****حجاب فاطمی****

rahino

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
بوی زهرا و مريم و هاجر از پَر چادرت سرازير است
بشکند آن قلم که بنويسد: دِمُدِه گشت و دست و پا گير است

رخت زيبای آسماني را خواهرم با غروربر سر کن
نه خجالت بکش نه غمگين باش چادرت ارزش است باور کن

پر بکش سمت اوج ميدانم که خدا با تو است در همه جا
پر بزن چادرت تو را بال است و بدان می برد تو را بالا

در زمانی که شان و ارزش جز به دماغ و لباس و ماشين نيست
توی چادر بمان و ثابت کن ارزش واقعی زن اين نيست …!!!

خسته اي از تمام مردم شهر از چه رو اين قدر تو غم داري؟
خواهرم نکند فکر اين کني شايد چيزي از ديگران تو کم داري !!

rahino

کاربر ممتاز
هر روز نسخه ی جدیدی برایمان پیچیدن ! شده بودن اتاق فکر برای پوشش های ما یک روز برایمان لباس تنگ تجویز میکردند !
روز دیگرلباس گشاد ! روز دیگر لباس پاره !
فردایش لباس بلند و پس فردایش لباس کوتاه !
حرف گوش کن بودیم هرچی میگفتن "نه" تو کارمون نبود تا جاییکه سوار گردنمون شدند میبریدن و میدوختن عروسک خیمه شب بازی هایشان شده بودیم چیز هایی که تو کشورخودشون استفاده ازش جرم بود (ساپورت) برای ما صادر میکردند و ما با افتخار و با بی بصیرتی تمام با ذوق و شوق بسیار استفاده میکردیم !
و ما هنوز منتظریم لباس بعدیمون رو انتخاب کنن!

اما اصل مطلب اینه :ما رو متهم به آزادی نداشتن میکنند که آزادی نداریم ! آزادی رو تو نسخه های تجویز شدشون معنی کردند !زیاد سخت و دشوار نیست از نگاه اونا ها آزادی یعنی : بی حیا بودن، بی غیرت بودن ! بی عار بودن نسبت به اصول های اسلامی !و ...آزادی نداشتن یعنی از ترس اینکه بهت نگن عقب مونده هر لباسی رو بپوشی حتی اگهدوستش نداشته باشی چون مد شده ...

rahino

کاربر ممتاز
گفتم: میای بریم نماز بخونیم؟ فعلا که کار نداریم، اذون هم که تازه گفته، مسجد هم که همین نزدیکی هاست
خندید و گفت: چه عجله ای داری؟ بابا جوونی هنوز، برای این کارا وقت هست هنوز، بعدش هم راهش رو کشید و رفت
پشت سرش بودم ... دویدم و خودم رو بهش رسوندم، دستم رو گذاشتم روی شونه اش، به طرفم برگشت، چشمام به چشمش افتاد ... گفتم: بابا 18 سالته، الآن انجام ندی کی میخوای انجام بدی؟
بازم خندید و گفت: بابا 18 سالمه، 80 سالم که نیست از عزرائیل بترسم، حالا فعلا وقت هست ... میخونیم.
اون رفت ... ازم دور شد ...
بعد چند وقت توی مجلس روضه دیدمش ... چادری شده بود ... گفتم هان از اینورا ... خوش اومدی ... بابا برو جوونی کن این کارا مال پیر زنهاست ...
اشکش رو با گوشهٔ چادرش پاک کرد و گفت: مادرمون 18 سال داشت نه؟ ...
دیگه هیچی نگفت ... زانو هاشو بغل کرد و فقط گریه میکرد ...

rahino

کاربر ممتاز
خواهرم!

