سلام ...
خانمrahino عزیز چند روز پیش از من هم دعوت کردند تا به این صفحه بیام،اما من تردید داشتم ازینکه بخوام حرفی بزنم تا اینکه بالاخره امروز تصمیم گرفتم بیام و یه چیزایی بنویسم/.
دوبیت زیر رو در شروع دفتر دست نوشته ها و جملات بزرگان نوشتم (خطاب به خودم):
زاهد از کوچه رندان به سلامت بگذر
تا خرابت نکند صحبت بدنامی چند
عیب می جمله چو گفتی هنرش نیز بگو
نفی حکمت مکن از بهر دل عامی چند
یه زمانی به ذهنم رسید تا از چادر بگم ولی خب منصرف شدم (بنابه دلایلی)
به وفور در مورد حجاب در قالب چادر در سایتها و وبلاگها صحبت شده و در دانشگاه ها و مدارس اجبار (متاسفانه)
من معتقدم که این روش نه تنها درمان نمیکنه بلکه حکم ویروس پراکنی داره؛
میخوام بگم چادر خوبه اما همه چیز نیست و اینکه فقط دخترای چادری خوب و کاملن هم درست نیست!!!
بنظر من دختر یا پسر زمانی میتونن خوب و کامل باشن تا نه همه بلکه حداقل اخلاق انسانی رو رعایت کنند...
اخلاق انسانی رو همه میدونیم وقتی ما بتونیم حتی بخشی از اخلاق انسانی رو رعایت کنیم فکر میکنید واقعا این تاثیر 100درصدی لباس کم نخواهد شد؟به تعادل می رسیم/.
بذارید اینجوری بگم،چادر برای محیط واقعیه ، همه کسانی که تو همچین محیط هایی فعالیت میکنند باید چطور چادر سر کنند؟
گاهی به صفحات کاربرانی میرم که چندین ساله در این محیط با هم آشنا شدن و حتی خارج از سایت هم آشنایی دارن اما حتی اگر واقعا قلبا هم از کلماتی که به زبون میارن منظور مشخصی نداشته باشن درست نیست بیان کنند حتی از خوندنشون هم من خشک میشم ...
اینجا خانم یا اقای ایکس به خانم اقا یا خانم ایگرگ خارج از سایت علاقه داره ولی جملات عاشقانه اینجا برای کاربران بی تفاوت به جنسیت میفرسته اونم با تصویری از ...
اما باور دارم خدا دلیلی برای این اتفاقات داره و من بالاخره یه روزی میفهمم ...
بقول این سنگ نوشته که به گوشمون آشناست:
تغییر دنیا
بر سر گور کشیشی در کلیسای وست مینستر نوشته شده است : "کودک که بودم میخواستم دنیا را تغییر دهم.بزرگتر که شدم متوجه شدم دنیا خیلی بزرگ است من باید انگلستان را تغییر دهم .بعدها انگلستان را هم بزرگ دیدم و تصمیم گرفتم شهرم را تغییر دهم.درسالخوردگی تصمیم گرفتم خانواده ام را متحول کنم.اینک که در آستانه مرگ هستم می فهمم که اگر روز اول خودم را تغییر داده بودم ،شاید می توانستم دنیا را هم تغییر دهم".
مطمئنا متوجه منظورم شدید /.