خاک عالم(!) مردم چی می گن؟؟!

rahajo0on

عضو جدید
کاربر ممتاز
می خواستم به دنیا بیایم، در زایشگاه عمومی، پدر بزرگم به مادرم گفت: فقط بیمارستان خصوصی. مادرم گفت: چرا؟...گفت: مردم چه می گویند؟!...
می خواستم به مدرسه بروم، مدرسه ی سر کوچه ی مان. مادرم گفت: فقط مدرسه ی غیر انتفاعی! پدرم گفت: چرا؟...مادرم گفت: مردم چه می گویند؟!...
به رشته ی انسانی علاقه داشتم. پدرم گفت: فقط ریاضی! گفتم: چرا؟...گفت: مردم چه می گویند؟!...
با دختری روستایی می خواستم ازدواج کنم. خواهرم گفت: مگر من بمیرم. گفتم: چرا؟...گفت: مردم چه می گویند؟!...
می خواستم پول مراسم عروسی را سرمایه ی زندگی ام کنم. پدر و مادرم گفتند: مگر از روی نعش ما رد شوی. گفتم: چرا؟...گفتند: مردم چه می گویند؟!...
می خواستم به اندازه ی جیبم خانه ای در پایین شهر اجاره کنم. مادرم گفت: وای بر من. گفتم: چرا؟...گفت: مردم چه می گویند؟!...
اولین مهمانی بعد از عروسیمان بود. می خواستم ساده باشد و صمیمی. همسرم گفت: شکست، به همین زودی؟!...گفتم: چرا؟... گفت:مردم چه می گویند؟!...
می خواستم یک ماشین مدل پایین بخرم، در حد وسعم، تا عصای دستم باشد. زنم گفت: خدا مرگم دهد. گفتم: چرا؟... گفت: مردم چه می گویند؟!...بچه ام می خواست به دنیا بیاید، در زایشگاه عمومی. پدرم گفت: فقط بیمارستان خصوصی. گفتم: چرا؟...گفت: مردم چه می گویند؟!...
بچه ام می خواست به مدرسه برود، رشته ی تحصیلی اش را برگزیند، ازدواج کند...
می خواستم بمیرم. بر سر قبرم بحث شد. پسرم گفت: پایین قبرستان. زنم جیغ کشید. دخترم گفت: چه شده؟...گفت: مردم چه می گویند؟!...
مُردم.
برادرم برای مراسم ترحیمم مسجد ساده ای در نظر گرفت. خواهرم اشک ریخت و گفت: مردم چه می گویند؟!...
از طرف قبرستان سنگ قبر ساده ای بر سر مزارم گذاشتند. اما برادرم گفت: مردم چه می گویند؟!... خودش سنگ قبری برایم سفارش داد که عکسم را رویش حک کردند.
حالا من در اینجا در حفره ای تنگ خانه کرده ام و تمام سرمایه ام برای ادامه ی زندگی جمله ای بیش نیست: مردم چه می گویند؟!...
مردمی که عمری نگران حرفهایشان بودم، لحظه ای نگران من نیستند

ssara2025

عضو جدید
کاربر ممتاز
مردمی که عمری نگران حرفهایشان بودم، لحظه ای نگران من نیستند;);)
اما همیشه حرف مردم غلط نیست !!!!!
مثلاً وقتی راجع به کسی برای ازدواج تحقیق می کنی ،اگر مردم (با وجدان و راست )بگویند طرف آدم درستی نیست (مثلاً مواد فروشه و .....) به این مردم و حرفشان باید احسنت گفت :gol::gol:

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
مردمی که عمری نگران حرفهایشان بودم، لحظه ای نگران من نیستند;);)
اما همیشه حرف مردم غلط نیست !!!!!
مثلاً وقتی راجع به کسی برای ازدواج تحقیق می کنی ،اگر مردم (با وجدان و راست )بگویند طرف آدم درستی نیست (مثلاً مواد فروشه و .....) به این مردم و حرفشان باید احسنت گفت :gol::gol:

استاد موضوع تاپیم چشم و هم چشمی بود نه چه کنیم تا ازدواج موفقی داشته باشیم

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو هم یه جورایی مشکل داریا!!!!
راست میگن دیگه:redface:

نمیشه که همش دست پایین گرفت:smile:

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو هم یه جورایی مشکل داریا!!!!
راست میگن دیگه:redface:

نمیشه که همش دست پایین گرفت:smile:

با مامان من درست حرف بزن

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
با مامان من درست حرف بزن

بچه خواهرم غیرتی شده!!!!
دایی جون تو یادت نمیاد، عروسی مامانت چه آبروریزی داشتیم ما!!!!
میگفت من لباس عروس نمیخام، با لباس معمولی جشن گرفتیم براش!!!!

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه خواهرم غیرتی شده!!!!
دایی جون تو یادت نمیاد، عروسی مامانت چه آبروریزی داشتیم ما!!!!
میگفت من لباس عروس نمیخام، با لباس معمولی جشن گرفتیم براش!!!!

حرف مردم هم بعضي وقتا به درد ميخوره بعضي وقتا هم ارزش گوش كردن نداره.
سلام ميرحسين خان كم پيدا خوبي؟

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
حرف مردم هم بعضي وقتا به درد ميخوره بعضي وقتا هم ارزش گوش كردن نداره.
سلام ميرحسين خان كم پيدا خوبي؟

ما انسانها یک موجود اجتماعی هستم، نظر بقیه هم برامون مهمه، ولی وقتی مهمه که موضوع مورد بحث یک موضوع شخصی نباشه. نباید به خاطر حرف مردم به خودمون الکی زندگی رو سخت کنیم ولی اینطوری هم نباشه که اصلا برامون مهم نباشه.

سلام محسن جانم. خوبم مرسی تو خوبی؟
راستش مشغله کاری نمیزاره زیاد بیام نت.

از این بابح بی غیرت بعید نیست :mad::confused:

آره دیگه:confused:

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما انسانها یک موجود اجتماعی هستم، نظر بقیه هم برامون مهمه، ولی وقتی مهمه که موضوع مورد بحث یک موضوع شخصی نباشه. نباید به خاطر حرف مردم به خودمون الکی زندگی رو سخت کنیم ولی اینطوری هم نباشه که اصلا برامون مهم نباشه.

سلام محسن جانم. خوبم مرسی تو خوبی؟
راستش مشغله کاری نمیزاره زیاد بیام نت.

آره دیگه:confused:
تاييد ميشود.

mohsen victor

1/10/89

ممنون خوبم عب نداره تا باشه از اين مشغوليت هاي مفيد;)

ssara2025

عضو جدید
کاربر ممتاز
استاد موضوع تاپیم چشم و هم چشمی بود نه چه کنیم تا ازدواج موفقی داشته باشیم

ببخشید !!!!!!
کجای موضوع چشم و هم چشمی بود ؟؟؟؟؟؟
به نظر میاد موضوع تاپیک در مورد اینه که ما حاضریم به خاطر حرف مردم خیلی از شیرینیهای زندگی رو به خودمون زهرمار کنیم .در حالیکه این خود ما هستیم که باید جوابگوی اعمالمون باشیم !!!!!
خدا هیچ عذری قبول نمی کنه ، چه برسه به حرف مردم !!!!!

به نظر میاد شما کلاً منظورها رو اشتباه برداشت می کنید .
منظور من ازدواج موفق نبود !!!! بلکه خواستم بگم حرف مردم همیشه هم بد نیست .

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
برای منکه هیچوقت حرف مردم مهم نبوده . چون در هر مرحله از زندگی هرکاری کنی بالاخره یه عده حرف مفت میزنند .

بزار هر چی میخان بگن ! :confused:

zohre7

عضو جدید
ادمای این دنیا مثل سایه می مونن دنبالشون بری میرن.....ازشون دور شی دنبالت میان....
:surprised:
:gol::gol::gol:

آخرین ویرایش:

fifa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خواستم نظر ندهم گفتم مگر ميشود نظر نداد مردم چه ميگويند؟...