خانومهای ایرونی ، درود به شرفتون ، آفرین به غیرتتون

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هی مصطفی جان
اگه این خانومایی که رفتن که با حجابشون مدال آوردن و افتخار آفرینی کردن خودشون اومدن و گفتن که ما خودمون حجابو انتخاب کردیم بزام یسری این حرفارو تموم نمیکنن.
هـــــی
اون موقع هم میگن این حرفا رو از سر اجبار زد، اگر میگفتن ما اعتقادی به حجاب نداریم آینده ورزششیشون به خطر می افتاد!
حرف همیشه برای گفتن و بهانه همیشه برای گرفتن میشه جور کرد...

jolie

عضو جدید
کاربر ممتاز
:w17::w17::w17::w17::w17::w17::w17::w17::w17::w17:
آفرین به تمام مدال آوران مخصوصا خانومها
البته مسابقه دو یکی از خانومها رو دیدم واقعا براش سخت بود.

آخرین ویرایش:

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا تاپیک به جایی بود.
راستی این حقیقت داره که به ووشو کار خونه نمیدهند و گفتند باید شوهر کنی؟

fatiostad

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام
وقتی که به افتخار آفرینی دخترهای ایرانی در گوانگجو نگاه میکنم واقعا از صمیم قلب از دخترها و زنان ایرانی سپاسگذار میشم.:gol:
زنانی که با وجود پوشش سخت ، در مقابل حریفان خودشون خوش درخشیدند.:heart:
دخترانی که گاهی یک سالن واسه تمرین ندارن. میرن توی پارک بدوند و نرمش کنن اونقدر مزاحم پیدا میشه که نگو. دخترایی که گگاهی برای ورزش حتی خونواده هاشون مخالفشون میشن . اما با هاه سختی ها خوش درخشیدن.:gol:
دم همه دخترها و زنای ایرانی گرم.:heart::gol:

اونایی که حجاب رو خودشون دوست دارن و با حجاب مدال میارن درود به شرفشون.:gol:
اونایی که حجاب رو دوست ندارن و با اجبار با حجاب مسابقه دادن و افتخار کسب کردن درود به غیرتشون.:gol:
و در مجموع: درود به شرف و غیرت دخترای ایران . :heart:

:gol::gol::gol:

mehdipesse

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حکومت به دلیل خواست اکثر مردم این رو احبار کرد، ماجراهای اوایل انقلاب و سخنان امام و آیت الله طالقانی هستش....

ضمن اینکه، زنان مسلمان و مردان مسلمان هم، باید حجاب مخصوص به خودشون رو رعایت کنند...

به نظر شما اگر حضرت علی الآن اینجا بود و میدید این واجب خدا و این حکم خدا اینجوری داره توسط خود مسلمانها زیر پا گذاشته میشه عکس العملش چی بود؟

اینکه مانتها در میاد و روسری ها میره هوا، نشونه اجباره ولی دلیلش اجبار نیست، دلیلش عقده های اون افراده وگرنه حجاب دستور امام خمینی یا رهبری یا این حکومت نیست، دستور خداست...

هرچيزي زوري باشه نتيجه عكس ميده
چه رضاخان كه به زور برداشت و چه اينا كه به زور دارن حجاب سر زنها ميكنن

Fateme_bay

عضو جدید
کاربر ممتاز
حکومت به دلیل خواست اکثر مردم این رو احبار کرد، ماجراهای اوایل انقلاب و سخنان امام و آیت الله طالقانی هستش....

ضمن اینکه، زنان مسلمان و مردان مسلمان هم، باید حجاب مخصوص به خودشون رو رعایت کنند...

به نظر شما اگر حضرت علی الآن اینجا بود و میدید این واجب خدا و این حکم خدا اینجوری داره توسط خود مسلمانها زیر پا گذاشته میشه عکس العملش چی بود؟

اینکه مانتها در میاد و روسری ها میره هوا، نشونه اجباره ولی دلیلش اجبار نیست، دلیلش عقده های اون افراده وگرنه حجاب دستور امام خمینی یا رهبری یا این حکومت نیست، دستور خداست...