سادگی را زیور خویش ساز تا محتاج

نگاه دیگران نباشی

چرا که زنان بزک کرده فُقرای جامعه اند که
چونان مساکین چشم به نگاه دیگران دوخته اند

sabahat

عضو جدید
کاربر ممتاز
حضرت اميرالمومنين على (ع) در ضمن فرمايشاتشان به فرزندش (ع) مى فرمايد: در مورد حجاب بانوان سختگير باش، چرا كه رعايت حجاب به طور جدّى و محكم ، زنان را به سالمتر و پاكيزه، حفظ خواهد كرد.(1)
و نيز فرمودند:
پوشيدن لباس ضخيم بر شما لازم است، زيرا كسى كه لباسش نازك و بدن نما باشد، دينش نيز ضعيف و نازك است.(2)

و نيز فرمودند: شوهرى كه از همسرش اطاعت كند، خداوند او را از جانب صورت به طور واژه گونه وارد دوزخ گرداند.
شخصى پرسيد: اين اطاعت كه موجب چنين مجازاتى است كدام اطاعت است؟
حضرت فرمودند: زن از او مى خواهد كه با لباس نازك (به مراكز پر جمعيت مانند) حمّامها و عروسيها و مجالس ترحيم برود، و شوهرش، به او اجازه دهد و از سخن او اطاعت كند.)(3)
(زيرا عدم كنترل اين قبيل مراكز عمومى با موازين شرعى و اخلاقى ، جايگاهى براى فساد خواهد شد)

و نيز فرمودند:
پيغمبر (ص) نهى كرد، زنى را كه براى غير شوهرش آرايش نمايد و اگر چنين كند بر خداوند سزاوار است كه او را در آتش دوزخ بسوزاند.(4)

اميرمومنان على (ع) در يكى از فرمايشاتشان به همين مطلب اشاره و نيز فرمودند:
در آخرالزمان كه بدترين زمانها است، زنان بى حجاب و برهنه آشكار مى شوند كه با زينت و آرايش بيرون مى آيند، آنان از مرز دين خارج شده اند و در فتنه ها وارد گشته اند و به سوى شهوتها تمايل و شتاب دارند، حرامها را حلال مى كنند و سرانجام در جهنم و دوزخ گرفتار آتش و عذاب ابدى خواهند شد.(5)

از اين فرمايشات هشدار دهنده شش مطلب مهم زير فهميده مى شود:

1 - آن زمانى كه زنان رعايت حريم حجاب و عفاف نكنند، بدترين زمانها است.

2 - زنانى كه با آرايش و نمايش از خانه بيرون مى آيند و سنگر عفّت را بشكنند، از دين خارج شده اند و در مقابل دين قرار گرفته اند.

3 - اين گونه زنان در فتنه ها وارد شده اند و موجب فتنه ها و انحرافها و گناهان خواهند شد.

4 - اين گونه زنان گرايش به هوسهاى شهوت انگيز دارند، شهوت پرستى بر آنها حاكم است نه عقل و منطق.

5 - اين گونه زنان حرامهاى الهى را حلال كرده و با بى بند و بارى خود، حدود الهى و مرزهاى دينى را زير پا مى گذارند، و موجب افزايش فساد مى شوند.

6 - سرانجام اين گونه بانوان، عذاب ابدى در دوزخ خواهد بود.

آرى آنانكه حريم حجاب و عفّت اسلامى را رعايت نمى كنند، اين گونه موجب انحرافها و پليديها شده، و موجب گسترش دامنه فساد مى گردند و سرانجام، خود نيز در ميان دنياى جهنمى خود مى سوزند و زندگى پوچشان، به عذاب ابدى الهى مى پيوندد.(6)

1-نهج البلاغه : نامه 31 / حجاب برتر: 56
2- بحارالانوار: 83/183 / حجاب برتر: 60
3- ثواب الاعمال : 201 / بحار: /103/243 / حجاب برتر: 66
4- بحارالانوار: 103/243 / حجاب برتر: 67
5- وسائل الشيعه : 14/19 / حجاب برتر: 77
6- حجاب بيانگر شخصيت زن : 77

rahino

کاربر ممتاز

اسلام سوپرمارکت نیست!

