تمرین گروهی اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلاام دوستان
خدا قوت
عاقا داخلی یه چیزی فراتر از اینایی هست که میکشیم...قرار نیس به یارو بگیم ببین ما پرسپکتیومون خوبه.....و دلیل اصلیشم میدونی چیه اینکه همینجوری میزنیم فعلاووووباید موضوعی باشه که بتونیم اون حس و حال رو و مهمتر از همه کیفیت فضایی که مازیار چن وقت پیش بهش اشاره کرد رو بیان کنیم جداره سمت چپت منو سخت به فکر فرو برد وبرای پله هام بعد از پست مازیار کلی خندیدم......انتهای راهرو نباید صلب باشه یه کاریش باید کرد.......خظهاتم یه نمه شکم دارن ولی مردانه پشتکارت با وجود اینکه اسکیسم نداری ستودنیه و الگوی خودمی
حق با شماس مهندس
من تازه شرو کردم ب تجسم فضاها و طرح از خودم زدن
اونو باید حداقل رو دیتیلش کارمیکردم تا اینقد داغون نباشه...
کار داخلیتو دیدم خیلی فضاسازی خوبی بود،موفق باشی

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
این فضارو هم خودم طراحی کردم.. استخره مثلا:||:
040520141375.jpg
مشاهده پیوست 207235

این راندوها که میبینید داغونه بعد از 3 سال ماژیک برداشتم :دیمشاهده پیوست 207236
اگه داعون اینه پس خوبش چیه؟!!من خیلی دوسشون دارم
مهندس چرا بعداز3سال؟ مگه واسه درساتون راندو و اسکیس نداشتید؟؟؟

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این فضارو هم خودم طراحی کردم.. استخره مثلا:||:
مشاهده پیوست 207251
اگه داعون اینه پس خوبش چیه؟!!من خیلی دوسشون دارم
مهندس چرا بعداز3سال؟ مگه واسه درساتون راندو و اسکیس نداشتید؟؟؟
ما همه رو با نرم افزار کار میکردیم متاسفانهههههه
که الان متوجه اشتباهم شدم

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام برو بچز.من میخوام اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تو 4 اقلیم متفاوت کشور تو سایتی که عکسشو گزاشتم طراحی کنم شمال رو به بالاس سمت راست خیابون 20 متری و سمت چپ کوچه 6 متری میشه..........یه زمین 20*80(من اشتباهی 30 نوشتم )....میتونین ایده هاتونو بگین و بگین چه ریز فضاهایی نیاز داره؟؟؟؟ورودیش کجا باشه بهتره؟؟؟در ضمن سطح اشغال 50 درصد تراکم 120 درصد
مشاهده پیوست 207212

سلام
اقا سجاد اول از همه برا کارت یک تعریف بنویس که چی هستش از این موضوع تو چی میخوای بعدش تکلیف مشخص میشه که چیکار باید بکنی ، بعدش ببین چه افرادی از این فضا ومکان استفاده می کنن از دید اوتا یک بار به داستان نگاه کن و ریز فضا بنویس یک بار هم از دید صاحب ملک و یکبار هم از دید یک معمار ،تکلیف تعریف و ریز فضاهات که روشن شه ،کانثپتت خودش رانشون میده از همون تعریف یکم دقت کنی کانسپت در میاد ،ولی من زیاد اشنا نیستم اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ،یعین تا الان تالار ارشاد نرفتم ولی مطیمنم که یک قسمت اداری ،و خدمات ،باید بگیری براشون و امفی هم می خواد تا اونجا که میدونم
ببین توی اون تالار ارشاد اگه قراره که کلاس اموزش هم باشه که یک سری کلاس هم متناسب با اون برنامه هاش باید بگیری که اونا هم داستان خودش داره مثلا ببین قراره اونجا کلاس موسیقی باشه یا خوشنویسی یا .....
این هم نظرات من امیدوارم که بدرد بخوره