خسته شدم از بس گفتم حجاب کلمه غلطیه
پوشش درسته عزیزم
پوشش...
زنها و مردان باید بدن خودشون رو از نامحرم ها بپوشونن...حالا با هرچی که دوست داشتن...ولی دیگه اسلام هم اجبار نکرده خودش هم گفته لا اکراه فی الدین...نمیدونم چرا ما همیشه کاسه داغ تر از آش میشیم
این مردم رو اگر آزاد بزارن..اگر توی خیابونها به زنها و دخترا توهین نکنن..اگر از صبح تا شب به جای دروغ به ملت راست بگن...اگر به مردم آزادی بدن...توی همه چیز...نه فقط نماز جمعه رفتن یا..اگر اسلام واقعی رو به مردم معرفی کنن ...مطمئن باش این مردم خودشون به اسلام کشیده میشن...خودشون میخوان که اصلا پوشش درست رو داشته باشن
اکثر این ملت اگر از حجاب و چادر و پوشش بدشون میاد به خاطر رفتارهای غلطیه که باهاشون داشتن
چه رضا خان چه اینا...

mahasannataj

عضو جدید
اگه اونا گرمشون بود بهت زنگ ميزدن ميگفتم كه يه راه حلي براشون پيدا كني

amin karmania

عضو جدید
این دلیل آن است که حجاب محدودیت نمیاره و با حجاب هم می توان در سطح جهان مدال کسب کرد...
حجاب دقیقا محدودیت میاره!!!
تو فکر میکنی اگه روسری سرشون نبود راحت تر نبودن؟؟؟
ارزش کار اینجاست که با وجود این محدودیت سر بلندن!!!

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هرچيزي زوري باشه نتيجه عكس ميده
چه رضاخان كه به زور برداشت و چه اينا كه به زور دارن حجاب سر زنها ميكنن
من هم با زور کردنش از طریق امنیتی مخالفم، ولی با عدم رعایتشم توسط مسلمانان مخالفم...
باید جوری عمل بشه که نه زور باشه و نه این حکم زیر پا گذاشته بشه...

خسته شدم از بس گفتم حجاب کلمه غلطیه
پوشش درسته عزیزم
پوشش...
زنها و مردان باید بدن خودشون رو از نامحرم ها بپوشونن...حالا با هرچی که دوست داشتن...ولی دیگه اسلام هم اجبار نکرده خودش هم گفته لا اکراه فی الدین...نمیدونم چرا ما همیشه کاسه داغ تر از آش میشیم
این مردم رو اگر آزاد بزارن..اگر توی خیابونها به زنها و دخترا توهین نکنن..اگر از صبح تا شب به جای دروغ به ملت راست بگن...اگر به مردم آزادی بدن...توی همه چیز...نه فقط نماز جمعه رفتن یا..اگر اسلام واقعی رو به مردم معرفی کنن ...مطمئن باش این مردم خودشون به اسلام کشیده میشن...خودشون میخوان که اصلا پوشش درست رو داشته باشن
اکثر این ملت اگر از حجاب و چادر و پوشش بدشون میاد به خاطر رفتارهای غلطیه که باهاشون داشتن
چه رضا خان چه اینا...
حجاب در لغت یعنی پوشش و پرده...
حجاب همون پوششه...

اسلام واجب کرده، لا اکراه فی الدین هم برای وقتیه که هنوز کسی مسلمان نشده اجباری در اسلام آوردن نیست، ولی نمیشه که یکی مسلمان بشه و بعد بگه خدا گفته لا اکراه فی الدین پس من نماز نمیخونم!!!!!!!!!

در مورد سایر مطالبتون هم فعلاً صحبتی ندارم و تا حدی موافقم...

حجاب دقیقا محدودیت میاره!!!
تو فکر میکنی اگه روسری سرشون نبود راحت تر نبودن؟؟؟
ارزش کار اینجاست که با وجود این محدودیت سر بلندن!!!
وقتی یکی اعتقاد به حجاب داره، روسری سرش نباشه در بین نامحرمان، راحت نیست، معذبه...

butterfly_سبز

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
این تاپیک رو 4 یا 5 سال پیش زدم. الان که تیم ملی فوتسال زنانمون قهرمان آسیا شده یاد این تاپیک افتادم

saghar*20*

عضو جدید
سلام
وقتی که به افتخار آفرینی دخترهای ایرانی در گوانگجو نگاه میکنم واقعا از صمیم قلب از دخترها و زنان ایرانی سپاسگذار میشم.:gol:
زنانی که با وجود پوشش سخت ، در مقابل حریفان خودشون خوش درخشیدند.:heart:
دخترانی که گاهی یک سالن واسه تمرین ندارن. میرن توی پارک بدوند و نرمش کنن اونقدر مزاحم پیدا میشه که نگو. دخترایی که گگاهی برای ورزش حتی خونواده هاشون مخالفشون میشن . اما با هاه سختی ها خوش درخشیدن.:gol:
دم همه دخترها و زنای ایرانی گرم.:heart::gol:

اونایی که حجاب رو خودشون دوست دارن و با حجاب مدال میارن درود به شرفشون.:gol:
اونایی که حجاب رو دوست ندارن و با اجبار با حجاب مسابقه دادن و افتخار کسب کردن درود به غیرتشون.:gol:
و در مجموع: درود به شرف و غیرت دخترای ایران . :heart:

لایک......