بسیاری از ما به دنبال این نیستیم که همه اسلام را بخواهیم نه بخشی که دلمان می خواهد…

برخی از نظرات شما در وب سایت ما و صحبت هایی که در گوشه و کنار کشورمان شنیده می شود (با واسطه و بی واسطه)، بر این مسئله تاکید دارند که مثلا می گویند ما محجبه ای را دیده ایم که دروغ می گوید، یا پسری را دیده ایم که با ادعای فراوان در مورد مذهبی بودن، نمی تواند چشم خودش را کنترل کند…
این سخن کاملا درست است و اصلا هم عجیب نیست. بسیاری از افراد جوان در جامعه هستند که فحاشی می کنند اما در محرم یکی از پاهای ثابت هیئات هستند. این به آن معنی نیست که آن فرد هیئت را کنار بگذارد و یا اگر دروغ گو است، حجابش را کنار بگذارد. درست این است کسی که حجاب دارد ، سعی کند تا دیگر احکام اسلام را هم رعایت نماید. تنها حجاب نیست که یکی از احکام اسلام است بلکه راستگویی، کمک به دیگران، نماز، روزه، رعایت حقوق دیگران (حق الناس) هم بسیار مهم هستند.
سخنی از حجت الاسلام فاطمی نیا مدت ها قبل برایتان گفته بودم. (نقل به مضمون) ایشان می گفتند: اسلام، سوپر مارکت نیست که هرچه بخواهیم برداریم و بقیه را برنداریم!
خیلی از اشخاصی که در بازارها هستند به جای آنکه خمس که یکی از واجبات الهی است را عمل کنند، تنها به انفاق می پردازند و یه خیریه ها کمک می کنند درحالی که دستور به این است که خمس خودشان را بپردازند. این رفتار مانند این است که بگوییم به جای نماز، ۱۰۰۰ صلوات بفرستیم! اصلا ارتباطی ندارد، نماز به انجام نماز است که از عهده ما برداشته می شود نه با هیچ چیز دیگر.
از سوی دیگر هیچ کس در میان ما (غیر از معصومین) معصوم نیست. ممکن است یک بانوی کم حجابی باشد که راستگویی را سرلوحه کارش قرارداده و حتی هیچ کس از وی دروغی نشنیده است و از سویی هم باحجابی داشته باشیم که دروغگو است. هردوی این افراد اشتباه می کنند و باید خودشان را اصلاح کنند. در مورد اول؛ آن بانو سعی کند تا حجابش را بهتر حفظ کند و در مورد دوم سعی کند دروغگویی خودش را کنترل نماید.
پس بیاییم با اسلام مانند یک سوپر مارکت برخورد نکنیم

امید وطن دوست- نویسنده اختصاصی وب سایت حجاب برتر

منبع : اسلام سوپرمارکت نیست! | حجاب برتر

rahino

کاربر ممتاز
فقط یک نگاه

درست یک هفته بعد از مراسم عروسی آمده بودند برای طلاق!
زن هاج و واج بود و با صدای بلند گریه می کرد
اما مرد خونسردانه و بی توجه به اشک
های جان سوز زن نشسته بود.-
<چرا می خوای طلاقش بدی؟
>
وقتی این سوال را از مرد پرسیدم نیشخندی زد و گفت?
-<عاشق یکی دیگه شدم. شب عروسیم دیدمش...>
عروسی شان در یک باغ بود.
زنانه و مردانه.
می گفت معشوقه جدیدش دوست نزدیک
همسرش است.

آخرین ویرایش:

rahino

کاربر ممتاز
کمی متفاوت درمورد حجاب میخوایم حرف بزنیم

همیشه وقتی از حجاب وحیا حرف میزنیم؛ از خانم ها میگیم …از چادری ها میگیم….
اما امروزمیخوام بگم… :
سلامتی هر برادری که ریش داره وبهش میگن پاچه بزی خم به ابرو نمیاره…
سلامتی برادری که پاتوقش مزار شهداس نه باشگاه کامبیز بدنساز…
سلامتی کسی که جای پرورش اندام وتزریق بازو پرورش ایمان میکنه وخودسازی…
سلامتی برادری که سرش و خم میکنه تا سنگ فرش خیابونا ،نه رودروی ناموس مردم….
سلامتی هرچی برادر که بلوز آستین بلند میپوشه و شلوار کتان نه لباس های تنگ وشلوار جاستین…
سلامتی اون برادری که وقتی تو تاکسی میبینه دوتا خانم نشسته نمی ره وسطشون بشینه…
سلامتی اون برادری که بلده مکبر باشه و نماز اول وقتش حجته…
سلامتی اون برادری که تظاهرات وراهپیمایی رفتنش عین نماز اول وقت میمونه براش..
سلامتی اون برادری که جای نود شب زود میخوابه تا صبح نمازش قضا نشه…
سلامتی برادری که پشتش،روبروش،کنار دستش توکلاس با امنیت میشینی وانگارنه انگارکنارش دختر نشسته
سلامتی اون برادری که بعد امتحان نمیره پیش همکلاسی های مونث وبگو بخند رابندازه بهبهانه ی امتحان…
سلامتی اون برادری که حاضره دخترا بهش بگن مریض واون وانده…
سلامتی برادری که وقتی تو ماشینش صدای ضبطش وبلند میکنه ..نوای کربلا کربلا میاد..
سلامتی اون برادری که ظهر تو دانشگاه پشت کفشاشو خم میکنه وآستیناش بالا واب میچکه….
جوراباشم از جیباش آویزونه…
مهم نیست دخترای جفنگ دانشگاه مسخرش کنن
مهم زود رسیدن
به حسینیه اس…
سلامتی اون برادری که تو تابستون میره اردوی جهادی نه صفا سیتی با دوست دختراشتوشمال...
سلامتی اون برادری که عکس فرماندهین دفاع مقدس میزنه رو پیرهنش….
ازهمه باحال تر عکس
حضرت امام خامنه ای رو….

مسروری

عضو جدید
کاربر ممتاز
حجاب زن حق الله است

آیت الله جوادی آملی می فرمایند:
" حرمت زن نه اختصاص به خود زن دارد نه مال شوهر و نه ویژه برادران و فرزندانش می باشد .
همه ی اینها اگر رضایت بدهند قرآن راضی نخواهد بود چون حرمت زن و حیثیت زن به عنوان حق الله مطرح است ٬ حجاب زن حقی است الهی ٬ عصمت زن حق الله است ٬
زن به عنوان امین حق الله از نظر قران مطرح است.
زن باید این مسئله را درک کند که حجاب او تنها مربوط به خود او نیست تا بگوید من از حق خودم صرف نظر کردم.
حجاب زن مربوط به مرد نیست تا مرد بگوید من راضیم ٬ حجاب زن مال خانواده نیست تا اعضای خانواده رضایت دهند ،
حجاب زن حقے است الهے
Www.atash.info

rahino

کاربر ممتاز

سخنان استاد پناهیان در ارتباط با دفاع عقلانی از حجاب

شما امروزه از حجاب می توانید بسیار عقلانی دفاع کنید، از تفکیک جنسیت از محیط هایی که لازم نیست اختلاط باشد می توانید کاملا به روش تجربی برای تقویت غرائز جنسی و لذت بردن از زندگی دفاع کنید.
اختلاط بی جا لذت بردن از زندگی را مخدوش می کند، این اختلاط لذت بردن من را افزایش نمی دهد که من بخواهم به خاطر دستور خدا از بعضی لذت ها چشم پوشی کنم و منت سر خداوند بگذارم که به خاطر خدا از دنیا چشم پوشی کردم این غلط است و تو با این کار به نفع خود عمل کرده اید.

پناهیان با تاکید به این نکته که ما امروز یک جهان مخاطب در مقابل خود داریم از دانشجویان خواست تا به سرعت در اوقات فراغت خود زبان انگلیسی را یاد بگیرند و در مقام گفت و گو به گونه ای باشند که با گویش های عامیانه حتی جوانان کم سواد غربی را تحت تاثیر قرار دهند.

پناهیان از دانشجویان خواست که مطا لبی را به جوانان غرب یاد بدهند و بگویند شما هدفتان از زندگی چیست؟ هر هدفی که دارید، اسلام آن را تامین می کند و این ادبیات قرآنی ما است که هر کار خوبی که بکنید برای خود کرده اید و فایده آن به خودتان می رسد و با گناه به خودتان ضربه می زنید.

وی با تاکید بر این که آرمان های ما واقعی هستند گفت: تاریخ انقلاب ما مشهور از ادبیات دینی، آرمانی و انقلابی است ما به آرمان هایمان عشق می ورزیم ولی آرمان های ما خیلی واقعی هستند، هرکسی که آرمان گرا است، واقع بین ترین فرد می شود.

این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به حضور خود در جمع ضد انقلاب، به سوال آن ها مبنی بر حجاب اجباری این گونه پاسخ می دهد: ما حجاب را به خاطر ارزش های خودمان نیست که اجباری کردیم. دین ما آن قدر که به نماز و ولایت اهمیت می دهد به حجاب اهمیت نمی دهد. مشکل حجاب به خاطر همین حرف هایی است که خود شما می زنید و سعی می کنید به همه عالم یاد بدید. به خاطر آزادی است.
آزادی عملی و آزادی روحی و فکری دو نوع آزادی است که پناهیان به تبیین آن ها پرداخت. آزادی عملی به این معنا است که اجازه دهیم آدمی آن چه را فکر کرده و تشخیص داده، عمل کند. آزادی روحی یعنی این که اجازه بدهند انسان آزاد بیاندیشد. آزاد علاقه مند شود.
این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به این که در غرب چیزی به نام آزادی روانی وجود ندارد افزود: همه علاقه ها به انسان ها تحمیل می شود. و اگر از حجاب هم گفته می شود برای این است که یک سلسله احساساتی را زنان به مردان تحمیل نکنند. اجازه انتخاب به آن ها بدهند. محیطی که گرایش های انسان را خارج از اختیار و اگاهی انسان تحت تاثیر قرار بدهد. یک طنزپرداز مشهوری بعد صحبت من تیکه انداخت که این آزادی روانی است یا آزادی روانی هاست.
در آن جمع هیچ کس نخندید. چون همه به این فکر می کردند که ما واقعا در غرب آزادی روانی نداریم. فیلم ها و تبلیغات رسانه ها آزادی روانی را سلب می کنند. به ما می گویند که آزاد هستید که بر اساس علاقه خود رفتار کنید ولی این ازادی را نمی دهند که بر اساس علاقه عمل کنید. علاقه ها را به انسان تحمیل می کنند. در جلسه ای که اول جلسه فقط توهین بود و تا یک کلمه از مقدسات می گفتم بدترین اعتراض را می کردند. آخر جلسه گفتم روزی ما با ولایت به غرب آزادی خواهیم داد. و احدی از این حرف عکس العمل منفی نشان داد.
این استاد حوزه و دانشگاه از دانشجویان خواست که به بخش های دیگر جهان اندیشه و تفکر هم بپردازند و با همه توان از دین دفاع کنند.

منبع : دفاع از حجاب ادبیات عقلانی می خواهد | حجاب برتر

bitajan

کاربر ممتاز
این متن در زیارتگاه شهدای والفجر 8 روبه رو فاو نصب شده است

این متن در زیارتگاه شهدای والفجر 8 روبه رو فاو نصب شده است

نوعروس چشم نامردان نشو

در خیابان چهره آرایش مکن ***************** از جوانان سلب آسایش مکن

زلف خود از رو سری بیرون مریز ****************** در مسیر چشم ها افسون مریز

یادکن از آتش روز معاد **************** طره گیسو مده در دست باد

خواهرم دیگر تو کودک نیستی ************** فاش تر گویم عروسک نیستی

خواهرم ای دختر ایران زمین ************** یک نظر عکس شهیدان را ببین

خواهر من ُاین لباس تنگ چیست ؟ ************* پوشش چسبان رنگارنگ چیست ؟

خواهرم این قدر طنازی مکن ************* با اصول شرع لجبازی مکن

در امور خویش سرگردان مشو *************** نوعروس چشم نامردان مشو!

بالا