beni belazi

کاربر بیش فعال
دکتر ابراهیم خدایی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه این آزمون با رقابت هزار داوطلب در روزهای 23 تا 25 بهمنماه سال 92 برگزار شد، گفت: از این تعداد 52 درصد داوطلبان زن و 48 درصد مرد بودند که با توجه به شرکت برخی داوطلبان در دو کد رشته امتحانی به طور کلی حدود یک میلیون و 64 هزار کارت برای داوطلبان صادر شد. وی درباره زمان اعلام نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد سال 93، اظهارکرد: نتایج اولیه این آزمون به صورت کارنامه تنظیم و در روز دوشنبه، 22 اردیبهشت ماه 93 از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org منتشر می‌شود. مشاورعالی سازمان سنجش درباره زمان انتخاب رشته داوطلبان مجاز، تصریح کرد: داوطلبان مجاز می‌توانند از هفته پایانی اردیبهشت ماه با مطالعه دقیق دفترچه راهنما نسبت به انتخاب کدرشته‌ محل‌های مورد علاقه خود اقدام و آن‌ها را به ترتیب اولویت علاقه در فرم انتخاب رشته الکترونیکی ثبت کنند که زمان دقیق آن متعاقبا اعلام می‌شود. خدایی درباره زمان اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد سال 93 نیز گفت: پس از انتخاب رشته داوطلبان و بررسی‌های انجام شده نتایج نهایی در شهریور ماه 93 اعلام خواهد شد. http://www.asriran.com/fa/mobile/334255

hastiii

عضو جدید
چرا انقدر اذیت می کنن و جواب ها رو انقدر دیر میدن ؟
آخه واقعا 22 خیلی خیلی دیر نیست ؟
من مردم تا اون موقع

--زهرا

عضو جدید
وقتی که f و بقیه وسایل در حال خشک شدن هستند
کار امروز صبح
مشاهده پیوست 207288مشاهده پیوست 207289

من به شخصه کاراتون ودوست دارم اما حس میکنم خطاتون ی خرده ترسون یا کج ان --- چرا اصلا روی آسمانتون کار نمیکنید فک کنم کشیدن پرسناژ واسه بالابردن راندمان کارتون خوبه - همین;)

simin_sm

کاربر فعال
سلام برو بچز.من میخوام اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تو 4 اقلیم متفاوت کشور تو سایتی که عکسشو گزاشتم طراحی کنم شمال رو به بالاس سمت راست خیابون 20 متری و سمت چپ کوچه 6 متری میشه..........یه زمین 20*80(من اشتباهی 30 نوشتم )....میتونین ایده هاتونو بگین و بگین چه ریز فضاهایی نیاز داره؟؟؟؟ورودیش کجا باشه بهتره؟؟؟در ضمن سطح اشغال 50 درصد تراکم 120 درصد
مشاهده پیوست 207212

من این جوری تعریفش کردم...:مکانی برای نظارت و تقویت و برنامه ریزی در زمینه های فرهنگی و هنر اسلامی و ایرانی از طریق تشویق و حمایت نویسندگان،شعرا،ادبا،هنرمندان

آخرین ویرایش:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من به شخصه کاراتون ودوست دارم اما حس میکنم خطاتون ی خرده ترسون یا کج ان --- چرا اصلا روی آسمانتون کار نمیکنید فک کنم کشیدن پرسناژ واسه بالابردن راندمان کارتون خوبه - همین;)
خطها تقصیر من نبود F خشک شده بود اینم با التماس و خواهش و تمنا کشیدم ...

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اسپم ها-- اما عذربدتر ازگناه ---:thumbsdown: بهرحال ما از شما مهندس گرامی از بس کار خوب دیدیم اصلا بهانه نمی پذیریم -- همین;)

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
این اولین کاری که ذهنی همین جوری کشیدم ،تند تند کشیدم شاید نهایتش روی هم رفته کلش 20 دقیقه هم وقت برده باشه شاید هم یک ربع
حالا اگه نظر بدید که خوشحال میشم اگه هم ندید باز دعا می کنم کاراتون روز به روز بهتر شه:gol::gol::gol::gol::gol::gol:
Photo-0471 (1).jpg

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
این اولین کاری که ذهنی همین جوری کشیدم ،تند تند کشیدم شاید نهایتش روی هم رفته کلش 20 دقیقه هم وقت برده باشه شاید هم یک ربع
حالا اگه نظر بدید که خوشحال میشم اگه هم ندید باز دعا می کنم کاراتون روز به روز بهتر شه:gol::gol::gol::gol::gol::gol:
مشاهده پیوست 207320
سلام عذرا جون ...
آفرین که جسارت به خرج دادی واولین ترکیبو زدی واسه شروع استارت خوبیه...
سعی کن تصورتو بالاببری بعد بکشی ...از چیزی نترس و به این فک نکن که حجمی که میزنی خوب درنیاد یا تو پلان روابطش چطور در میاد تند تند بزن و به هیچی فک کن...

