اره اشتباه نوشتم..گاهی اشتباهات تایپی دارمونوس جان؟
عزیز بابا
آنکادر فدات شم
میشه تو تاپیک سوتیا بنویسم؟
آخرین ویرایش:
اره اشتباه نوشتم..گاهی اشتباهات تایپی دارمونوس جان؟
عزیز بابا
آنکادر فدات شم
میشه تو تاپیک سوتیا بنویسم؟
.قراره خانومها نظر شون رو نسبت به ریش و سبیل اعلام کنند . شما چرا
نظرتون در مورد ریش و سبیل اقایون چیه؟باشه خوبه یا نباشه؟چرا؟
تو چرا تو همه پستات اینجوری میگی اییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اییییییییییییییییییییی
نه فقط خواستم نظرتون رو بدونم.باز میخوای بری اصلاح داری چونه میزنی؟
بزن برادر من بزن
خب به بعضیا میاد به بعضیا نه .نظرتون در مورد ریش و سبیل اقایون چیه؟باشه خوبه یا نباشه؟چرا؟
این شد نظر درباره سوال تاپیک؟پری خانوم اواتارمون زیبا بید؟؟
حالا قیف کجا بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه سوالی؟؟؟؟؟
به نظر من انقدر ریشش بلند باشه که از ته قیف بزنه بیرون
یعنی اگه با معرفت باشه ،با سبیل از بناگوش در رفته و ریش 50سانتی،برات اهمیتی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو با معرفت پیدا کن ریش سیبیلش پیشکش
سیبیل ها رو هم زدریش باید وجبی باشه بشه شونه کرد
سیبیل ها رو هم زد
ریش و میشه درستش کرد معرفت و نمیشهدر ضمن شرمنده سر زده اومدیمیعنی اگه با معرفت باشه ،با سبیل از بناگوش در رفته و ریش 50سانتی،برات اهمیتی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان يه پيشنهاد دارم....ریش و میشه درستش کرد معرفت و نمیشهدر ضمن شرمنده سر زده اومدیم
دشمنتون شرمنده ولی اگه یه ندا میدادین میتونستم چای دم کنم.ریش و میشه درستش کرد معرفت و نمیشهدر ضمن شرمنده سر زده اومدیم
وای خدا مردم. چقدر باهال گفتیاخی فهمیدم چرا انقدر بدت میاد.
به کارت دانشجویی دخترا دقت کردید؟(دخترایی که سالای 80-85 دانشگاه رفتنا،بعدیاش که مدلشون عوض شده)، عکسشون مال دوره دبیرستانف ماشالا هرکدومشون یه پا مرد بودن، چه سیبیلایی
قابل شما رو نداشت.وای خدا مردم. چقدر باهال گفتی
سیبیل نباشه و ته ریش به بعضی ها میاد.با ته ریش مشکلی ندارمنظرتون در مورد ریش و سبیل اقایون چیه؟باشه خوبه یا نباشه؟چرا؟
اییییییییییی این نوع سیبیل که بدجوری حال بهم زنههییییی زورو , دوست عزیزم کجایی که ببینی دیگه کسی سبیلتو نمیپسنده ..هییییییییی
30bil b hiiiiiiiiiiiiiiiiiich vaaaaaaaaaaaaaaaaaj halam b ham mikhoreنظرتون در مورد ریش و سبیل اقایون چیه؟باشه خوبه یا نباشه؟چرا؟