توی خلوت خودت به چی فکر میکنی؟

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به این فکر میکنم که چرا یه عده ای همش به جنگولک بازی مشغولن و نمیخوان خودشونو باور کنن. به این می اندیشم که ما با این اوضاع فکری که به جوانانمون حاکم شده تا قرنها راه به جائی نخواهیم برد.

@Helen

عضو جدید
کاربر ممتاز
به این فکر میکنم که چرا یه عده ای همش به جنگولک بازی مشغولن و نمیخوان خودشونو باور کنن. به این می اندیشم که ما با این اوضاع فکری که به جوانانمون حاکم شده تا قرنها راه به جائی نخواهیم برد.
به این فکر میکنم که اگه افکارمون با آدمهای دوروبرمون متفاوته لازم نیس اونهارو محکوم کنیم چون ما فقط مسوول زندگی خودمونیم.مطمینا افکار من خیلی فراتر از تصورات شما و با وجود پستایی که از شما دیدم شاید فراتر از افکار شماس.حداقلش به خودم اجازه توهین و یا قضاوت در مورد کسانی رو که نمیشناسم نمیدم.

fati24

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
به تکراری بودن زندگی...........

TOM-CAT

عضو جدید
کاربر ممتاز
چطور دنیا رو در دست بگیرم و مدیریت کنم!!!!!!!

کار سختی نباید باشه

بهار امیدوار

عضو جدید
همیشه به این فکر میکنم که چه طور زندگی کنم که آنلاین آماده عزرائیل باشم؟ آخه من کلا وقتی میخام برم جایی دیر آماده میشم!

bbaran

عضو جدید
به گذشته اینده به خوبیا بدیا زشتیها زیبایی ها گناهام به خدا افرینش به خودم به اینکه اخرش قراره چی بشه و خیلی چیزای دیگه ..........

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خلوتم مال خودمه. بنا ندارم خلوت خودم رو عیان کنم.

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
به کارایی که کردم :|

"Swan"

عضو جدید
به اونی که همش ازم میپرسید تو تنهایی هام به چی فکر میکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و من میپیچوندمش................................................................................................
و اون چه معصومانه گلایه میکردددد......................................................

self.f_t_m990

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
به همه چی ، بعضی وقتا از این همه فکر کردن خسته میشم :|

XBoy69

عضو جدید
به اتمام پروژه های نیمه باز و کلی برنامه ای که باید تا آخر سال تموم بشند :(

بالا