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام عذرا جون ...
سعی کن تصورتو بالاببری بعد بکشی ...از چیزی نترس و به این فک نکن که حجمی که میزنی خوب درنیاد یا تو پلان روابطش چطور در میاد تند تند بزن و به هیچی فک کن...

مرسی که نظر دادی عزیزم ،اره ترس که بریا ادم کاری نمی کنه باید شروع کرد امروز که همه اش بیرون بودم ولی انشاله فردا تلاشم میکنم ،ببینم چی از اب در میاد اگه شد میزارم باشگاه نظر بدید

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی که نظر دادی عزیزم ،اره ترس که بریا ادم کاری نمی کنه باید شروع کرد امروز که همه اش بیرون بودم ولی انشاله فردا تلاشم میکنم ،ببینم چی از اب در میاد اگه شد میزارم باشگاه نظر بدید

مرسی عذراجونم ...پیش بسوی تلاشه مضاعف واسه هممون... 16 اردیبهشت داره میگه که وقتی نمونده...

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
مشاهده پیوست 207320

Photo-0471 (1).jpg
مهندس جان رو پرسپکتیوت توجه کن!!! درست بودنش نمره داره!!! حتی بدون راندو!!! نکته بعدی اینه که نیاز نیس همه هاشورا رو ببری ب گریز!!! این کار مشکل و زمان بریه!!! مورب هاشور بزن خودتو خلاص کن!!! آفرین ک دوباره تمرینو شروع کردی... ;)

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 207352
مهندس جان رو پرسپکتیوت توجه کن!!! درست بودنش نمره داره!!! حتی بدون راندو!!! نکته بعدی اینه که نیاز نیس همه هاشورا رو ببری ب گریز!!! این کار مشکل و زمان بریه!!! مورب هاشور بزن خودتو خلاص کن!!! آفرین ک دوباره تمرینو شروع کردی... ;)

ممنون به خاطرراهنمایی و توجه ات اقا مازیار ،سعی می کنم توی کارای شبم نکاتی که گفتید را رعایت کنم ،اینها را بعد از کشیدن این یکی تمرینم خوندم انشاله کارای بعدی سعی می کنم رعایت شه
یک سوال کتاب شاهکارای معماری را چطوری بخونم که بیشترین استفاده را ازش بتونم بکنم ،ممنون میشم اونایی که از این کتاب استفاده کردن راهنمایی کنن
Photo-0473.jpg

hodaara

عضو جدید
تمرین گروهی اسکیس 93

سلام عذرا جون ...

كلا نبايد فكر فكرد:)
معماري هنره

Sent from my iPhone using Tapatalk

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنون به خاطرراهنمایی و توجه ات اقا مازیار ،سعی می کنم توی کارای شبم نکاتی که گفتید را رعایت کنم ،اینها را بعد از کشیدن این یکی تمرینم خوندم انشاله کارای بعدی سعی می کنم رعایت شه
یک سوال کتاب شاهکارای معماری را چطوری بخونم که بیشترین استفاده را ازش بتونم بکنم ،ممنون میشم اونایی که از این کتاب استفاده کردن راهنمایی کنن
مشاهده پیوست 207357
سعی کن هندسه پلاناشو درک کنی!!! خودشم کلی دیاگرام توپ داره!!!

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
این هم یکی دیگه کشدم سعی کردم حتی خط کوچیکا هم برن گریز ،به نظرم که اشتباه نیست ،البته امیدوارم چون خیلی چیزا پیشم درسته ولی درست نیست،حالا باید بزرگترا نظر بدن که ایا درسته یا نه ؟
Photo-0474.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا