shima 70
عضو جدید
به چی بستگی داره؟به نظر ما بستگی نداره... شما تا میتونید تمرین کنید و نا امید نباشید...
به چی بستگی داره؟به نظر ما بستگی نداره... شما تا میتونید تمرین کنید و نا امید نباشید...
حق با شماس مهندسعاقا داخلی یه چیزی فراتر از اینایی هست که میکشیم...قرار نیس به یارو بگیم ببین ما پرسپکتیومون خوبه.....و دلیل اصلیشم میدونی چیه اینکه همینجوری میزنیم فعلاووووباید موضوعی باشه که بتونیم اون حس و حال رو و مهمتر از همه کیفیت فضایی که مازیار چن وقت پیش بهش اشاره کرد رو بیان کنیم جداره سمت چپت منو سخت به فکر فرو برد وبرای پله هام بعد از پست مازیار کلی خندیدم......انتهای راهرو نباید صلب باشه یه کاریش باید کرد.......خظهاتم یه نمه شکم دارن ولی مردانه پشتکارت با وجود اینکه اسکیسم نداری ستودنیه و الگوی خودمی
آفرین مهندس
ما همه رو با نرم افزار کار میکردیم متاسفانههههههاین فضارو هم خودم طراحی کردم.. استخره مثلا:||:
مشاهده پیوست 207251
اگه داعون اینه پس خوبش چیه؟!!من خیلی دوسشون دارم
مهندس چرا بعداز3سال؟ مگه واسه درساتون راندو و اسکیس نداشتید؟؟؟
آفرین مهندس
کارت خیلی خوب شده
زیرکارت تایم هم بزن
سلام برو بچز.من میخوام اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تو 4 اقلیم متفاوت کشور تو سایتی که عکسشو گزاشتم طراحی کنم شمال رو به بالاس سمت راست خیابون 20 متری و سمت چپ کوچه 6 متری میشه..........یه زمین 20*80(من اشتباهی 30 نوشتم )....میتونین ایده هاتونو بگین و بگین چه ریز فضاهایی نیاز داره؟؟؟؟ورودیش کجا باشه بهتره؟؟؟در ضمن سطح اشغال 50 درصد تراکم 120 درصد
مشاهده پیوست 207212
سلام برو بچز.من میخوام اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تو 4 اقلیم متفاوت کشور تو سایتی که عکسشو گزاشتم طراحی کنم شمال رو به بالاس سمت راست خیابون 20 متری و سمت چپ کوچه 6 متری میشه..........یه زمین 20*80(من اشتباهی 30 نوشتم )....میتونین ایده هاتونو بگین و بگین چه ریز فضاهایی نیاز داره؟؟؟؟ورودیش کجا باشه بهتره؟؟؟در ضمن سطح اشغال 50 درصد تراکم 120 درصد
مشاهده پیوست 207212
خطها تقصیر من نبود F خشک شده بود اینم با التماس و خواهش و تمنا کشیدم ...من به شخصه کاراتون ودوست دارم اما حس میکنم خطاتون ی خرده ترسون یا کج ان --- چرا اصلا روی آسمانتون کار نمیکنید فک کنم کشیدن پرسناژ واسه بالابردن راندمان کارتون خوبه - همین![]()
خطها تقصیر من نبود F خشک شده بود اینم با التماس و خواهش و تمنا کشیدم ...
اسپم ها-- اما عذربدتر ازگناه ---بهرحال ما از شما مهندس گرامی از بس کار خوب دیدیم اصلا بهانه نمی پذیریم -- همین
![]()
سلام عذرا جون ...سلام
این اولین کاری که ذهنی همین جوری کشیدم ،تند تند کشیدم شاید نهایتش روی هم رفته کلش 20 دقیقه هم وقت برده باشه شاید هم یک ربع
حالا اگه نظر بدید که خوشحال میشم اگه هم ندید باز دعا می کنم کاراتون روز به روز بهتر شه
مشاهده پیوست 207320
سلام عذرا جون ...
آفرین که جسارت به خرج دادی واولین ترکیبو زدی واسه شروع استارت خوبیه...
سعی کن تصورتو بالاببری بعد بکشی ...از چیزی نترس و به این فک نکن که حجمی که میزنی خوب درنیاد یا تو پلان روابطش چطور در میاد تند تند بزن و به هیچی فک کن...
مرسی که نظر دادی عزیزم ،اره ترس که بریا ادم کاری نمی کنه باید شروع کرد امروز که همه اش بیرون بودم ولی انشاله فردا تلاشم میکنم ،ببینم چی از اب در میاد اگه شد میزارم باشگاه نظر بدید
سلام
این اولین کاری که ذهنی همین جوری کشیدم ،تند تند کشیدم شاید نهایتش روی هم رفته کلش 20 دقیقه هم وقت برده باشه شاید هم یک ربع
حالا اگه نظر بدید که خوشحال میشم اگه هم ندید باز دعا می کنم کاراتون روز به روز بهتر شه
مشاهده پیوست 207320
مشاهده پیوست 207352
مهندس جان رو پرسپکتیوت توجه کن!!! درست بودنش نمره داره!!! حتی بدون راندو!!! نکته بعدی اینه که نیاز نیس همه هاشورا رو ببری ب گریز!!! این کار مشکل و زمان بریه!!! مورب هاشور بزن خودتو خلاص کن!!! آفرین ک دوباره تمرینو شروع کردی...![]()
سلام عذرا جون ...
آفرین که جسارت به خرج دادی واولین ترکیبو زدی واسه شروع استارت خوبیه...
سعی کن تصورتو بالاببری بعد بکشی ...از چیزی نترس و به این فک نکن که حجمی که میزنی خوب درنیاد یا تو پلان روابطش چطور در میاد تند تند بزن و به هیچی فک کن...
سعی کن هندسه پلاناشو درک کنی!!! خودشم کلی دیاگرام توپ داره!!!ممنون به خاطرراهنمایی و توجه ات اقا مازیار ،سعی می کنم توی کارای شبم نکاتی که گفتید را رعایت کنم ،اینها را بعد از کشیدن این یکی تمرینم خوندم انشاله کارای بعدی سعی می کنم رعایت شه
یک سوال کتاب شاهکارای معماری را چطوری بخونم که بیشترین استفاده را ازش بتونم بکنم ،ممنون میشم اونایی که از این کتاب استفاده کردن راهنمایی کنن
مشاهده پیوست 207357