****حجاب فاطمی****

rahino

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
سخنان حضرت حجت الاسلام و المسلمین رفیعی در برنامه سمت خدا مورخ 20 دی 1389

[FONT=w_yekan]سوال – اگر بخواهیم یک نگاه اجتماعی به حجاب داشته باشیم . نظر شما چیست؟

[/FONT]
[FONT=w_yekan]پاسخ – خوب است وظایف را تفکیک کنیم . یک وظیفه ای علما ، روحانیون ، اندیشمندان ، فرهیختگان و چهره هایی که با قرآن آشنا هستند دارند . وظیفه ی این ها تبیین و ارائه ی طرح است . برای حجاب طرح بدهند . کتاب و مقاله بنویسند و نمایش

برقرار کنند و در سخنرانی ها و خطبه های نماز جمعه از فلسفه ی حجاب و تبیین آن صحبت کنند نه فقط امر و نهی کنند . مثلا در همین بحث فتنه ، سخنرانان وارد بحث میشوند و برای مردم مسئله را باز میکنند ،عوامل و راه کارها را برای مردم

توضیح می دهند . مسئله ی حجاب هم همینطور است. باید یک نهضتی صورت بگیرد و این ضرورت دارد . علما و دانشمندان ما یک روندی را به بحث حجاب اختصاص بدهند . بخش بعدی بخش دولت است . من بسیار از دولت در بحث عملکرد حجاب گله

مند هستم . سه دهه از انقلاب ما گذشته است . دهه ی اول از نظر حجاب وضعیت بهتری داشتیم . علت آن هم روشن است زیرا بحث های روز ما جنگ و شهادت و جبهه بود و همه ی این ها خودبخود یک تلنگر بود . در دهه ی دوم ما با ناهنجاری در

حجاب مواجه شدیم . این آرامش بعد از جنگ یواش یواش اثر خودش را گذاشت . یکی از آن بخش ها بخش بدحجابی بود . در دهه ی سوم با اوج گرفتن بدحجابی مواجه شدیم . مخصوصا از سالهای 76 به این طرف ، کم کم اوج گرفت و بخشی از کار به

دولت بر میگردد . الان هر سه ماه یک بار نرخ تورم را به دولت ارائه میکنند . آیا نرخ ناهنجاری های فرهنگی را هم ارئه می کنند ؟ چند درصد در سخنرانی های دولتی های ما مثلا سخنرانی مسئولین ، در مسائل فرهنگی ریز میشوند و آنرا مطرح و

توصیه می کنند ؟ همه ی مباحث و سخن ها بحث اقتصاد شده است . این یک خطر است .انقلاب ما یک انقلاب فرهنگی و یک انقلابی برای اعتلای مباحث دینی در جامعه است . دولت باید نهاد حجاب و عفاف داشته باشد. شورای انقلاب فرهنگی در سال

84 یک قوانینی را برای حجاب گذراند و بعد آنها به بایگانی رفتند . وظیفه ی هر بخش هم مشخص شده بود . نه کسی پیگیر شد و نه کسی دنبال کرد . امکانات در اختیار دولت است . یک بخشی از دولت وزارت علوم است . وزارت علوم در این چند ساله

برای حجاب در دانشگاه چه کرده است ؟ چقدر سرمایه گذاری کرد ؟ افزایش رشته ها ، متون ، تکنولوژی و پیشرفت های مختلفی داشته ایم ولی کار فرهنگی نداشته ایم . گاهی اگر دانشجو دو نمره کم بیاورد او را مشروط می کنید و اگر شهریه اش را

ندهد اخراجش می کنید ، چقدر کار فرهنگی ( منظورم برخورد فیزیکی نیست ) در دانشگاه آزاد ، پیام نور و دولتی کرده اید ؟ من در یکی از دانشگاههای آزاد در یکی از شهرهای مذهبی و کوچک دعوت داشتم . وقتی وارد سالن همایش شدم یک لحظه

شک کردم که این مجلس خاص خانم ها است یا مراسم خاصی است ؟ وقتی بیرون آمدم به رئیس دانشگاه گفتم که این چه وضعی است ، واقعا شرم آور است . تمام این خانمها آرایش کرده و بدون مانتو بودند و حتی در زمان سخنرانی در حال ارتباط با

پسرها بودند . ایشان گفت : چشم . پیگیری می کنم . اینجا دانشگاه است . شما می توانید قانون بگذارید که بدون مانتو نمیشود دانشگاه آمد و آرایش ممنوع است . برای با حجاب ها تشویق بگذارند . تمام این درسهای معارف و اخلاق برای این است که

این ها نماز خوان بشوند . من وقتی درس معارف و اخلاق دارم برای رعایت کردن حجاب و برای کسانی که نماز می خوانند نمره می گذارم . من نمی خواهم راه کار بگویم . ولی از وزیر محترم علوم و رئیس دانشگاه آزاد که همه ی هم و غم ها در

مباحث علمی رفته است . شما دراین بخش چقدر سرمایه گذاری کرده اید ؟ این نباید وضع دانشگاههای کشور ما باشد ؟ شما بیایید مقایسه ای بکنید بین دانشگاه ده سال قبل با امروز. من کوچه و خیابان را نمی گویم . آنجا که دست دولت است مثل

دانشگاهها ادارات ومراکز دولتی قانون بگذارند و حجاب را قانونمند بکنند . من یک دانشگاهی می رفتم که تابلویی خورده بود که ضوابط لباس پوشیدن ، این قدر روی آن را خاک گرفته بود و کثیف شده بود که اصلا نمی شد تابلو را بخوانی . مجموعه

ای در وزارت علوم برای این کار تشکیل بشود و راه کارها را بررسی کنند و روی این قضیه سرمایه گذاری کنند . در بعضی از مراکز اموزش عالی ما وضع حجاب رقت آور است . و من خودم در آنجا هستم و می بینم . بخش بعدی صدا و سیما و رسانه

ی ملی است . رسانه ی ملی مهمترین بخش برای فرهنگ سازی در جامعه است. وقتی شما در سریال روابط دختر و پسر را قبل از ازدواج در قالب گسترده نه صحبت در پارک و خیابان بلکه صحبت در اتاق های بسته و عشق ای مثلثی و زنجیره ای

روابط آزاد دختر و پسر . مثلا در سریال های تلویزیونی عروس خانم با آرایش وارد قسمتی میشود که آقایان نشسته اند . شما به بیننده چه چیزی را القا می کنید ؟ القا می کنند که عروس میتواند با آرایش و لباس عروس بین مردها بیاید و حتی در پارک

قدم بزند . پس شما هم می توانید این کار را بکنید . این فرهنگ را تلویزیون ما القا می کند . بعضی برنامه ها و سریال ها حساب شده است و مجری ها خیلی خوب هستندولی صحبت من روی سریال ها است . بخش دیگر خانواده است . مادرها پیش

پسرها و پدرها پیش دخترها رعایت کنند . در برخورد و تعامل شان در ارتباطات شان رعایت کنند . روی دختر و پسر بهم باز نشود .اگر یک نهضتی مثل نهضت نماز آغاز بشود که اندک اندک نهادینه بشود و تعطیل نشود میتوان جلوی خیلی از این مسائل

گرفته بشود. البته نهضت نه خیزش در کشور ما یک بحثی اوج میگیرد ، مجلس ، صدا و سیما و همه به آن میپردازند و بعد هم تعطیل میشود .[/FONT]

natanaeal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام ...
خانمrahino عزیز چند روز پیش از من هم دعوت کردند تا به این صفحه بیام،اما من تردید داشتم ازینکه بخوام حرفی بزنم تا اینکه بالاخره امروز تصمیم گرفتم بیام و یه چیزایی بنویسم/.

دوبیت زیر رو در شروع دفتر دست نوشته ها و جملات بزرگان نوشتم (خطاب به خودم):
زاهد از کوچه رندان به سلامت بگذر
تا خرابت نکند صحبت بدنامی چند
عیب می جمله چو گفتی هنرش نیز بگو
نفی حکمت مکن از بهر دل عامی چند

یه زمانی به ذهنم رسید تا از چادر بگم ولی خب منصرف شدم (بنابه دلایلی)

به وفور در مورد حجاب در قالب چادر در سایتها و وبلاگها صحبت شده و در دانشگاه ها و مدارس اجبار (متاسفانه)

من معتقدم که این روش نه تنها درمان نمیکنه بلکه حکم ویروس پراکنی داره؛

میخوام بگم چادر خوبه اما همه چیز نیست و اینکه فقط دخترای چادری خوب و کاملن هم درست نیست!!!

بنظر من دختر یا پسر زمانی میتونن خوب و کامل باشن تا نه همه بلکه حداقل اخلاق انسانی رو رعایت کنند...

اخلاق انسانی رو همه میدونیم وقتی ما بتونیم حتی بخشی از اخلاق انسانی رو رعایت کنیم فکر میکنید واقعا این تاثیر 100درصدی لباس کم نخواهد شد؟به تعادل می رسیم/.

بذارید اینجوری بگم،چادر برای محیط واقعیه ، همه کسانی که تو همچین محیط هایی فعالیت میکنند باید چطور چادر سر کنند؟

گاهی به صفحات کاربرانی میرم که چندین ساله در این محیط با هم آشنا شدن و حتی خارج از سایت هم آشنایی دارن اما حتی اگر واقعا قلبا هم از کلماتی که به زبون میارن منظور مشخصی نداشته باشن درست نیست بیان کنند حتی از خوندنشون هم من خشک میشم ...

اینجا خانم یا اقای ایکس به خانم اقا یا خانم ایگرگ خارج از سایت علاقه داره ولی جملات عاشقانه اینجا برای کاربران بی تفاوت به جنسیت میفرسته اونم با تصویری از ...

اما باور دارم خدا دلیلی برای این اتفاقات داره و من بالاخره یه روزی میفهمم ...

بقول این سنگ نوشته که به گوشمون آشناست:

تغییر دنیا
بر سر گور کشیشی در کلیسای وست مینستر نوشته شده است : "کودک که بودم میخواستم دنیا را تغییر دهم.بزرگتر که شدم متوجه شدم دنیا خیلی بزرگ است من باید انگلستان را تغییر دهم .بعدها انگلستان را هم بزرگ دیدم و تصمیم گرفتم شهرم را تغییر دهم.درسالخوردگی تصمیم گرفتم خانواده ام را متحول کنم.اینک که در آستانه مرگ هستم می فهمم که اگر روز اول خودم را تغییر داده بودم ،شاید می توانستم دنیا را هم تغییر دهم".

مطمئنا متوجه منظورم شدید /.

rahino

کاربر ممتاز

rahino

کاربر ممتاز

روزی امام موسی صدر در یک کلیسا ( یا دانشگاه ) سخنرانی بسیار موثر و جذابی ایراد کرد و همه را مجذوب نمود.

اواخر سخنرانی یک خانم جوان و زیبا که از این توفیق یک عالم مسلمان بسیار دلخور بود به دوستانش گفت : من می دانم چه طور حالش را بگیرم و ضایعش کنم ! و بلا فاصله پس از پایان سخنرانی در حالیکه همه را متوجه خود کرده بود جلورفت و دستش را به طرف ایشان دراز کرد .
ایشان طبق عادت دستشان را روی سینه گذاشتند . او هم که منتظر همین بود پرسید : می خواهید نجس نشوید ؟ ( و به همان موضوعی اشاره کرد که مشکل سو تفاهم خانم هاست و شبهه دون پایه بودن زنان در دیدگاه اسلام و نجس بودن غیر مسلمانان و … )
ایشان با زیرکی بلافاصله پاسخ دادند : بل لأُحافظ علی طهارتک ! فرمودند بلکه بر عکس تو آنقدر با ارزش و پاک هستی که چنین تماس هایی حریم قدسی و زنانه تو را می آلاید …
این جواب حکیمانه و عارفانه و عمیق و هوشمندانه نه تنها توطئه او را خنثی کرد بلکه کار بر عکس شد و جمعیت مسیحی حاضر بیشتر به وجد آمده و به ایشان ارادت بیشتری پیدا کردند

rahino

کاربر ممتاز

متن زیر توسط بانو زهرا(ماریا) یغمائیان برای
کمپین حمایت از خانوم های محجبه شده است.

