نه بدم نمیاد واسمم اهمیتی ندارند...... ..............منم نظرمو میگم دیگه.........شما تازه اومدی
این آقا مسعود ما تو همه تاپیک های اینجوری همینجوری پاسخ میده
کار به کارش نداشته باش
پسر خوبیه
خب از زن ها بدش میاد مگه زوریه؟!!!!
نه بدم نمیاد واسمم اهمیتی ندارند...... ..............منم نظرمو میگم دیگه.........شما تازه اومدی
کار به کارش نداشته باش
پسر خوبیه
که چی که بخندند.....فکر میکنید چی هستید ..............خیلی مهم هستید خیلی اهمیت دارید ...........جدی؟؟؟؟؟؟ اینو جای دیگه نگینا!! بهتون میخندن!!!
]چيه طرف 2رت زده انقدر شكاري؟ با دختر بودن لياقت ميخواد. ببخشيدا حرفمو رك گفتم....که چی که بخندند.....فکر میکنید چی هستید ..............خیلی مهم هستید خیلی اهمیت دارید ...........
ببخشیدا حرفمو رک گفتم.........
طرف کیه؟]چيه طرف 2رت زده انقدر شكاري؟ با دختر بودن لياقت ميخواد. ببخشيدا حرفمو رك گفتم....
اونجا باید سرشار از آرامش باشه
بابا ایول راست میگی....خب بهشت رفتن که زورکی نیست....یکی میخواد خودشو محروم کنه .........صلاح مصلحت خسروان دانندشما تازه اومدی
کار به کارش نداشته باش
پسر خوبیه
طرف کیه؟
یعنی من با دختر بودم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هاها..............
کسی لیاقت منو نداره که بخواد با من باشه.......
چه جزیره جالبی....یه سر برم.....
اعتماد نفس باید باشه .................... ولی نه کاذب .....................اعتماد به نفس اونم از نوع کاذبش با عرض پوزش به خاطر رک گویی!
محرومیت نیست آزادیه.........بابا ایول راست میگی....خب بهشت رفتن که زورکی نیست....یکی میخواد خودشو محروم کنه .........صلاح مصلحت خسروان دانند
خب نرو ........برای ادم نابینا سنگ و الماس هیچ فرقی نمکنه...محرومیت نیست آزادیه.........
هاها............. با زن گرفتن ادم میره بهشت!!!!!!!!!!!
اگه اینجوری صد سال سیاه ادم نره بهشت...........
اره ادم نابینا باشه ............... خیلی بهتره تا الماس رو ببینه...........خب نرو ........برای ادم نابینا سنگ و الماس هیچ فرقی نمکنه...
کاش نرسه ...............چون گوشت هم بوی گند داره .................. و هم مزه اش مثل زهره.....این همون ماجرای معروفه....
گربه دستش به گوشت نمیرسید.....
خو حالا چرا قیاف میگیری؟؟؟؟؟؟؟خوشم اومده دیگه.....
یه سوال ................این نیاز جنسی بر طرف نشه ................. ادم میمیره .................. اسمون به زمین میاد؟میگم اونجا حالا زن نیست، ژیلت هم نیست. قبول ژیلت هم نیست، آخه تیغ هم نیست؟
اصلا چرا مانتو پوشیدن؟
راستی یکی از اولیه ترین نیازاشونو یعنی نیاز ج ن س ی چوری برطرف میکنن؟؟؟؟//
اگه بهشون نرسی، بمیری که بهترهیه سوال ................این نیاز جنسی بر طرف نشه ................. ادم میمیره .................. اسمون به زمین میاد؟
اصلا اینطوری نیست....................اگه بهشون نرسی، بمیری که بهتره
خوردن و خوابیدن به همون اندازه مهمن که رفع نیازهای جن سی مهمن
اگه بهشون نرسی، بمیری که بهتره
خوردن و خوابیدن به همون اندازه مهمن که رفع نیازهای جن سی مهمن
خو حالا چرا قیاف میگیری؟؟؟؟؟؟؟خوشم اومده دیگه.....![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فانوس جزیره سنت ماری در تغییرات آب و هوا | تالار عکس | 8 | |
![]() |
تصاویری از قشم بزرگترین جزیره خلیج فارس | تالار عکس | 0 | |
![]() |
راز آلودترین جزیره های دنیا | تالار عکس | 11 | |
![]() |
جزیره عشق +عکس | تالار عکس | 2 | |
![]() |
ازدواج در جزیره قلب | تالار عکس | 1 |