****حجاب فاطمی****

rahino

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
به گزارش پایگاه خبری فوتسال ایران، همشهری آیه گفت‌وگوی مفصلی را با خانواده وحید شمسایی، آقای گل فوتسال جهان انجام داده که تاکید بسیاری بر حجاب اسلامی‌ و پوشش برتر که همان چادر مشکی است دارند. همسر و دختران

شمسایی در این مصاحبه گفته‌اند که
چادرشان را با هیچ چیز عوض نمی‌کنند.
:gol:

rahino

کاربر ممتاز
بسم الله الرّحمن الرّحیم

خاطره ازخانومی که چادری شد...
خدا منتظرمه...
سلام. فاطمه هستم(شراره سابق) اهل مشهد بی حجاب بودم در حد تیم ملّی، اهل موسیقی و ... البته خونوادم هم توجهی به دین ندارند و مقید نیستند.
یک روز یکی از دوستان هم دانشگاهیم اومد پیشم و گفت فردا شب خونمون هیئته میای؟ گفتم نه همچین دعوتم کردی فکر کردم پارت...! گفت: آدرسو اس ام اس می کنم اگر خواستی بیا. نمیدونم چی شد شب هوس هیئت رفتن زد به سرم. تو هیئت زیارت عاشورا خواندند و نوبت به سخنرانی رسید می خواستم برم(چون از شیخا خوشم نمیومد) دوستم گفت: چند دقیقه بشین بعد برو. گفتم باشه ولی نمیدونم چی شد که 40 دقیقه نشستم و گریه کردم و دوست نداشتم برم. عجب سخنرانی و عجب شیخی. تا حالا کسی اینقدر روم تاثیر نگذاشته بود حجه الاسلام سنجرانی یکی از سخنران های خوب مشهد بود بعدا که از دوستم پرسیدم چون برادر ایشون از دوستان حاج آقا بودند گفت سخنرانی ها و مناجات های ایشون خیلی تاثیر گذاره. احادیث عجیبی درباره توبه و بازگشت گفتند. هنوز جملاتش یادمه خدا می فرماید: اگر بندگان گنهکارم بدانند که چقدر مشتاق و منتظر برگشتشان هستم از شوق میمیرند.