سلام!!من امروز زهرا یغماییان هستم.دیروز کی بودم؟

دیروز وروزهای قبل از اون من ماریا بودم یه دختر مسیحی ولی ایرانی و به اقتضای دینم بد حجاب میدونید چی شد که زهرا شدم؟ خدا بهم نگاه کرد و تو دانشگاه عاشق پسری شدم که هیچ سنخیتی باهام نداشت وحسابی مومن وحزب اللهی بود.
هر کار کردم نتونستم جلوی وجود بی حیای اون روزام رو بگیرم، رفتم وبهش پیشنهاد ارتباط دادم حتی نگام نکرد.
پس به ماریای مغرور برخورد که مگه اون چی داره که من ندارم؟ شروع به مطالعه کردم اون پسر وقتی فهمید دارم تحقیق درباره ی اسلام میکنم جلو اومد وبهم کتاب و سی دی و یه عالمه منبع معرفی کرد
شکم به یقین تبدیل شد درست ۲ سال ۸ ماه و ۵ روز پیش شدم زهرا.با یه تاج قشنگ به نام چادر…
راستی اون پسر الان همسر وتکیه گاه من در مقابل خانواده مخالف من با اسلام است… به راستی لطف چه کسی میتواند باشد جز خدا در رساندن عشق زمینی ماریای بی عفت به عشق آسمانی زهرای چادری

rahino

کاربر ممتاز
من در آمریکا چشم به جهان گشودم و در بدترین شرایط اجتماعی، در میان مفاسد جامعه آمریکا بزرگ شدم.
قبل از اینکه مسلمان گردم در طول مدت عمر گذشته ام (از طفولیت تا زمانی که دورادور با مسلمانان و بعد با اسلام آشنا شدم) در آمریکا با مشکلات اجتماعی بسیار و حوادث ناگوار و قبایح و زشتی های تمدن غرب که برخی از آنها مخصوص آمریکاست روبرو شدم.
در اثر تماس های حضوری و ارتباطات بعدی با برخی از بانوان ایرانی ساکن آمریکا با اسلام آشنا شدم…
در این میان با یک مهندس مسلمان ایرانی آشنا شدم که منجر به ازدواج با او گردید، و پس از کسب اطلاعات نسبتا بیشتری در باره اسلام از او، متوجه شدم که حجاب باید بگیرم و دلایلی که شوهرم مطرح کرد، مرا قانع نمود، بخصوص که از مردان شهوتران این جامعه بی روح و بی محتوی و فاسد، به ستوه آمده بودم.
این بود که حجاب را بهترین وسیله محافظت خود در برابر این مردان یا بهتر، این وحشیان ظاهرا متمدن دیده و با رضایت خاطر قبول کردم.
از وقتی که خواستم حجاب داشته باشم (روز بعد از ازدواج احساس کردم که قدم در مسیر کمال برداشته ام…)
در باره اثرات مفید و مثبت حجاب و به طور کلّی پوشیده شدن بدن زن، مخصوصا در آمریکا هر چه بنویسم، که نوشته ام و برعکس از اثرات نامطلوب برهنه شدن زن (قسمتی یا بعضی از اعضأ برهنه باشد یا خیلی از جاهای بدن) در فاسد کردن مردان و فاسد شدن خودشان و بالاخره زیانهای ناشی از عدم پوشش زن در جامعه، هرچه بگویم که گفته ام.
اما برای اینکه شما را با روح قضایا آشنا سازم، ترجیح میدهم به مسائلی در اینجا بپردازم، تا شما را سریع تر با روح مریضِ جامعه آمریکا آشنا کند، و آنگاه خودتان درباره اهمیت و نقش حجاب و مراتب ضرورتش در این جامعه عقب ماندها از انسانیت، و رشد کرده از نظر صنعت پی ببرید:
در زمستان که مردم مجبورند به جهت سردی هوا خود را پوشانده و پوشش بیشتری داشته باشند به طور طبیعی و کاملاً محسوس، در آمریکا تجاوز به عنف نسبت به زنان کمتر میشود، لکن در تابستان که زنان علاوه بر گرمای هوا به پیروی از مدهای جلف و فاسد کننده، خود نیز دنبال بهانه ای هستند تا هر چه ممکن است لباس خود را سبک نموده و به بهانه گرما اعضای حساس بدن خود را در معرض دید مردها قرار دهند.
تجاوز به عنف نسبت به زنان، حتی پیرزنان نیز افزایش مییابد، و تا آنجا پیش میرود که در این فصل راهبه ها نیز مورد حمله مردان جنایتکار قرار میگیرند.
علتش آن است که زنان آمریکا با آزاد کردن اعضاء بدنشان در رفت و آمدها، بصورت عریان یا نیمه عریان، در میان مردان ظاهر شده و موجبات تحریک آنها را فراهم میکنند، که در برخی این هیجانات نامطلوب تا به سرحد جنون پیش میرود، و منجر به تجاوز به عنف میگردد، یعنی سلامت روح مرد و جامعه با نوع و کیفیت پوشش زن رابطه مستقیم و غیر قابل انکاری دارد، در حالی که یقینا در بین زنانی که خود را پوشیده اند، مخصوصا مسلمانان، این بیماری فصلی یا… وجود ندارد و یا تا به این حد جنون آمیز شدت پیدا نمی کند، یعنی عملاً به آثار و نتایج وجود و عدم حجاب در زن پی برده ام…

