****حجاب فاطمی****

rahino

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز

بهش گفتم: امام زمان عج رو دوست داری؟
گفت: آره ! خیلی دوسش دارم
گفتم: امام زمان حجاب رو دوست داره یا نه؟
گفت: آره!
گفتم : پس چرا کاری که آقا دوست داره انجام نمیدی؟
گفت: خب چیزه!…. ولی دوست داشتن امام زمان عج به ظاهر نیست ، به دله
گفتم: از این حرف که میگن به ظاهر نیست ، به دله بدم میاد
گفت: چرا؟
براش یه مثال زدم:
گفتم: فرض کن یه نفر بهت خبر بده که شوهرت با یه دختر خانوم دوست شده و الان توی یه رستوران داره باهاش شام می خوره
. تو هم سراسیمه میری و می بینی بلــــه!!!!
آقا نشسته و داره به دختره دل میده و قلوه می گیره.
عصبانی میشی و بهش میگی:
ای نامرد! بهم خیانت کردی؟
بعد شوهرت بلند میشه و بهت میگه : عزیزم! من فقط تو رو دوست دارم.
بعد تو بهش میگی: اگه منو دوست داری این دختره کیه؟
چرا باهاش دوست شدی؟ چرا آوردیش رستوران؟ اونم بر می گرده میگه:
عزیزم ظاهر رو نبین! مهم دلمه! ... دوست داشتن به دله…
دیدم حالتش عوض شده
بهش گفتم:
تو این لحظه به شوهرت نمیگی: مرده شور دلت رو ببرن؟
تو نشستی با یه دختره عشقبازی می کنی بعد میگی من تو دلم تو رو دوست دارم؟ حرف شوهرت رو باور می کنی؟
گفت: معلومه که نه! دارم می بینم که خیانت می کنه ، چطور باور کنم؟ معلومه که دروغ میگه
گفتم: پس حجابت….
اشک تو چشاش جمع شده بودروسری اش رو کشید جلو
با صدای لرزونش گفت: من جونم رو فدای امام زمانم می کنم ، حجاب که قابلش رو نداره
از فردا دیدم با چادر اومده
گفتم: با یه مانتوی مناسب هم میشد حجاب رو رعایت کرد!
خندید و گفت: می دونم ! ولی امام زمانم چــــــادر رو بیشتر دوست دارهمی گفت: احساس می کنم آقا داره بهم لبخنــــــــــد می زنه

نویسنده : رحیم خدایی

rahino

کاربر ممتاز
یامبراکرمصلی الله علیه و آله و سلم می فرمایند::gol:
إذا استعطرت المرأه فمرّت على القوم لیجدوا ریحها فهی زانیه؛
اگر زنى خود را معطر کند و بر مردمى بگذرد که بوى او را دریابند، زناکار است.
نهج الفصاحه

پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم می فرمایند:
:gol:
أيُّما امرأةٍ استَعطَرَتْ فَمَرَّت‏على قَومٍ لِيَجِدُوا مِن رِيحِها فهي زانِيَةٌ ؛
هر زنى كه به خود عطر زند و از كنار عدّه‏اى (مرد نامحرم) بگذرد تا بويش به مشام آنها رسد، زناكار است .
سنن النسائى : 8 / 153 و منتخب ميزان الحكمة : 348

ssordi

عضو جدید
اگر از دیده ی کوته نظران افتادی
نیست غم
صحبت صاحب نظری ما را بس

rahino

کاربر ممتاز
این است ارمغان غرب برای زن..............................(خودتان قضاوت کنید)
احسنت به اسلام که چه جایگاه رفیعی برای زن قائل است
احسنت به اسلام که زن را گوهر میداند وحجاب را مایه یشخصیت زن میداند
حجاب وقار است متانت است و باعث سنگین شدنزن است
باید مراقب باشیم .............
بانوان عزیز مراقب باشند
این زندگی میگذرد
اما ارزشها باقیست
خواهر من اینجامحل گذر است

یکی از رستوران های کانادایی, غذایی جدیدی به نام "استیک عریان" به منو غذاییش اضافه کرده است!
این نام به این علت انتخاب شده است که این رستوران در اقدامی غیر اخلاقی برای سرو این غذا از دختران کاملا عریان در نقش سینی غذا استفاده کرده و این غذا را بر روی بدن آنها در اختیار مشتریانش قرار می دهد! این دختران نیز مجبورند تا اتمام غذای مشتری و ترک میز به صورت کاملا بی حرکت بمانند.

rasol 10

عضو
حجاب هم زیباست و هم زیبای وشرف زن را دیکته میکند ..
البته باید اشتبا نکرد که بعضیا ادعای آدمای با حجاب رو درمیارن
وبا این کارشون تر و خشک با هم میسوزند ...
باید دیدگاه افراد به حجاب عوض شه.
حجاب این نیست که فقط چادر سرت باشه این یه شرط لازم هست ولی کافی نیست..
باید اون عزت و شرف و بزرگی را هم همیشه یدک بکشه ...

از تموم بچه هایی که به نحوی در این تایپک حضور داشتن جای تقدیر و تشکر هست....
بچه ها موفق باشید......

Vahidrezaii

کاربر ممتاز
حدیث امام صادق علیه السلام :

اَلحَياءُ عَشَرَةُ أَجزاءٍ تِسعَةٌ فِى النِّساءِ و َواحِدٌ فِى الرِّجالِ؛

حيا ده جز دارد، نه جزء آن در زنان است و يك جزء در مردان.

من لایحضر الفقیه ج3 ، ص468 ، ح4630

rahino

کاربر ممتاز

آیا حضرت صدیقه طاهره و زینب کبری سلام الله علیها از چادر استفاده می کردند؟

چادر به صورتی که در میان ایرانیان معمول است - چادر بلند که تا پایین پا می رسد - در میان جامعه عرب ها معمول نبوده، ولی چیزی شبیه نیمه چادر رایج بوده که ظاهراً منظور از «جلباب» هم که در آیات قرآن آمده، اشاره به همین است. چیزینه مثل مقنعه و روسری کوتاه و نه مثل چادر ما خیلی بلند؛ این چادر شاید تا کمر و کمی پایین تر می رسیده است و آن بزرگواران از آن استفاده می کردند. عرب ها چیزی داشتند به نام «درع» که پیراهن وسیع است و «ملحفه» که همان چادر بودهاست و مقنعه.

از روایات استفاده می شود این بزرگواران هر سه پوشش فوق را داشتند. مقنعه را سر می کردند و درع هم پیراهن وسیع بوده که تا پشت پا می رسیده و آستین هایش بلند و گشاد بوده و ملحفه آن چادری بوده که به خودشان می پیچند. در آداب نمازگزار هم آمده که زن در موقع نماز اگر بخواهد حجاب کاملی داشته باشد، از مقنعه و درع و ملحفه استفاده کند.
پاسخ از آیت الله مکارم شیرازی.

وب سایت "بهشت ارغوان"

برگرفته شده از http://sedighe.ir

آخرین ویرایش:

rahino

کاربر ممتاز
در آخرین روزهاى زندگى ، زهراى مرضیه به اسماء ( اسماء از نزدیکان حضرت فاطمه علیهاالسلام و از مهاجران حبشه بود وى نخست همسر جعفر بن ابیطالب بود، چون جعفر در جنگ موته شهید شد ابوبکربن ابى قحافه او را تزویج نمود. ظاهرا در شستشوى حضرت زهرا علیهاالسلام به امیرالمؤ منین علیه السلام کمک مى کرده و شکل تابوتهاى کنونى از پشنهاد او مى باشد. چون در گذشته شاید هنوز هم در بعضى جاها هست ، جنازه را روى چند چوب مى گذاشتند و به سوى مغسل و قبرستان مى بردند. )
خانم فاطمه زهرا (سلام الله علیها) فرمود:اسماء! من این عمل را زشت مى دانم که (جنازه را روى چهار چوب مى گذارند و پارچه اى روى جناره زنان مى اندازند، به سوى قبرستان مى برند) زیرا اندام او از زیر پارچه نمایان است و هر کسى از حجم و چگونگى او آگاه مى شود.
اسماء گفت :من در حبشه چیزى دیدم ، اکنون شکل آن را به تو نشان مى دهم . آنگاه چند شاخه تر خواست . شاخه ها را خم کرد و پارچه اى روى آنها کشید. به صورت تابوت کنونى درآورد
حضرت زهرا علیهاالسلام فرمود:

چه چیز (تابوت ) خوبى است . زیرا جنازه اى که در میان آن قرار گیرد تشخیص داده نمى شود که جنازه زن است ، یا جنازه مرد.
آرى زهراى اطهر راضى نبود پس از مرگ نیز نامحرمى حجم بدان او را ببیند.

بحارالانوار جلد 43، صفحه 189
منبع بهشت ارغوان"

آخرین ویرایش:

rahino

کاربر ممتاز
حضرت رسول (ص) از اصحاب پرسید : در چه حالی زن به خدا نزدیک تر است ؟ اصحاب جواب نتوانستند بدهند ، چون فاطمه علیهاالسلام این مطلب را شنید عرض کرد که نزدیکترین حالات زن به خدا آن است که ملازم خانه خود باشد و بیرون از خانه نشود ، حضرت محمد (ص) فرمود : فاطمه پاره تن من است. (1)

سید فضل الله راوندی در نوادر روایت کرده از امیرالمومنین (ع) که شخص نابینایی اذن خواست از حضرت فاطمه (س) که داخل خانه شود ، فاطمه (ع) خود را از او پنهان کرد ، پیغمبر خدا (ص) به فاطمه فرمود به چه سبب خود را پنهان کردی و حال آنکه این مرد نابینا نمی بیند تو را ، عرض کرد اگر او مرا نمی بیند من او را می بینم ، اگر در پرده نباشم استشمام رایحه من می نماید. پس حضرت فرمود : شهادت می دهم که تو پاره تن من میباشی. (2)

حضرت على علیه السلام مى فرماید : در محضر رسول خدا صلى الله علیه و آله بودیم ، فرمود : به من بگویید بهترین و پسندیده ترین چیز براى یک زن مسلمان چیست ؟ما همگى از پاسخ عاجز ماندیم .سپس از خدمت حضرت بیرون آمدیم و من به خانه برگشتم ، قضیه را به فاطمه اطلاع دادم .زهراى مرضیه اظهار داشت :بهترین چیز براى یک زن مسلمان آن است که مردهاى نامحرم را نبیند و مردهاى اجنبى هم او را نبینند.آنگاه خدمت پیامبر اسلام برگشتم و پاسخ فاطمه را به حضرت رساندم . پیغمبر صلى الله علیه و آله از شنیدن جواب به قدرى خوشحال شد که فرمود: ان فاطمه بضعه منى حقا فاطمه پاره تن من و جزء وجود من است. (3)

با تفاوت ( ظاهرا پرسش رسول اکرم براى اظهار عظمت حضرت فاطمه (س ) بوده . بدین جهت على علیه السلام پاسخ پرسش را در مجلس بیان نکرد )لحظه ای که زن به خدا نزدیک تر است ؛ پیامبر گرامی اسلام (ص) از یاران خود پرسید : در کدام لحظه ، زن به خدا نزدیک تر است ؟ پاسخ مناسبی مطرح نشد ، تا اینکه حضرت زهرا (علیها السلام) سئوال پدر را شنید و پاسخ داد : آن لحظه ای که زن در خانه خود می ماند (و به امور زندگی و تربیت فرزند میپردازد)به خدا نزدیک تر است. (4)

1) منتهی الآمال ( شیخ عباس قمی ره ) جلد 1 صفحه 162
2) منتهی الآمال ( شیخ عباس قمی ره ) جلد 1 صفحه 161
3) بحارالانوار جلد 43 صفحه 54 و جلد 103 صفحه 238.
4) فرهنگ سخنان حضرت فاطمه علیها السلام (تالیف محمد دشتی) صفحه 145 ، بحارالانوار جلد 43 صفحه 92 و نوادر راوندی صفحه 14

وب سایت "بهشت ارغوان

آخرین ویرایش:
بالا