عقب موندن ایران دوستانی مث شمان که فقط تو حاشیه سیر میکنی!
sent by my GLX G5
اتفاقا من فک میکنم علت عقب موندن ایران دوستانی مث شمان که فقط تو حاشیه سیر میکنی!
sent by my GLX G5
اینکه دین اسلام دین بخششه شکی درش نیستیانظرتون مخالفم.اولا دین اسلام دین بخشش هست.دوماگروهک های کوموله وپژاک روبامردم عادی اشتباه نگیریم.