هر چی میگفتن گویا شرح حال من آلوده بود و هم از زشتی گناهان ما می گفتند و باز از رحمت خدا . سخنرانی حاج آقا تموم شد می خواستم برم پیش ایشون و سوال کنم که چی کار باید بکنم ولی خجالت کشیدم. رفتم خونه تو حال خودم بودم. رفتم توی اتاقم و تا چشمم به عکس های خواننده ها افتاد همشون رو پاره کردم بعد سی دی های مبتذل رو خش خشی کردم و ... خلاصه اون شب گذشت ولی خیلی حال و هوای عجیبی داشتم یادم نمیره که با گریه خوابیدم. از همون موقع دیگه موسیقی گوش نکردم فرداش شروع کردم به نماز خوندن، دلم می خواست چادر سرم کنم ولی برای چادر خیلی میترسیدم که نتونم در برابر حرف های خانواده و دوستانم بایستم در نهایت دانشگاه که رفتم به یکی از بچه هایی که اهل حجاب بود قضیه رو گفتم که خدا خیرش بده با کمال خوشرویی و مهربانی منو دلداری داد و گفت: امتحان های سخت خدا مدرکش خیلی معتبره پس مقاومت کن و با یک اراده آهنین حجابت رو شروع کن.
یک هفته طول کشید تو اون یک هفته مانتویی بودم ولی چه مانتویی! رنج می کشیدم، بعد از یک هفته با همون دوست خوبم چادر خریدم و سرم کردم. البته روز اول چادرم رو دم در خونه در آوردم ولی فرداش دیگه دلمو زدم به دریا و رفتم خونه.
اولین روزی که از دانشگاه با چادر رفتم خونه جالب بود. مادرم گفت: چیه قراره جایی استخدام بشی که چادر سرت کردی؟ گفتم نه می خوام همیشه چادر سرم کنم که فکر کرد شوخی می کنم و تحویل نگرفت. ولی بعد از مدتی که همه فهمیدند من عوض شدم، هر چی مخالفت کردند فایده ای نداشت مقنعه چانه دار و الان هم که...
دانشگاهم که همه تعجب کرده بودند حتی بعضی از اساتید هم متاسفانه کنایه گفتند. مجبور شدم با بعضی از رفقا هم کمتر ارتباط داشته باشم تقریبا تنها شده بودم ولی دو تا دوست خوب برام مونده بود یکی همون کسی که رفتم خونشون هیئت که ایشون هماز تحول من متحول شده بود (البته دختر خوبی بود ولی گهگاهی کارهایی ازش سر می زد که خوب نبود مثلا بلند بلند خندیدن یا موسیقی یا همین سبکبازیها ولی بعد از داستان من او هم کاملا عوض شد) و دیگری همون دوستم که گفتم منو تشویق کرد برای چادر. حدودا یازده ماهه که چادریم به نظرم مهمتر از هر چیزی اینه که اول نگاه آدم عوض بشه نه لباس. من عمری بدون چادر بودم و هیچ نگرانی و خجالتی هم نداشتم ولی چون فکر و نگاهم عوض شد و با خدا آشتی کردم حتی اون چند روزی که توبه کرده بودم ولی بدون چادر بودم از خودم بدم میومد و رنج می کشیدم. چادر بهترین حریمه برای زن پاک و عفیف. سعی می کنم جلساتی که سخنرانان خوب داره برم و استفاده کنم ... الان تازه فهمیدم که چه خبره. الان هم حجابم بهترین پوشش عالم یعنی چادر مشکی است و... الان با عنایت خدا به چادری بودنم افتخار می کنم. الان هم همه با تمام قوا مخالف چادر پوشیدنم هستند و انصافا من مایه آبرو ریزیشونم ولی کیف می کنم از این جور آبروریزیها! جمله ای که زیاد گفتم به مخالفان و باز هم می گویم: اگر هزار بار مرا با شکنجه بِکُشند که قدری چادرم را شُلتر بگیرم (وای به حالی که بگن بی چادر باش) میمیرم و تن به این ذلّت نمی دهم. تو اینترنت میگشتم تا دوستان خوبی پیدا کنم یکی دنبال طلبه ها که واقعا تاثیر گذارند و دین رو به ما یاد میدن. و دوم چادری ها و کسانی که درباره حجاب می نویسند و سوم هم کسانی که درباره شهدا مینویسند. تو یکی از این وبلاگها که یادم نیست با وبلاگ شما آشنا شدم. از همه عزیزان التماس دعا دارم./ ارسال از خانم فاطمه از مشهد مقدّس به وبلاگ من و چادرم/

برچسب‌ها: حجاب

rahino

کاربر ممتاز
خطاب به برادرانی که ناموسشان با بیحجابی در انظار مردم حاضر میشوند و هیچ عکس العملی از خود بروز نمیدهند:mad:

rahino

کاربر ممتاز
فکرکنید زنی با غیرت باشد چه می شود ؟
مدام بایدحالت تدافعی داشته باشد و لطافت خودش را از دست می دهد و آن موهبتی که از زن به مرد و فرزندش باید تسری پیدا کند، دیگر به وقوع نمی پیوندد و
به قول امیر مومنان غیرت زن نشانه کفر است .
حال اگر این صفت را در مردان بررسی کنیم حق مطلب را ادا کرده ایم، همانقدر که زن لطیف است و گل، مرد با غیرتش محافظ زن است و خار گل ؛

آیا می دانید بی غیرت کیست و چه می کند که به او بی غیرت می گویند؟
بی غیرت کسی است که پاک دامن نیست؛ به این معنی که فرد قدرت بر ترک گناه و شجاعت مبارزه با هوای نفسش را ندارد و به همین خاطر نمی توان به او چیزی را به امانت سپرد چرا که چنین فردی در پی مطامع نفسانی قدم برمی دارد.
در ثانی فرد بی غیرت از خدای خودش شرم نمی کند و نسبت به محارمش محافظتی ندارد یا نسبت به محارم دیگری نیز پاکدامنی ندارد و یا در هر دو مورد کوتاهی می کند .
پس غیرت مختص مردان است غیرت مانند ایمان درجه بندی می شود و این درجه بندی برمی گردد به پاکدامنی مرد که چقدر پایبند پاکدامنی است .
اهمیت غیرت به خاطر این است که هرکسی خانواده ای داشته باشد و پاک تشکیل شود و پاک هم بماند و خانواده دیگران را نیز ناپاک نکند و این رسالت را به نسل بعدی منتقل کند.

آیا می دانید غیرت داشتن از کدام عضو شروع می شود ؟
می توان گفت که پیشگیری بسیاری از گناهان با کنترل چشم و پرهیز از نگاه نابجا تحقق می یابد و برای تحقق این مساله نیاز به یک سری مقدمات است :
مثل دعا، صدقه، کسب رزق و روزی حلال، تربیت نفس، تمرین و تکرار گناه نکردن … .

آیا می دانید داستان بی غیرتی از چه زمانی شروع شد ؟
بی غیرتی از زمان پسران آدم که قربانی هابیل قبول شد و قربانی قابیل مقبول واقع نشد آغاز گشت؛ و به روایتی قانع نبودن قابیل به همسرش شروع اولین حرکت ها در زمینه بی غیرتی است به شکلی که با زیر پا گذاشتن غیرت ناموسی و چشم داشتن به ناموس برادر زمینه ساز شکل گیری قتل هابیل شد.
و در زمان حضرت لوط هم به اوج خود رسید که دیگر نه تنها به زنان نظر نداشتند بلکه مردان به همجنس خود نظر می بستند که عاقبت قابیل سرگردانی، و عاقبت قوم لوط نابودی بود.
آیا می دانید غیرت و بی غیرتی در حیوانات نیز وجود دارد ؟
خداوند در حیوانات نیز غرایزی قرار داده که بر اساس همان غرایز زندگی می کنند .
خروس به عنوان نماد غیرت و خوک به عنوان نماد بی غیرتی شناخته شده اند.
خوردن گوشت خوک یکی از حرام هایی است که اگر انسان از آن سرپیچی کند خود مستقیما دچار مرض بی غیرتی می شود و تأثیر این گوشت غیر قابل انکار است و در کشورهایی که از گوشت آن استفاده می کنند به وضوح می توان علائمی از رواج بی غیرتی را دید .

آیا می دانید بی غیرتی چگونه در انسان ایجاد می شود ؟
۱- خوردن گوشت خوک؛
۲- نداشتن ایمان به قیامت؛
۳- خانواده بد؛
۴- معاشرت با دوستان بد و بی بند بار؛
۵- استفاده از ابزار آلات قمار و خوردن مشروبات الکلی؛
۶- استفاده مکرر از فیلم های غیر مجاز و استفاده از ماهواره و عادی شدن تماشای صحنه های مستهجن ؛
۷- تربیت نکردن خود و تربیت نکردن نفس؛
۸- خوردن روزی حرام

آیا می دانید غیرت هم دارای درجاتی است ؟
غیرت و درجات آن هرچه انسان پاکدامن تر باشد درجه غیرت اوهم بالاتر می رود و درجه غیرت به اندازه پاکدامنی هر مرد است و اگر مردی هر قدر درجه غیرتش پایین تر رود به همان اندازه پاکی زندگی اش تنزل می یابد و آسیب می بیند .

آیا می دانید عوارض بی غیرتی در جامعه چیست ؟
این همه مقدمه چینی شد تا بگوییم؛ هرچه کنی به خود کنی. یعنی عوارض بی غیرتی ابتدا گریبان گیر خود فرد شده و بعد خانواده و جامعه را در بر می گیرد. اولین بازتاب بی غیرتی این است که نظر مثبت شخص ابتدا از جامعه و خانواده اش سلب می شود. چنین فردی همواره مدعی است که هیچ کس پاک نیست و به هیچ فردی نمی توان اعتماد کرد. و در نتیجه به هر کس بد کنی بد خواهی دید. این جمله مصداق کلام معصوم است که می فرماید اگر می خواهی ناموست از نگاه هرز دیگران در امان باشد از نگاه هرز به ناموس دیگری بپرهیز.

عوارض بی غیرتی
یکی از عوارض بی غیرتی رواج روابط نامشروع در هر سطحی در جامعه است. راه مصون ماندن از این نوع ارتباطات تقویت غیرت و غیرتمندی در مردان جامعه است .

1. از عوارض این نوع روابط بیماریهای روحی، جسمی و جنسی است؛ چرا که این نوع روابط به هر حال با فطرت پاک آدمی در تضاد است و هرچن انکار شود ولی همواره وجدان و اخلاق در ناخوداگاه فرد او را زیر سوال می برد و همین مبارزات درونی و احساس ناپاکی به ویژه در میان زن و مرد مسلمان عوارض و تلاطم های روحی و حتی جنسی فراوانی را به دنبال دارد.
  2. یکی دیگر از عوارض بی غیرتی سست شدن بنیان خانواده است . و در صورت تداوم این صفت در فرد خانواده ویران شده و جامعه نیز مصون از چنین اتفاقات نیست. چراکه خانواده جامعه را تشکیل می دهند اگر خوب باشند، جامعه ای خوب؛ و اگر بد باشند جامعه ای بد تشکیل خواهند داد .
  3. از دیگر عوارض بی غیرتی تسلط غیر به خانواده شخص بی غیرت هم می توان نام برد .
  4. یکی دیگر از عوارض بی غیرتی هم می تواند این بشود که خانواده شخص بی غیرت مصون از بی غیرتی دیگران نمی ماند .
در این جا می توان گفت با ترویج بی غیرتی، نسل پاک از بین می رود .
و در آخر آیا دوست دارید که خودتان در خانواده ای بدنیا می آمدید که خانواده فدای بی غیرتی پدر خانواده یا مردان دیگر باشد ؟

مسروری

عضو جدید
کاربر ممتاز
حجاب از دو کلمه (حج+آب) درست شده است.
حج مایه حیات توحیدی مؤمن است و آب مایه حیات مادی مؤمن است!
کسی که از حجاب فاصله میگیرد مرده متحرک است!
وقتی میشنوی میگن اُمُل!
وقتی میشنوی میگن کلاغ سیاه..
وقتی میشنوی میگن چادرنشین..
ســکوت نشانه ے وقــار و آرامشِِ توست .. • • •
چادُر یا جا دُر؟
بہ نظر می رسد تلفظ اصلی و صحیحِ چادر ،
جا دُر بوده است !
جا دُر "یعنی جای درّ و گوهر ...

rahino

کاربر ممتاز

« قرار شد برای کمیته فرهنگی یکی از احزاب ، افراد جدید شناسایی شوند. دوستان ، فرد معروفی را پیشنهاد دادند اما شهید رجایی مخالفت کرد . می گفت : کسی که همسرش حجاب مناسبی ندارد ، چگونه می تواند در برنامه ریزی فرهنگی موثر باشد . »

:gol::gol::gol:

« استاد شهید مطهری در جایی که بی حجاب ها بودند تدریس نمی کرد. آنهایی که حجاب مناسبی نداشتند به احترام استاد هم که شده می رفتند ته کلاس تا حرف های ایشان را بشنوند. تعصب نداشت اما اجازه بی بند و باری را هم نمی داد . »

:gol::gol::gol:

rahino

کاربر ممتاز

:gol:این جملات را که برای زن اهمیتی قایل نیستند را بگذارید کنار احادیث ائمه و دین اسلام و خودتان قضاوت کنید کدام یک صلاح زن هست:gol:

زن از دیدگاه اندیشمندان غربی

ارسطو( فیلسوف یونان باستان): زن چیزی نیست مگر مرد ناکام، خطای طبیعت و حاصل نقصی در آفرینش.

برتولت برشت(نمایشنامه نویس و کارگردان تئاترو شاعر آلمانی): باید از زن استفاده کرد و هنگامی که مقصودت را برآورد، دورشان انداخت.

ژان ژاک روسو (فیلسوف و نویسنده فرانسوی) : هرگونه آموزش زن باید توسط مرد باشد و زن برای آن ساخته شده که تسلیم مرد باشد و بی عدالتی های او را تحمل کند.

ناپلئون( نخستین امپراطور فرانسه): زن نباید اندیشه اش با نوری از ته دنیا روشن شود. دختر و زن از خصوصیات شهروندی محروم هستند.

rahino

کاربر ممتاز
حجة الاسلام قرائتی :

گاهی وقتها بعضی افراد مثلاً بد حجابی و بی‌حجابی را تمدن می‌دانند و پوشش را املی فکر می‌کنند .

===================================

قرآن می‌فرماید که:

«وَ لا تَبَرَّجْنَ تَبَرُّجَ الْجاهِلِیَّةِ الْأُولی‏» (احزاب/33)

«تَبَرُّج» از برج است.

ما به چه برج می‌گوییم؟ ساختمان‌هایی که خودش را نشان می‌دهد.

"تَبَرُّج " یعنی خانم از خانه بیرون می‌آیی خودت را برج نکن. این کرامت انسان است. من بارها گفتم. کسی که خودش را آرایش می‌کند در خیابان می‌آورد، یعنی مردم حراج شدم.

اسلام می‌گوید: خانم تو حراج نیستی. هرکس می‌خواهد به تو نگاه کند، باید خرج تو را بدهد. یک میلیون، ده میلیون. باید میلیون‌ها تومان صرف کند، خانه تهیه کند. آبش، گازش، برقش، تلفنش، زندگی تو را باید کامل تأمین

کند، اگر نوکر تو شد، حق دارد به تو یک نگاهی بکند. وگرنه به هر جوان هرزه‌ای
خودت را عرضه کنی، این حراج کردن است.

نگار88

کاربر بیش فعال
برگشت گفت : آخه اين چيه سرت كردي مثل امل ها !!مثل اين كه باورت نشده قرن 21 و مثل مردم عصر حجر مي گردي؟!
گفتم: واقعا؟! عصر حجر يعني كي؟[FONT=georgia,times new roman,times,serif] [/FONT][FONT=georgia,times new roman,times,serif]
گفت:چه مي دونم 14 قرن پيش.
[/FONT][FONT=georgia,times new roman,times,serif] [/FONT][FONT=georgia,times new roman,times,serif]
گفتم:چه جالب 14 بيشتره يا16؟
[/FONT][FONT=georgia,times new roman,times,serif] [/FONT][FONT=georgia,times new roman,times,serif]
گفت : چه سوالايي ميكني معلومه 16!
گفتم: پس 16 قرن پيش عصر حجر تره تا 14 قرن پيش
گفت:معلومه
گفتم: پس شما با اين حساب بايد دمده تر باشيد كه مثل مردم 16 قرن پيش مي گرديد اونم چه زماني موقعي كه بهش مي گفتن عصر جاهليت ديگه از اسمش هم پيداست كه خيلي دمده است...
ديگه پي اش رو نگرفت گذاشت رفت
افحكم الجاهلية يبغون ومن احسن من الله حكما لقوم يوقنون مائده 50
آيا حكم جاهليت را مي جويند و چه حكمي براي يقين آورندگان از حكم خدا بهتر است ؟
و لا تبرجن تبرج الجاهلية احزاب 33
و به همسرانت بگو خود را چنان زنان جاهل نيارايند
[/FONT][FONT=georgia,times new roman,times,serif] / وبلاگ محجبه ها فرشته اند.....[/FONT][FONT=georgia,times new roman,times,serif][/FONT]

rahino

کاربر ممتاز
تابستون امسال با اون گرمای خفه کننده‌اش توی اتوبوس نشسته بودم.یه دختر کوچولوی ۸-۹ ساله هم به خاطر نبود جا دور از مامانش نشسته بود رو صندلی ته اتوبوس.دختر کوچولو روسری‌اش رو خیلی زیبا با رعایت حجاب همراه چادر عربی سرش کرده بود.خانوم بدحجابی که پیش دختر کوچولو نشسته بود و خودشو باد می‌زد با افسوس گفت:«توی این گرما اینا چیه پوشیدی؟ از دست اجبار این مامان باباهای خشک مقدس… تو گرمت نمی شه بچه؟».همون موقع اتوبوس به ایستگاه رسید و ایستاد.دختر کوچولو گرهٔ روسری‌اش رو سفت‌تر کرد و محکم و با اقتدار گفت:«چرا گرممه… ولی آتیش جهنم از تابستون امسال خیلی خیلی گرم تره…».دختر کوچولو پیاده شد و اون خانم بدحجاب سخت به فکر فرو رفت…

: منبع: مقتدر مظلوم

بالا