rahino

کاربر ممتاز
خونریزی شدیدی داشت…

داخل اتاق عمل ، دکتر اشاره کرد که چادرم رو دربیارم تا تا راحتتر مجروح رو جابه جا کنم
گوشه ی چادرم رو گرفت و بریده بریده گفت : “من دارم میرم تا تو چادرت رو درنیاری”.

چادر من در مشت اش بود که شهیــــــــــــــــــــــ ـــد شد…

مارال 110

عضو جدید

دخترک رو به من کرد و گفت:واقعا آقا؟
گفتم:ببخشید چی واقعا؟
گفت:واقعا شما بچه بسیجی ها از دخترای چادر به سر بیشتر از ما خوشتون میاد؟
گفتم:بله
گفت:اگه آره، پس چرا پسرایی که از ما ها خوششون میاد از کنار ما که میگذرند محو ما میشن!!
ولی همین خود تو و امثال تو از چند متری یه دختر چادری که رد میشیدفقط سر پایین میندازید و رد میشید
گفتم: آره راست میگی، سر پایین انداختن کمه!
گفت:کمه؟ببخشید متوجه نمیشم؟
گفتم : آره تو راست میگی برای تعظیم مقابل حجاب حضرت زهرا باید زانو زد... حقا که سر پایین انداختن کمه!

مارال 110

عضو جدید
تا حالا دقت کردید اولین مساله ای که توی آیه معروف حجاب بهش اشاره شده چی بوده و خانمها به اولین چیزی که در مورد حجاب عمل میکنن چیه؟
قل للمؤمنات یغضضن من ابصارهن و یحفظن فروجهن و لا یبدین زینتهن...(نور 31)
خدا به خانمها میگه اول چشم بعد ...

اما خانمها برعکس عمل میکنن !! اول لباس و پوشش، دوم نحوه حرف زدن، سوم نحوه راه رفتن و ارتباط. چهارم حفظ نگاه. البته برای بعضی ها مرحله چهارمی وجود نداره( با اینکه خانمهای خوب و متدینی هستند) بعضی ها هم که میخوان عمل کنند نگاه براشون مرحله چهارمه. البته این رفتار قطعا به خاطر کم توجهی به آیه قرآنه. جالبه که حضرت زهرا (س) هم به همین مساله اشاره و تاکید دارند:
بهترین چیزى كه براى زن سعادت بخش و مفید مى باشد، آن است كه مردى را نبیند و هیچ مرد نامحرمى نیز او را نبیند.

مارال 110

عضو جدید
بازگو کردن یک روایت:«منم چند ماهه چادری شدم اولش خیلی دو دل بودم همش میگفتم هیچکدوم از دوستام چادری نیستن اگه بخوام برم بیرون باشون خیلی ضایعه یا مثلا خواهرام هیچکدوم چادری نیستن!
بدتر از اون من تیکه پروندن هیچکس درمورد چادر رو بی جواب نمیزارم
دوستم گفت دیوونه ای تو این گرما چادر میپوشی تو که حجابت خوب بود حالا واسه چی چادر پوشیدی؟
گفتم کی رو تا حالا دیدی رو پیکان 48 چادر بکشه؟
همه روی ماشینای اخرین سیستم چادر میکشن روی وسایل با ارزش پارچه میزارن اونوقت یعنی ارزش من کمتر از ایناست ؟!!»

rahino

کاربر ممتاز

آقای کافی نقل می کردند:

داشتم میرفتم قم، ماشین نبود، ماشین های شیراز رو سوار شدیم.
یه خانمی هم جلوی ما نشسته بود،
اون موقع هم که روسری سرشون نمی کردن!

هی دقیقه ای یکبار موهاشو تکون می داد و سرشو تکون می دادو موهاش می خورد تو صورت من.هی بلند می شد می شست، هی سر و صدا می کرد.
می خواست یه جوری جلب توجه عمومی کنه.
برگشت، یه مرتبه نگاه کرد به منو خانمم که کنار دست من نشسته
(خب چادر سرش بود و پوشیه هم زده بود به صورتش)

گفت: آقا اون بقچه چیه گذاشتی کنارت؟

بردار یکی بشینه.

نگاه کردم دیدم به خانم ما میگه بقچه!

گفتم: این خانم ماست.

گفت: پس چرا اینطوری پیچیدیش؟

همه خندیدند.

گفتم: خدایا کمکمون کن نذار مضحکه اینا بشیم.

یهو یه چیزی به ذهنم رسید.

بلند گفتم: آقای راننده!

زد رو ترمز.

گفتم: این چیه بغل ماشینت؟

گفت: آقاجون، ماشینه!

ماشین هم ندیدی تو، آخوند؟!

گفتم: چرا؟! دیدم.

ولی این چیه روش کشیدن؟

گفت: چادره روش کشیدن دیگه!

گفتم: خب، چرا چادر روش کشیده؟

گفت: من باید تا شیراز گاز و ترمز کنم، چه می دونم!

چادر کشیدن کسی سیخونکش نکنن ،

انگولکش نکنن ،

خط نندازن روشو ...

گفتم: خب، چرا شما نمی کشی رو ماشینت؟

گفت: حاجی جون بشین تو رو قرآن.

این ماشین عمومیه!

کسی چادر روش نمی کشه!

اون خصوصیه روش چادر کشیدن!

"منم زدم رو شونه شوهر این زنه گفتم:
این خصوصیه، ما روش چادر کشیدیم".

sfk123

اخراجی موقت
بازگو کردن یک روایت:«منم چند ماهه چادری شدم اولش خیلی دو دل بودم همش میگفتم هیچکدوم از دوستام چادری نیستن اگه بخوام برم بیرون باشون خیلی ضایعه یا مثلا خواهرام هیچکدوم چادری نیستن!
بدتر از اون من تیکه پروندن هیچکس درمورد چادر رو بی جواب نمیزارم
دوستم گفت دیوونه ای تو این گرما چادر میپوشی تو که حجابت خوب بود حالا واسه چی چادر پوشیدی؟
گفتم کی رو تا حالا دیدی رو پیکان 48 چادر بکشه؟
همه روی ماشینای اخرین سیستم چادر میکشن روی وسایل با ارزش پارچه میزارن اونوقت یعنی ارزش من کمتر از ایناست ؟!!»

آقای کافی نقل می کردند:

داشتم میرفتم قم، ماشین نبود، ماشین های شیراز رو سوار شدیم.
یه خانمی هم جلوی ما نشسته بود،
اون موقع هم که روسری سرشون نمی کردن!

هی دقیقه ای یکبار موهاشو تکون می داد و سرشو تکون می دادو موهاش می خورد تو صورت من.هی بلند می شد می شست، هی سر و صدا می کرد.
می خواست یه جوری جلب توجه عمومی کنه.
برگشت، یه مرتبه نگاه کرد به منو خانمم که کنار دست من نشسته
(خب چادر سرش بود و پوشیه هم زده بود به صورتش)

گفت: آقا اون بقچه چیه گذاشتی کنارت؟

بردار یکی بشینه.

نگاه کردم دیدم به خانم ما میگه بقچه!

گفتم: این خانم ماست.

گفت: پس چرا اینطوری پیچیدیش؟

همه خندیدند.

گفتم: خدایا کمکمون کن نذار مضحکه اینا بشیم.

یهو یه چیزی به ذهنم رسید.

بلند گفتم: آقای راننده!

زد رو ترمز.

گفتم: این چیه بغل ماشینت؟

گفت: آقاجون، ماشینه!

ماشین هم ندیدی تو، آخوند؟!

گفتم: چرا؟! دیدم.

ولی این چیه روش کشیدن؟

گفت: چادره روش کشیدن دیگه!

گفتم: خب، چرا چادر روش کشیده؟

گفت: من باید تا شیراز گاز و ترمز کنم، چه می دونم!

چادر کشیدن کسی سیخونکش نکنن ،

انگولکش نکنن ،

خط نندازن روشو ...

گفتم: خب، چرا شما نمی کشی رو ماشینت؟

گفت: حاجی جون بشین تو رو قرآن.

این ماشین عمومیه!

کسی چادر روش نمی کشه!

اون خصوصیه روش چادر کشیدن!

"منم زدم رو شونه شوهر این زنه گفتم:
این خصوصیه، ما روش چادر کشیدیم".

معذرت میخوام بزرگواران

شما زن رو مثل ماشینی میبینید که جزو اموال مرد هست و بدون مرد هیچگونه عقل و شعوری برای دفاع از خود نداره!؟!؟ قدرت تصمیم گیری نداره!؟!؟

اعتقادات شما این رو میگه؟

مارال 110

عضو جدید
سلام ؛ منظور من به شخصه ارزش بالای خانم ها بود وهیچ اعتقادی به این که اموال مردن ندارم. مسلما ارزش خانم های محجبه ی ما بالاتر از هر چیزی است که فکر کنید واین تنها یک مثال معمولی برای یک درک ابتداییست .

sfk123

اخراجی موقت
سلام ؛ منظور من به شخصه ارزش بالای خانم ها بود وهیچ اعتقادی به این که اموال مردن ندارم. مسلما ارزش خانم های محجبه ی ما بالاتر از هر چیزی است که فکر کنید واین تنها یک مثال معمولی برای یک درک ابتداییست .

فکر نمیکنید با مثالهایی نظیر ماشین دارید شان و ارزش بانوان را پایین میاورید!!!

یک درک ابتدایی از ماشین چیه؟
1- یه وسیله است
2- وسیله حق اظهار نظر و ... ندارد
3- بنابه نیاز میتوان دستی به سروروش کشید
4- بعد از یه مدت میشه عوضش کرد یا چند تا بگیری.
5-...

این مثال ها توسط برخی از قشر مذهبی تبلیغ میشه که میخوان در مورد حجاب صحبت کنند.

چند سال پیش در یک مجله با یک دختر اروپایی که حجاب رو انتخاب کرده بود مصاحبه کرده بودن. گفته بود وقتی اطرافیان از دلیل حجاب من میپرسن که فایده آن چیه، هیچ وقت نمیام بهشون مثال مروارید و ... بزنم چون براشون قابل فهم نیست که زن با همچین چیزهایی مقایسه بشه. در جواب فقط میگم اینجوری راحتترم، آزادی بیشتری دارم و این پوشش رو میپسندم. به همین سادگی!!!

بالا